Kadın Emeği Aranızda kabak lifli sabun kullanan var mı? Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Selamm💫Uzun süredir kabak lifli sabunu almayı düşünüyorum fakat emin değilim. Kabak lifli sabun sivilcelere ve selülitlere oldukça iyi geliyor faydalı olduğu söyleniyor. Aranızda kullanan var mı, memnun musunuz? Aranızda kabak lifli sabun kullanan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Daha evvel hiç kullanmak nasip olmadı gadası. Eğer ki denersen sonucu senden öğrenmek isterim. 2 0 Yorumla
Çitlenbik34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Dogal sabun ve kabak lifi olarak ayri ayri kullaniyorumİnstagram: rumelinaturelBurdan alıyorum dogal ürünleri.Doğal diye satilan her sabun dogru olmuyormus bu sayfadan Ögrendigim.Memnun kaldigim icin ismini paylastim 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kullandım ben ama açıkçası pek faydasını göremedim. Kükürtlü sabunlar daha faydalı bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha evvel hiç kullanmak nasip olmadı gadası. Eğer ki denersen sonucu senden öğrenmek isterim.
Dogal sabun ve kabak lifi olarak ayri ayri kullaniyorum
İnstagram: rumelinaturel
Burdan alıyorum dogal ürünleri.
Doğal diye satilan her sabun dogru olmuyormus bu sayfadan Ögrendigim.
Memnun kaldigim icin ismini paylastim
Kullandım ben ama açıkçası pek faydasını göremedim. Kükürtlü sabunlar daha faydalı bence.
Bu tip sabunlardan hiç kullanmadı.
Sabunu bırakalı çok oldu.
Ben Bunu Kullanmam