Bacaklarımı alıyorum ve hiç sertleşme yapmadı ya da siyah çıkmadı. Hatta böyle daha rahat oldu. Iki dakikada tertemiz oluyor. Sizce kollarımi alsam mı? Aşçılık okuyorum ve kollarımdaki tüyler rahatsız ediyor. Ağda cildime zarar veriyor. Kollarındaki tüyleri jiletle alan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Jiletle aldım gayet güzel oldu
Kollarımdaki tüyleri jiletle alırsam kötü gözükür mü?
Alırken mutlaka köpükle yumuşat yoksa tahriş olur. Kaliteli bi jilet kullan ( gillete Venüs gibi ) ve yaptıktan sonra mutlaka nemlendirici ya da bebek yağı sür hiç bir sorun olmaz ( cildin batık yapmaya müsait ise peeling yap mutlaka )
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam teşekkür ederim. Siyah nokta şeklinde durmaz değil mi?
Eger haftada 2 kere peeling yaparsan durmaz çünkü siyah siyah durmasının sebebi cildinin üstündeki ölü deriler olduğu icin tüy bir müddet çıkarmıyor ve siyah siyah duruyor peeling ile ölü derilerden arınarak buna engel olabilirsin
Ama senden Tek ricam kötü bi jilet kullanma evet dediğim jilet yani gillete Venüs biraz pahali fakat çok uzun süre gidiyor Tek kullanımlık jiletlere vereceğin parayı hem daha kaliteli hem derini tahriş etmeyen uzun süre gidiecek bir jilet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kollarında da mı var hiç sevmiyorum kızda kıl bacakta kolda🤣🤣🤣
Sende de var
Ben erkeğim ama bende çok abartılı değil
Sen kızda kıl sevmiyorsan sende de kıl olmamalı
Alırken mutlaka köpükle yumuşat yoksa tahriş olur. Kaliteli bi jilet kullan ( gillete Venüs gibi ) ve yaptıktan sonra mutlaka nemlendirici ya da bebek yağı sür hiç bir sorun olmaz ( cildin batık yapmaya müsait ise peeling yap mutlaka )
Tamam teşekkür ederim. Siyah nokta şeklinde durmaz değil mi?
Eger haftada 2 kere peeling yaparsan durmaz çünkü siyah siyah durmasının sebebi cildinin üstündeki ölü deriler olduğu icin tüy bir müddet çıkarmıyor ve siyah siyah duruyor peeling ile ölü derilerden arınarak buna engel olabilirsin
Ama senden Tek ricam kötü bi jilet kullanma evet dediğim jilet yani gillete Venüs biraz pahali fakat çok uzun süre gidiyor Tek kullanımlık jiletlere vereceğin parayı hem daha kaliteli hem derini tahriş etmeyen uzun süre gidiecek bir jilet
Hic yapmadım oyle bisey ama jiletin tüyleri çoğaldığıni soyleyenler oluyor kesinlikle hormonlar ile alakali bir durum.. yalan yani
Aynen hormonlaela alakalı. Bilimsel olarakda öyle zaten.
Ben makine ile alıyorum memnunum
Makinem yok ya
Bir kere alıyorsun ömür boyu kullanıyorsun
Jiletle alsan cok cabuk cikmaz mi
Ben bacaklarımı yapıyorum hiç cikmiyor. Iki üç haftada anca gözüküyor
Sen bilirsin o zaman
Cok degilse dokunma fazla cikabilir
Bence öyle bir hata yapma
Neden
İğneli epilasyona git
Kötü olur daha koyu ve kalın çıkar
Ben sarisinim
Farketmez genede daha koyu kalın çıkar en güzeli agdayla filan al hem geç çıkar hem segrelir
arkadaşım alıyor
Kolları sert duruyor mu
yoo
kız naptın jilet çoğaltır
Yok denedim. bir şey olmadı. Bacaklarıma hep deniyorum hiç cogaltmadi. Kıllar hormonlarla ilgilidir. Bilimsel açıklaması bile var.
Kolda siyah çıkar
Iki üç günde bir alicam
Anladım onun yerine tras makinesi yok mu
Ikiside aynı oluyor ki
Jilet daha kötü bence
Dene o zaman