Kız, erkek çoğu genç artık neden sadece makyajla, süsle yetinmeyip shop'a başvuruyor?

Sizce çoğunluk kendi güzelliğini, yakışıklılığını yeterli bulmadığı için mi bu derece shop yapıyor!
Benim ilgi alanım kızlar olduğu için burda sadece onlardan bahsedeceğim yoksa erkeklerde de shop yapan (kızlar kadar değil tabi) bir hayli var!
Derin Talu daha 15 yaşında 2003 doğumlu
Şu resmi beğenmeyen sağlıklı bir insan olamaz değil mi?
Şu resmi beğenmeyen sağlıklı bir insan olamaz değil mi?
Peki burda çok ortalama ya da alışıldık bir kız gibi görünmüyor mu? Başına türban taksa Çorum'lu tatlı bir kız gibi
Zevkler tartışılabilir ama şunun tartışılmayacağına eminim şimdi ilk resmine bakın birde buna.. göz var nizam var
Zevkler tartışılabilir ama şunun tartışılmayacağına eminim şimdi ilk resmine bakın birde buna.. göz var nizam var
Tabiki de sadece Türkler değil
16 yaşında ki 2002'li Amerikalı dansçı, model Maddie Ziegler shopta Derin Talu'ya taş çıkartır
Şu resim tüm victoria secret modellerine taş çıkartacak biçimde güzel (kusursuz)
Şu resim tüm victoria secret modellerine taş çıkartacak biçimde güzel (kusursuz)

Peki bu
yüzü yumurta gibi, gözler bayık,çene geniş, ağız büyük.. daha fazla saymaya gerek var mı?
yüzü yumurta gibi, gözler bayık, çene geniş, ağız büyük.. daha fazla saymaya gerek var mı?
Meşhur shopçu Aleyna Tilki yi de unutmadım tabiki ama birşey eklemem lazım Aleyna Tilki yüzüne shop yapmıyor ya da yapıyor ama fark edilmeyecek kadar az! Genelde boyuna ve zayıflığına yaptığı shop sayesinde nerdeyse tüm Türkiye tarafından fiziğinin diğer ünlülere oranla çok daha güzel olduğu sanılıyor.

Şu resmi internette gören Aleyna Tilki yi tanımayan bir insan bu kız için 1.80 boyunda ve 50 kilo civarında zanneder
Şu resmi internette gören Aleyna Tilki yi tanımayan bir insan bu kız için 1.80 boyunda ve 50 kilo civarında zanneder
Buna da, ''bu bizim Merve değil mi gızz'' der?
boy 1.70, kilo en az 61-62 (kadınlar için)
boy 1.70, kilo en az 61-62 (kadınlar için)
Sizce bu kızlar neden shopsuz resimlerini atmıyor intagramlarına ben shoplu olanlarını kendi instagramlarından aldım diğerlerini de fan sayfalarından!
Kız, erkek çoğu genç artık neden sadece makyajla, süsle yetinmeyip shop'a başvuruyor?