Dün kız arkadaşımla konuşuyodum alışverişten geldiğini 300 tl harcadığını söyledi ne aldın diyincede rimel falan dedi cimri falan değilim ama o paraya bir evin bir aylık mutfak ihtiyacını alırsın :D

çirkin kadın yoktur bakımsız kadından kastıınız işte tam olarak bu ben makyajı çok seviyorum asıl mesleğim güzellik uzmanlığı ve makyajdan acayip keyif alıyorum. indirimi takip ederim ne zaman düştü fiyat o zman alırım makyaj yapan bayanı beğenip bakıyorsanız bunlarda gözünüzü korkutmamalı
Terk et o kızı
sevgilim değil arkadaşım
Çok bonkörsün :D
300 lira makyaj malzemesine verilir mi? Ocağa incir ağacı dikenler bunlar. 😂 😂 😂 Ben 300 lirayla evin boyasını alır evi boyarım. 😂 😂 😂
Bilmem knkxjahs
kızlar uzmanlık alanın neden bilmiosun knk sdfsd
algilarim kapali. Knk
Whhshww
Cevap
9Cevap
makyaj ve kozmetik saçma şeyler. arada kurşun kalem olarak da kullandığım göz kalemim dışında bir şeyim yok ki onu da ben almadım zaten. makyaja servet ödemek çok çok saçma. ama sizin gidip boya küpüne dalmış kızların peşinden koşup sevgili olunca da "ocağımıza incir ağacı dikiyolar" diye ağlamanız daha da saçma bilin.
O kiz cok abartmis. Normalde pahali olan seyleri indirimde alinca ortalama bir fiyat geliyor. Fondoten 20 rimel 15 allik veya bronzer 25 ve far setini 30 liraya (buyuk ama) alabilirsin. Ki bu fiyatlar birkac onemli ve kanserojen madde icermeyen markadan. Tabi yok ben chanelden asagisina bakmam diyorsan mal gibi 300 liraya mini bir makyaj malzemesi alirsin
rimel değil o maskara deseydin asdfghj :D rimel ilk maskarayı çıkan markanın adı çünkü :)
sadece maskara almamıştır tabi ki, kozmetik indirimi var ya saldırmış biraz :D
dün ben de 60 lira harcadım. neler aldın dersen, demezsin ama olsun yazıcam işte 2000 kelime hakkım var sdfgh :D
neyse ne diyordum.. neler aldım..
vücut kremi, masaj aleti, diş macunu, ağız çalkalama suyu, göz makyajı temizleyicisi, 2 tane ruj ve eczaneden teramisin :D
@Rose-23 :D :D hemen yazıyorum..
masaj aleti gratisten eklipsin eldiven şeklinde bilyeli olanı
diş macunu ve ağız çalkalama suyu gratisten splat marka
vücut kremi nivea q10
göz makyaj temizleyicisi diadermine
rujlardan biri maybelline diğeri wet n wild
masaj aleti 6.90'dı bu arada :D
ya bir de kozmetiğe para vermem diyenler ne yapıyor acaba çalıyorlar mı :/ :D
valla geçen bir rimele 51 lira verdim hala uykum kaçıyo
baban duymasın :D :D
Siz makyajsız kadınlara it muamelesini yaparsanız tabiki böyle yaparlar adam olun da olduğu gibi kabul edin o zaman
Bazıları özgüvensizliğe baklar makyajı lakin yanlış. Erkekler için futbol neyse bayanlar için ise makyaj öyledir. Makyaj malzemeleri vazgeçilmezdir, ilgileri büyüktür ve mutluluk vericidir.
Ben bayanım ama makyaj değil elektroniğe servet öderim. Makyaj geçici elektronik kalıcı. Ha o da geçici bozulabilir ama, bir makyaj malzemesine nazaran daha geç bitiyor. Sen hiç bir yıl aynı kremi kullanan kadın gördün mü? :)
Aa ne tesadüf :D Ben 0 TL harcıyorum. Renksiz dudak kremlerini saymazsanız. Dudaklarım çatlıyor sonra xD Yok kardeşim fondötendir maskaradır rujdur özel günlerde bile sürmemek için ısrar ediyorum. Makyaj bana göre değil :)
5 koleksiyonu süsleyecek kadar ruja sahip ama hala ruj almaya çalışan bir sevgilim var resmen ruj almasın diye tüm çabamı sarf ediyorum ama yine alıcak biliyorum😔
Nedense o boya küpü kızlar hep ilgi çekiyor seviliyor o yüzden almis
Yoo ben fazla sevmem hafif makyaj iyi ama abartınca itici oluyor
Fondoten sürülmesi gerekir mi sence
yüze sürülen pudra gibi şey galiba bu googleden baktım ne olduğuna :D
yani zaten belli olmuyor fazla sürülebilir bence
Nası belli olmuyo asıl badanayi yapan o
takılın işte kafanıza göre
Ben de makyaj malzemesi alıyorum mesela her yerin farkı var mac den alırsan 300 bir rimel bir milyoncudan alırsan 6 tl gibi bir rakam
Ben ödemiyorum. Çünkü makyaj yapmıyorum. Ödeyen kişilerde de akıl yok bence
Haklısın ben ayda en fazla 40-50 lira harciyom o yuzden 😂
Üç tane rujum vardır iki rimelim o kadar. servet harcamak neymiş 😊
Ya gidiyor ama napsin kız haklı bence ben çok makyaj kullanmiyorum ama illa alınıyor kullanmasam bile duruyor öyle evde
Kaliteli olması lazım sağlık açısından, kaliteli olunca da pahalı oluyor.
Valla o paraya kilolarca mama alıp sokaktaki hayvanlara dagitirsin , makyaj malzemesine o kadar para vermek enayilik
bir kere 300 liraya anca 1 haftalık mutfak alışverişini yapabilirsin. O ürünlerin iyiside var kötüsüde benimde çok tutuyor ama mecbur güzel durmadıktan sonra napıyım🙄
Zengini hayırsız evladı, memuru süslü avradı, fukaranında eşşek inadı adamı yıkarmış.
Aşırı da vermem
Az az alınca sanki çok harcamıyormuş gibi oluyor
off resim çok güzel duruyor
hangi resim
haha ne almis oyle nasil bir rimel o😂😂😂
kalite takılıyor belli ki :D
Kizlar derken nie hepimize laf atiyon ki sen
atarım
Ben hic makyaj yapmiyorm ve benim gibi kizlar cok var hakkimi savunmak zorumdym
boş yapma
neden makyaj yaa kıyafet almayı tercih ederim 😉
hepsi aynı ya ne gerek var :D
Sizin yüzünüzden
bizim suçumuz ne
Makyajla gzl olucağımızı sanıyoruz ama yanılıyoruz
en samimi yorum buydu :)
@Hakanguner1907 gerçekler
Güzellik adınsa her şey yapıyorlar
Çünkü kendilerini seviyorlar
Kadınlar ahmaktır çünkü.
ocak batiran bunlar 😂😂
Uygun almış
@Vader12 USA dan bahsediyorsan Türkiye satış fiyatından daha uygun ama markadaya göre değişir ben de dolar üzerinden alıyorum mesela oraya gitip aldığımda oluyor. Kesinlikle markayla alakalı ona bakarsan maybelline burda çok tutulmasına rağmen kalitesizdir orda da hani 1 liracı gibi alınıyor
@Vader12 doğal makyaj yanayım ben anlatamıyorum da sen anlıyorsun
Hastaca evet.
Para batıyor. 😄
çünkü renkliler.
Çünkü slkklar
Garipler.
Para vermedim şükür
O kadar para vermem
Para çok 😏
Oha abartmis baya
300 TL çok fazla
Güzellik önemli