Sürekli alıyorum normalde ama bu sefer gerçekten üşendim ve öyle bıraktım. Malum, havalar sıcak olduğu için sevgilim beni şortla gördü. Ağız dolusu bir sürü hakaret etti bana. Yok pis misin, karşımda böyle durma, yok midem bulanıyor... Ben sorun edeceğini zannetmemiştim. Halbuki kendi bacağı maymun kılı gibi. Benim almamı istiyor ama kendisi öyle geziyor. Adalet bunun neresinde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHakaret edecek kadar düşmeleri beni de uyuz ediyor. Normal bir şey kıl yani. Herkeste gözenek var ve çıkar. Bir şeyden rahatsız olmak beni o şeyi yapmaktan da alıkoyar. Özetle ben kıldan tiksinirsem ve hemcinslerim veya karşı cinslerime de bu konuda eleştiride bulunursam benim de yapmamam gerekir. Erkek arkadaşın basit seviyeli. Ben senin yerinde olsam muhattabımı keserim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı insanlar bu kıl olayını neden bu kadar abartıyor bilmiyorum ama bu dünyadaki en doğal ve normal şeylerden biri nasıl tuvalete gidiyorsan yemek yiyorsan aynı zamanda kılların da uzuyor sen bundan rahatsızsan kesebilirsin ama istemiyorsan da kesmeyebilirsin
özellikle bir kadının kıllarını alıp almaması
hiçbir erkeğin haddi değil evet vücut tüyünün olmamasından hoşlanıyorsundur ama böyle diye hiç tanımadığın kadınlara gelip "kadının kılı mı olur, iğrenç " demek sana düşmüyor zaten kadınlar pembe sıçıyor bir de böyle şeyleri kadınların yazmasına inanamıyorum siz ananızın karnından tüysüz doğdunuz terleyince de leylak falan kokuyorsunuzdur vücut tüyleri normaldir isteyen alır isteyen almaz ve almayana da bir şey söylemek size düşmez çünkü bu "ONUN" hayatı eğer göz zevkinizin bozulduğunu söyleyecekseniz kafanızı başka tarafa çevirin :)
Sevgilinden bahsetmiyorum bile çok yakın olduğun ve seni her halinle kabul etmesi gereken biri bir kere kıllarını gördü diye dünyanın sonu sanıyorsa kendine gidip pembe sıçan birini bulsun 🙂40 Yorumla
Açıkçası... Bu konuda bir çok görüş ayrılığı yaşanabilir.
Kendi düşüncemi söylemem gerekirse, ben de kadınlarda aşırı derecede kıl görmek istemem, yakışmaz çünkü. Erkeklerde biraz daha tolere edilebilir bir durum oluyor bu ama kadınlarda bir tık daha... İnce?
Şöyle ki, bizler büyütülürken hep kadınların pürüssüz ciltlere, kusursuz vücutlara sahip olduğunu öğrendik. Bu bir kadın için de, bir erkek için de geçerlidir. Bu şekilde büyütüldük.
Her şeyin yanında kadınlar daha narin, daha zarif varlıklar. Bu nedenle bakım yapılması, neredeyse şart... Burada eşitlik, adalet vs zırvalara girmeyeceğim, çünkü sevgilinizin hakaret etmesi de yanlış. "Bir dahakine gerekeni yapabilir misin?" diye söylemesi gerekmektedir, küfretmesi değil.
Her şekilde, beceremesem dahi az çok anlatabildim sanırım.
Kusurumuz olduysa, affola.
Hayırlı ramazanlar.00 Yorumla
kaba bir davranış kıllar sonuçta doğa gereği uzuyor bu kadar aşağılamak saçma, ama erkeklerin hormonal olarak çıktığı için illa alması gerektiğini düşünmüyorum böyle bi zorunluluk yok senin de var mı bilmiyorum ama bence kadınlarda kıl cidden kötü görünüyor keşke hoşlanmadığını kibar bi dille söyleseydi sen de alsaydın bitseydi.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
68Cevap
Cok mu kıllıydı? Bence saygısızlık etmis ne olursa olsun. Bu dunyanın bınbır turlu hali var. Alamamısta olabılırdın, tercıh etmiyor da olabilirsin hemen çirkinlesecek mi? Eski sevgilim avukattı, bir bosanma davasında adam kadının tuylerını almadıgını, kisisel bakımını yapmadıgını belirtmisti ben de bunu da mı sana soyluyorlar dedıgımde bu karsı taraf ıcın eksi oluyor mahkemede demisti ve sasırmıstım. Tam cumlelerını hatırlamıyorum yanlıs bilgi vermeyeyım ama eslerın bu konuda bırbırıne karsı sorumlulugu oluyor. Yine de bu üslup hos degil. Bu arkadastan uzak durmanı onerırım
30 Yorumla
+1 yılben en son sevgilime kendim ağda yapmıştım ağda yaparken şöyle bir muhabbeti dönüyordu
+Çekiyorum hazır mısın qwndqwdwq
-Yavaş çek aşkım
+Hahaha
-Ya hayvan ne yapıyorsun böyle çekilir mi
bizim ilişkimiz bitmişti lan şimdi hatırladım15 Yorumla
Soran+1 yılYavaş çekince daha çok acıyo yalnız
Soran+1 yılKötü senaryo
- +1 yıl
S-selam 😳
- +1 yıl
kötü seneryo fakat :D ne bilyim ben dişlerini fırçarlarken falan hiç utanmıyordum hattasında ensesini öpüyordum napıyorsun it diyordu dediğim gibi seven insan sen sakat kalsan tutar lavaboya bile götürür yani sana saygı duymayana sen hiç saygı duyma
- +1 yıl
@Bosverbenicanimya Aleyküm selam bacım
+1 yılBu hanzoluğu düşünmen bile sıkıntı, daha fazla zaman öldürmeden kurtul bu hanzodan. Böylelerinin kendilerini İngiliz Prensi sanma gerçeği de acındırıyor. :d
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın maalesef
- +1 yıl
Umarım her şey gönlünce olur ve bunları normal karşılayabilecek kendini geliştirmiş biriyle kaşılaşırsın🌸💫👋🏻
Soran+1 yılEvlen benimle
- +1 yıl
Hahahaha güzel teklifin için teşekkür ederim ama üzülerek reddetmek durumundayım. Dilersen arkadaşlık kurabiliriz😌 hahasha
Soran+1 yılBir reddediliş anca bu kadar kırıcı olabilirdi. Aga b
- +1 yıl
Kabul beklemen daha da üzdü beni🥲 bdnxns
Soran+1 yılDalga geçtiğimi anlamaman da beni üzdü kardeşim
+1 yılMerhaba,
Bu durumda şort giymeyebilirdiniz.
Sevgilinizin tavrı hiç hoş değil, böyle durumlarda anlayış gösterilmesi bence de beklenmeli.
Erkeklerde Recep İvedik gibi olmadığı sürece kötü durduğunu düşünmüyorum fakat bizde kötü duruyor.
"Üzerine bir şey giy" denir ama diğer dedikleri hiç hiç hoş değil.12 Yorumla- +1 yıl
Nesini üzeceğim be, o kadarı olmaz yani olsa bile pürüzsüzleştirsin demiyorum kısaltması kâfi.
Saygısız herif ya ayrıl gitsin ona da de ki “maymun gibi geziyorsun ben buna rağmen sana saygı duydum sen bana iki dk saygı duyamadın böyle ilişki istemiyorum bb”
40 YorumlaAh ah şu erkek bireylerin kendilerinin yapamayacağı çoğu şeyi kadına yapmak zorundaymış gibi aşılaması yok mu 😂😂 kahkaha attırıyor insana. Midesi bulanıyorsa yol ver güzelim mantığını kullanmadığını göstermiş bulunuyor kendileri
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKılsız erkeğe karı gibi diyen kadınlar.
Ağda yapan erkeğe ib. ne diyen kadınlar.
Ay o ne öyle kılsız erkek mi olur benden farkı olsun diyen kadınlar.
Kendilerine kılla ilgili birşey söylendiğinde tam tersini savunan yine kadınlar.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz? Söyleyin bi.
Kadınlar nasıl pasparlak erkek sevmiyorsa, erkeklerde kendileri gibi kıllı kadın sevmiyor.
Bu kadar basit. Ağda denen şey toplumsal normlarda size itelenmiş maalesef.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye demedin sen kendi bacağına bak diye valla çok sinirlendim sanki temiz olmak sadece kadınlara ait gerizekalılar orman kaçkını gibi gezsinler
70 Yorumla
+1 yılİnşallah susmamışsındır. Sen kendi bacağına bak Allahın ayısı deseydin. Bide küfür ediyor eşşek rahatsız oluyorsan söyle dimi.
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Sevgiline bir tane cansız manken al hediye et bak bunda hiç kıl yok de.
40 Yorumla
+1 yılKadınlar daha estetik ve zarif yaratıklardır.
Tek kıl tanesi bile bu zarifliğe gölge düşürebilir. Sen kendi özsaygın ve temizliğin için o kılları alıyorsun ve almalısın.
Bu konuda kendini bir erkekle kıyaslaman uygun değil bence23 Yorumla- +1 yıl
Hiç katılmıyorum. Kıl temizlik belirtisi değildir. Zarif olduğumuz doğru ama bu temizlik demek değildir.
- +1 yıl
Bende katılmıyorum kıl almanın özellikle bacak kılı almanin özsaygı ya da temizlikle alakası yok öyle olsa erkeklerin de alması gerekirdi koltuk altı ve bikini bölgesi temizlik açısından alınmalı ama diğer yer tamamen kişinin keyfine kalmış sevgilisinin tepkisi kıllardan daha iğrenç
+1 yılYok artık bi kıl tüy için sana hakaret ediyosa ondan hiçbi bok olmaz daha ciddi bi şey olsa nası tepki verir sen düşün yol yakınken dön saygızlık kabul edilemez
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilim ve ben bu konuda konuşmuştuk gayet normal bir şey ama iğrenilen bir şey kıl
bu yüzden ben epilasyona gidiyorum mesela
ama sevgilin bayağı yanlış konuşmuş gayet normal bir durum bu artı rahatsız oluyorsa önce kendisine bakmalı neymiş efendim erkekte kıl olurmuş sonra goril gibi gezelim dimi
bakın işinize ya cidden bakın işinize00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıla temizlik diyen erkekler, kadınların saçını okşarken iğrenmiyormusunuz uzun kıl dolu ve pistir diye? Neticede bacaktakinin milyon katı daha fazla ve uzun
30 YorumlaBen de kıldan nefret ederim bacaklarımda çok olmadığı için dokunmam ama koltuk altımı genital bölgemi kıllı bırakmam karşımdaki almasa ona hakaret etmem ne bileyim çok fazla rahatsız olduysam düzgün bir dille söylerim ne biçim ayı oğlu ayılar var bi de altta savunanlar bile olmuş ne biçim insanlarsınız lan
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kadınım ve ben de kadınların kıllı gezmesinden nefret ederim. Sonuçta erkeklerin hormonlarıyla alakalı bi durumdan dolayı kılla kaplı vücutları. Ancak kadında öyle değil, evet yine kıl var ama erkeklerde olduğu kadar değil. Daha dogrusu erkeklerle olduğu kadar olmaması gerekir. Çünkü kadının bir zerafeti vardır ve bu bakımla ortaya çıkar. Sevgilin daha iyi bir üslupla söyleyebilirdi. Haklısın, insan bazen üşeniyor. Ama bu durumda şort giymeyebilirdin. Ayrıca erkeklerin bakımı kılla tüyle belirlenmiyor. Doğal bişeyden dolayı onları bakımsızlıkla suçlayamayız.
620 Yorumla
Soran+1 yılBizimki de doğal? Erkeklerde daha yoğun oluyor, evet ama bu kadınlarda kıl çıkmasının normal olmadığı anlamına gelmiyor
- +1 yıl
Ağır saçmalamışsın.
Cevap sahibi+1 yılBen doğal olmadığını söylemedim ki zaten. doğal olduğunu ben de biliyorum. Ama kadının bir zerafeti var sonuçta dimi? Kıllı gezince kusura bakmayın da zerafet merafet bişey kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@bosverbenicanimya insanların görüşüne saygı duymak bu kadar mı zor ya ne biçim bi tavırdır bu
Cevap sahibi+1 yıl@LevoKara teşekkür ederim
- +1 yıl
Saçmalamışsın demişim alt tarafı? Bu kadar alıngan olmayın.
Cevap sahibi+1 yıl@Bosverbenicanimya ha bi de saygı duymamayı normalleştiriyosunuz? Çok güzel bi düşünce yapınız var gerçekten kutlarım
- +1 yıl
Ben saygısızlık içeren herhangi bir sözcük kullandığımı düşünmüyorum. Saç-ma-la-mış-sın. Şöyle deseydim "Saçma buldum." daha mı az kızardın? Saçma bulmuş olmama kızmış olmayasın.
Cevap sahibi+1 yıl@Bosverbenicanimya saçma bulmuş olmana niye kızayım. Ben başkalarının görüşüne saygı duyan bir insanım.
- +1 yıl
Hm öyledir
- +1 yıl
@Scdretz tamam, lol
Cevap sahibi+1 yıl@LevoKara insanlar başkalarının görüşüne saygı duyup cevap verirken üslubuna dikkat etmediği sürece bu böyle sürüp gidecek napalım
+1 yılKardeşim seri terk et o adamı. Yıl olmuş 2021 hala memeli bir canlı olduğumuzu idrak edemeyen kıllarımızın olabileceğini fark edemeyen aptal ve neanderthalle birliktesin.
20 Yorumla
+1 yılMukemmelken herkes sever, insan bazen olduğu gibi sevilmek istiyor bazen kusurlarıyla sevilmek istiyor, kendileri bakımsız bakımsız gezerler kadınlar hep mükemmel olmak zorunda gibi davranıyorlar.
20 YorumlaYa genel toplumda kadını tuysuz kilsiz bellemisler. Bazı erkekler bunu asla sorun yapmaz hatta kendileri almana bile yardim eder çünkü bu vucudun yapısı. Hamileyken alamayacaksin diyelim kuaforede gidemedin eşin yardim edecek seni vücudunun dogasiyla yargilamak olmaz. Ama sende imkanin varsa sort giyip killi bacakla gezme ben etek giydigimde bile corap giyiyorum bacaklarimda tuy olmadigi halde
20 YorumlaKızlarda kıllı olmak kılları gözükmesi hoş olmuyor hem tüyleri almak bir temizlik meselesidir. Hem erkeklerin kılları olması veya olmaması alması veya almaması bir önemi yok. Ama kadınlar mutlaka her daim temiz olmalı.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Abi soylesin de. Gezme karsimda midem bulaniyor nedir 🙄
Kil tuy meselesinden ziyade, su laflari duymus birinin hala sordugu sorunun kil tuy uzerine olmasindan anladigim, senin cidden kendine saygin yok 🙄 Yazik..00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bende Sahsen killi bi bacak bir Kadinda görmek istemem acikcasi.
Erkeklere gelince erkeklerin genelde zaten bacagi killidir, Neyse barisin aranizi düzeltin küslügünüzü gecmiste birakin.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKusura bakmayın da buluşma günü bakımsız bir kızla kimse birlikte olmak istemez. Oldu olacak bıyık ve kol kılınızı da almayın ozaman 🤮 buluşma günü kendi kişisel bakımına verdiğin özen karışındaki kişiye verdiğin değeri gösterir. Biz erkekler bile lazere gidiyoruz artık yani bir zahmet artık size kılsız dolaşın
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin davranışı hiç hoş olmamış ama bencede şort giyenler alsın almaya üşeniosanız şort giymeyin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl be kıldan sebeplerden böyle yapıyorsa ilerde neler yapar kendi gitsin bi ağda yapsın da derisi kalksın slak
30 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin. Kıl pislikse erkekler iğrenç yaratıklar o zaman. Bana göre pislik temiz olmayan demek. Hem hiç almıyorum dememişsin. Böyle birini şutla gitsin 😒
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılTemizlik hijyen bunlar özsaygıdandır yani milletin ne dediği önemsiz ama kendine saygısı olan da dikkat etmeli. Ayrıca cidden erkeklerin full kıllı gezip koldaki sarı tüylere bile takılmaları komik
10 Yorumla
+1 yılBöyle birinden medet umuyorsan sorun sende kusura bakma :)
10 YorumlaBunun adaletle bir ilgisi yok. Saygıyla alakalı. Eğer soru troll değilse, en ufak bir şeyde bu denli tepkili olan biri sana yarın daha kötüsünü yapar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAdalet nerdeyi ben yazmadım, moderatörler sorumu düzeltmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendileri çok kusursuzmuş gibi karşılarında ki kadını kusursuz görmek istiyorlar. Ama sen nasıl mutluysan oyle yapmalısın. Tuylerinle mutlu musun? Ben şahsen rahatsiz olurdum:/
30 Yorumla
+1 yılYa tamam rahatsız oluyordur anlarım da bu kadsr hödüklüğe ne gerek vardı ki anlayamıyorum düzgün bir üslüpla söyler insan
20 YorumlaYaptığı saygısızlık yanlış yapmış ama böyle şeyleri senden istese bile efendi gibi söylesin. Salak salak tribe girmesin.
20 YorumlaBu işleri bırakın, kaşınızı bıyığınızı da almadan gezin de görelim. Ama onları almaya üşenmezsiniz dimi? Adam haklı kıllı birşey isteseydi güzel kardeşim olurdu. Bir kadın özellikle sevdiği adamın karşısına çıkarken kendine özen göstermeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO bir erkek sen bir kadınsın. O bacak kılını keserse kılıbık sen kesmezsen kezban olursun 🤞😪✔ Öz bakımdır bu. Her kadının yapması gereken standart bir uygulama. Haklı.
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılNormaldir erkekler kıllı gezer kadına gelince ıyy kıllı önce kendinize bakın maymun gibi gezmeyin mk
34 Yorumla- +1 yıl
Erkekler komple bacaklarını aldığındada top gözüyle bakılıyor alsa suç almasa suç napçak ama bayan bi zahmet alsın :D
- +1 yıl
Erkek alabilir ki kılları bazılarında inanılmaz kıl adam nasıl yaşıyo 😂
- +1 yıl
O konusa evet haklısın fazlasıda zarar nediyelim :D
- +1 yıl
😂 evett
O da kıllıysa ve sen onun da kıllarını almasını istiyorsan o da almıyorsa
Ateşe ateşle karşılık ver 🔥😉10 Yorumlasevgilin varsa özen göster bu işlere ama hakaret etmesi de çok kırıcı olmuş
20 Yorumla
+1 yılBence hemen ayrılmalısın benim sevgilim olsa kendi ellerimle temizlerim sevgilimi
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBı kadına yakismiyor öyle gezmek tabiki ama oda öyle hakaret etmeye hakkı yok güzelce soyleye bilirdi
00 Yorumla
+1 yılSktri cek oyle sevgiliye yaa
1-2 kere yaptigin biseyden kendini gormeyerek atar yapıyo benim elimde kalırdı00 Yorumla
+1 yılYorumlarda kızların yazdığı şeylerin hepsi ''işte erkekler zaten hep öyleydi şöyleydi'' vs. Yorumlarda kızlardan çok erkekler yardımcı olmaya çalışmış. Neden böyle davranıyorsunuz kızlar?
00 Yorumla
+1 yılkilli severim ne yani.. bedeni icin sevdiyse sevmesin zaten mk
iste boyle hiyarlar yuzunden biz bekariz mk00 Yorumla
+1 yılhakeret etmeye hakkı yok ama
kıllı bir kız görünce bende karşımda erkek varmış gibi hissediyorum
iğreniyorum02 Yorumla- +1 yıl
Bu ya kıllarının sadece erkeklere özgü olduğunu düşünmek nasıl bir kafa yapısı
- +1 yıl
Mk*
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomedi ya 1 saattir gülüyorum. Trolsün sen bu bir, ikinciside esitlikten dem vurup feminizm adı altında KADIN>ERKEK diyenlerden duyar kasmaya çalışıyorsun yazık kafana.
03 Yorumla
Soran+1 yılKadın erkekten üstündür dediğimi nerden çıkardın meraktayım
- +1 yıl
Feminizm kadın > erkek değildir kadın = erkek dir eğer sen bunu kadın > erkek olarak algılıyorsan bir kadının seninle eşit standartlara sahip olması egonu rahatsız ediyor olmalı artık ne kadar gerici bir düşünce yapısına sahipsen insanların eşit koşullarda yaşamasını istemiyorsun ve bundan rahatsız oluyorsun
Bu olayda ki sorun yasalar değil senin gibi düşünen bazı insanların toplumda kadınlara yaptığı "belli kalıplarda olma baskısı" tabi bu baskı erkeklere de yapılıyor "erkek adam şunu yapmaz, erkek adam bunu yapmaz" ama nedense siz bunları kırılmaz tabular olarak kabul edip savaşmıyorsunuz ve biz kendi hakkımız ve özgürlüğümüz için mücadele edince trol oluyoruz duyar kasıyoruz...
Cevap sahibi+1 yılEvet
O Saygısızlık etmiş ama senin de temiz olman gerekirdi
017 Yorumla
Soran+1 yılTemiz olmamın bacağımdaki iki üç kılla bir alakası yok. Çok takılıyorsa da o kendindekileri alsaymış.
- +1 yıl
Aynen bizde doğal olarak çıkmıyo çünkü biz kılları oraya kendimiz yapıştırıyoruz
- +1 yıl
Kadın neden kıllı olmasın kardeşim? Var kılımız, çıkıyor. Neden alalım başkasının isteğine göre? Sen ve senin gibiler öyle dedi diye?
- +1 yıl
@saffet446 Abicim bakım yapmayacak erkek kıl uzatmasın ya, hem yaz da geldi bak iğrenç kokuyorlar. :d kadında da doğal bir şeyi niye olamaz diyorsun? Gözünüze hitap etmek zorundalarmış gibi o ne öyle? Bu kafadan çıkın dhdnsjs
- +1 yıl
Yanlış anlamadık beyefendi karşısındaki insan bakımsızsa kendisinin bakımına özen göstermesine hiç gerek yok bizce. Bu hanımefendi de onun bakımsız olduğunu düşünmüş ki buraya bu soruyu yazmış.
- +1 yıl
@bensırdaşınım burdan ekmek çıkmaz sana 😏
- +1 yıl
@bensırdaşınım dalga geçilecek ne var bunda çok mu anormal bişey? İlk defa mı böyle konu görüyosun 😂
- +1 yıl
Yazık kafana
- +1 yıl
@Clemelqueen dalga geçmemiştim hiçbir yerde de bilemedim
- +1 yıl
Yo çıkar ekmek. Çıktı bile. 😳
- +1 yıl
Hanımefendi, herhangi bir ekmek veya “pussymagnet mode on” havasında yazmamıştım bunları, sakin olur musunuz? Bdnxjsnx
- +1 yıl
@bensırdaşınım b-biliyorum 😳
- +1 yıl
Biliyorsanız ne mutlu bana dhxsj iyi günler dilerim😌
+1 yılayrıl gitsin uğraşılmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin kral
Maymunlar şehirde yaşamaz ormana gönder onu hakettiği yerde koşsun dursun.
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sevgiline sorsaydın keşke. Kendisi pis miymiş, ondan mı almıyormuş?
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Kendisi dönme versiyonu olduğu için düz çıkanları kıskanmıştır kızma ona
10 Yorumla
+1 yılYeni çıkıyorsa sıkıntı değil de yarıştırmaya da gerek yok yani 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYarıştırmak? Kendisi almıyorsa ben de almak zorunda değilim
- +1 yıl
Oldu mk sakalda bırakın nasılsa oda bırakıyor dldkdlfkşdlkkfşd
- +1 yıl
Çıksa bırakırdık niye bırakmayalım kardesim
Soran+1 yılKARDEŞİM BİYOLOJİMİZ BÖYLE VE DOĞAL OLARAK HEPİMİZDE DE KIL ÇIKIYOR YANİ. Gidip saçma salak acı verici yöntemlere katlanıp siz iğrenmeyin diye kıllarımızı almak zorunda değiliz
- +1 yıl
👍👍
Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Sevgilin önce insan olsun. Sende insan olmayan biriyle artık sevgili olma
00 YorumlaBence hakaret etmesi çok kötü madem istemiyorsa biraz paraya kıysın lazer epilasyona göndersin
00 YorumlaEminim senin sakalların da vardır
Feminist kıl yumağı seni00 YorumlaSevgilim diyebilmen için gerçek seveni bulman gerekirdi.
00 Yorumlayani kıllarını almadan şort mu giydin pes doğrusu ya bide onun sana söyleme şekli hiç etik değil
00 Yorumla
+1 yılOnun hakaret etmesi yanlış senin de dikkat etmemen önemsememen öpüşün barışın bence
00 Yorumla
+1 yılBelinden sarılıp dudağından öpüp hadi şunları temizleyelim dese sende seve seve kabul edersin zaten
00 YorumlaO senin ile sevgilin arasın da karar tamamen sana ait ne yapacağına sen karar vermelisin by 👋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda kendini erkekle kıyaslamak ve kendine o kılları yakıştırmak. ayrıca trolsün, sırf sözde eşitiz diyen kızları ayaklandırmak istiyosun. gaza gelsin malla diyosun. tahrik
10 YorumlaErkekler asla ağda acısına dayanamaz demişşin sjsjjsjsjs.
Şimdi o erkeğine göre değişiyor. bir fiskeye ağlayan adamda var.3 yerinden bıçaklandıgında öfkeden acı diye birsey hissetmeyen de var benim gibi. Genelleme yapma bence ;)00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevgilim kıllarımı görünce kavga çıkardı. Ama onun bacağı maymun kılı gibi. Adalet nerede?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler