Erkek arkadaşın sarf ettiği bu sözle tam olarak neyi kastetmiş bilmiyorum ancak kastettiği şeyin "kadınlar başka türlü ilgi çekemez" gibi bir mana olduğunu düşünmedim. Eğer paylaştığın resimdeki sensen, rujun benim için oldukça dikkat çekici. Ayrıca bana sorarsan "sade makyaj" kavramını tekrar bir düşün derim. :D
Her neyse, demek isterim ki makyaj tercih meselesi ve seni bu alışkanlığınla kabul edip, ilişkinize olanak sağlamışsa buna hiçbir şekilde karışamayacağı zaten aşikar diye düşünüyorum. Bunun yanında anlıyorum ki "ilgi çekmek için yapmadığınız şey yok" cümlesiyle de sanıyorum rahatsız olduğu bu alışkanlığını, argo bir dille yorumlamak istemiş. Bu oldukça yanlış. İnsan, ilişkisinde neleri göz önüne alarak hareket ettiğini iyice kavramalı ve bunun bilincinde olmalı. Ek olarak, "biz makyaj yapmadan ilgi çekici olamaz mıyız" cümlesi de bana biraz saptırılmış ve kötü niyetli bir söz gibi geldi. Çünkü, aslında erkek arkadaşının sarfettiği cümlede bahsi geçen mananın; 'makyaj yapmadan ilgi çekici olamazsınız' değil de 'ilgi çekici olmak için her şeyi yapabilirsiniz' olduğunu düşünüyorum. Söylediğim gibi, erkek arkadaşınızın söylediği sözü savunmuyorum. Sadece, belki bilinçli belki de istemsizcede bir şekilde dile getirilen yanlış bir anlaşılmayı veya bir çarpıtmayı düzeltmeye çalıştım.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen doğaldan yanayım ama çok çok hafif makyaj, ruja çok da bir şey demem. Bu iş biraz da alışkanlık, süreklilik işi. Hiç makyaj yapmayıp, ruj sürmeyip yapıp sürersen çok dikkat çekersin. Geçen gün kaldırımda 2 kız var 3. kız geldi yanlarına 2 kız 3. kıza sen makyaj mı yaptın dedi halbuki çok çok hafif makyaj ve az dikkat çeken ruj vardı.
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Arkadaşın çok önyargılı. Biraz da saf sanırım. Çünkü bu covid günlerinde, bu yasaklarda sokakta maskesiz gezmek yasak. Maske içindeki kırmızı seksi dudaklar da sadece onu tahrik eder onun ilgisini çeker. E o zaman kimi kimden kıskanıyor anlamadım ki... 😃🌸😎 💄
00 Yorumla
+1 yılbir ara hep bordo ya da kırmızı mat ruj sürüyordum dışarı çıkarken bir gün arkadaşımla durakta bekliyoruz yanımızda araba durdu laf attılar arkadaşımda bana dönüp hep senin sürdüğün ruj yüzünden işte dedi
yani dikkat çekici olduğu yadsınamaz zaten artık pek sürmüyorum bıktım sanırım çok sürdüğümden00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılMadem farklı düşüncelere sahipsiniz neden hâlâ iletişiminiz var anlamış değilim.
Siz bunu kendinizi iyi hissetmek için yapıyor olabilirsiniz, istediğiniz gibi giyinip süslenebilirsiniz bu sizi ilgilendirir elbette fakat erkeklerde sahiplenme duygusu daha yüksek olduğu için gizleyemiyorlar ki gizlense bu sefer " neden karışmıyor, beni sevmiyor mu?" Denir.
Bunu erkek arkadaşınızın size söyleme hakkı var bence çünkü hayatınıza dahil olmuş.
Sizin de ona tuhaf bulduğunuz bir şeyi söyleme hakkınız elbette var. Söylemler yapılır, dikkate alınır alınmaz kişinin bileceği iş.
Bunu eklemeden geçemeyeceğim; erkekler, hemcinslerinin ne düşündüklerini neyi ne amaçla söylediklerini kendileri de erkek olduğundan daha iyi bilirler ve rahatsız olmasının sebebi de budur.
Dediğim gibi siz istediğiniz gibi giyinebilirsiniz süslenebilirsiniz, yeşil ruj da sürebilirsiniz kime ne?
Her şeyin sorumlusu sizsiniz sonuçta di mi ama bu 'dikkat çekiyor' gerçeğini değiştirmiyor.24 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim değil, erkek arkadaşım
- +1 yıl
Aşk başka arkadaşlık başka
- +1 yıl
He anladım demek ki ya arkadaşlıkta kalmasını istemiyor.
Ya da klasik erkek sözleri - +1 yıl
😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece makyaj yaptığında degil. Kizlar gulunce de, bakinca da, topukluyla yuruyunce de, giyinince de, kapali olunca da, kahkaha atinca da ilgi cekiyor (!) Ve hepsini ilgi cekmek icin yapiyoruz. Biz ne yapiyorsak hep ilgi çekiyoruz. Onun icin yapiyoruz evet. Isimiz gucumuz ilgi cekmek. Baska b*k bildigimiz yok. U*an ne yapsakta dikkat çeksek diye evde oturup düşünüyoruz. Mesela ben her sabah limonlu suyumu icip, gozlerimi kapatip düşünüyorum. Bugun nasil ilgi cekebilirim diye. Ilgi cekmek icin yapmadıgim seylerin analizini yapiyorum kendi icimde.
86 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu nerden hatırlıyorum, yıllar önce sanki birisi tıpatıp aynısını yazmıştı
- +1 yıl
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
@asdadasdasdsa gidip ya* itici midir sorularına mı bunu yazsan?
- +1 yıl
@ŞanelKilot İyi anlamda demiştim.
Kesinlikle göz alıcı ve seksi erkek arkadaşın tamamen çekici bulduğu için bu yorum yapmış olmalı. Onlar da böyle düşünüyorlar, bir çoğunun ruj dendiğinde akla gelen ilk ruj rengi kırmızı oluyor. Ama günlük hayatta kullanılmaması ve elbette dikkatle sürülmesi gerektiğini düşünüyorlar. Kırmızı ruj günlük makyajlar için ağır görünen, fazla dikkat çeken bir renk olsa da erkek arkadaşınızın aklını başından almak için özel günlerde dışarı çıkarken kullanabilirsiniz. Öte yandan dudak kalemi kullanmanız ve fırçayla dikkatli bir şekilde rujunuzu sürmeniz de bu özel rengin göz alıcı olabilmesi için şart.
10 YorumlaKadın ve erkek düşünce mekanizmaları ayrı çalışan varlıklardır. Kadınlar kendileri için iyi görünmek çabasında iken, erkekler ise kadınlara karşı iyi görünme gibi dilekleri vardır (genelleme olarak algılanmasın, aligoritmaya göre konuşuyorum.) Her erkek ve kadın bilindiği üzere aynı değildir. Her bireyin kendine özel ve has bir kişiliği vardır. Bir erkeğin bu denli düşüncesi aslına bakarsanız kendisinin de yaptığı bir hareket. Örnekteki gibi “kırmızı ruju kendiniz için sürdüğünüz aşikâr.”fakat onun söylediği aslında kişilik bakımından kendisinin yaptığı bir davranış. Şöyle özetleyebilirsek, kendisine yaptığı güzel görünme çabası, aslında kadınlara güzel görünme çabasıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf erkekler kendinizi bu kadar önemsemeyin. Kadınların geneli kendisini makyajla daha güzel bulduğu ve makyaj yapmayı sevdiği için yapıyor. Tabiiki ilgi çekmek adına yapan insanlardır fakat kadınların geneli zaten kendisi için yapar. Siz olmasaydınız da biz makyaj yapıyor olurduk. Siz kimsiniz ki sizin için özel bir çabaya girelim? Kendinizi bu kadar önemsemeyi kesin. Ben evde gece yarısı makyaj yapıp aynada kendimi seyreden biriyim. Ee nerde burda ilgi çekme amacı? Nerden eleştireceğinizi şaşırıyorsunuz iyice. Komik olmayın.
30 Yorumlaşimdi şöyle
ben bir ton makyaj yapıyım ama renkli ruj sürmeyiim babam abim falan asla demez abartı diye ama bir kırmızı ruj ya da bordo tarzı bir ruj süreyim
nereye gidiyorsunlarr
düğün varsa ben de geleyimler falan😂😂
erkekler hep böyle yanii20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 976 cevap paylaştı. Kadınları obje olarak gören biri söyler bunu sadece. Onlara kırmızı ruj başka şeyleri çağrıştırıyor çünkü tahmin etmişsindir. E böyle düşünen birinden de ne beklersin ki? Kendi özgüveni yok ki seninkini de düşürmeye çalışıyor böyle yaparak
70 Yorumla
+1 yılArkadaşlar şu konuda anlaşalım
Kadın nefeste alsa karşı cinsin dikkatini çeker
Çünkü karşı cins
Bu ille de cinsellik amaçlı değil
Ilkel bir içgüdü dürtü ya da ne denirse
Yani kadının erkeği ya da erkeğin kadını çekici bulması kadar doğal bir şey yok
Ve bunun için özel bir şey yapmaya da gerek yok
Hiçbir şey yapmasanda dikkat çekersin zaten
Erkek arkadaşın boş yapmış
Hala şu kadınlar erkekler için süslenir algısından kurtulamadık10 Yorumla
+1 yılMakyajı ilgi çekmek için yapmıyorum, kendimi iyi hissediyorum hafif makyaj yapınca.. Abartmamak kaydıyla takılıyorum.. Bazen de hiç yapmıyorum makyaj.. Ne alaka yani dikkat çekme olayıyla.. Kıskançlıklarına kılıf bulma çabaları bunlar.. Keyifli geceler..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline ne bundan
Ona ne yani
Seni olduğun gibi sevmeyecekse ayrıl ondan!
İster kırmızı ruj sür ister takma kirpik tak istersen de takma tırnak tak
Bu onu ilgilendirmez seni ilgilendirir
Yoldaki salyaları akmış abazalar bakacak diye sen zevklerini isteklerini yerine getiremeyeceksen sende de sorun var demektir
Yol ver gitsin bakımsız kız bulsun ne hali varsa görsün10 Yorumla Erkekler maldır boşver sür rujunu
Makyaj yapsan suç yamasan suç
Muhtemelen kıskandı ve kalbini kırıp sürmemeli istedi ancak iletişim kurmayı bilmediği için böyle ergen tertipleri ile engellemek istedi. Onun yerine güzel kelimeler ile sürmemeni de isteyebilirdi.27 Yorumla- +1 yıl
Yürüdüğüm parkta kimse yok bu yüzden takmıyorum çünkü kalabalık değil ve nefesim daralıyor. Site içinde bir de. Gerek duymadım yani almayı da takmayı da.
- +1 yıl
Kiyamam inanmis da
- +1 yıl
@benkendall takmalısın, kimsenin olmaması bunu değiştirmez.
Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Sevgilini gömebiliyor muyuz? Çok hoş bulmadım da bunu yapmayı, içimden gelmedi. 🙄
Bilen bilir ben biraz ayarsız giren insanım. Yoksa yorumsuz uzaklaşma niyetindeyim. 🙄22 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşım* ama gömebilirsin tabii😊
- +1 yıl
Ya şimdi, kadın dediğin ille insanlar için süslenen bir varlık değil, bunu geçmişte ben de hiç çözemiyordum, ama zamanla anlıyorsun, aynaya baktığında bile güzel bir tablo ile karşılaşmak istiyor kadın.
Ruj ilgi çekmek için sürülen birşey ise eğer, insanlar rujdan etkilenip de ruj sürene ilgili gösteriyorsa, bu o insanların zavallılığı 🙄
Kafama takılan, ruja bu tepkiyi veren, giydiğin bir elbisedeki dekolteye, yani temsili olarak soruyorum, nasıl bir göz ile bakar?
Köpeğini tek gezdir bence sen, köpek olması ona bu eziyetin reva olduğu anlamına gelmez. İnsanları yanlış tanımasın zavallıcık. 🙄
Kendi adıma konuşursam makyajı kendim için yapıyorum. Hiç kimsenin ilgisini çekmek için değil. Buna en iyi örnek de maske taksak bile makyaj yapmamız. Hele ki uzun zamandır evdeyiz insanın dışarı çıkarken süslenesi, makyaj yapası geliyor. Erkek arkadaşına sinir oldum
30 Yorumla
+1 yılAğzımda maske var kimse dışarda ağzımı görmüyor ama ben yinede ruj sürüyorum. Kendimi boyle daha çok seviyorum başkasının ilgisini çekmek için olsa maske zorunluluğu varken ruj surmem veya evde veya kız arkadaşlarımla buluscagimda bile sürüyorum. Dikkat çekmek için degl sevgigim icin
20 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Kendini nasıl rahat hissedersen öyle ol. Kimin ne dediğine bakma. Ben hiç bir zaman makyajın ilgi çekmek için yapıldığını düşünmedim. Kadında öz güven arttırıyor bazı kişilere de çok yakışıyor. Tamamen tercih meselesi. Kim ne istiyorsa onu yapmalı herkes özgür. Erkek arkadaşın da bu eleştiriyi böyle yüzüne vurmaması içinde saklaması lazımdı. Absürt bir açıklama olmuş dürüst olmak gerekirse
20 YorumlaFeminenliği bir kenara bırakıp kendi düşüncelerimi katıksız bir şekilde yazayım.
Öncelikle nasıl ki her kadın aynı değilse her erkek de aynı değil bunu da belirteyim.
Bura benim bir erkek olarak düşüncem her şey nasıl dozunda olması gerekiyorsa makyajında bir dozu olmalı. Kırmızı ruj diğer rujlara nazaran daha fazla rastlanılan bir şey olduğu için yoğun bir kırmızı ruj sürülmesi dikkat çeker. Bu gerçek. Dolayısıyla erkek arkadaşının böyle bir düşüncesinin olması kanıksanacak değil. Hak vermek lazım önce böyle düşündüğü için sebebini yazdım.
Makyaj yapmadan ilgi çekici olabilirsiniz. Hatta bazen doğal halleriniz öyle anlar oluyor ki daha çekici oluyor.
Abartmadan ve doğallığı bozmadan makyaj her zaman iyidir. :)20 YorumlaYani onca artist, ünlü insanlar vs kırmızı ruj sürüp ürünler kullanabiliyor onlarda bir şey olmuyor da normalde bir insan yapınca öı dikkat çekme çabasına girmiş oluyoruz biz? Herkes istediği gibi makyajını yapabilmeli kendini öyle rahat güzel hissettiğinden dikkat çekme çabasında değildir
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoğun makyaj seviyorum ve günlük hayatımda da yoğun makyajlar kullanıyorum takmak kirpikler bronzerler vs bugun normal erkek arkadasım dedi ki 10 kilo makyaj yapıyosunuz..😂 bu erkeklerin makyajla derdi ne seviyorum yapıyorum çok az yaparız onlara ne bize güzel geliyorsa sorun yok makyajı dikkat cekmek için değil kendimiz için yapıyoruz
10 YorumlaMaskeden ruju kim gördü ki🤔🤔 neyse canım bir sevgilin varmış.
21 Yorumla- +1 yıl
Maske takmıyorum
+1 yılMaskesiz mi dolaşıyorsunuz 🧐🧐 yani erkekler buna katlanamıyor kırmızı ruj sade makyajda direk odağı dudağa çeken bir detay buna onlar katlanamıyor açıkcası zihniyeti bir çoğunun böyle o yüzden çokta takma eğer çok rahatsızsan bu tutumundan konuş uyar olmuyor mu ayrıl gitsin
00 YorumlaBir bakış bile yeter ilgi çekmek için. Sokakta kim var da kimin ilgisini çekecek olabilirsin? Bu arada pijama gitmeme rağmen yüzümde full face makyaj olması da ilgi çekmek mesela. Hiç kimsenin olmadığı evde kendimin ilgisini çekmeye çalışıyorum.
40 YorumlaKızlar kendi icin makyaj yapar çünkü herkesten önce kendini ayna da ilk o görüyor erkek için makyaj yapan kiz eziktir erkekleri de kendinize konuşturmayın bosversinize hee dikkat çekmek amacim de cik kenara
10 YorumlaHamile kadına sokağa çıkmasınlar diyen güruha da kulak asacak değiliz
60 YorumlaKendisi de sürsün kendisi de ilgi çeksin madem. Kendilerini baykuş gibi şişire şişire yürüyüp erkeklik rastladıklarında ilgi çekmeye çalışmış olmuyorlar da biz bi rujla ilgi çekme meraklısı oluyoruz. Ah şu erkek kafası
40 YorumlaÇok salakça bir düşünce maske taktığım halde ruj sürüyorum peki bir cinsiyeti erkek olan insan görüyor mu dudağımı kesinlikle hayır!
Kendim için yapıyorum kendimi beğenmeyi seviyorum
Erkek arkadaşın böyle düşünüyorsada seni beğendiğindendir ve başkalarının beğenmesine tahammül edemediğindendir20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bakarsak doğru Allah'ın yarattığı şekilde değil de abartılı şekilde insanların karşısına çıkıyorsunuz, bu ilgi çekmek için gibi gelir tabi.
Sevgilisi olan bir kızın abartılı tonlarda Kırmızı ruj sürmesi bence doğru değil.
Kırmızı ruj zaten cinsel bir makyaj türü doğal sönük renklerde makyaj yapılabilir tabi ama çoğu makyaj türü sekse davetkar biçimde yapılıyor. Hele ruj...
Makyajın mantığı seks ve cinsellik zaten, dudaklar olabildiğince kırmızı niçin yapılır yoksa? Erkeğin dudaklara olan şehvetin kabartmak değil mi? Kadınların kullandığı herşey cinsellik amaçlı sekse davet edilecek şeyler.
Giyimden makyaja.
Giyim seksili iç çamaşırı seksili, makyaj seksili, donuna kadar kadınları seks objesi yapıyorlar başlı başına seks objesi gibisiniz haliyle sevgiliniz olunca buna son vermek en mantıklısı. Biraz sade olsanız birşey kaybetmezsiniz. Erkekler beğeniyor diye kalıba giriyorsunuz kabul edin bunu.24 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün
Cevap sahibi+1 yılGerçekler kötüdür.
Bacaklara ağda yaparsın mesela, neden yağlarsın kremlerin parlatırsın, doğal temiz bacak neyine yetmiyor? Mantığı var mı neden herşeyin abartısı? Sebebi cinsellik.
Zeka da ilgi çekici, birşeyleri başarmış meslek sahibi kendi ayakları üzerinde duran kadında ilgi çekici, kendi hobileri zevkleri olan kadında ilgi çekici
20 YorumlaDeneyimlerime dayanarak söylemek istiyorum , erkekler sevdiği kadını kıskandığında da bu tarz şeyler söyler belliki etraftan ilgi çekmen hoşuna gitmemiş kıskanmış seni ve kadınlar sadece makyaj yaptığında güzel değiller bence bakımlı kadınlar makyajsız da güzeller
20 YorumlaBazı çevresel faktörler bu algıya sahip ama kesinlikle çok gereksiz bir düşünce. Kimin ne düşündüğünün bir önemi yok. İster natural halin istersen makyajlı, kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap! Aynaya baktığında gülümsüyorsan gerisi teferruat 🌟💁🏻♀️💄💋
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi anlamayan yargılayan insanlara yol verin isterse çok iyi arkadaşınız olsun sevgiliniz olsun sizi anlamıyorsa kapı dışarı edin vaktinizi harcamayın zira onlarda harcamayarak sizi kapıya koyacaklardır onlar yapmadan siz yapın kimse için beklentili olmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşını bi kafese kapat uzaktan çiğ etle besle bence. Bu ne saçmalık. Kendisi de o zaman traş olmasın, saçına şekil vermesin , ya da dar gömlek giymesin vs vs... ne alakası var dikkat çekmekle. Zaten sıkıntılı günlerdeyiz kendimizle baş başayız tüm gün. Aynaya baktığında insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var ya? Ayrıca bütün kadınların özgürlüğüne kasteden çok rahatsız edici mizojinik bir yorum bu. Bence sen öyle bir erkeğe biat etmemelisin! İster dikkat çekmek için yapar, ister kendisini beğendirmek için yapar kime ne? İster keyfiyle p*ornosunu çekip yayınlar kime ne? Anlamıyorum artık insanları 😳 Kıpkırmızı tangalı bikiniyle gezsin isterse. Yıl gelmiş 2022'ye. Bu iğrenç eril kafasına gıcık oluyorum artık yıkılsın şu kafa yapısı. 🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmadan tabi ki çekici olunabilir ancak kırmızı tonlu makyajlar daha fazla çekicilik katar. Arkadaş büyük ihtimalle senin ilgi odağı olmanı istememiş, kıskanmış.
10 Yorumla
+1 yıldoğada dişiler libidosunun artmasıyla bazı tepkiler verir. aslında makyaj yapmamız (özellikle kırmızı renkler) evrimsel olarak artık yapamadığımız şeyleri taklit etmek diyebilirim. yani bizim makyaj yapmamızın erkek arkadaşının (ve erkeklerin) kıskanması da içgüdüsel :)
419 Yorumla- +1 yıl
Dedi göbeğinden ayakkabısını bağlayamayan adam
- +1 yıl
@Benzeyyy acayip bir tip :) kendisini süper zannediyor ve tipini beğenmedi kadınlara birşey ıspatlaaya çalışıyor. git yabancı kadınlara anlat :)
- +1 yıl
@Poluxde asdsffhhdg her gün senin gibi 100 erkek görüyorum. anneniz size "yakışıklı oğluşum " diyor havalanıyorsunuz :)
- +1 yıl
@Kızistenebilem Aşkım uğraşma böyleleriyle. ❤💋💋
😂Ay bize ne senin boyundan posundan tipinden? Kendini kanıtlamaya çalışıp kendi kendisine zavallı egosunu tatmin ediyor. Türk kızlarına laf ederek egosunu tatmin etmeye çalışmasından belli nasıl bir karakterde olduğu.. Ortalama aklı çalışan bir Türk kızından bile karşılık bulamayacak tip, kalkmış kadın düşmanlığı yapıyor. 🤦🏻♀️ - +1 yıl
@Benzeyyy şutladım :)
- +1 yıl
@Riricik Allahım böyleleri bitmez. Tam kapanma oldu ekmek almaya gidiyorum Rus kızı Türk kızı muhabbeti yapan var hala. Bir döndüm baktım tiplerine 3 kişilerdi hepsi de yamuk yumuk tipler. Ben Rus gadın istiyem yaah Türk kızlarından nefret ediyorum 🤮🤮🤮 diye birbirlerinden destek alıp ego tatmin ediyorlardı
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakyaj yapmıyorum ama bütün gözler hala benim üzerimde neden peki. Burda yazanlar haklı makyaj yapmadan da kadın gördüklerinde gözlerini alamıyorlar. Bnde evde daha çok makyaj yaparım neden çünkü kendim. icin yapıyorum gerçektende
20 YorumlaKırmızı ruju ilgi çekmek için kullanan kadınlar olsa da, bütün kadınlar bu amaçla sürmüyor.
Ama şu bir gerçek ki, erkekler genelde kırmızı ruju seks (ilik) le ilişkilendirip kadınların dikkat çekme amaçlı sürdüklerini düşünüyorlar.20 Yorumlaİnsan öncelikle kendine olan saygısı sebebiyle güzel görünmeli bence. Yani ilgiyle bir alakası yok diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana şu cümleyi kursun ona oyle bir sey derim ki 2 ay kendine gelemez ne haddine benim rujuma karismak herkrs yerini bilecek sevgililik hayatima mudahele anlamina gelmez seviyorum diye her seye göz yumamam
10 Yorumla
+1 yılDogru söylemiş kdkdkdk✂️
14 Yorumla- +1 yıl
Yine mi geldin sen😄
- +1 yıl
Geldim 2 sene sonra gideyim mi 😅
- +1 yıl
Kafana göre takıl dlslxlsl kuruyemişçi dükkanına döndü zaten buralar😄
- +1 yıl
O kürkçü dükkani ama sen bilirsin
Kırmızı ruj süren kadın ilgimi çekmez ki. Bu gayet normal bir durum.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılHangi lavuk ya o? Sen de deseydin ona gri eşofmanı dikkat çekmek için yapıyosunuz diye hxjd
20 Yorumla
+1 yılAptal bir erkek arkadaşınız varmış. Allah kurtarsın.
50 Yorumla
+1 yılBazı hilkat garibeleri için kadınların nefes alması bile tahrik sebebi...
10 YorumlaKadınlar erkekler için süslenmez ki diğer kadınlardan daha güzel olmak için süslenir. Erkekler üstüne alınır kadının süslenmesini. Kadın ama zaten dış görünüş olarak cezbedici önemli olan vücut hatlarını daha belli etmemek çünkü çok erkek var bakıyor elinde olmadan yani. Bakmasa bile parfüm bile etkiliyor erkeği. Sadece kendi görüşüm kimsenin din ve vicdan özgürlüğü var karışacak değilim. Hepimiz hakkında hayırlısı be gülüm ne diyim...
10 YorumlaDenizde ne varsa kiyiya o vururmus. Bakis acisina gore degisiyor iste. erkek arkadasinda kadinlarda ne ilgisini ceker belli etmis demekki makyaj yapanlara ilgisi var onlara bakiyo ki boyle soylemis
10 YorumlaKöyde yasiyon heralde kirmizi ruj dikkat cektigine göre.
40 Yorumlailgi çekmek için ruj sürmedin de. rujla ilgili meseleyi ilgi haline getirmek için buraya soruyu sordun.
yani ilgi çekmek istedin 😎21 Yorumla
+1 yılBirçok erkek yanındaki kadının kendini teşhir edebilecek, libidosunu belli edecek davranışlarından rahatsız olur
20 YorumlaKırmızı ruj 'ben buradayım'der, bu ilgi çekme çabası değil, öz güven'dir.
Düşünce yapısı gelişmemiş bir erkek.20 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın tam bir hödük. Öncelikle insanların illaki başkaları için yaşamadığını öğrenmesi gerekiyor. Sonra kendi hayatına bakmayı da öğrenmeli.
20 Yorumla
+1 yılKırmızı ilgi çeker tabiki, sıcak bir ton ama bunu ilgi çekmek için değil kendimiz için yapıyoruz orda yanlışı var. Kadınları gerçekten tanıyan ve bakış açısı geniş olan bir sevgilin olduğunu düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBen erkek olan bi arkadaşım var ben kırmızı rıj sürüyordum kırmızı ruj sürenlerin bacım olduğunu düşünüyorum dedi kanım kaynadı orda telefonu yüzüne kapadım aptallar genelleme yapıyorlar onları bu kadar rahatsız etmeler çok saçma süren o değil zaten yani
03 Yorumla- +1 yıl
Bacım değilde bacım
- +1 yıl
Aa olmuyo @r@sp0
- +1 yıl
He bunu dedi işte
+1 yılKırmızı ruj iddialı bir renk ama çoğu erkek makyajı sevmez ama boya kutusuna düşmüş kızlara bakar büyük ironi
😊20 Yorumla
+1 yılilgi cekmenin nesi yanlis cekmek istiyosakta ona ne aw
30 Yorumla
+1 yılErkekler ilgi çekmek için mal mal şeyler yaptıkları için kızların güzel olma isteklerine yöneliyorlar. Yazık bile diyemiyorum artık.
10 Yorumla
+1 yılboş konuşmuş, evet makyajsız olarak da ilgi çekeriz çünkü kadınlar güzel yaratılmıştır her zaman cazibeleri vardır...
10 YorumlaMakyajsiz kadin makyajli kadar dikkat cekmiyor malsf ama söylemlerinde hakli degil istedigini yapmak hakkin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonlara ne ki allah allah istersek fuşya süreriz, istersek kırmızı ya da hiç sürmeyiz. biz seviyosak kime ne?
40 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın boş yapmış. Böyle insanlarla ömrünüzü tüketmemenizi öneririm.
20 Yorumla
+1 yılMaskenin altından ilgi çekmek mi milletin dudak gördüğü mu var diye soraydın 😂
20 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat