Oysa biz sizin kalbinize bakıyoruz. 😏😎

ne numarasi bilmem ama ben sadece aynada baktigim gordugum kadini memnun ederim gerisi teferruat.
Erkek benim. icin birsey yapsin ben neden erkek icin susleneyim? Babannemin lafini unutmammm😂
Biz altımızı üstümüzü çeker geliriz buluşmaya. 😎😂
Ellerinden öpüyorum babaannenin hala yaşıyorsa. :)
Yasiyorr tabiii poncigim o benimm 🙃tesekkurler hayir erkeklerde ozenir. Bakimli erkek harika sekilde gelir bulusmaya
Biz o sırada bakımımızı da yaparız. 😎 Lütfen ama. 😏
Çok severdim bende dedelerimi nenelerimi ama hepsi vefat etti artık. 🥺
Allah'ım sağlık, sıhhat, uzun ömür versin ponçik nenene. 😍☺️
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! Tebessüm ederek okudum yazdıklarını ve bunun anlattıkların gibi olmasını kadınlar adına gerçekten çok isterdim. :)
ama...
Bu tamamen sizin aslında ruhunuzun erkek egemenliği üzerine yaşayıp ama bunu içten içe kendinize yediremediniz bir gerçekten başka bir şey değil ne yazık ki.
Bunlar ne hüsnü kuruntu ne de zavallı erkek egosu.
Çok uzaklara gitmek istemiyorum. Bak sadece bu siteden yola çıkarak konuşacağım ki reel hayatın bir nevi yansıması zaten bu platform.
Madem kadınlar kendilerini iyi hissetmek için kozmetik kullanıyorlar. Neden o zaman bunu daha çok dış dünyalarına yansıttıkları ortamlarda kullanıyorlar? ve sen hiç bu Nasılım, Moda&Still veya Güzellik&Bakım vesaire gibi konu başlıklarında bir erkeğin ''Sevgilimle/Erkek arkadaşımla buluşağım nasılım, elbisem yakışmış mı veya erkek arkadaşım beni beğenir mi?'' gibisinden karşı cins için bir soru sorduğuna hiç denk geldin mi? İstisnaları konuşmuyorum ama HAYIR! :)
Kendinizi kandırın lütfen! Ben kanmayacak kadar ergen değil gayet aklı başında ve olaylara hem öznel hem nesnel yaklaşarak çıkarım yapabilen bir insanım.
@Minnoşumbne Hemen kendine yoldaş arama minnoş. O arkadaşın görüşüne katılmadığımadığımı söylemiştim. 😏😌😎😂
Valla benim bildiğim kadınlar erkekler için kılını kıpırdatmaz işin ucunda para olmadığı sürece
Dostum bende okudum. Aynı kitabı farklı anlamamız mümkün değil. Sen kitapları karıştırmış olma? 😁😂😂
En İyi Kız Görüşleri