Güzellik & Bakım Kollarımdaki fazla tüyler kötü mü gözüküyor? Serkaaann Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kollarımdaki tüyler gözüme çok kötü gözüküyorlar sizce bunları yok mu etmeliyim ya da kafama çok mu takıyorum 🤔 Kollarımdaki fazla tüyler kötü mü gözüküyor? Cevapla Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alırsan travesti gibi olacağını biliyon dimi xökxmxmdxmkx 1 3 Yorumla Serkaaann +1 yıl ya deme öyle cmcöcmmc Yorumla dudunmubeni +1 yıl İyi böyle şeetme xd Yorumla Serkaaann +1 yıl vücudumda hiç kol yok ama kollarım anlamsız bi şekilde böyle çıldırcam Yorumla
dimixx Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 39% +1 yıl e hadi kolu kesip attın diyelim diğer yerler nolucak :) oralrda yok mu sanki? :) 0 2 Yorumla Serkaaann +1 yıl ne yapayım hepsini kesip atıyımmı kedilere 😂 Yorumla dimixx +1 yıl yok be yazıktır. gençliğine acı :) Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Brom abartılacak kadar yok ama rahatız ediyorsa alabilirsin. Ben işim gereği alıyorum.. 0 4 Yorumla Serkaaann +1 yıl meslek ne bel Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Aşçılık Yorumla Serkaaann +1 yıl çok iyiymiş kolu kesip atıcam en sonunda 😂 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl dkjfbskdjf sakin ol reis Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Boş ver alma ne olacak ki yiğidin malı meydanda olur biraz erkeklik emareleriniz olsun kardeşim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır güzel alma bence sarısınsın belli ki alırsan top gibi durursun bence güzel duruyo ama istersen kısalt biraz sen bilirsin 0 0 Yorumla
Djnssnnd Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yok ya abartı değil hepsini yok edersen daha çok sırıtır 1 6 Yorumla Serkaaann +1 yıl yaz gelse güneşte sararsada çok dikkat çekmese diye bekliyorum 😂 Yorumla Djnssnnd +1 yıl Limon sürüp güneşe çık belki rengi açılır 😂 Yorumla Serkaaann +1 yıl mantıklı bence sararsınlar 😂 Yorumla Djnssnnd +1 yıl Ya takma kafana sen kıllı erkek görmemişsin gayet normal 😂 Yorumla Serkaaann +1 yıl dimi dimi 😂 Yorumla Djnssnnd +1 yıl Evet 😂 Yorumla
Hiltibey13 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ona şükret, sen beni gör bide 😂 biraz fazla ama çok kötü durmuyo sarı olduğu için, alırsan travesti gibi olursun 0 0 Yorumla
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Takma kafana her memeli canlıda kıl tüy var 0 2 Yorumla Serkaaann +1 yıl ama bende anlamsız şekilde çok var Yorumla EkonometristKız +1 yıl Sen çok gormemissin :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek dedigin kılli olur 2 4 Yorumla Serkaaann +1 yıl çok güzel köpürüyorlar ckdkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne guzel😀😀kiz. gibi erkek mi olur kilsz iy gotunde bile kil görmek isterm Yorumla Serkaaann +1 yıl abartmasan iyiydi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Helheim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kıldan zerre haz etmeyen biri olarak al diyorum 0 0 Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Kardesim helikopter pat pat lan sktr et dursun 0 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Bence alsan daha iyi olur. Aşırı fazla gibi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kibrit var mi kibrit dhdhhdhdhd 1 6 Yorumla Serkaaann +1 yıl harbi düşünmedim değil cjdkdkdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knka biraz da kolonya koy oh mis tertemizz Yorumla Serkaaann +1 yıl len manyak aklıma giriyorsun yakıcam şimdi evi mahalleyi cöxöclfl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dkxdjxkkdkd knka onu yaparken kolunu camdan disari cikarcan herseyi ben mi soyliyim 😂 Yorumla Serkaaann +1 yıl kanka ciddi ciddi denemeyi düşünmedim değil ama travesti gibi olurum diye korkuyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka bi yana valla bosver gayet güzel bence kötü durmuyor takma Yorumla
Ada1515 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl İyi bence 1 2 Yorumla Serkaaann +1 yıl kollarımla ilgili olumlu birşey gördüm sonunda :) Yorumla Ada1515 +1 yıl :) Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. Saçın zannettim knka 0 2 Yorumla Serkaaann +1 yıl lan oğlm ckdkdmdmfmfm Yorumla OnurcanANK +1 yıl Sorry bro 😂 Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bişey yok 0 2 Yorumla Serkaaann +1 yıl dimi kanka ya ben çok takıyorum herhalde Yorumla darknessfalls +1 yıl Takma knk yok bişey Yorumla
султан Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hoş durmuyor. 0 1 Yorumla Serkaaann +1 yıl ne yapmalıyım kolu kesip atmak mantıklımı acep Yorumla
DarknessHero Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Kolu kes at 0 4 Yorumla Serkaaann +1 yıl mantıklı neyle kessem acaba Yorumla DarknessHero +1 yıl Knk numaralı sakal düzeltme makinası al istediğin gibi kısalt Yorumla Serkaaann +1 yıl kankam sakal mı bu gözünü seveyim bıyıkta bırakıyımmı 😂 Yorumla DarknessHero +1 yıl Sıfır yaparsan garip durur sen bilirsin 😂 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Bence abartıyorsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Alırsan travesti gibi olacağını biliyon dimi xökxmxmdxmkx
ya deme öyle cmcöcmmc
İyi böyle şeetme xd
vücudumda hiç kol yok ama kollarım anlamsız bi şekilde böyle çıldırcam
e hadi kolu kesip attın diyelim diğer yerler nolucak :) oralrda yok mu sanki? :)
ne yapayım hepsini kesip atıyımmı kedilere 😂
yok be yazıktır. gençliğine acı :)
Brom abartılacak kadar yok ama rahatız ediyorsa alabilirsin. Ben işim gereği alıyorum..
meslek ne bel
Aşçılık
çok iyiymiş kolu kesip atıcam en sonunda 😂
dkjfbskdjf sakin ol reis
Boş ver alma ne olacak ki yiğidin malı meydanda olur biraz erkeklik emareleriniz olsun kardeşim
Hayır güzel alma bence sarısınsın belli ki alırsan top gibi durursun bence güzel duruyo ama istersen kısalt biraz sen bilirsin
Yok ya abartı değil hepsini yok edersen daha çok sırıtır
yaz gelse güneşte sararsada çok dikkat çekmese diye bekliyorum 😂
Limon sürüp güneşe çık belki rengi açılır 😂
mantıklı bence sararsınlar 😂
Ya takma kafana sen kıllı erkek görmemişsin gayet normal 😂
dimi dimi 😂
Evet 😂
Ona şükret, sen beni gör bide 😂 biraz fazla ama çok kötü durmuyo sarı olduğu için, alırsan travesti gibi olursun
Takma kafana her memeli canlıda kıl tüy var
ama bende anlamsız şekilde çok var
Sen çok gormemissin :D
Erkek dedigin kılli olur
çok güzel köpürüyorlar ckdkdkdk
Ne guzel😀😀kiz. gibi erkek mi olur kilsz iy gotunde bile kil görmek isterm
abartmasan iyiydi :)
😂😂😂
Kıldan zerre haz etmeyen biri olarak al diyorum
Kardesim helikopter pat pat lan sktr et dursun
Bence alsan daha iyi olur. Aşırı fazla gibi.
Kibrit var mi kibrit dhdhhdhdhd
harbi düşünmedim değil cjdkdkdj
Knka biraz da kolonya koy oh mis tertemizz
len manyak aklıma giriyorsun yakıcam şimdi evi mahalleyi cöxöclfl
Dkxdjxkkdkd knka onu yaparken kolunu camdan disari cikarcan herseyi ben mi soyliyim 😂
kanka ciddi ciddi denemeyi düşünmedim değil ama travesti gibi olurum diye korkuyorum 😂
Şaka bi yana valla bosver gayet güzel bence kötü durmuyor takma
İyi bence
kollarımla ilgili olumlu birşey gördüm sonunda :)
:)
Saçın zannettim knka
lan oğlm ckdkdmdmfmfm
Sorry bro 😂
Bişey yok
dimi kanka ya ben çok takıyorum herhalde
Takma knk yok bişey
Hoş durmuyor.
ne yapmalıyım kolu kesip atmak mantıklımı acep
Kolu kes at
mantıklı neyle kessem acaba
Knk numaralı sakal düzeltme makinası al istediğin gibi kısalt