Ben cefasını çektim başkası sefasını sürüyor. Adalet mi bu?

O kadar emek verdim oda emek verdi birbirimizi cok seviyorduk ama bazı seyleri zorlasan da olmuyor maalesef.
Ona göre hala benim onda yerim ayrı bana göre de onun yeri ayrı ama Şu an birbirimizden düsman kadar nefret ediyoruz. Hakkimida hic bir zaman helal etmiyorum.

Onun icin yapmadigim sey kalmadi gıkımı cikarmadim tam bir bad belasiydi o derece beni darlıyodu o kadar cektim onu emek verdim simdi hepsi çöp yeni sevgilisiyle instagramlarda resim atiyor benleyken whatsapp a ondan izinsiz girsem agzima ediyordu.
bir aralar hic bir arkadasimla beni gorusturmedi telefon hattimi degistirdi hayatimin merkeznde kendi bulunmak istedi aşırı bencildi.
Herseyde kavga cikartmak cabası zaten...
Şu an olsam asla katlanmam diyorum ama o zamanlar oyle olmuyor.

Sanki bende ki masum saf duygulari aldi goturdu simdi herkese o kadar saf olamiyorum su söyle yapar diye böyle davranim diye hesap ediyorum resmen. Ondan hic böyle hesaplarim yoktu tamamen saftim bendeki tüm duygulari öldürdü de gitti. Ilk sevgilim ilk askimdi bendeki actigi yara o kadar buyuk ki
En son geri dönmesine ragmen kabul etmedim diye tum herseyin sorumlusu olarak beni goruyor.
Neymis bindim yazdim indim yazmadim diye kavgayi buyutuyor ayriliyor.
Ben onun icin o kadar sey yaparken bunlari goze batiriyordu haram olsun tum cabalarim ugraslarim.

Simdi size soruyorum yanina kalir mi yoksa bu bir o sevgili bir bu sevgili diye devam edip mutlu olucak mi
Mutsuzluktan geberir insallah.
4 tane sevgili degistirdi pislik hepsiyle kisa surdu bu sonuncuyla baya iyiler 4 aydir sevgililer...
Ben cefasını çektim başkası sefasını sürüyor. Adalet mi bu?