+1 yılSelam🧚♀️
Şahsen ben kendine saygısı olan her insanın tüy bakımını yapması görüşündeyim. Kol veya yüzdeki kıllar zorunlu olmayabilir ama koltuk altı, özel bölge ve bacak kıllarının hem görünüm açısından hem de insanlara ve kendine saygı açısından alınması gerekir diye düşünüyorum.
Böyle insanlar bana samimî değil itici ve pis geliyor şahsen.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao🦇
Tüy değil kıl ve bu bir seçim.
Bakımlı olduğu sürece almamasında bir sorun yok bende yüz ve kollarımı almıyorum mesela belli de olmuyor veya kimse burdaki yorumlar gibi ıyy vs. Demiyor. Ki eminim %60 lık bir dilim yanından geçerken dahi kokan dayı ve ablalardan oluşuyor.
Göze bile batmayan ince kıllar hijyene engel değil. Temiz ve bakımlı olunduğu sürece bir sorun yaratmıyor. Lakin tabi kendileri nasılsa toplumda öyle olsun mantığı ile bunu empoze etmeye çalışıyorlar.
"Saygı gösterir misini?" Bu soru çok saçma başka birinin vücudu sizi ne ilgilendiri ki? Saygı duymak zorunda herkes.
İnsan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı.10 Yorumla
+1 yılSağlıklı olmak için, güzelliği de geçtim. İstenmeyen tüyleri de alırım, rutin olarak duşumu da alırım. O zaman dişlerimizi de fırçalamayalım. Kötü örnek bu yargıya destekleyenler bence, kıllarımla mutluyum diyenlerden kaçmalıyız.
Gidip almayanı asla yargılamam ama o da çıkıp kendi yaptığını millete atasözü gibi söylemesin bir zahmet.221 Yorumla- +1 yıl
Eig olmalı tebrikler🥳
Bu doğal güzellik falan değil bunu ortaya atan kişi galiba tembel ya da pis...
Koltuk altını almayan samimi gelmez, itici gelir. Sadece kadınların değil erkeklerin de alması gerekli bir şey bu, insan kişisel bakımına dikkat etmeli çünkü koltuk altındaki tüyler ile ter birleşince yani anlayın iğrenç bir şey bu doğaklık değil...20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Bu doğal güzellik değil pisliktir, temiz olmamanın adı ne zamandan beri doğal güzellik olmuş ey allahım ya..
Görseldeki embesili ele alalım; surattaki estetik olmasın makyajı çıkarsın, kaşlardaki boya vs mümkünse temiz kalsın al sana doğal güzellik
Iyice şaşırdılar...11 Yorumla- +1 yıl
Bunu hangi ezik eksiledi acaba haz sebebim bunlar ya...
Ulan ciddi ciddi var mı bunlar yahu? Ne yaşıyorlar abi o kafadan ben de istiyorum ya 😂😂😂😂
+1 yılÖz saygısi olan biri başkası için değil ilk kendi için almalı temiz ve bakımlı olmak hem bayan hemde erkek için bir ilke olmalı. almak zorunda değil diyenler burdan salliyo ama ciktlsin bakalım bıyıklı koltukaltıni almadan ilk bulusmaya yemezler canlarım hatta gelinlik hayalinizide öyle kurun🙈
10 Yorumla
+1 yılBence vücuttaki kılların alınmamasının bakım ile hiçbir ilgisi yok. Kılları almayı da tercih edebilir biri almamayı da. O kişiyi yargılamak da hiçbirimize düşmez. Kaşlarınızdaki kılların ya da kafanızdaki kılların (saç) hepsini alıyor musunuz mesela? Bir de böyle düşünün.
10 YorumlaBunu doğallıkla değil kişisel bakımla alakası var aslında bazı insanlar tüylerinden rahatsız olur alır bazıları rahatsız olmaz almaz, artık güzellik algıları değil kendi vücudunuzda kendi fikirleriniz hüküm sürmeli bence
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ben anlamiyom bu ünlüleri. Ulan dünya kdr paran var en alasından lazere gidip sonsuza kdr kurtulmak varken bu kepazelik niye? Lan milyon dolariniz var nereye gidiyo bu para ? Bende o kdr para olsa kişisel bakimim en ust seviyede olur ki simdi bile öyle.
10 Yorumla
+1 yılİtici bence, herkesin kendi tercihi çokta umrumda değil aslında ama kişisel temizlik bakımından şart olduğunu düşünüyorum bu kadın için de geçerli erkek için de, temiz görünmek ve temiz kokmak önemli faktörler benim için...
10 Yorumlayeni bir fenomen mi doğuyor :d kendin ol kendin eheheh
13 Yorumla- +1 yıl
Ben her zaman kendimim amca fenomen olmak isteseydim 383838 tane hesap açıp kapatmazdım 😀
- +1 yıl
Yaavv 🙄
+1 yılÇok fazla itici ve gerçekten miden bulanıyor. Böyle görüntüleri görmek istemiyorum. Hiç hoş değil. <3
40 YorumlaIyyy bacak, koltukaltı, genital alinsin bi zahmet kokar. Ayva tüyü dediğimiz ince tüyler alınmasa da olur zararı yok.
41 Yorumla
+1 yılKendi tercihi beni ilgilendirmez, ben kıllarımı sevmiyorum alıyorum o barışıktır almaz beni ilgilendirmez
40 Yorumla
+1 yılElbette saygı gösteririm, herkes göstermek zorunda. Hoşuna gitmeyebilir ama herkesin bir tercihi vardır. Benim de hoşuma gitmiyor ama düşüncesine saygı duyuyorum.
20 Yorumla
+1 yılİtici tabiki 🤮
Şahsen ben bir erkek vücudumu görmese bile hiçbir yerimde kıl bırakmam genital bölge ful bacak kol koltuk altı karın bölgesi direkt kendim sevmiyorum zaten iğrenç bence20 Yorumla
+1 yılkişisel gelişimin kapsadığı bölgelerin dışında herhangi bir yerde o kişiyi rahatsız ediyorsa alması elzem diye bir durum yok
32 Yorumla- +1 yıl
oha benim abv, bu kadar devrik cümle kurduğumun farkında bile değilim . ddd
- +1 yıl
cümleler"
+1 yılHer b*kumuz doğal da bir bu kaldı. Gurur meselesi yapmaya, kadınlık üzerinden algı yaratmaya gerek yok. Bence kadın erkek herkesin "elinden geldiğince" temiz olması gerek. Toplumda doğal haliyle gezen ter kokulu, cildi buram buram yağlı, kıllı yumağı erkekleri seven kaç kadın var? O halde biz şu görüntüye neden katlanalım. Kıllı olmak kabah değil yeterki istemeyenin gözüne sokmayın.
11 Yorumla- +1 yıl
Kabahat ve yeter ki yanlış yazılmış takılmayın😀 Resimdeki kadın için yorum yapmaya geldim. madem doğal olacak o zaman makyaj da yapmasın. Keşke şu fotoyu görmeseydim🙁
+1 yılŞahsi düşüncem kadınlarda hiç iyi durmuyor erkeklerde ise kıl miktarı abartılı olmadığı sürece yakıştığını düşünüyorum sonuçta erkek dediğin biraz kıllı olur :D
10 Yorumlaİticidir kesinlikle, bu sadece güzellik estetik bakımından olan bir durum değil ki kişisel bakım sonuçta. Olabildiğince dikkat edilmesi lazım, temiz kalınmalı doğallık değil bu.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pasaklı, paspal itici ve iğreti birisidir. İmkan varken kendisne bakmayanın benliğine saygısı yoktur. Kendine saygısı olmayanin bana da olmaz. Kafalar dahi uyuşmaz. Her anlamda eksi.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılGörsel olarak bile güzel değil temizlik imandan gelir bu laf çok doğru
40 Yorumla Şaka mı bu ne doğallığı taş devrinde yaşamıyoruz... O kadar parası var bi epilasyon yaptırır insan yuh
20 Yorumlaİtici tabi ki! Doğallıkta bir yere kadar. Kişisel bakım önemli
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTer bezlerinin olduğu bölgeleri kadın da erkek de kendi sağlığı ve hijyeni için temiz tutmalı. Diğer bölgeler kendi kararıdır. Benim görüşüm budur. Farklı görüşlere de saygım sonsuzdur.
30 YorumlaTüyleri almamak doğal güzellik değil pisliği yaymaya çalışan bir anlayış
30 Yorumla
+1 yılÇok itici geliyor bana terle birlikte kötü koku meydana getirebilir.
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısnız
+1 yıldogal güzellik degil de herkesin kendi tercihi bana göre samimi. Sonuçta bu herkesin zorunlu olduğu birsey degil
30 Yorumla
+1 yılbaşlarım öyle doğallığa :D kız olsun erkek olsun. o bölgelerin temiz olması gerekir. terledikçe nasıl bir koku salgılar hiç düşünmüyor mu? doğal olacağım derken pislik olmanın anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yılİyi tarafta da kıl, tüy iticidir ama çok rahatsız edici değilse ve karşımdaki kişi tüylerini almak istemiyorsa el mecbur saygı gösteririm.
11 Yorumla- +1 yıl
*İki tarafta
+1 yılİticidir. Doğal güzellik ayrı temiz ve bakımlı olmak çok farklı. Ayrıca böyle gezen tipler topluma çıkmasın bence 🤢
10 YorumlaO fotoğraftaki kız ne öyle ya sürekli karşıma çıkıyor! Tüylerini almamış bari saçlarını yıkasaymış tipe bak göz makyajı da iğrenç!
10 Yorumla
+1 yılPistir kardeşim. İnat uğruna kendi bacağına sıkmaktır. Ne hijyenik ne de estetik bir şey bu. Iyk yani ıyk!
10 Yorumla
+1 yılDoğal güzellikten anladığım makyaj veya güzellik adına bişey yapmamak. Ama yani tüy almak dediğin bakımdır temizliktir bi zahmet yapılsın
10 YorumlaTüylü ya da tüysüz saygı göstermek gerek belki üşüyodur tüyleri onu ısıtıp sıcak tutuyodur ama benim favorim 1 numara tüy 😃
10 YorumlaBakımını yapıyosa kimseye düşmez. Düzenli yıkanıyor deodorant kullanıyorsa. Kimseyi bağlamaz. Yapmıyosa işte o zaman sıkıntı.
10 Yorumla
+1 yılNeresi olduğuna bağlı. Koltuk altı bikini bölgesi vs alinmali. Ama kol bacağın alınmasına gerek yok estetik için alıyoruz
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. İtici bulurum, doğru değil ve asla saygı göstermem. Kadın bakımlı zarif ve füşünceli olmalı. Temiz be bakımlı kadını çok severim.
10 Yorumlatemizlikle doğal güzellik farklı şeyler
birisinde hijyen söz konusuyken
diğerinde ise sadelik ön plandadır10 Yorumla
+1 yılTüylerin alınması bana göre öncelikle temizlikle ilgilidir. Hassas bölgelerde bakteri ürer. Bunun doğallıkla alakası yok.
10 YorumlaSamimiyet ne alaka? Tuvalette sifonu çekmeyen samimi midir, iğrenç mi? Ayrıca koltuk altı tüy değil kıldır.
10 Yorumla
+1 yılNoldu? Hani erkekler doğal seviyordu?
Bence kadın da erkek de almalı.21 Yorumla
+1 yılEğer tüylerini almamış kişi kızsa iticidir. Fakat ne yazık ki bu duruma da alışılmaya başlandı.
28 Yorumla- +1 yıl
iyi valla siz orangutan gibi dolaşın etrafta sonra bi kadın azıcık kılını almayınca itici
- +1 yıl
@tatlıbircıtır Estetik kavramı kızlara daha çok yakışıyor ve çekiciligini arttırıyor. Erkeklerin kıllarinı almasi veya almaması birşeyi değiştirmiyor. Çünku erkeklerin çekiciliği çok büyuk oranda kişiliklerine, karakterlerine, sohbet yeteneğine ve karizmasına bağlı. Ama kızların çekiciliği büyuk oranda yüz, saç ve vücut güzelliğine bağlı.
- +1 yıl
hayır değil siz karşıdaki insanın sadece dış görünüşüne bakıyorsanız bu sizin sorununuz. Ayrıca kadınlar yerine yorum yapmayın örneğin ben erkekte kıl sevmiyorum. Benim burada lafım kendine hiç dikkat etmeyip karşıdakine en ufak şeyde karışan insanlar. Yazdığınız şeylerden de sizin de böyle biri olduğunuz yorumunu kolaylıkla yapabiliyorum...
- +1 yıl
@tatlıbircıtır Yoo ben karaktere fazlasıyla bakıyorum. Karakterini beğenmediğim kızlardan uzak duruyorum. Ama söz konusu çekicilik ve cinsel duygular olduğunda kızlarda tip önem arz ediyor.
- +1 yıl
e tamam o zaman herkeste aynı şekilde bu durum neden yine sadece erkekler tipe önem veriyormuş gibi yorum yapıyorsunuz?
- +1 yıl
@tatlıbircıtır Çünkü erkekler biraz daha fazla önem veriyor bunu anlamanı istedim anlamadın.
- +1 yıl
ben de diyorum ki kadın olmadan nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun
- +1 yıl
Çünkü kadınlara karşı empati yeteneğim yüksektir 8) Boşver boş yere tartışıp duruyoruz. Fikirlerimi söyledim sadece.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy bu algıyı bende anlamıyorum. 1 2 aydır kaş bıyık almıyorum herkes bana ay ne biçim olmuşsun alsana öyle durulur mu diyor. Size ne kardeşim ben mutluyum demek ki. Her gün tavuk g*tü gibi gezmek zorunda değilim ki. İnsanları salın
10 YorumlaSaygı tabiki gösteririm ama bu tiksinmeyeceğim anlamına gelmez... Kadın ve tüy aymı cünlede anılmamalı. Kılsa bırak aynı cümleyi bi kitapta kadın yazıyorsa kıl kelimesi kitabın hiçbir sayfasında geçmemeli...
02 Yorumla- +1 yıl
Niye maymun erk*k. kadınlar doğuştan kılsız mi yq ortadoğulu maymun
Ne doğallığı ne samimiyeti Allah aşkına. Kılıfı bu muymuş 😃
22 Yorumla- +1 yıl
Sakallarını al pis
Kesinlikle değildir. Kendine saygısı olan insan , tüylerini alır.
10 YorumlaTüy almak bakım değil temizliktir temiz değildir aldırmıyorsa
10 Yorumlanet itici. doğal güzellik böyle olmaz. ayrica bu gigi mi?
10 Yorumlaİnsanların almayı tercih etmediği kulları beni ilgilendirmez.
10 Yorumla
+1 yılMağarada mi yaşıyoruz, tüy kıl alınmalı sonucda dag da yaşamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılÜff iyice saçmaladılar hee 🙄Erkeklerde de kadınlarda saçma yani 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılSamimi itici bilmem
Temiz olan yapmamalı.. Salmamali10 Yorumla
+1 yılHa bu kız kim resmen benden daha kaslı kolları benim kollarım kürdan gibi
19 Yorumla- +1 yıl
Sahi kim bu kız? Ve boyu-kilosu kaç? Benden uzun ve ağır mıdır? 😂 resmen daha güçlü ve kaslı yani heralde beni kucağına alsa zorlanmadan taşır, 50 kiloyum
- +1 yıl
Ohaaa neee benden bide 9 cm uzuun
- +1 yıl
Ben 170 im hem benden 9 cm uzun hemde kolları falan çok net daha kaslı ve kalın güçlü kesin benden ağırdır kilo olarak
- +1 yıl
Sence ağırmıdır benden
- +1 yıl
Peki sence beni kaldırıp taşıyabilir mi 😂 kucağına sırtına falan alabilir mi
+1 yılDoğal güzellik adı altında teknoloji çağında taş devrine neden dönüyoruz deli miyiz biz anlamadım :D
10 Yorumla
+1 yılMakyaj da yapmasın o zaman. Gangbang yapacak o. makyajı yapıp doğallıktan bahsetmesin
10 YorumlaÇok itici ben şimdiye kadar hiç bıyık almadım alırsam daha çok çıkacak o yüzden almıyorum
10 YorumlaTüy değil, kıl.
Kılları almamak doğal güzellik için değil, hijyen açısından önemli.10 Yorumla
+1 yılNe samimidir ne itici,, tek kelimeyle igrenctir...🥴🤢🤮
10 Yorumla
+1 yılKadinsa iticidir tabiki erkekse bana samimi geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler maymundur
- +1 yıl
@erkekavlayan o kadar cok olmadigi surece
+1 yılHijyen bakımından tüylerin alınması lazım. Bunun doğal güzellik ile alakası yok.
10 Yorumla
+1 yılİtici ya fotoğrafa baksana hiç hoş değil erkekte bile.
10 Yorumla
+1 yılDoğal güzellikse makyaj da yapmasın o zaman güzellikten çok temizlik önemli
10 Yorumla
+1 yılItici öylelerini doğal bulmuyorum aksine dogallikgösteriş ya
10 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler