Ağda tüylerin çıkmamasını sağlamaz fakat azalmasını sağlar. Bu yüzden kadınların birçoğu ağdayı tercih etmektedir. Sizde bunu göbeğinize uygulabilir. Ve masraftan kaçınmış olursunuz🌿Fakat imkanınız var ise Göbek tüylerin giderilmesinde en etkili ve en kalıcı yöntem lazer epilasyondur. İsterseniz lazer yaptırın🌿 Günümüzde lazer epilasyondan yararlanan kişi sayısı her geçen gün artmakta zaten.
Göbek Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürer? Kıl rengi, kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı ve cilt rengi gibi faktörler lazer epilasyon seans sayısında rol oynarlar. Göbek çevresinde Buz Lazer ortalama 8 seans önerilir. Kıl yapısına bağlı olarak bazen ek 1-2 seans daha gerekebilir. Buz lazer nedir? Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul edilmektedir. Patentli teknolojilere sahip Buz Lazer ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenlidir, yanık ve benzeri yan etki riski yok denecek kadar azdır. Buz Lazer, gelişmiş bir soğutma sistemi olan ICE Teknolojisi ile cildi -3 dereceye kadar soğutur. Tüm lazer epilasyon uygulaması boyunca bu etkin soğutma devam eder, ağrısız ve son derece konforlu bir şekilde uygulama tamamlanır. Hemen şuraya👇bir link bırakıyorum. İzlemek isterseniz bi göz gezdirin🌿https://youtu. be/I3QhhUbZ_pkSağlıcakla kalın🌿20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKime göre neye göre kıllı? Bana açıkçası öyle gibi geldi ve epilasyon mantıklı bence. Ama bir noktada da kullarımızı alarak vücudumuza zarar verdiğimizi düşünüyorum ki kıllar da normal bir sey, hormonlar malum. Fark edildiyse kıllar hassas bölgelerde daha yoğun. Ter, bakteri veya vs. şeylerden korumak için yaratılmış kıllar ve Allah da bunu bilinçli olarak yaratmış. Tamam belki sende genetik ama belki de göbeğin hassas nereden biliyorsun ki?
10 Yorumla
+1 yılBebiş çok aşırı bir tüylenme diyebilir miyiz bilmiyorum belki daha öncesinde jiletle aldın bu yüzden artmıştır ve tüylerini alma yöntemlerini değiştirerek bi kaç seferde düzelir ama bunun dışında sonradan artan tüylenmeler özellikle genital koltuk altı bölgelerinde genellikle hormonal kaynaklı olur ve regl düzensizliği sivilce artışı ağrılı regl gibi belirtilerle birlikte olur bunları yaşıyorsan zaten bir doktora görünmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılReglim düzenli ama sivilcelerim var
- +1 yıl
Cildiyeye görünmeni öneririm göbeğindeki kıllanmadan da bahset duruma göre seni endokrinoloğa veya jinekoloğa yönlendirecektir
Genelde tüylenmelerin altında hormonsal sorunlar olabiliyor bir kadın doğuma da görün ne olur ne olmaz istersen. Kendini garantiye al kesin bir şey olacağından demiyorum. Bence göbek kıllarınu çok kafaya takma insanız sonuçta kim porselen gibi bir cilde sahip ki?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılBayağı kıl var gadası. Kadın olarak derhal çaresine bakman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yıl- Bir kıza göre çok, bir kıza göre az kıllı. Genlere ve çevresel etkenlere göre kıyaslamalı.
Ailende daha az melezleşme varsa, büyük olasılıkla daha az evrimleşme vardır; bu kıl doğaldır.
"Anormal" olup olmaması ne kadar yoğun ya da kalın olduğundan çok, neden olduğuna bağlı.
Kan değerlerinde bir sorun yoksa, yine de kılların yoğun ya da kalınsa bunda "anormal"lik yok.
- Senin genlerini inceleyip bu kadar kılın senin için "doğal" olup olmadığını bilemeyeceğimizden
bir iç hastalıkları uzmanına görünüp kan değerlerini, dolayısıyla hormon dengeni inceletmelisin.
İnceleme sonucunda her şey "normal"se bu kıl yoğunluğu ve kalınlığı senin için "doğal" demektir.
Yoksa, ne yapman gerektiğini doktor söyleyecektir. İyi olasılığı düşünerek öneride bulunursam:
Gönül rahatlığıyla lazer epilasyon yaptırabilirsin. "Alexandrite" ya da "Soprano" kılları görmeyebilir.
Lazer epilasyon uygulamasını gerçekleştirecek doktor - doktor olsun- yapamayacağını söylerse
ND: yağ lazer uygulaması "q-switch" ile tüy sarartma işlemi gerçekleştiren bir doktora gidebilirsin.
Uygulamanın asıl amacı, tüyleri sarartmak. Yine de, zamanla bazı tüyler tamamıyla dökülebiliyor.00 Yorumla
+1 yılİstemsizce kendi göbeğime baktım, benimde aynı, jilet tüy dökücü düşünme kesinlikle.. ağda en iyisi lazer dışında
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok acıtmıyor mu ya ağda hangi ağdadan bşr de bacaklarımızı aldığımız makineli ağdadan mı
- +1 yıl
Makineli ağdayı sevmiyorum ben normal ılık ağda. Ben öyle alıyorum uzun sürmez hızlı alırsın ve uzun süre çıkmaz. Diğer materyallar hem çoğaltır hem kalınlaştırır pişman olursun dikkat et. Ya hiç alma, alacaksanda kesinlikle ağda
- +1 yıl
Acı falan olmuyor ya alışıyorsun
full dalga odaklı burası ya denizde değiliz gençler dalganın lüzumu yok sakin kıl kızın kılı sizin değil saçma sapan yorumlar
ananınızın karnından kılsız pürüzsüz doğdunuz herhalde
soru sahibi lazere git ağda falan zor olur23 Yorumla
Soran+1 yılLazer sadece göbek bölgesine yaparlar mı kaç tl tutar sizce
- +1 yıl
Hahaha 🤦🤣
Erkekler dalga geçmişte kız gel veriyim dese kıla bakmaz atlarlar hemen gelmiş boş konuşuyorlar adam gibi sormuş işte nasıl alabilirim diye.
91 Yorumla- +1 yıl
Babshshsuebbw
+1 yılKendimden biliyorum göbek bel yüz göğüs arası gibi bölgelerde tüylenme yüz sıtr omuz kol bölgelerinde akne gibi şikayetler polikistik over belirtileridir hastalığı araştırıp bir kadın doğum uzmanıyla görüşmen gerektiğini düşünüyorum çekitli hap tedavileri sonucunda aknelerin azalır tüyler dökülmez fakat aldıktan sonra daha yavaş ince ve daha az çıkmaya başlar. Maalesef hastalığın kesin tedavisi yok ilaç kullanıp diyet yapman lazım
10 YorumlaO kadar kıl olması normal değil. Jiletlemi aldın ne yaptın, hormonal bir bozukluk ya da genetik de olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 kere jiletle aldım malesef
Yok değil yakından belli olur onlar büyük olanları alsan uzaktan anlaşılmaz bile. Tabi göbek fetişin varsa orasını bilemem.
00 Yorumla
+1 yılBenden çok , ilk erkek mi yazdı soruyu diye tekrar baktım. Bak biraz kendine , ben bile duşta pheeling yapıyorum vücuduma ,
012 Yorumla- +1 yıl
@Zeynepp27 ters psikoloji, kendine önem vermesi için hırslandırmak. Asıl sen ne anlarsın böyle güzel devam et diyeyim o zaman kıza
- +1 yıl
Sayın kertenkele suratlı konuşma yoksunu utanmadan gelmiş, olmayan psikoloji bilgisiyle hırslandırma amaçlı kızı aşağılamaya çalışıyor. Önce dikkat ettiğin bakımındaki ürünün “pheeling” değil “peeling” olduğunu öğrenerek başlayabilirsin. Olmayan, goril seviyesindeki zekânla mümkünse sen kimseyi hırslandırma zorba bacım çocuğu, psikologlar yazdığın şeyi görse poponu sikerlerdi emin ol.❤️ Çav
- +1 yıl
@aptalavcısı31 demekki seninde problemin var , sen yorumda bir organını çok kullandırdığın için ilk o gelmiş aklına , ne yapayım şimdi sanadamı hakaret davası açayım, vaktin ve naktin varsa devam et. Bekliyorum Küçük
- +1 yıl
@aptalavcısı31 bekliyorum burdamısın ,
- +1 yıl
@aptalavcısı31 yüzünü saklayacak kadar korkak ama yorumda hakaret yazacak kadar cesursun, kimin ne olduğunu bilmeden fütursuzca sallıyorsun bekliyorum sihirli sözlerini. Beni instada ki abazalarına mı benzettin?
- +1 yıl
İşi vardır her daim burda olamaz. Bildirimler maalesef bana da geliyor. ayrıca soruyu soran arkadaşta belli ki pcos var hormon bozukluğu var. Siz hastalığı bilmeden bakımsız diyorsunuz. Ve anonim bir sitede her hakaret edenle uğraşacak kadar vaktiniz boşsa daha verimli işlerle uğraşmanızı tavsiye ederim. İyi günler
- +1 yıl
@Zeynepp27 zamanım yok adlî mevkide tanıdıklar var kimin ne olduğunu bilmeden yazması en azından çevresi ve kendisi için bir uyarı olur.
- +1 yıl
@Zeynepp27 peki teyzecim üzülme.
- +1 yıl
Öncelikle hayatsız gibi bu sitede takılmıyorum hesabı da sana cevap vermek için açtım aklıma bile gelmedi kontrol etmek normal hayatımda hatırlayacağım kadar büyük bir olay değil. Sonrasında böyle bir sorunum yok fakat olabilirdi de insanda biraz empati duygusu olur senin gibi 0’ın altında iQ seviyesine sahip goriller için bunu anlamak zor olabilir maalesef. Son olarak da lafın altında kalınca tehdide başvurarak dava açarım demen büyük acizlik, arkanın olması seni haklı yapmaz ya da senin ifade özgürlüğünün olmasını ve benim özgürlüğümün olmamasını sağlamaz, ki sen kimsin ki benimle böyle konuşabiliyorsun merak etme bizim arkamız da boş değil, kiminle konuştuğunu bilmeden ahkâm kesiyorsun bir tek senin adliyede tanıdığın var herhalde, çok kaşınma. He bu adliye tehditlerini ve kız için dediklerini de ss aldım zorlanma diye. Bayyy😘
Gizli Üye(18-24)+1 yılsarartıcı krem kullanabilirsin
bi yerde bakla sürmek gibi bir şey okumuştum onu googleden bakıp yapabilirsin
ya da eldiven ile al karinca yağı sür11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılağda yapacaksan da şekerli ağda olmamasına dikkat et
Evet ama hormon testi yaptır Doğum kontrol hapıyla düzelir.
boş boş yorum yapmışlar hamşle olunca 3 katı olacak bunun farkında değiller10 Yorumla
+1 yılnormal vücudunda olması ama kızların tüysüz olması tercihim
00 YorumlaValla senmi kızsın benmi belli değil.
Benimkinde kıl yok03 Yorumla- +1 yıl
🤣Allah iyiliğini versin güldürmekten öldürdün 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bana niye ithacın var
+1 yılSadece göbeğinde yoktur ama, göğüs ucunda bile vardır. Tüm vücut lazerden başka çaren yok
00 Yorumla
+1 yılEvet biraz çok ama ben dert etmezdim eğer genel bir kıl sorunun varsa hormonal olabilir yoksa lazer
00 Yorumla
+1 yılVit tüy dökücü köpük kullan bende kullanıyorum harika
00 YorumlaGöbek deliğini mi karaladın. d ve yani evdeysen sorun değil ama görünüm olarak pek hoş durmuyor
00 Yorumlao kadarda değil vücut makineleri var onuda kullanabilirsin ya da ağda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖldürdü beni yorumlar gülmekten, manyak bunlar ya. Neyse sen niye lazer dışında diyorsun. Her bölgeye yapılır o kadar kasma. Bitmese de çok farkeder
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben de aynı şekilde kahretsin
Hep kıllarımı alıp giyiyom12 Yorumla
Soran+1 yılNe ile alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAğda makine cımbız
+1 yılAgdayla al ama elle isitilanlar degil duzgun sert bir agda olsun ya da kuaforde aldir 5 dakikada isin biter
00 Yorumla
+1 yıldostum bazılarının fazla bazılarının az olur sendeki fazla almak zorunda değilsin alıcaksan da ağda tavsiye ederim asla jilet sarartıcı vs kullanma sakın 🥰
20 YorumlaApla o ağda ile falan alınır da az plank mekik falan yap o göbek ne öyle 🤢
01 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsjshsh 🤣😃
Baksana geçen gün duymuştum Bi arattır istersen ağdadan sonra karınca yağı sürüp tüylerini % 80 oranda azaltabilirsin ama gen faktörü de var tabi
00 YorumlaYakından baktığın için çok kıllı geliyor olabilir uzaktan fark edilmez bence
14 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan bu kadar değil tabiki ama yşnede belli oluyot
Soran+1 yılDaha nolsun aw
Güzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. hayır değil. vücut tipine göre koyu sadece. beyaz tenlisin.
00 Yorumla
+1 yılHormonal bozukluk var sanırım ama kafana takma seven böyle de sever
00 YorumlaBence çok değil. Olsun, göbeğini açıp gezmiyorsan alma bile. Çok rahatsız olursan lazere gidersin ya da jilet vurursun duştan duşa.
00 Yorumla
+1 yılLazere git öncesinde doktora git hormonal bozukluk var mı diye
00 YorumlaOha kurt adam. Dolunayda da fotoğrafını bekliyoruz reis dkdkdjkdjdkdjdkdjddjjdjdjd
00 Yorumla
+1 yılağda yap 2 dakikanı almaz
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok acıtıyor ağda
- +1 yıl
yapacak bir şey yok dayanıcan mecbur 😊
- Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBen yorumları okumaya geldim 😂😂
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyle fotolar atma bence buraya bu kadar cesur olma
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılinternet ortami dikkatli olmak lazim
Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Ağda yap 10 dk sürer hemen alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi ağdalardan el ile çekilenler mi kağıtla çekilenlrr mi
+1 yılBu göbek mi hacı abi😂😂
07 Yorumla
Soran+1 yılKızların çoğu böyle
- +1 yıl
Alla alla ben hic gormedim jsjs
Soran+1 yılHer gün kız görüyo sanki gtüme bak hele
- +1 yıl
😂😂goruyom tabi
- +1 yıl
Yaa ne demezsin super kıllı soru😂😂😂😂
Soran+1 yılBeeğenemedin mi hele gtğme hele
- +1 yıl
Begendim gülüm güzell😂
+1 yılİnsan bi alır bu ne böyle recep ivediğe dönmüşsün
11 Yorumla
+1 yılLazere git çok güzel alır
00 YorumlaAcil lazere git bende yok bu be
00 Yorumlaulan siyah sansürü zeytin sandım :D
00 YorumlaAğda yapabilirsin pudralı veya boncuk
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenzin döküp yakabilirsin mesela
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim saçlarım dökülüyor da donör olur musun bana
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim göbeğim gibi kıllı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç aldın mı şu ana kadar?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok kıllısın hormonal olabilir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılÇok değil normal abartma o kadar ten renginde iyi
00 Yorumla Erkekmisin sen bu ne hal
00 YorumlaBaya kıllı ve iğrenç
10 Yorumla
+1 yılAğda
10 Yorumla
+1 yılYak killarini
10 Yorumla
+1 yılEvet bence kıllı lazer ya da krem
00 Yorumla
+1 yılbu çok evet.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kıllı tabiki de
00 Yorumla Yüce göbek Kıllı Ama has göbek
00 Yorumla
+1 yılSadece göbeğinin orada mı?
00 Yorumla
+1 yılgorunmez ki canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBune ya migdem bulandı🤮🤮🤮🤮
01 Yorumla- +1 yıl
bakma o zaman güzel kardeşim
+1 yılHer insan killidir
20 Yorumla