Güzellik & Bakım Hafif bir göz makyajında kırmızı ruj kullanmak sırıtır mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Nude artı kırmızı ruj mu, koyu makyaj artı kırmızı ruj mu? 👄#maybelline Hafif bir göz makyajında kırmızı ruj kullanmak sırıtır mı? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence sırıtmaz ama ben daha sade sevdiğim için doğallık tercih ederdim kadınlar da 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yenge kokoş olacak eminim :) u Barış_LonelyForever +1 yıl 🤣 bakalım abla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yoo çok da güzel durur. Zaten gözü abartıyorsan ruju hafif tutmalısın ruju abartıyorsan göz makyajını 🤷♀️ 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet biri ağır olsa yeterli Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nude artı kırmızı ruj dudakları ön plana çeker koyu bir makyaja kırmızı ruju yakıştırmıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Hafif bir göz makyajıyla kırmızı ruj daha iyi olur tek yerde dikkat çekmek hoş oluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aynı fikirdeyim. Bazı insanlar rimel artı kırmızı ruj yapıyor öyle yakışıyor ki. Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Makyaj konusundan hiç anlamıyorum.Sanki yakılır gibi geldi 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Patlatır efsane olur severim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göz makyajı ağır olursa sırıtır hafifse kırmızı ruj yerinde olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayır hatta daha güzel duruyor ben öyle yapıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de daha hoş durıyor Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Daha hoş olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de ben de sade makyajla severim kırmızı ruju Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. abartı olur bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sırıtmaz ama ben daha sade sevdiğim için doğallık tercih ederdim kadınlar da
Yenge kokoş olacak eminim :)
🤣 bakalım abla
Yoo çok da güzel durur. Zaten gözü abartıyorsan ruju hafif tutmalısın ruju abartıyorsan göz makyajını 🤷♀️
Evet biri ağır olsa yeterli
Nude artı kırmızı ruj dudakları ön plana çeker koyu bir makyaja kırmızı ruju yakıştırmıyorum
Katılıyorum
Hafif bir göz makyajıyla kırmızı ruj daha iyi olur tek yerde dikkat çekmek hoş oluyor
Aynı fikirdeyim. Bazı insanlar rimel artı kırmızı ruj yapıyor öyle yakışıyor ki.
Makyaj konusundan hiç anlamıyorum.
Sanki yakılır gibi geldi
Patlatır efsane olur severim
Ben de
Göz makyajı ağır olursa sırıtır hafifse kırmızı ruj yerinde olur
Katılıyorum
Hayır hatta daha güzel duruyor ben öyle yapıyorum
Bence de daha hoş durıyor
Kırmızı ruj hiç güzel değil
Daha hoş olur
Bence de ben de sade makyajla severim kırmızı ruju
Yüz hatların güzelse güzel durur