Doğal güzellik anlayışı maziye mi karışıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Doğal güzellik anlayışı maziye mi karışıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ben doğal kızları daha çok seviyorum. yani benim için güzellik algısı kişiden kişiye değişir. ama bana göre beyaz ten sarı saç ve sıfır makyajlı kız güzeldir her zaman için. ama çoğu kişi estetik yaptırabiliyor ve kendi kararlarıdır. yani aslında kimseye karışmazdım bu konuda
Evet çünkü moda adı altında plastik bedenler, sahte yüzler ortalığa çıkıyor. Resimdeki gibi bedenler övüldüğü için çoğu kız bunu kompleks haline getiriyor ve bıçak altına yatıyor. Sonra da istediği doğallıklarını kaybediyorlar.
Oysa insanlar bağıra bağıra kadın dediğin şöyle böyle demek yerine kişiliklerden bahsetse en azından kişilikleri için çaba harcarlardı. Erkekler içinde geçerli bu. Kızların boyu 190 altıysa erkek değil demeleri yüzünden kaç kişi boy takıntısını edindi. Gereksiz konuşmalar hepsi
Te e2x
Doğallık evet mazıye karişiyor.. cok üzücü özelliklede Türk insanı neden buna bukadar düştü anlamiş değilim!
cevremde estetiksiz kalmamiş 🤓
İstekler değişti ondan galiba
🤷🏻♀️
Kalmıyor. Benim sevdiğim kızı şimdiye kadar hiç açık giyinirken veya makyaj yaparken görmedim. Her zaman usturuplu. Ben onun doğal güzelliğine aşık oldum, o benim sevgi dolu bakışlarıma sapıkça dedi. Dostlarım o çirkin, değmez deseler de ben onun güzel olduğunun farkındayım. Yani, doğal güzelliğe hala aşık olunabiliyor. Ama doğal güzellik deyince de aklınıza hemen sarışın mavi gözlüler falan gelmesin. Doğal güzellik herkeste vardır, yeter ki onu seven kişi görsün bunu.
Cevap
21Cevap
Bu olmasn ya. Herkes ikiz üçüz gbi estetik yaptiracagz derken herkes birbirine benzer oldu
Bu doğal değil ki gadası kim bilir kaç estetiği var dkgjjd
Neresi estetik
Yüzünde olduğu kesin de vücudunda var mı bilmiyorum
Hmm kadın gözüyle bakmak gerek sen daha iyi bilirsin
İvit ama baya güzel lanet olsun skjgfjjg
Sanki sen değilsin
Benim birazcık gübüşüm var ya:(
O herkeste var dert etme
Herkes bundan muzdarip ama aynı şekilde herkes parayı bulduğu anda estetiğe koşuyo erkekler de dahil. Bu ikiyüzlülüğü anlamakta zorluk çekiyorum. Karşı değilim, karışabilir.
Sağlık sorunu teşkil etmediği sürece estetiğe karşıyım doğalliktan yanayım çünkü insanın en güzel hali doğal halidir şimdiki kadınlar modifiyeli araba gibi doğan görünümlü şahin temsili 🤣😂😂
maşallah ablaya bak. Bence her çağın ayrı bir güzellik algısı var geçmişte insanlar siyah saçlı dolgun vücutu kadınları seviyordu, şimdi sarışın zayıf küçük göğüslü kadınları güzel buluyorlar
Ben kaşımı almam saçımı boyatmam burnum da kedimin yetiyor bana yapma bebek gibi olacagima çirkin bir doğal olmayı tercih ederim
Bence hayır, her kız estetik yaptırmıyor, özgüven meselesi bana göre tabi sağlık problemi için yaptıranlar hariç
Valla beni ilgilendirmiyor dogalim, dogal olmaya da devam edecegim budala, bön bi anlayisi kabul etmem gerekmiyor.
Fabrikasyon tek tip güzellik var bu zamanda bu da erkeklerin daha mi ilgisini çekiyor anlamadim 🙄
aynen öyle 😂 dolgu botoks vs vs olmadan olmuyo artık
Artık şart 😜
Karışsın doğru insanlar biri birini bu şekilde daha kolay bulacak iyi olur
Herkek badem göz, kalkık burun, ve dolgun dudaklı sanırım maziye karışıyor ama her tarihin güzellik algısı farklıydı ve bundan 100-150 yıl sonra da şimdiki algıdan farklı olacak
Kadınlar kendi elleriyle kendilerini bozuyolar.
Bakıyorum dışarda herkes birbirinin aynısı olmuş estetikle
Hepsi birbirine benziyor şiş dudaklar her yer dolgu
Karışmaz bence. Güzellik algısı çok farklı ve kişiseldir
Hala doğal güzellik seven var. Yapay sevenleri çevremde bulundurmuyorum
Evet cunku sokakta gordugum 4 kizdan 4 estetikli artik
Eskiler eskiden güzeldi, artık her şey maziye karışıyor.
Bence karıştı bile. Artık doğal güzel olmak demek estetik cerrahınızın çalışmak için harika materyala sahip olması demek.
Nesli tükenmeyen azınlıkta kadınlarımız var. Onlara baktığım zaman tahrik olmuyor ya da cincellik düşünmüyorum sadece beni ne kadar etkiledikleri i fark edip Allah sahibine bağışlasın diyorum. Soft güzellik olmak zorunda
estetikliler bir birinin aynısı gibi olmaya başladı komik geliyorlar bana
Karıştı gitti 😂
Sanıyorum evet mazilerde artık
Maalesef gadasi :(
Ben halâ doğalcıyım makyajsız daha iyi 😌
Makyajı biraz daha azaltsalar güzel olacak
Yok daha ölmedim ben.
Doğallığın modası geçmez
Evet kesinlikle. Herkes birbirine benzer oldu
yavaş yavaş karıştı bile
Karıştı bile.. Keyifli akşamlar..
Bu resimdeki doğal güzellik değil doğal afet