https://hizliresimyukle.com/image/PpvN
Alırsam güçlenir diye korkuyorum arkadaşlarım alma normal görünüyo diyolar size sorayım bir de
Alırsam güçlenir diye korkuyorum arkadaşlarım alma normal görünüyo diyolar size sorayım bir de
ya arkadaş hayat sırf kadınlara işkenceden ibaret daha önceki devirlerde eğer böyle bir adet erkeklerdede olsaydı onlarda hep almak zorunda kalcakyı kim çıkarmıs bunu ya artık insanalr doğal olmak istiyor çogu kadın bacakalrını bile almıyor yani iyice kadınları cinsel objeye çevirdiler boşver arkadaş kendine acı çektiripte onalrı lacam die ugrasma seven böyle sevsin ya çok mu dert
Doğru söylüyosun
Alma bebeğim ya bende de var ne alaka kezbanlıkla hatta erkek arkadaşımın hiç yok yanında dalga bile geçiyoduk benle olsun normal almamalısın kendinle barışık ol zaten zamanla dokulucek ne derlerse desinler güzeelliğin yuuzunde kollarında degil zaten yaz bitti kıştayız biliyosun yaz kıştan daha fazla 3 ay için kendini zararlı cıkarma
Kadınların teni saten gibi olmalı. Bakmaya, dokunmaya doymamalı erkek. Poz verdirdiğiniz her bir tüy, sizin puan tablonuza eklenen bir - dir
Aldıktan sonra çıkan sert sert alınmıcak kısalıkta kıllar nolcak. Ben de isterim tabi pürüzsüz olmayı
Hangi yöntemi kullanırsınız bilmem ama ben bir erkeğin bakış açısıyla yaklaştım olaya. Bahsettiğiniz kısım size ait bir konu yapabildiğiniz kadarını yapmalısınız. İlgi çekmek sizin, ilgi duymak bizim işimiz.
Almalisin bir kizda hic tasvip etmedigim sey.. guclenir diye korkuyrm demissinde gayet guclu gorunylar ztn
Belki yakından çektiğimdendir
Tamam anladım
Cevap
46Cevap
Kadınların ne bitmez çilesi var. Adet gören biziz, düzenli ağda yapmak zorunda kalan biziz, hamile kalan biziz, doğum yapan biziz. Yinede kıymetimiz bilinmiyor. Erkekler niye düzenli ağda yapmıyor? ha neden yapmıyo? Neden öyle bir zorunluluk yok. Sinirlendim neyse.
İyi günler...
Ben buna her zaman sinirlenirim her bakımımı yapıyorum tek kol kılımı almadım diye kezban oldum bu mu adalet
Biz almak zorundaysak, onlarda alıcak.
Epilasyon yaptırmayacaksan aldırma.. Çok itici durmuyor..
Göbekli kıllı erkeklerin kızlarda biraz bile kıla tahammül edememesi kötü :)
Normal görünüyor. Fakat neden güzel görünmeyesin ki? Neden normal görünesin?
Bence zaten yeterince güçlüler :) Hiç bir şey olmaz, ben de alıyorum tüy dökücü ile, azaldı hatta..
Lazere gidiyim en iyisi
İmkanın varsa o daha iyi tabi..
alma sakın göze batmıyor ve daha çok çıkmasın kezbanlıkla kusmayla ne alakası var otobüsde görüncede yerinizden sıçrıyor kusuyormusuz abartmayın sende aldırma arkadaşım aldırırsan daha çok çıkar derler
Aynen ya abarttılar sanki
Kesinlikle al. Kadınlarda kol kılları iğrenç duruyor bence ve her kadın da almalı. Çok erkeksi.
Eğer seni de rahatsız ediyor ise al derim. Daha kötü çıksa da bir önemi olmayacak sonuçta tekrar alacaksın
Göze batan bişey yok , kalın siyah kıl olsa kesinlikle al derdim. Ama madem o kadar rahatsızsın kuaförde sarartıcı var onlardan yaptır , sana en uygunu o olur , yazık sonra diken gibi çıkıcak uğraş dur.
Bacağındakiler sert çıkıyor diye almaktan vazgeçiyor musun? Bacak neyse kol da o. Sen erkek değilsin kıl kadını itici yapar...
Kizim sacmalama be millet dalga geciyo kusturdum diyosun. Hicbiseyin yok normaldir bu, bulasipta daha kotu sey alma basina
Insanlar neden o kadar tepki verdi
bende yazınca kıllı sandım alma kalınlaşırsa başın derde gire 2 günde bir almak zorunda kalırsın dikkat çekmez belli olmuyor zaten
Pff çok dertliyim :D
kafan atakmamalısın takarsan takıntı olur oysaki kafaya takılacak kıl yok :D
Işte çok olduğunu düşünsem alcam az olduğunu düşünsem almıcam arafta kalmak kötü
abi alma şu dostunu dinle ya alınacak kadar fazla değil hemen hemen her kızda var zaten onlar yani
Evet var
alma alma alma alma dine beni bak pişman olursun alınacak kadar yok kolunda kıl
saçmalama ya alma tabikide. kezbanlığın kolla ne alakası var saçma sapan yorum atmıslar alırsan sürekli uzar almak zorunda kalırsın tatlım alma sakın
Evet ya lazere mi gitsem
hayır uzun değilki
kolun böyleyse diğer bölgelerini aklıma bile getirmek istemiyorum.
Almadığım sadece kollarım var
Sert sert çıkınca da güzel durmcak
taranacak seviyeye gelmiş. almalı mıyım diye sorma bence nasıl almalıyım diye sor.
Nası alcağımı biliyorum ki
Baltayla kescem
Işıktan dolayı mı biraz açık renk gözüküyor yoksa gerçekten böyle mi?
Gerçekten
Biraz daha bekleyebilirsin ama alınması gerekiyor artık yavaştan. Kaç yaşındasın? Ergenlik dönemi falan bitti mi?
96 doğumluyum
Üniye geçiyorsun yani :/ Aldır bence artık ama sana kalmış sonucunda aldırmak zorunda değilsin, nasıl istersen öyle yaşa :)
Neyle alırsan al güclenmiyor. Ama alma bence gözede batmyor.
Daha önce aldım daha çok uzadı
Alma kalsın çünkü göze batmıyor kezbanlıkla hiçbir alakan yok öyle diyenlerede bakma midesi bulananda bulansın aldırma kötü durumda değilsin yani
hayır uğraşma, zamana bırak daha kötü bir hal alırsa o zaman bakarsın çaresine, şu anda normal.
Herkesi kusturdum normal değil galiba
Bence al kıllı durmasından sürekli alman daha iyidir
Orman gibi çıksın ne gerek var sakal bıyık ta bırak döş kılların da varmı? :)))))
Var var çok seksiyim
Kezban
Benden çok daha çirkinsindir bence
Tam aksine çok karizmatik bulurlar bakımlı temiz ve çekici :) kezbanim benim :))))))
At fotonu
Aşık felan olursun ne me lazım :)
Ya bir saçmalama hiç mi yakışıklı görmedik ne sanıyosun kendini
Çekici bir erkek görmediğini eminim :)) ve neden merak ediyosun beni anlamıyorum :)
Anca konuşursunuz kendiniz mükemmelmiş gibi fakat bir foto atcak özgüveniniz yoktur
Kezbansin karizmatik erkek yakışıklı olan erkek değildir sen bu ayrımı yap güzel kızın yanında kaç tane yakışıklı gördün bilmiyorum ama kendimi beğeniyorum doğal olarak kötüye olsa biraz öyleyim :)
Ya git foto atmadan konuşma ya özgüvenin olsa çoktan atmıştın
Tamam beni ikna et ozaman gaz verme )))
Mesela gizliliği kaldırmak işe başlayabilirsin:))
Hıı kol kıllarımla rezil olayım sonra gizliliği kaldırıyım çok mantıklı :D
Herkez karşısındaki kendi gibi sanirmis özgüven eksikliği sende var :)
Al erkeklerden az farkınız olsun bizi çok özenmeye başladınız yok kıllı kollar yok bıyık yok sakal abartmayın
Çok birşey yok abartmıyalım yinede kuaförde alsan daha hoş bir görüntü olur :)
ıyyyyyygggggg al tabiki kızlara ne bakıyosun sen ya
Çok degilmis aslinda... seni rahataiz etmiyosa ugrasma...
Çok mu var diye kendi kendime düşünüp dururum aynada falan yok gibi görünüyo
bence al bayana tüy yakışmıyor diğer yerlerinide al
Aldıktan sonraki sorunları bilseniz böyle demezsiniz
Güçleniyo, nokta nokta görünüyo, sivilce çıkabiliyo
ben biliyorum ama yinede al
Ben alıyorum benimki bundan daha fazlaydı... azaldı ama agdayla alınca azalıyor
Benim de bacaklarım aldıkça azalıyor ama kol farklı
kolda da oyle oluyor canim dene bence pisman olmazsin. bana da herkes alma diyordu daha gur cikar diyorlardi ama yok oyle bir sey yani en azindan bende olmadi seni bilemem tabi ama deneyebilirsin ben de denedim sonucta
Biz enayimiyiz alıyoruz alacaksın tabi kız dediğin kılsız olur kezban
Iyi kotu degil, bende aliyorum daha guzel oluyor :) Sonrada epilasyon yaptiririm sorun olmaz
Alma kanka hem sarı gibi duruyo hem de seyrek boşuna canını acıtma
kış geldi alma artık kışın sıcak tutar
böyle nasıl durabiliyorsunuz çok merak ediyorum
Insanlar yok yok ne var onda diyince durabildim
insanların söyledikleri ile yaşamak bence en gereksiz yaşam tarzıdır. biz söyledik diye de alma. eğer kendine yakıştırıyorsan kollarının kıllı görünmesini kalsınlar. ama kadınsan bence bir tane bile tüy olmamalı bedeninde. erkekten farkın sadece cinsel organın olmamalı.
Çok doğru ya kendime yakıştıramadım şimdi kendim için almam lazım kimse görmese bile
Sen 13-15 yaş civarı erkek olmadıgına eminmisin?
17-19 civarı kız olduğumu düşünüyorum şimdilik
Ben de lazer düşünüyorum şu an
Iy iğrenc gorunuyor almalısın acilen güneşte parlar bıde onlar :d
Evet, lütfen al onları =(
Tamam özür dilerim göz zevkinizi bozduğum için :(
bence al biraz dikkat etmek lazım böyle şeylere
lütfen al nolur :)
sebebını anladın bence sen
Bence al ama tüyler biraz güçlenebilir
al bence ya azalıyor tabi jiletlemezsen
Yok ya güçleniyor
Midem bulandi a mk ne kezbansiniz ya
Bence al pürüzsüz görünmesi daha iyi
Sonra sert sert çıkıyo
Ben bir kaç kez aldım güçlendi baya
offf neydi o midem kalktı
Ya ben böyle sokakta geziyorum etmeyin eylemeyin :D
Doğru söylüyosun ama alırsam daha çok çıkar diye korkuyorum
Kıla göre değişir kol kıllarım azalcak kadar sert değil
Yok zayıf kıllar kökünden çıkmayıp kopabiliyo o yüzden güçleniyor
Bence almalısın. Bitane bile görünce iğreniyorum
bence al bal dök yala misali olmalı
AKşam 10-11 halısaha var geliyorsun dimi kanka?
Sandelyeden fırladım a. k bu ne lan.
Gayet normal bence azcikta belli olsun yani
Abimin kolu de nolur öyle de =(
Komik mi
Ne komiği l*n kusuyorum iki saattir
Bunu tuvalete koycam her baktığımda sıçarım artık.
Abarttın
Tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum lütfen insanlık için al o kılları. Kürt müsün?
Değilim
Kürd olmadığına emin misin deden felan?
Değilim l*n kol kılı sadece kürtlerde mi olur
Bir kürdün kaşlarının arasına benziyor kolunda ondan söyledim
o ne l*n kezban mısın sen iygggg...
Ne biliyim ya kime sorsam normal dedi
Neden öyle şakalar yapıyosunuz inanıyorum
maşallah benden çok kıl var
Haha :D
Uğraşmaya nr var onda
Diğer insanlar hiç de ne var onda demiyor
benım kolumda o kadar kıl var :D:D:D: