AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Erkekler doğal sever olabildiğince makyajsız gezebilen kızı daha özgüvenli bulur
aaa ayıp etmiş ya bu sefer pijamayla git yanına yünüze hiç bişey sürme asıl gerçek yüzünü görür ozaman 😉
ıyy öyle toksik varlıklarla nasıl ilişki yürütebiliyosunuz
Resim sana aitse çocuk haklı, resim sana ait değilse çocuk çok haklı.
Resimdeki kişi Instagram modeli.
Kendisi boğaymış sanırım sen kırmızı sürünce hey heyleri gelmiş tepesine. Her kırmızı sürene bakıyor belli ki.
Kimseye hesap vermek ya da açıklama yapmak zorunda değilsin. Hayatını boş insanlardan uzak tut
Bence kızlar makyaj yapmadığı sıralarda çok daha güzel oluyorlar.
Makyaj kızları cirkinlestiriyor
Pek ciddiye alınacak soru değil troll gibi boğa mıyız biz kırmızıya ilgimiz olsun
Alakası yok, fazla çıkışması hoş değil özellikle genelle tipi cümleler.
sana bunu diyen hıyara sen halen sevgilim mi diyorsun bence kendinde ara hatayı
Parti kur oy vercez
@İsmibulamadım olur
Hayır , hal ve hareketleriyle konuşmasıyla da dikkatleri üzerlerine çekebilirler
Alakası bile yok ben bazen gece 2 3 gibi kalkıp makyaj yapıyorum ki eminim çoğunuz da bunu yapıyosunuzdur , yani bu duygunun tarifi yok çok güzel ve özel hissettiriyor :)
ruj sürseniz de sürmeseniz de çok güzel görünüyorsunuz makyaj da çok yakışıyor sizi çok güzel gösteriyor makyaj ve ruj
fotoğraftaki siz misiniz
Hayır Instagram modeli😊
ben siz zannettim
Millette kafayı kırmızı ojeyle rujla bozmuş. Erkekler üstün de genellikle ilgi çekiciliği var evet ama resmen bunu itham eder gibi aksedip davranması da hoş değil. kisi kendinden bilirmiş işi gibi olmuş alenen.
İlgi çekmekle ne alakası var ya? Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle makyaj yaparsın, öyle giyinirsin. Kimseyi de ilgilendirmez açıkçası.
Emine yengen inek sağarken ilgimi çekmişti, sonra evlendik guzum. Ben ona allık alırdım o da bana hacı misi alırdı. Hey gidi hey
O zaman niye senle sevgili olmuş işi gücü dikkat çekmek olan biriyle (!)(güya)
Hayır dar kıyafetler giydiklerinde de ilgimizi oldukça çekiyorlar kddkfkk
Kötü düşünme derim takılmış gibi sana hani ne derler seviyorum kızım seni akıllı ol şttt 😀
İlgiyle alakası yok. Kendimizi nasıl güzel hissediyorsak öyle yaşıyoruz.
Bakımlı ve güzel kadın ilgi çeker bunun aksi olamaz.. Ama ilgi çekmek için yapmaz Orası ayrı konu..
Kadınlar her zaman ilgi çekebilir ama makyaj ilgiyi arttırır bu da bir gerçek.
Nerden buluyosunuz böyle kendine güvensiz ezik tipleri anlamak güç doğrusu.
Bence senin sevgilin bile yok, sadece amacın suni gündem oluşturmak
Makyajsız da ilgi çekebilirsiniz ancak kırmızı dikkat çekici bir renk olduğu için daha çok ilgi çekiyosun adamda kısanmıştır bence haklıda bende sevgilimin kırmızı ruj sürmesini istemem
Sevgilinin veya başkasının kırmızı ruj sürmesine karışamazsın! Sen kimse için hiçkimse değilsin!!!
Bu seni ne ilgilendirir sen ne yaparsan yap banane senden ben istediğim şeyi söylerim kırmızı sürmesen daha iyii olur sanki derim demesinede bu gerçekten seni ne ilgilendirir sayın hiçkimse
Ç0mara laf anlatmakla uğraşma. Böyle bir erkek yalnız kalmalı. Biraz ağzından çıkanı ölçüp tartmayı öğrenir belki.
Hayır bence makyaj çoğu kızı olduğundan daha itici gösteriyor.
Artık eski erkek arkadaşım yazısı göremediğim için üzücü oldu biraz soru ama olsun :D dangalaklar cidden bazılar..
kırmızı ruj bir kadını daha özgüvenli daha havalı gösterir büyük ihtimalle erkek arkadaşın kendine emin duruşundan dolayı senin üzerinde egosunu tatmin edicek havayı bulamadı kendisini ezilmiş hisetti o yüzden böyle tepki vermiş olabilir
O amaçla sürenler elbette vardır ama belliki sen o amaçla sürmemişsin hem ayrıca madem erkek arkadaşın senin neyi neden yaptığını çok iyi bilmesi gerekiyor seni tanımıyor yeteri kadar demekki öyle demiş
Öyle diyip eleştirirler öyle kızlarada ağızlarını ayırıp bakarlar
çok aptalmış... söylencek çok söz varda üşeniyorum
dislike atan erkek malın tekidir.
Odesmek adettendir.
Şu kırmızı rujun şu kırmızı ojenin şu mini eteğin erkeklerden çektiğini bir biz biliriz bir de allah...😜😜😜
Makyaj yapmasanız ne olur ki sade boya küpü oluyo çogu kızlar. bende bir bayanım ama dogallıktan yanayım 😃
Öööf aynı durumu babamda yaşıyorum yüzümde ağır makyaj şuana kadar hiç görmedi sadece göz altı kapatıcısı filan görmüştür anca diyo ki işiniz gücünüz erkeklerin ilgisini çekmek 🙄😡
İlgi çekme isteği kişiden kişiye değişir bazısı telefonuyla ilgi çekmeye çalışırken bazısı rujuyla bazısı bilgisiyle bazılarında ilgi çekmek istemeyip kenarda sesizce durur
Manyakmış demek ki. Kişi kendinden bilir işi deseydin...
Hayır tabi ki arkadaşın baya geri kafalıymış
Biz makyajımızı evde tekken de yapıyoruz o zaman kimin ilgi odağı olmak için yapıyoruz acaba düşündürücü
Yoo hayır makyajli ya da makyajsız bir kadıni seviyor ve değer veriyorsam o benim için her zaman güzeldir. Benim şahsi fikrim..
Siz kendinizi iyi hissetmek için makyaj yapıyorsunuz ama güzel olduğunuz için bizim hemen dikkatimizi çekiyo
Demek ki kırmızı rujlu kadınlar sevgilinin ilgisini çekiyor
erkekler zaten sadece kırmızı ruj sürünce makyajı anlıyor bosverin kızlar amaaann
erkek arkadasin pis biri bende ayril kirmizi rujlu kiz görse agzinin suyu akar öyle tip erkeki
O değil belki ama diğer erkeklere güvenmiyor bence nedeni odur
Doğru söylemiş tüm ilgiler üstünüzde olsun herkes size baksın istiyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim
Çok saçma neden bız bunu kendımız için sürüyoruz başkaları ıçın değıl erkek arkadaşının herşeyı burnuna sokmasına gerek yok
Anlamadım onu ne ilgilendiriyo? namus bekçisi oldugu çok belli.
Abartı bi yorum olmuş. Nasıl rahat ve güzel hissediyorsan öyle olmaya devam et ☺️
Kendinizi daha rahat hissediyorsunuz amenna ama gerçekten çok kullanınca aşırı kötü oluyor
Üzgünüm ama psikolojik olarak da bu böyledir. Kadınlar kırmızı ruj sürüyorsa sebebi ilgi çekmek istemesidir.
Ne kadar varoş bir düşünce bir kadın kendisi için de kırmızı ruj sürebilir illa sonunda bir erkeğe bağlamayın çıkın şu düşünceden siz gelişin artık ülke de gelişsin yeterr.
kafana yazık
Psikolojik sebebinin bilimsel kaynağı nedir?
@Biraz_Bazarov biraz olsun okusanız gorecektiniz zaten. Ayrıca bir kadının süslenip ilgi çekmek istemesi gayet normal ve fıtratımızda var neden bu kadar ağırınıza gitti varoşlaşıp seviyesiz seviyesiz cevaplar yazdınız anlamış değilim?
Bende sizin gibi düşünüyorum zaten ama ne yazık ki arkadaşlar biraz sinirli ^w^
varoşluk;Toplumun alt kesimine hitap eden ve bu kesimin tipik özelliklerini taşıyan ve varoş olarak tanımlanan bu insanlar, genelde eğitimsiz ve kültürsüz olmaları nedeniyle bu sıfatı taşırlar.
şimdi de sen diyorsun ilgi çekmek istiyorsan vücudunu yüzünü değil kafanın içindekini kullan ! .
@hanzade02 7 yıldır akademide yukselen bir insana bunları söylemen gerçekten gülünç. Bu arada İngiltere kraliçesi de olsan insanlara alt kesim diye hitap edemezsin. Bir hocam ilim insanı başak gibi olgunlaştırır mütevazilestirir derdi. Yani eğitim gormus bir insan diğerlerini alt tabaka olarak görmez. Lütfen artık şu gözlüklerinizi çıkarın herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Bunun için kimseyi aşağılayamazssiniz. Biraz seviyeli olun.
@Biraz_Bazarov biraz mı 😂 bizim ülkede sorun insanların yobaz ve tahammülsüz olması. Eğer bir insan onların cümlelerini kurmuyorsa hemen saldırır hakaret ederler çünkü olayları bu.
Orası doğru buradaki çoğu kişi söylediklerinin düşünsel temelinden bi haber ve konuştukları konularda ezbere konuşmaya çok alışıklar :/
akademik kariyerin beni ilgilendirmez ki zaten akademik olarak !! dediğin noktada isen'' ülkemizde böyle bir konuma sahip bir insanın böyle gerici bir düşünceye sahip olması... vay bu ülkenin haline dedirtir. Üstelik ben sana alt kesim demedim düşüncene dedim he bir de kendini öve öve ben burdayım şöyleyim böyleyim demek? bu hangi kesim? neyse sen düşünceni değiştirme kalsın napayım ama başka yerde söyleme ''BENCE'' pek hoş karşılanmayabilir.
bizim ülkede insanların olayı bu falan demişsin saldırıyormuşuz vs benim tek sinirlendiğim kendinizi bir obje yapmayın kadın kırmızı ruj sürüyorsa ilgi çekmek vb inşallah ilerde de hayatıma böyle insanlar girmez ülkenin insanlarına laf edeceğine kendine bak geliş öğren değiş ! her neyse beni bağlamaz...
@hanzade02 kendisinin yorumları bir korkak tarafından silinmiş anlaşılan. Kendisinin söylediği şeylerin temelinden bir haber olduğuna o kadar eminim ki tek bildiğin şey burada ilericilik feministlik rolü oynamak o kadar ezbersin ki insanın doğası denen şey üzerine konuştuk kendisiyle oraları okusaydın belki anlardın biraz.. Bilime saygı duymayı öğrenin artık. Kadin üzerine konuşmak için sadece hayvanlardan yola çıkmak bile mümkün çünkü onlardan evriliyoruz GÜÇLÜ KADIN ezberine bir son verin artık.
@Biraz_Bazarov vay be gerçekten silmişler yorumlarımı. Boylelerinden de bu beklenir bence kendini boşuna yorma bu gibilere laf anlatmaya çalışma çünkü DEĞMEZ. 😅
@hanzade02 ay gece gece güldüm ya saolun 😅
Ilgi cekecek birseyler olmayinca ruj sürerek ne bileyim kasini gozunu boyayarak ilgiyi cekmeye calisiyorlar. Herkes benimke ilgilensin hesabi
Seni olduğun gibi kabul etmeyen insanlarla asla uğraşma
Bu erkekler gerçekten kendilerini gereksiz ciddiye almaları güldürücü.
Kıskanıyor galiba seni kırmızı ruja ilgisi var demekki
Erkekler bir renkten bir kıyafetten hatta bir ayakkabıdan kıskanıyorsa illa ona karşı içten bir ilgisimi vardır ki
Herkes kırmızı ruj sürünce ilgi çekmez ki o kişiye göre değişir
Kırmızı ruj doğru dikkat çeker ama makyaj ı sadece dikkat çekmek için yapmam
Makyaj yapmak bir kadına eskisinden daha fazla ilgi çekmesini sağlar
Okadr cok insan yani kiz var ki malyajsizken yüzüne bile bakmazsn kfkf
Önemlimolan senin ne hissettiğin ne düşünerek yaptığın insanlar iyi bişeyi kötülemeye bayılır 😉
Zaten maske var , neyin ilgisi