• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Erkekler makyajsız doğal kızlara tav oluyorlarmış. Bu düşünce doğru mu, yoksa söylenti mi?

Acid_Queen
Acid_Queen Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor
Evet dogal güzelliklere aşık oluyorlarmış bu söylenti doğru mu? 🦋
Erkekler makyajsız doğal kızlara tav oluyorlarmış. Bu düşünce doğru mu, yoksa söylenti mi?
Makyaj Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl

Büyük ölçüde doğru.. duruma göre değişebilir..
    MAKYAJ'dan ÇOK DAHA ÖNEMLİ BİRŞEY VAR = İLETİŞİM KURABİLMEK TANIŞABİLMEK ! İster makyajlı ol ister makyajsın ve doğal güzel ol , EĞER KARŞINDAKİ ERKEKLE HİÇBİR İLETİŞİM KURMUYOR MAL GİBİ BEKLİYOR ONA SURATASIYOR (tanımadığın bir erkeğe GÜLME! gülümse.. gülmek alay etmektir! bu HATAYI çoğu beyni olmayan kız yapıyor! ve erkek bozulup gidince beyni basmadığı için bunu anlayamıyor!) bakmıyor ilgilenmiyor tanışmak için bir çaban yoksa ozaman istersen dünyanın en güzel kızı ol senin bir anlamın YOK. Senden daha çirkin bir kız belki o erkeğe birşeyler sorar iletişim kurar tanışır ve sevgili olur.. sende trana bakar gibi bakarsın ve "erkekler neden çirkin kızlarla çıkıyor" diye sorarsın.
    AŞK pizza değildir , pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle kapına gelir. Senin bir çaban yoksa o erkekle ilgilenmiyorsan bakmıyorsan onu kendine çekmiyorsan neden sana gelsin. Bu ülkede erkeklere sapık tacizci ve hatta artık katil diyorlar , çağrılmadan bakmadan ilgilenmeden düzgün hiçbir erkek sana gelmeyecek. Çağrılmadan bakmadan ilgilemeden durup dururken sana gelen erkekler "alfa" denilen sapık O.. Ç'larıdır, onlar senin gibi her kıza saldırır zorla tanışırlar ve aldatırlar senin bir anlamın yoktur onu sen çağırmamışsın sen bakmamışsın sen ilgilenmemişsin o kendi gelmiş ve sen onun için aslında = "herkes" sin :-) ama bunu beyni basan ZEKi kız var mı? AZ..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Alphonse55
    Alphonse55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Benim için doğru. Yanlış olsa fondöten sürenlere laf yapmam sürekli :D

0
    12 Yorumla
    • Acid_Queen
      Acid_Queen
      +1 yıl

Ayy 🤦‍♀️ senin bu fondetenle ne alıp veremediğin var ayoll🤣

Yorumla
    • Alphonse55
      Alphonse55
      +1 yıl

İğrenç görünüyor be kusurlu daha güzel suratlar

Yorumla
    • Acid_Queen
      Acid_Queen
      +1 yıl

Şey birde bazıları güneşte böyle ıslak ıslak parlıyoo ya böyle 🤣dur az daha gıcık ol sjsjjs

Yorumla
    • Alphonse55
      Alphonse55
      +1 yıl

Kusayım m ıilla :D

Yorumla
    • Acid_Queen
      Acid_Queen
      +1 yıl

Hani bide böyle şey oluyo ya sürünce boynuyla yüzün de ki renk farkı 🤣birde devam edimi🤔😅😅😅

Yorumla
    • Alphonse55
      Alphonse55
      +1 yıl

Bir de o şey kırmızı şeyi sürüyorlar ya yanakla göz arasına öğğk

Yorumla
    • Acid_Queen
      Acid_Queen
      +1 yıl

Kırmızı şey ne len allık mı🤣🤣

Yorumla
    • Alphonse55
      Alphonse55
      +1 yıl

Evet allık :D

Yorumla
    • Acid_Queen
      Acid_Queen
      +1 yıl

Şey birde şeftali tonunu fazla kaçırıp orayı turuncuuu yapanlar var, kırmızı şeyden daha kötü akskssk 🤦‍♀️🤣

Yorumla
    • Alphonse55
      Alphonse55
      +1 yıl

Erkekler "Makyajsız Doğal Kızlara Tav oluyorlarmış!" bu düşünce doğru mu, yoksa söylenti mi? bak mesela öğğk

Yorumla
    • Acid_Queen
      Acid_Queen
      +1 yıl

Ya olum bu çok güzel lan sjsjsj nesi öööğğğ acaba nesi ögggkk

Yorumla
    • Alphonse55
      Alphonse55
      +1 yıl

Bana göre öğk makyajı görünce midem bulanıyor sebepsiz klghf

Yorumla
  • Meleyyyy_19
    Meleyyyy_19 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 23
    +1 yıl

Bencede çok doğru. Hiç kimse kat kat kozmetik ürünler sürülmüş bir yüz görmek istemez elbette. Benim içinde doğal güzellik daha güzel.
    Bunun için makyaj tamamen hayattan çıkırılmalı mı hayır sadece her dakika makyajla dolaşmak itici bir görüntü. Daha fresh makyajlarla doğal gözüke biliriz 😊.

#Лена

1
    1 Yorumla
    • Bebişim99
      Bebişim99
      +1 yıl

👏🏻

Yorumla
  • Enperatriz_Eztia
    Enperatriz_Eztia Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Tamamen söylenti. Makyajlı bi kız gördüklerinde dipleri düşüyor. Ama kendi sevgilisinin makyaj yapmasını sırf kıskançlıktan istemiyor ve buna kılıf olarak da doğal halini beğeniyorum diyor.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

74

Cevap

108

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Laf arasında öyle söylemler var gadası. Ama iş beğenmeye gelince makyajlı kadınlar daha ön planda yer alıyor. Bu sefere doğal kadınlara kezban gibi anlamsız alakasız laflar söyleniyor.

5
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

lafta öyle derler..

güzel kadın = makyaj yapar güzel olur, gözlük takar seksi olur çillidir çekici olur..

çirkin kadın = her türlü kezbandır :))

0
    0 Yorumla
  • helendnz
    helendnz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Doğaldan kastıkları bakımlı ve hafif makyaj yapan kızlar. Bakımsız veya aşırı makyaj yapan insanlar hoş olmuyor. Güzellik değil de bakım önemli. Sonuçta insan kendisine bakmalı.
    Ama doğal güzelliği hiç olmayan (estetik güzeli) kızlara düşen çok erkek var. Zaten artık makyaj da değişime uğradı. Sen sadece bir göz kalemi sürmüş zannederken bir bakıyorsun yüz nakli yaptırmış. Bunu en büyük örneği plastik makyaj. Millet burnunu baştan yapıyor yaa😄

3
    0 Yorumla
  • Kullanmayan
    Kullanmayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Tabii tabiii canım siz de öyle olun size de tav olalım. Bunu istiyoruz zaten biz de, size tav olmak için makyajsız olmanızı bekliyoruz. Aaa bak ya niye makyajsız değilsin? ama ben makyajsız kızlara tav oluyorum, çabuk sen de makyajsız ol! Belki oturur iki el de tavla oynarız! Tavlanmayan kız kalmasın, her türlü tekniği denesin.

0
    0 Yorumla
  • Pelinceren
    Pelinceren Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 75%
    +1 yıl

Doğal kızları seviyorlar çünkü masrafı az oluyor, diğer kızlar bi ton makyaj bakım boya masraf masraf erkek bu yüzden uzak bile durur bu kız donuma kadar beni harcar diye. Maddi durumu iyi bir erkek bakımlı olmanı ister kendine güvendiği için maddi açıdan, doğal diyen çoğu erkeğe iiyi bakın maddi açıdan ürkecek bir durumdalar 👌

0
    0 Yorumla
  • NormalInsanxx
    NormalInsanxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Hemcinslerimin azımsanamayacak bir bölümü ciddi düşündüğü insanı daha doğal makyajsız olsun istiyor, yani evet doğru bu sorunun cevabı. Fakat doğal denildiginde bazı arkadaşlarımızın anlayışı yanlış oluyor, yine yüz bakımını yap (krem maske vb.), Yine tırnaklarına bak, yine absürt tabirle kıllı olma.

0
    0 Yorumla
  • badgirlll010101
    badgirlll010101 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Hafif makyajı seviyorlar. Ne tam badana boya olacak ne de doğal.. Badana boya şeklinde çok yoğun yapılınca bu kız çirkinliğini kapatmaya çalışıyor gibi düşünüyorlar. Doğala da bakımsız diyorlar. En iyisi hafif yapılan makyaj.

4
    5 Yorumla
    • ahmetdmr33
      ahmetdmr33
      +1 yıl

Evet ya aşırı makyaj olunca öpüşürken o makyajın yarısı sana geciyor dudak tadı yerine boya tadı alıyosun😂

Yorumla
    • badgirlll010101
      badgirlll010101
      +1 yıl

@ahmetdmr33 😅😅

Yorumla
    • ahmetdmr33
      ahmetdmr33
      +1 yıl

Haksız mıyım😂😂

Yorumla
    • badgirlll010101
      badgirlll010101
      +1 yıl

@ahmetdmr33 Haklı olabilirsin

Yorumla
    • ahmetdmr33
      ahmetdmr33
      +1 yıl

Haklıyım😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Makyajlı veya makyajsız, süslü veya süssüz, gösterişli veya sade bütün hanımlara saygım sonsuzdur. 😊 Allah hepsine ideallerindeki işi eşi aşı yaşayışı versin. 😊 Genelde bütün kadınlar benden tiksinirler ben de hepsine saygı duyarım. 😊 Hanımefendiler daima haklıdır. 😊 Herşeyin en güzellerine layıklardır. 😊 Makyajlısı da makyajsızı da temizlik mesafe maske üçlüsüne dikkat etsin. 😊 Tabi ki hemcinslerim de... 😊

1
    2 Yorumla
    • nes2mvarhayattaa
      nes2mvarhayattaa
      +1 yıl

Sen neden her yorumda kendini eziyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@nes2mvarhayattaa hanımefendiler ezmeden ben kendimi ezeyim de boşuna kendi kendilerini yormasınlar diye. 😊 Sizi sinirlendirdiysem özür dilerim. 😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben duygusal bir insanım normalde, ayrıntıları diğer insanlardan daha fazla görmeye meyilliyim. Evet erkekler doğal seviyor. Siz diyorsunuz ki erkekler makyajlı kız seviyor, gerçekten doğru değil. Benim sınıfımda bir kız vardı. Makyajını o kadar doğal yapmış ki dibinden görene kadar fark edemedim. Fark edince de gerçekten berbat gözüküyordu. Erkekler doğal zannediyor çoğu kızı. Benim istisna olarak göz bölgesine siyah gölge yapması ve kirpiklerini siyaha boyaması hoşuma gidiyor. Diğerleri gerçekten hiç sevmediğim şeyler. Erkekler estetiklileride doğal zsnnediyor. Ancak ben duygusal bir insan olup, ayrıntılardan daha iyi anlıyorum. Estetik olduğunu anlıyorum. Kolay kolay kimse yatakta makyajlı birini istemez!

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

*estetiklileri de.

Yorumla
  • Ümitsixzzzz
    Ümitsixzzzz Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Bende erkek olsam doğal kıza yönelirim. Kimyasaldan uzak sağlığına dikkat eden biri olduğunu düşünürüm. Masraftan uzak 😃

4
    0 Yorumla
  • Congruent
    Congruent Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Külliyen yalan. Öyle derler ama boya küpü kadınlarla birlikte olurlar. Tıpkı şey gibi; ben iç güzelliğe önem veririm derler. Dış görünüşü güzel olanla birlikte olurlar.

2
    0 Yorumla
  • redflowers008
    redflowers008 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Bence yanlış. Makyaj yapmadan çıkınca 1 kişi bakıyorsa, makyajlıyken 10 kişi bakıyor. Zaten eğer doğallık dikkat çekse eskiden beri kadınlar süslenip makyaj yapmazdı.

2
    0 Yorumla
  • Latteeemm
    Latteeemm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Kişiye göre değişen bir durum bence kimisi gerçekten hiç makyaj sevmez kimisi hafif de olsa makyaj yapmasını ister ama bence makyaj yapılırken abartılmamalı absürt makyajları bende itici buluyorum şahsen😄

0
    0 Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Estetikle güzelleşmiş makyajsız kızlara tav olabilirler belki. 😄
    Makyaj anlayışları sadece göz ve dudaktan ibaret olduğu için makyaj var mı yok mu diye bile anlamazlar. 😄

1
    0 Yorumla
  • faoidfaoi
    faoidfaoi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Bu doğal kız değil güzel bakımlı genc ve sağlıklı kız, doğal kiz kıllarını da almaz erkeklere gelirsek bir ortamda gidip de sizlerin tabiriyle en doğal kıza tav olan erkek ozellile onu secip ayiklamamistir kiz en az makyajli olan kadar dikkat cekiyordur ayni erkek ayni ortamdaki makyajlı ve bakımlı kıza da tav olur elde edemeyeceğini düşünüyorsa arkasından atmak suretiyle olur vs

0
    0 Yorumla
  • Uslannmaz
    Uslannmaz Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Öyle diyorlar ama bence değil. Ünlü görünce veya makyajlı çekici birini görünce düşüyorlar. Genelleme yapmayım yine de bazıları bu şekilde olmayabilir.

0
    0 Yorumla
  • Tomirisss
    Tomirisss Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Doğru olabilir. Ben hiç makyaj yapmam ve bu ilgi çekiyor. Halbuki ilgi çekme gibi bir derdim yok. Yüzümde lekede olsa, sivilce de olsa ben makyajı sevmiyorum, ki zaten yüzüm kusuyor.

0
    0 Yorumla
  • Mykoo
    Mykoo Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Doğrudur, doğal güzel çekiciliği kesinlikle bir başka oluyor.
    Aşırı makyaj ile bir başka yüz takıyor resmen karşındaki kişi, makyajımı makyajsız mı denirse ben makyajsızı seçerim

0
    0 Yorumla
  • Bebişim99
    Bebişim99 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 89%
    +1 yıl

Benim için doğallık her şeyin üstünde, olması gereken bu ama tabiki bir bayanın kendini daha iyi hissetmesi için ufak dokunuşlu makyaj ihtiyacını karşılamalı ama abartmadan.

0
    0 Yorumla
  • Mustafapa
    Mustafapa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir fakat insanı doğal hali ile sevmek meselesi bunlar keşke doğru olsa. Ama söylenti ve hikayeden ibaret ve bu konulara inanmakta doğru değil. Mühim olan doğal hali sadece kadınla kabul sınırlaması doğru olmaz. Erkeği de doğal hali ile kabul eden yok. herşey kusursuz olmak zorunda değil ama bizim toplum öyle düşünmez ve kusursuz olma koşulu öne sürer.

0
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Doğru doğallıktir guzel olan yaparsın makyaj ama az 1 kilo boya kullanmazsin badana yapan birisi kendinde güzelim demesin zaten guzel olsa badana yapmaz

0
    0 Yorumla
  • iliovasilema
    iliovasilema Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Onlar beni pek alakadar etmiyor. Ben nasıl hissediyorsam nasıl güzel hissediyorsam öyle yaparım. Ve makyaj yapıyorum ama fondöten kullanamıyorum rahat hissettirmiyor göz makyajı ve ruj kullankyorum sadece ama bunları kendim için yapıyorum. Erkek gelip bana tav olsun diye değil.

0
    0 Yorumla
  • eltigre
    eltigre Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek milleti olarak genelde gerizekalıyız. Makyajı doğal gibi yapanları makyajsız sanıyoruz, doğal olun diyoruz. Doğal kızda bıyıklarıyla geliyor gözünün çapağıyla sonra doktor bu ne shdhgshs

0
    6 Yorumla
    • 1masalperisii
      1masalperisii
      +1 yıl

Dostum sen bakımlı olmayla doğal olmayı karıştırıyorsun burada sorulan mağaradan çıkma gibi olan kızlar değil bakım yapan makyaj yapmayan kızları nasıl buluyosunuz?

Yorumla
    • eltigre
      eltigre
      +1 yıl

@1masalperisii yok kanka ben soruyu anladım orda bir sorun yok. Doğal seviyorum diyenler aslında doğal sevmiyorlar ben erkekleri bildiğim için biliyorum. Onu izah ettim sadece, gösterişli makyajı sevmiyorlar sadece

Yorumla
    • 1masalperisii
      1masalperisii
      +1 yıl

Aynen badanayla gezen kızlara tav oluyolar güzelliğe tapıyorlar makyajı silince ask bitiyor bu mu lan aşk demi ama

Yorumla
    • 1masalperisii
      1masalperisii
      +1 yıl

Valla erkek beynini sen daha iyi bilirsin ama makyajı bülent ersoy stil de yapsan güzellik algısı yüzüne bakana kadarki ilk 2 3 anlık zaman dilimi makyajsizini dusunemiyolar o an göz zevkine hitap etti mi etti bitti kafasindalar genelde

Yorumla
    • eltigre
      eltigre
      +1 yıl

@1masalperisii e tabi o da ayrı bir konu. Daha erkek kızın makyajlı olup olmadığını farkedemiyor ama doğal seviyorum demesini biliyor. Oysa kız hile yapıyor gösteril yapmıyor vs

Yorumla
    • 1masalperisii
      1masalperisii
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • JUDYTAuk
    JUDYTAuk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Aşırıya kaçmadan yapılan rahatsız etmez makyajsız kızlara ilgide az bence gördüğüm bu

2
    0 Yorumla
  • Dkjdjdkdkdkej
    Dkjdjdkdkdkej Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır alakası yok sözde bunlar makyajlı birini görseler dibi düşer hepsinin de

2
    1 Yorumla
    • Beyefendi61
      Beyefendi61
      +1 yıl

Değil ben Doğal Seviyorum

Yorumla
  • Kahve_-Kokusu
    Kahve_-Kokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Yok öyle bir şey doğal seviyoruz derler, ama sevmezler hikaye çünkü.

2
    0 Yorumla
  • BlackLabel9
    BlackLabel9 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 65%
    +1 yıl

Doğru bence. Önemli olan bakımlı ve güzel olmak. Onun dışında tabii ki doğru yerde doğru giyinmek/makyaj yapmak hoşlarına gider.

0
    0 Yorumla
  • BendenizEmreniz
    BendenizEmreniz Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl

%100 net ve doğru bir haber olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Kadınların doğal hâli her zaman iyidir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sizce doğrumu?
    Bu sitede muhabbet ettiğim kızın fotoğrafını gördükten sonra ona ne yazmışım bak.
    En iyisi doğal güzellik.

0
    0 Yorumla
  • Cailleach
    Cailleach Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Aslında erkekler makyajsız olmamızı dğeil o özgüveni seviyorlar. Doğallık bir yana asıl olay bu bence...

0
    0 Yorumla
  • A-R-SLİNE
    A-R-SLİNE Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Makyajsız kadınlar kendilerini bile beğenmiyı ki biz ne yapalım. Sabah kalkınca aynaya bakıyorlar kendi tiplerine sövüyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Lewandowski34
    Lewandowski34 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 76%
    +1 yıl

Tav falan olmuyoruz da suratına badana yapıp güzeliz diyolar o kadar makyajin üstüne de bi zahmet güzel ol beae:D

0
    0 Yorumla
  • gurbetcikizz
    gurbetcikizz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Makyajsız kadına tav olurlar makyajlı kadın görünce gözlerini alamazlar Nasıl oluyor?

1
    0 Yorumla
  • sweetdreams2569
    sweetdreams2569 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

bir fesaneye göere erkekler makyajsız dogal sevmiyorlamış külüyen yalan

1
    0 Yorumla
  • xedax5635
    xedax5635 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Doğal olanları seviyoruz deyip on ton makyajli olanlara gidiyorlar

1
    5 Yorumla
    • ucankediiiii
      ucankediiiii
      +1 yıl

Hayır doğal olanı seviyoruz on ton makyajı olanı tek gece seviyoruz

Yorumla
    • JamesWitgeinstein
      JamesWitgeinstein
      +1 yıl

@xedax5635 Sende makyajsız gezecek cesaret yok çünkü yüzün çirkin dldlddldd

Yorumla
    • xedax5635
      xedax5635
      +1 yıl

Ben makyaj yapmıyorum zaten

Yorumla
    • xedax5635
      xedax5635
      +1 yıl

Gayette güzelim herkesin ayrı bir güzelliği var

Yorumla
    • xedax5635
      xedax5635
      +1 yıl

İşine bak bence

Yorumla
  • _Nisanur34
    _Nisanur34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler damacanaya bile tav oluyor hele burdakiler

1
    0 Yorumla
  • haticeyda
    haticeyda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl

Makyajsız kız isterler ama makyajlı kızlara tav olurlar.

1
    0 Yorumla
  • oyleyadaboyle7
    oyleyadaboyle7 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 48%
    +1 yıl

Erkeklerin nasil kizlara tav oldugu umrumda degil
    Ayrica erkekler nefes alan her kiza tav oluyo

1
    1 Yorumla
    • BySoran
      BySoran
      +1 yıl

Yok artık daha neler 😄

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayır doğrusu şöyle; erkekler, makyajsız hali ile makyajlı gibi güzel görünebilen doğal kızlara tav olurlar.

2
    0 Yorumla
  • BEYKOZ_LU
    BEYKOZ_LU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 86%
    +1 yıl

ben makyajı sevmem.. kadının doğal hali beni daha da etkiler. hem sahteciliği hiç sevmem

0
    0 Yorumla
  • Blackh
    Blackh Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Guzel ve dogal bitisli mokyaj yapan kizlari seviyorlar...

0
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ben olmuyorum güzel her zaman güzeldir bana bakan güzel daha güzeldir

0
    0 Yorumla
  • soramazsın34
    soramazsın34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl

kesinlikle doğru yapay kızlar istemiyoruz, doğal yalın su gibi...

0
    0 Yorumla
  • maşuka2777
    maşuka2777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

öyle. olsaydi kadınlar makyaja ihtiyaç duymazdi bence

0
    0 Yorumla
  • MMucahit
    MMucahit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Doğru ben doğal olanları severim ama bakımlı olması şartıyla

0
    0 Yorumla
  • kanatlarikirikkus
    kanatlarikirikkus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl

o think geneli oyle sahsen benim umrumda degil makyajsiz cok uglyim cunku o yuzden makeupsuz duramam

0
    2 Yorumla
    • Retri77
      Retri77
      +1 yıl

Hayır o zaman hepsini ingilizce yaz ya da hiç yazma bazı kelimeler hadi istemsizce kullanılıyor artık dilimize yerleşti diyebiliriz ama bu kadarda saçma yazılmazki

Yorumla
    • kanatlarikirikkus
      kanatlarikirikkus
      +1 yıl

kes

Yorumla
  • MinikCenavarr
    MinikCenavarr Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Gayet açık ve net doğru makyaj bana göre evrakta sahteciliğe giriyor.

0
    0 Yorumla
  • _KıymazZ
    _KıymazZ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bence doğru doğallığı ile çok tatlı çok çekici kızlar var beni bitiriyor

0
    0 Yorumla
  • gmzeliesmer
    gmzeliesmer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

doğal makyaj yaparız ozaman 🤣 ama nihayetinde yine makyaj 💄💄💋

0
    5 Yorumla
    • ahmetdmr33
      ahmetdmr33
      +1 yıl

Kendi güzelliğine güveniyosan hiç yapma😊

Yorumla
    • gmzeliesmer
      gmzeliesmer
      +1 yıl

@ahmetdmr33 kendi guzelligime elbet güveniyorum ama bu başka bişey.. makyaj bir sanattir , psikolojiyide etkiler.. dünyanın en guzel kadınları ihtiyacı olmadığı halde mutlaka en dogalindan birşeyler sürer.. bu kadinlarda aksesuar gibi bişey...

Yorumla
    • ahmetdmr33
      ahmetdmr33
      +1 yıl

Ozman aşırı olması yanlıs

Yorumla
    • gmzeliesmer
      gmzeliesmer
      +1 yıl

@ahmetdmr33 evet aşırı bende sevmem

Yorumla
    • ahmetdmr33
      ahmetdmr33
      +1 yıl

Evet aşırı karşıda kini aldatmaya giriyo makyajla farklı biri çıkıyo karsına çok yasadım mesela öpüşürken dudak tadı yerine boya tadı geliyor

Yorumla
  • tastycock
    tastycock Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Ben kadının doğal halini daha çok seviyorum. Makyajsız, sade, sağlıklı.

0
    0 Yorumla
  • SapKral
    SapKral Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Evet makyajsız güzeller sevilir ama makyajlı güzel olan da var 😅 kimin ne sevdiğini bilemem 😅😅😅

0
    0 Yorumla
  • YanlızlıkRıhtımı35
    YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Ben her zaman doğallıktan yanayım doğal güzellik başka

0
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı.

Yalan tabiki öyle olsa makyajlı kızlara bakmazlar sorsan doğal olsun ne doğal ama 😀😀

0
    4 Yorumla
    • Beyefendi61
      Beyefendi61
      +1 yıl

Değil ben Doğal Seviyorum Aaaaaaa

Yorumla
    • zodyaklısamara_
      zodyaklısamara_
      +1 yıl

Tamam amca

Yorumla
    • Beyefendi61
      Beyefendi61
      +1 yıl

Amcan yattığın Yatakta

Yorumla
    • zodyaklısamara_
      zodyaklısamara_
      +1 yıl

Yaw hee

Yorumla
  • yıkıldım_kaldırma
    yıkıldım_kaldırma Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl

Doğru fazla makyaj komofilaj gibi altındaki hissi kapatir

0
    0 Yorumla
  • niyeburdaysam
    niyeburdaysam Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 50%
    +1 yıl

erkeklerin tav olası geldiyse makyaja falan baktıklarını sanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.

Erkekler her şeye aşık zaten. Onlar için nefes alması bile yeter.

0
    0 Yorumla
  • jöleyim
    jöleyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Doğal kız derler ama nerde süslü püslü kız var ona bakarlar

0
    1 Yorumla
    • SHADows01
      SHADows01
      +1 yıl

Neden kiskandin mi

Yorumla
  • Dinazortreni
    Dinazortreni Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 46%
    +1 yıl

Bende dogal seviyirum doya doya opup istirirke. Agzima boya gelmesini istemem

0
    0 Yorumla
  • TheCeketli
    TheCeketli Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Makyajsız güzel olan, makyajlı haliyle çok daha güzel oluyor diye söylüyoruz onu.

0
    0 Yorumla
  • ztrmax
    ztrmax Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 696 cevap paylaştı.

Makyajın neyini seveyim yapay güzellik sağlayan bir şey

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkekler makyajsız doğal kızlara tav oluyorlarmış. Bu düşünce doğru mu, yoksa söylenti mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler makyajsız kızlara ilgili duyuyormuş, doğru mu? 15 cevap verildi
Erkekler makyajsız kız deyip makyajlı kızlara düşüyor. Biz şimdi neye inanalım? 50 cevap verildi
Erkekler kızların makyajsız doğal halini mi seviyorlar yoksa sadece yalancılar mı? 21 cevap verildi
Erkekler makyajsız kızlara aşık olabilir mi? 68 cevap verildi
Kızlar makyajsız halleriyle erkekleri tavlıyabilir mi? 7 cevap verildi
Araştırmalara göre erkekler makyajsız kadınlara daha çok ilgi duyuyormuş, doğru mu? 120 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İki gün önce hoşuma giden erkekten bi anda soğuyabiliyorum, bunun psikolojide adı nedir?
  • Regl öncesi cinsel isteğim aşırı artıyor, sizde de böyle bir durum var mı?
  • Baskın taraf mısın ilişkide?
  • Sitede birbirine benzettiğiniz üyeler var mı?
  • Düğün gecenizde eski sevgiliniz Beyaz ve Sen ile kapınıza dayansa ne yaparsınız 😂?
  • Sucuklu yumurtayı nasıl yiyorsunuz, benim sucuklu yumurta mı yer misin?
  • Film izlemeyi sever misin, en son izlediğin film nedir?
  • Sevgiliniz/eşiniz sütyen kullanmasa bunu sorun eder miydiniz?
  • Evcil hayvanınızın boğazına tasma takıyor musunuz?
  • Kia Sportage mi Hyundai Tucson mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨