18 yaşında üniversiteye başladım da kimseye güven duyamıyordum o zamanlar bu sebeple hayatı ot gibi yaşadım diye depresyona girdim ceremesini çekiyorum hala daha devam ediyor tamam 22 yaşında ailemden ayrı kalınca bunu aştım ancak iş işten geçmişti derdimin bu saatten sonra bir devası yok idi. Varsa da eskisi gibi olmaz her şey her geçen gün daha kötüye gidiyor Sonunda dayanamadım da üstümü çıkardım meyve bıçağıyla vücuduma (bel üstü kısım yanlış anlaşılmasın) çizikler attım. Hayati damarımı mı kestim ne oldu bilmiyorum ama kanama uzun süre durmamıştı buna rağmen hala daha iyiyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha doğrusu vücudumdaki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye bunu yapıyorsun kendine
Bir hata hayatımı kararttı mahvetti felç etti zehir zemberek geçeceğine sonlandırayım daha makul. Cehennem dünyadan daha masumdur eminim.
Noldu ki niye bu kadar dertlisin hiç bi şey hayatını sonlandırmana değmez inan ki
Valla içimde tutmaktan dayanamıyorum söyleyeceğim:
18 yaşıma geldim kimseyle konuşmadım üniversitede geleceğimle ilgili yanlış adımlar attım zincirleme hataya dönüştü çevremi iyice tanımadığımdan (sınıf ta kalabalık idi zaten) kimseyle muhattap olmadım herkesin böyle ayrı bir küme gibi arkadaş grubu vardı ben tek idim. Hala daha mezun olamadım. Arkadaşlarımın büyük bir kısmı sevişerek mezun oldu ben sürünerek e dolaylı olarak öpülmemiş sevismemiş kız kaldı mı? Sanmam. Küçükler desen daha 15 yaşında hamile olanı duydum. Ben de bu pedofili suçu kapsamında diye lisedeki ilişkimle böyle şeylere yanaşmadım bile herkes tecrübeli (evlilik konusunda da hemen evleniyorlar bir de). Neyse onu da geçelim bunların hiçbir şekilde telaffisi sanmam ki yok.
Şu an kaç yaşındasın?
25
Öpülmemiş sevişmemiş halen bi sürü kız vardır bunu söyleyim ilk önce. Anlattığın hiç bi şey vücuduna bu denli zarar vereceğini gerektirecek şeyler değil, geleceğinle ilgili daha başarılı adımlar atabilirsin bölümünü sevmiyorsan başka bölüm okuyabilirsin örgün olmadı açıktan oku hem oku hem çalış hiç bi şeyin sonu değil
Ya artık ben onu bile önemsemiyorum ben sadece beni anlayan beni her halimle seven dürüst bir kız istiyorum.
Aslında pandemi de oldu uzaktan eğitim süreci filan ancak orada da hakkımız yendi aynı kağıdı verdik bir arkadaşla arkadaş 80 aldı ben 20 almıştım. Hocaya da sorduk ters yaptı da gittim cimer e şikayet ettim de iftira diye (sözde) kınama cezası aldım.
Yaşım 25 ama yaşım küçük mü? Bu soruyu 18 - 20 yaşında sormuş olsam bilemedin 22 yaşında sormuş olsam ona bile eyvallah.
Uzaktan eğitimde oluyor öyle şeyler takma bunlar seni pes ettirmesin hocalar kafadan not veriyor ama sözde Prof oldukları için kimse onlara bi şey diyemiyor
Evet gençsin daha yolun başındasın biraz özgüvenli ol güçlü bi duruşun olsun kendine zarar vermeyi aklından hiç geçirme değmez çünkü
Önemsediğimden değil ama okumuş kızlardan o dediğin tipler var mıdır hala?
Evet var emin olabilirsin
Hakkımızda hayırlısı olsun ya 3 dersim kaldı alacağım 3 dersten birini tek derse bıraktım 2 ders te şikayet ettiğim bir hocanın dersi ne edeceğim bilmiyorum.
Ne okuyordun? Şikayet etmeyi bırak artık otur düzgünce bitir şu derslerini
Hayır derslere mümkün mertebe geliyorum sorumluluk sahibi olmayı alışkanlık ettim (ki bunun sebebi geleceğimi önemsiyor olmamdır) çoğunluğu da derslere katılmıyor. Sırf bana kafayı taktı diye beni gelmeyenlerle bir tuttu
EEM son sınıf.
Hocayı şikayet etmemen lazımdı ünideki hocalar sıkıntılı biliyorsundur az çok ama artık yapacak bi şey yok geçmeye bak ayrıca bölümün de zormuş Allah yardımcın olsun
Cümleten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
O hocayı tek şikayet eden ben değildim bir sürü öğrenci şikayet etmiş dersinin zaten %60 ı kendini övmekten geçiyor. Allah razı olsun yine anlatıyor bir şeyler katıyor ama çok kul hakkı yiyor hayır kimsecikler tepki vermez mi bu şerefsize profesör bile bu kadar zorlamaz yav en azından sistemi sabit. Adam doçent mi doktor öğretim üyesi mi belli değil. Eskiden böyle değildi daha kaliteli idi şimdi tehlikeli bir okul oldu.
Hayattaki yarışıma çok geç kaldım ona yanıyorum asıl.
Havasını atmak istiyordur yeni eğitim vermeye başladıysa ama sen gerçekten çalışıp geçersen o bırakamaz böyle mi hakkı yok bu yüzden sen elinden geleni yapta boş ver gerisini dediğim gibi hiç bi şey için geç değill
Herif yaşlı moruk kaç yıldır bu okulda görevli bu dersi veren ondan başka da kimse yok bir de meslek lisesi çıkışlı
Bizim bölümdeki Prof. Dr lerin neredeyse hepsi meslek lisesi çıkışlı 🙄 kimseyi hafife alma
Sen ne okuyorsun?
Okuyor musun ya da çalışıyor musun?
Ben mezun oldum formasyon alıyorum
Anladım nerden?
Lisansı okuduğum üniden
Lisans okudun anladım da😂🤣. Hangi fakülte okudun tıp mı hukuk mu mühendislik mi mimarlık mı ne?
Saydığın fakülteler formasyon alamaz ki tahmin etmesi zor değil bence 😁 matematik bölümü mezunuyum.
Anladım artık bizlere de gelmiş formasyon. Sizin matematik bölümünde meslek lisesi çıkışlının ne işi var? Ne alaka? Biraz troll gibi geldi🙃
Proflar öyle valla kendileri diyor meslek lisesi çıkışlıyız diye 🤷♀️
Kimseye yalan borcum yok
Estağfurullah benim bildiğim meslek lisesi çıkışlı olan mühendislik fakültesinde hoca olarak yer alıyor.
Hayır meslek lisesi mezunu olduğu hiç bi şeyi değiştirmez ki yine okuyabilir de benim şaşırdığım nokta hocaların bu bölümü okurken matematiklerinin çok kötü olmasına rağmen şu an Prof olmaları 🤔
Öpülmemiş sevişmemiş halen bi sürü kız vardır bunu söyleyim ilk önce dedin ya öyle kızların çok olduğundan eminsin değil mi?
Ne bileyim kimse de kendi özeliyse söylemiyor yani sadece evleneceği kişiye söylemeli bence. Tecavüz bile olsa söyle sevecek olan bunu sorun etmez bence her şekilde sever. En azından doğruyu öğrensin.
Ben de demiştim ya başta kimseye güven duyamıyordum bir taraftan da bu benim en büyük ezikliğim diye düşünüyorum.
Kızlar bizleri her kızla her şeyi yaşayıp ta bakire eş isteyenlerden sanıyor. Ben bu zamana kadar gönülsüz de olsa bunları yaşamadım. Hayır evlenmeyeceğim diye yalan söylüyor namuslu ayaklarına giriyor. Zaten sevseydin her şeyini en doğru şekilde itiraf ederdin. Ne diyor işte erkek yapar da kız yapamaz mı? Bence bu hayatımda duyduğum en saçma cümle. O zaman erkekler de intihar etsin sen de intihar et eşitlik ve özgürlük kavramları ülkemizde çok yanlış anlaşıldı. Misal kadın istihdamı kesinlikle artsın ancak toplum ahlakı yapısı vs. belli bir düzende gitsin. Anlatabildim mi? Ne aşırı muhafazakârlık ne de açık saçık rahatlık vs. kavramlar aşırı olsun her şeyin bir ortası olsun benim görüşüm bu yönde.
Matematik işine gelince. Mesela bir youtuber var tunç kurt onun da ilkokulda matematiği kötüymüş şimdi akademik personel olmuş
Şimdi ne kadar fazlalar bilemem ama ben kendi adıma bide çevremdeki insanlardan yola çıkarak onu söyledim. Bu devirde kimseye güven duymaman veyahut inanmaman da çok normal ben bunu eziklik olarak nitelendirmiyorum çünkü gerçekten özellikle de bazı erkekler çok sapık ruhlu ve sapkın düşünceli geliyor belki kadınlarda da vardır bilemem ama genel olarak böyle.
Evet tunç kurt'u tanıyorum ben ama kendim kadar başarılı bulmuyorum kendisi açıkçası 😅 ders anlatımını izledim çok sıkıcı anlatıyor.
*kendisini
Ya ben Tunç Kurt un adını duydum öylesine birkaç ta videosunu izledim sadece çok izlemedim.
Kadınlarda da namus konularında yalan son zamanlarda çok arttı gibime geliyor. Yav zaten herkes evlenmek zorunda değil evlenmeden önce ilişkiye girdin girmedin senin tercihin eyvallah lakin namus ayağı yapıp ta ben evlenmeden yapmam elime erkek eli değmedi filan deme. Yalan söyleyince değişen bir şey olmaz. Sadece yuvanız dağılır ilişkiniz zarar görür. Hiç gerek yok. Allah herkese adil olanı ancak en mutlu olacağın şekilde nasip etsin. Anlatabildim mi?
Ayrıca namus kavramı bana göre bacak arasındaki et parçasından ibaret değil dudak ta dahil öpülmüş bir kız el ele tutuşmuş bir kız bile benim gözümde bakire değildir. Sırf böyle düşündüm diye bana yobaz gerici zihniyetli diyenler var. Yobazsam da yobazım herkes birbirinin eşi dengi olmalı.
Her şeyden önce de dürüst olmalı.
Yani evet haklısın dürüst olmak her zaman iyidir ve bu düşüncelerin yobaz olduğunu göstermez tabi ki sen böyle seviyorsun ya da istiyorsun herkesin zevki kendine