+1 yılArkadaşın bahane anlayışı da baya gelişmiş boyle kıldan tüyden sebeplerle ayrılınır mı hiç :) Boşver zaten boyle adamdan hayır gelmez kimseye senin için söylemiyorum genel konusuyorum bir kusur olsa bile herkesin kusurları vardır kişiden kişiye değişen önemli olan insanları kusurlarıyla sevebilmektir çözülebilecek bir sorunsa konuşup bunları çözmektir karşındakinin de sana kusurlarını söylemesine alınmayıp onun için caba harcamasıdır önemli olan özelliklede sevgilinizin sonuçta sevgili herşeyi paylastığın birlikte bir ömür hayal ettiğin insandır
01 Yorumla
Soran+1 yılSAnırım benden ayrılark en buyuk ıyılıgı yapms kendnden kurtarms
En İyi Cevaplar
Bahane olduğu apaçık belli
43 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusnyrm
Soran+1 yılEvrt kesınlkle cok haklsn ben tesekkr ederm
Seven insanın gzü birşeyı görmezdi tatlım böyle bırısının arkasından üzülmene bıle gerek yok yaptıgı terbıyesızlıktır oküzlüktür , hayvana bak sen. Üzülme sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılHayrrencıde ettı benı ona cok uzuldm
Soran+1 yılEvt kesınlkle xok onur kırıcıydı
Sıkntlı o kıl tüy işleri ya. hele bde acı eşign düşkse. Daha alrken çkyo mk :)) lazere başladm ben bu dert yuznden bkalm nolcak.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende baslıcm en kısa xamanda
Soran+1 yılOlsn ya boyle aptallara laf soyletmektense
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben yapamam sahsen.. kiz dediginin vucudu tuysuz olur.. kabul, kimsenin kendi sucu degil bu.. ama hormonal bir sey.. tedavi olunabilir ya, da degisik sekillerde bu tuylerden kurtulunabilir. . Ben de terkederdim yalan degil..
14 Yorumla
Soran+1 yılArkadslar kıl derken oyle maymun gbı her yerınde degıl bı kız olaeak gerekn yerlere duze lı olarak agda yapıyrom bır kadında olması gerekndn bjraz fazla , esmerım bı esmerde olur o kadar kolumdakı ensemdwkı tuye takms bı kız kaymak gbı olmalıyms bız de ınsanz bıkını koltuk altı olsa gaklı ama kol ense unlr abartı degl mı
- +1 yıl
Bunlarin da cozumu var aslinda.. bunlari uzun zamandir bir sekilde , aldir vs diyorduysa dogrudur.. itici geliyor olabilir , bir sey denemez.. ki bunun icin de hakikaten bir hayli tuylu bir kolun olmali.. ki cogu kiz kollarina da agda yaptiriyor.. her neyse , bir anda boyle yaptiysa bahanedir.. senin yerinde olsam , bu tuylerden kurtulurum , sonra o kendi derdine yansin..
Soran+1 yılTuy mesele degl kola da agda yapılır bes dakkamı almaz ama benı ılk gordgnde de boyleydı ve tekrar dyrm cok nornal ılk defa kız ya da erkek bırı bana boyle bırsey dyr durup dururkn dedı
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkleri istekleri birden değiştiyse eğer o muhtemelen bir kızdan hoslanmistir o kız çok tüysüzdür, ilişki belki yaşamıştır belki yaşamamıştır o kızla. Ve tüysüz bir kız görünce senden de onu beklemistir. Ben düşünce olarak yahut fiziksel olarak aldatıldıgimi düşünürdüm şahsen. 1 yıl geçmiş gerçi sorduğun sorunun üzerinden ayrıldın mi naptin:) O kesinlikle senden sonra hayatına giren tüysüz bir kıza olan hoslantisi yüzünden seni de o kalıba sokmaya çalışmıştır. Şöyle düşün mesela sarışın bir kadın hoşuna gitti diye sevgilini sarışın yapmaya çalışman gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakma canım ya o inek ne anlar sevgiden bayandan salla gitsin kendi dönsün kıçındaki kıllara baksın salak adam böyle insanlar var mı ya şaşırıyorum gerçekten boşver canım ya böyle mallarla muhattab bile olma onlar güzelden anlamazlar keşke benm sevdğm olsada kıllı olsun :))
12 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam allh gonlune gore verr ınsallh
Cevap sahibi+1 yılinşallah canım ya :)
tam bir... evlatmış. o varya erkek bile olamaz. vur tekmeyi hem öyle vur ki defolsun gitsin adi. namusuz. tüy için kız mı bırakılır tam bir... neyse ya
110 Yorumla
Soran+1 yılEvt koluma ve enseme takms dedgm gıbı ılk defa bırınden boyle bırsey duyuyrm
Soran+1 yılCok tesekkr ederm ya moral verdnz :)
Soran+1 yılCok tesekkr ederm evet normalde benm ıcın guzel derler sagln gercktn:)
Soran+1 yılAnnenz ellerınden operm sız de allaha emanet olun:)
Soran+1 yılTesekkrler hoscakalın:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tamam kılsız tüysüz insan olmaz eyvallah. Ama arkadaşım yıllardır söylüyoruz. Erkekler kıllı kadın sevmeeeeezzzz... İnatla aldırmamak için ısrar ediyorsunuz. Kıl erkeğe yakışır kadına değil. Ensemde var demişsin. Sen görmediğin için sıkıntı yok. Ama bir erkek gözüyle gerçekten tiksinç bir durum. Şu ağda kültürünüzü genişletin biraz ya. Sizin için ağda sadece bacak ve koltukaltından ibaret. Kadınsınız siz kadın. Erkek değil...
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ense dedgm sacmn bıtımınde nabalm arkds orda her kadında var allah askına abartymn bırseylerı ben demyrm kı bacamgm bıkını bolgem koltukaltım kıllı ben dyrm ensem kı o da bı nevı sac uzantsı saylr bırcok kadında vardr kolum da kaymak gbı olmalyms yok anasnı bıraz sevmeyı ogrenn once
- +1 yıl
Her kadında yok arkadaşım. Ne kadınlar var, tertemiz pürüzsüz. Onlar buna dikkat ediyor. Senin o saç uzantısı dediklerini biliyoruz. Enseden sırta kadar gidiyorlar. Sonra bir de o saçları topuz yapıp enseyi meydana çıkartıyorsunuz. Erkeklerde bile öyle kıllı ense olmuyor. Bizde bile olmayan şeyi bir kadında görünce tiksiniyoruz. Etek giyecem diye bacakları alıyorsunuz, kıllı bacakları göstermekten utanıyorsunuz da, kolların ne farkı var. Ya bacakları da almayın göğsünüzü gere gere eteği öyle giyin kıllı kollarla kısa kolluları giydiğiniz gibi, ya da kollara da o bacaklara gösterdiğiniz özeni gösterin. Yok anasını filan değil yani, doğrusunu söylüyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılKılday tüyden bahaneler üretmiş işte dingil arkadaşımız
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle:)
Ya saçmalık gidersin hormon tedavisi ya da Epilasyon yaptırırsın olur biter Kökten kurtulursun yani bahane etmiş bence
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle dtnce bende zaten bastım tokadı
https://kralcaps.com/media/created/ni5g52.jpg böyle değilsen sıkıntı yok :D
14 Yorumla
Soran+1 yılHahajajajajaaa allah korusun bu ne
Soran+1 yılGece gece guldursun ya aalah da senı guldursın ınsallah:)
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılHer zamanki gibi gerçekten sevmeyip eğlenmek amacıyla çıkan bir erkek daha.. Kıl bahane eğlenip sıkılınca bırakmak şahane. Siz hakediyorsunuz o ayrı karakteri düzgün mu diye bakmıyorsunuz yakışıklıysa atlayın
01 Yorumla
Soran+1 yılValla cırkındı hatta goren herkes parası mı varda cıkıyn dersı ben huyunu sevmıstım ama huyu da bozuldu zamanla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmemiş sevse bahane etmzdi onu. agda lazer denen bili var soncta
16 Yorumla
Soran+1 yılDemek kı bahane arams ama cok rencıde ettı benı
Cevap sahibi+1 yılayrıca ben mesela senin gibi tuyluyum aynaya baktıqımda yuzumde kollarmdaki uyleri görnce rahtsz olyorm koluma da yuzume de aqda yaptryorm. erkek arkadsmla bulustuqumda bakar dalga gecer die de yaptırımdr acıkcası. kendini iyi hissetmek adına yaptırabılırsn
Soran+1 yılAldım bıle :) hıc laf verr my artıkm kımsenn agzına
Cevap sahibi+1 yılbak kendine güvenin gelmiş bile :) aferim bize :D Sevgiler
Soran+1 yılCok tesekkurler destegnz ıcın:)))))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim tatlım :*
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar bahane o kadar da abartılacak birşey değil ben iğrenmem
11 Yorumla
Soran+1 yılValla helal olsn
hakkaten de erkek arkadaşınmış. insan biraz tüy için sevgilinsen ayrılır mı ya. demek onun derdi sadece seksmiş. sevdiğim kızın görmediğm yerleri maymun gibi kıllı da olsa severm ben nolcak
13 Yorumla
Soran+1 yılKıl degıl aslında bıraz daha tuylu dıyelm ya bı kız olaral gerkwn temızlıgı fazlasıyla yapyrm kolumdakı ensemdekı bwlımdekı tuyler rahatsz etmıs
Soran+1 yılSıktrsın gıtsın o zaman ne serefsızms ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız arkadasımdakı kılları gorunce hatta onun benden kıllı oldugunu gorunce ayrılmıştım
bılıncaltımızda yatan sey sızın puruzsuz oldugunuz
bence cocuga hak vermelısın
bı bayanın tuylerını kıllarını temızlemesı ve buna cok dıkkat etmesı lazım
sahsen ben olsam bende o cocuk gıbı yapardım
erkek arkadasının senın kıllarını one surerek ayrılması onun ne kadar durust oldugunu gosterıyor bence ona saygı duymalısın03 Yorumla
Soran+1 yılO bna saygı duymadı neden hep bızden beklrsnz ko?
Cevap sahibi+1 yılbence sen once kadınlıgına saygı duy
Soran+1 yılKolum da bıraz tuy var dıye ayrılması sacnalık degl mı
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılKızı bulmuş kılsızını Arıyor 🙈 3 Yıldır yalnız olanlar var aramızda yani şey ben değil de duyuyoruzz
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) allah onların yardımcsı olsn o zaman
- +1 yıl
Âmin âmin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. mikseler bu şekilde bir kizdan ayrlmam l*n . çok ağır konuşmuş en azindan sevmiyorum deseydi ya g*vat
23 Yorumla
Soran+1 yılSerefsz bı de masada bır suru arkds vardı kım blr ne gectı akıllarndan kıl tuy deyınce
Soran+1 yılSerefsız ıste
+1 yılYa o bişey değil kanka ben benim manitayla beraber sakal traşı oluyoz :D
14 Yorumla
Soran+1 yılOuew o da cok kotu ya kadın dedgn bıkını bolgesı bacak kolyukaltı kesınlkle duzenlı olrk temızlettrmelı
- +1 yıl
Yok kanks biz iyiyiz traştan sonra kahveye okeye gdioruz :D
Soran+1 yılEssek senı:)
- +1 yıl
:D insan bir artı verir dimi
+1 yılOha anasını yaptığı ayıptan da öte bir kıza öylebişey söylenirmi başka bişi mi üretemiyor insan sonuçta karşındaki
13 Yorumla
Soran+1 yılıde dedm abartma a ne kılı koluda tuyler var ya ıtıcı yapamam deyıp ayrldı
- +1 yıl
Saçma adilik terbiyesizlik başka bişi değil
Soran+1 yılBı de masada bır suru arkads vardı onların yanında dedı nasıl utandm baska seyler anlycklr dıye
Diğer yerleri alınmış ama bikini bölgesini doğal severim , bu tür sorunları da ayrılmak için kullanmam
11 Yorumla
Soran+1 yılbıkını bolgesı tahamml edemem kendm dayanamam mıdem bulanr
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşından ziyade seni rahatsız eden bir durumsa lazer epilasyon yaptır sorun ortadan kalksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle lazerlk bır durum oldgnu sanmyrm her ınsan kolunda ensesnde tuylerı vardır bunları da alsak olrz
- +1 yıl
O zaman rahatsız olmamanız gerekiyor.
Soran+1 yılEvet ben sadece anlamaya calsyrm sızve de bahane mı aramıs
- +1 yıl
Bahane aramışta olabilir, gerçekten rahatsız olmuşta olabilir.
Fakat bundan rahatsız olduysa gercekten sevmemiş demektir.
+1 yılseni gerçekten sevseydi olduğun gibi severdi. üzülmene gerek yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yılCok utandm bende kac gundr psıkolojm bozuldu
- +1 yıl
sorun sende değil güzelim o sevgilim dediğin öküzde. sen üzülme
Soran+1 yılAyrıldı zatn benden
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakma kafana, insanız hepimiz bazılarımız hayvanlaşsa da...
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kendne yakısanı yapıyr
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızı buldu da kılsızı kaldı bir de :) takma boşver
13 Yorumla
Soran+1 yılHay agznz bal yesın:)
Cevap sahibi+1 yılbulursun elbet birini :)
Soran+1 yılAdam bulmak zor bu devrde
Ayrılıcak kadar ve ayrıldıgında bunu öne sürecek kadar kıllıysan lazer epilasyon var kadköy , üsküdarda fiyatlarıda uygun , eger okadar degılse bahanedir..
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar degl ya o cok abarttı sanrm
Soran+1 yılEvt fazla esmerım
Benim için tek sorun kilodur arkadas çıktım kız zayıf olucak balık etlide değil! Ynlıs anlmayın benim zevkim bu herkesi her tipi sevemem zayıfsan gerisi hal olur :*
04 Yorumla
Soran+1 yılKıl ıgrenc elbette ama ensemdekı sacımı da agdalayam ya
Soran+1 yılZevk meselesı allah gonlune gore versın:)
Soran+1 yılSenıbkıde zorms allh yardmcn olsn:)
+1 yılEe yani biraz itici duruyor tabi gerçeği söylemek gerekirse lazer epilasyon dene olumlu sonuçlar alırsın ama tabi biraz kesenin ağzını açman gerek :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYapcm artk mecbr
- +1 yıl
Ya tabi ona gerek de olmayabilir çocuk çok abartmıştır çok sorun yapma kendine :)
Soran+1 yılKrsınlıkle abarttı
- +1 yıl
Takma o zaman :D
karsımdakı kız maymun gıbı olsa bıle yuzune vuramam
senınkı tam hayvanmıs
onun vıcdanı senden daha kıllıymış vesselam :(03 Yorumla
Soran+1 yılBoyle guzel dusunen bır suru adam varken bana denk gelene bak
Soran+1 yılEvt ya defolup gtsn kendı gbı bırıbı bulur umarım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesin başka kız vardır. Benimde eski kız arkadaşlarımdan birinin kolunda felan çok tüy vardı ama kendisi baya güzeldi. Bunlar bahane yalan söylemiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvt cıkar kokusı yakında neyse bekarlık sultanlktr dyıp tesellı bulalm
alakası bile yok tüyle seninki bahane aramış bula bula bu bahaneyi bulmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılSerefsz ya
+1 yılasıksam umrumda olmazdı acıkcası neden rencide etme geregi duyayım ki insanlık hali
12 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkrler ıcım ferahladı
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılAdam sevgi peşinde değil yatarken göreceği görsellikteymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt kesnlkle
+1 yılsaçındaki onlarca santim kıldan rahatsız olmadıda oran burandaki tüydenmi rahatsız oldu. salla gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHelall
+1 yılBahane. sen bakimini yaptiktan sonra bir sorun yok ortada. takma kafana.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt gereknı yaptgm ıcın ıcım rahat su anda:)
çok ayıp etmiş, olabilir genetik bir durum sonuçta. takma kafana öz güvenini yitirme ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece kolumda ve ensemde bıraz var bunu mesele ettı aptal ıste bahane demwk kı
Bahane etmiş sonuçta kıl giderilemeyecek bir şey değil her şeyin çözümü vardır yüzüne tükürseydin
03 Yorumla
Soran+1 yılBastım tokadı zaten masada bır suru arkds vardı onların yanında dedı
Soran+1 yılSorma ölsem unutamam o anı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence haklı biraz. yani insan ister istemez kıl tüy görmek istemiyor. durumunu anlıyorum üzüldüm ama gerçekten bir bayanda çok itici
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunun çözümleri var. epilasyon vs. en azından sarartıcı kullanabilirdin 10 lira bir tanesi. gereken özeni göstermemişsin
Soran+1 yılSu an elımde olsa da resım atsam o zaman bana cok hal verecktnz fazlasyla abartms oldgnu goreceltnz
Cevap sahibi+1 yılaşırı kıllısın falan demiyorum.. diyorumya durumuna üzüldüm, belki gerçekten ayrılmaya bahane bulmuş olabilir. ama düşün kılları görmüşki bir bahane bulmuş ayrılmaya.. çiç kılsız birinden kıllısın diye ayrılmazdı kimse değilmi? haksızmıyım?
Soran+1 yılKollarımda bıraz var ama bunu gordu en baaından o halde altı ay neden surdu bu ılıskı?
Cevap sahibi+1 yılbak anlamıyorsun. evet bahane bulmuş belki ama görünecek kadar kılın tüyün olmasaydı böyle bir bahame bulamazdı değilmi? bundan sonra kendine dikkat et. en azından sarartıcı kullan daha az dikkat çeker
Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. İtici olabilir kamufle edebiliyorsan baska seylerle idare eder.
00 Yorumla
+1 yılKolundakileri sarartmayı dene olmadı kollarına da ağda yap ilerde lazer epilasyon yaparsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok arkads ben dırekt alcm ugrasmam kımsenn lafıyla:)
- +1 yıl
Mevzu kılsa çözümü çok ama şu da var, bir erkek sevgilisine "şu kılları alsan" diyemez, kız üzülmesin diye kıza ima edemez kabullenmek zorunda kalır bunları kızların düşünmesi lazım biraz da. Sırf bu yüzden terkedip gitmesi eşeklik olmuş tabii :)
Soran+1 yılYa oyle sıkıntı yaratck turden degl dyorum ya ılk kez konu oldu sen dusun ya yoksa agdala 5 dakkamı almz
tuy dökücü kullan... kıllı erkeklerden hoslanmıyan kızlarda var unutmayalım onları..
03 Yorumla
Soran+1 yılTuy dokucu uc kat yapar agda ya da lazer
Soran+1 yılAgda yapım tuy dokucu snra erkek sakalı gbı cıkıyr aman o zaman da benı tasa tuyarlar:)
+1 yılsaçmalık bahane tabi ki ne alakaya tüyden kıldan bahaneler üretmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak ıcn bahane demk kı
- +1 yıl
yanii kendi görgüsüzlüğü bide boşver salla gitsinn
Soran+1 yılOyle yapcm artk bsvermk en ıyısı
- +1 yıl
aynen oylee
Gizli Üye(36-45)+1 yılbıyığın yoksa sıkıntı yoktur..
bir ara karanlıkta bir kızı öptüm bıyıkları battı, o karanlıkta kapıyı nasıl buldum hatırlamıyorum11 Yorumla
Soran+1 yılOha senı kı cok kotyms ya ıgrenc:))
lazer epilasyona git bence kızda tüy olması fazlasıyla itici hale getiriyor.
00 Yorumla
+1 yılparası neyse veririm hayrına lazere gönderirim kızı :)
00 Yorumla
+1 yıl1. İnsanda tüy değil kıl çıkar
2. Kadın bakımlı olacak ben de ayrılırdım
3. Bunlardan kurtulabilirsin00 Yorumla
+1 yılTüy var heralde : ) al sende çok mu zor? Gercı seven ınsan kıl tüy görmez.
00 YorumlaHormonlarinla alakalidir arkadasimdada vardi bu sorun
00 YorumlaMerhaba, eğer görürsen bana mesaj atabilir misin, gizli olduğun için atamıyorum, yaklaşık bu konularda sana bir şey danışmak istiyorum😔🙏🏽
00 Yorumlao bahanesi olmuş bence cok saçma oyle dandık meseleler kımse dort dortluk değil
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkrler bekledgm cevaplardan
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüysüzünü seven nektarin yesin!! biz şeftaliden memmunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllahım :) guldrdun cok sagol gercktn
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bunu bahane etmiş kafanı takma düzenli olarak alıyorsan sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkr ederm
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapamam tabi. o ne öyle yaa ööykk
11 Yorumla
Soran+1 yılPoffff
+1 yıltuysuz insan mi varmis sanki? birak gitsin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKendısı de maymun gbı yun kazak gyms sanrsn
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet iğrenç bende yatmıştım öyle bir kızla iğrendim insanın sevişesi kalmıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBıkını ve koltukaltında varsa kesınlıkle ıgrenc onları temzlemek sart ama kol ense bunlar gereksz degl mı ılla kaymak gbı mı olmak gerek
Cevap sahibi+1 yılYani biraz bakımlı olucak o ne kıllı kıllı.
Soran+1 yılAma koldakı tuy ıcın terkedılmek ne bılım cok acımasızca sankı
Cevap sahibi+1 yılO kadarda demedik tabi seni sevmemiş demekki ne diyim.
Soran+1 yılDemek kı
haklılık payıda var ama
10 YorumlaFoto olmadan anlayamayız ki
00 Yorumla
+1 yılparasını veririm ağda olsun kıllı kız sevmem :D
10 Yorumlakıllımı ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy
00 Yorumla
+1 yılAgda diye bisey var bahane aramis canim.
07 Yorumla
Soran+1 yılOyle olms serefsz kendılerı bıseye benzmz ama lafa gelnce kaymak gbı kız ısterler
- +1 yıl
Bosver kurtuldugun icin sansli saymalisin kendini
Soran+1 yılEvt tesekkrler dezdegn ıcın:)
- +1 yıl
Bahane madem öyle birşey öne sürdü neden baştan ilişkiye başladı
Soran+1 yılBırgun once bırlıkte olmak ıstedı bende bıraz sert bır sekılde reddetm o da kesın kıl tuy var ondan ıstemyrsn dedı ertesı gun de bunu deyıp ayrıldı
- +1 yıl
Bahane aramış belli aslında kıllı ilişki de bir fantezedir ;)
Ben öyle dsnyrm aşırı olmadktn snra :)
Soran+1 yılKıla tahamml edemem bn nasl fantazı oyle
Tüye alerjim var.
Gördüğüm an midem kalkıyor02 Yorumla
Soran+1 yılSızde yok sankı dmı
+1 yılGenetik ozellik önemlidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılO bahane etmiş ama, bir yandanda haklı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn basında da gormustu bı anda ne oldu jı?
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat