Büyük ölçüde doğru.. duruma göre değişebilir.. MAKYAJ'dan ÇOK DAHA ÖNEMLİ BİRŞEY VAR = İLETİŞİM KURABİLMEK TANIŞABİLMEK ! İster makyajlı ol ister makyajsın ve doğal güzel ol , EĞER KARŞINDAKİ ERKEKLE HİÇBİR İLETİŞİM KURMUYOR MAL GİBİ BEKLİYOR ONA SURATASIYOR (tanımadığın bir erkeğe GÜLME! gülümse.. gülmek alay etmektir! bu HATAYI çoğu beyni olmayan kız yapıyor! ve erkek bozulup gidince beyni basmadığı için bunu anlayamıyor!) bakmıyor ilgilenmiyor tanışmak için bir çaban yoksa ozaman istersen dünyanın en güzel kızı ol senin bir anlamın YOK. Senden daha çirkin bir kız belki o erkeğe birşeyler sorar iletişim kurar tanışır ve sevgili olur.. sende trana bakar gibi bakarsın ve "erkekler neden çirkin kızlarla çıkıyor" diye sorarsın. AŞK pizza değildir , pizzayı bile sen sipariş edersin ve öyle kapına gelir. Senin bir çaban yoksa o erkekle ilgilenmiyorsan bakmıyorsan onu kendine çekmiyorsan neden sana gelsin. Bu ülkede erkeklere sapık tacizci ve hatta artık katil diyorlar , çağrılmadan bakmadan ilgilenmeden düzgün hiçbir erkek sana gelmeyecek. Çağrılmadan bakmadan ilgilemeden durup dururken sana gelen erkekler "alfa" denilen sapık O.. Ç'larıdır, onlar senin gibi her kıza saldırır zorla tanışırlar ve aldatırlar senin bir anlamın yoktur onu sen çağırmamışsın sen bakmamışsın sen ilgilenmemişsin o kendi gelmiş ve sen onun için aslında = "herkes" sin :-) ama bunu beyni basan ZEKi kız var mı? AZ..
Bencede çok doğru. Hiç kimse kat kat kozmetik ürünler sürülmüş bir yüz görmek istemez elbette. Benim içinde doğal güzellik daha güzel. Bunun için makyaj tamamen hayattan çıkırılmalı mı hayır sadece her dakika makyajla dolaşmak itici bir görüntü. Daha fresh makyajlarla doğal gözüke biliriz 😊.
Tamamen söylenti. Makyajlı bi kız gördüklerinde dipleri düşüyor. Ama kendi sevgilisinin makyaj yapmasını sırf kıskançlıktan istemiyor ve buna kılıf olarak da doğal halini beğeniyorum diyor.
Laf arasında öyle söylemler var gadası. Ama iş beğenmeye gelince makyajlı kadınlar daha ön planda yer alıyor. Bu sefere doğal kadınlara kezban gibi anlamsız alakasız laflar söyleniyor.
Doğaldan kastıkları bakımlı ve hafif makyaj yapan kızlar. Bakımsız veya aşırı makyaj yapan insanlar hoş olmuyor. Güzellik değil de bakım önemli. Sonuçta insan kendisine bakmalı. Ama doğal güzelliği hiç olmayan (estetik güzeli) kızlara düşen çok erkek var. Zaten artık makyaj da değişime uğradı. Sen sadece bir göz kalemi sürmüş zannederken bir bakıyorsun yüz nakli yaptırmış. Bunu en büyük örneği plastik makyaj. Millet burnunu baştan yapıyor yaa😄
Tabii tabiii canım siz de öyle olun size de tav olalım. Bunu istiyoruz zaten biz de, size tav olmak için makyajsız olmanızı bekliyoruz. Aaa bak ya niye makyajsız değilsin? ama ben makyajsız kızlara tav oluyorum, çabuk sen de makyajsız ol! Belki oturur iki el de tavla oynarız! Tavlanmayan kız kalmasın, her türlü tekniği denesin.
Doğal kızları seviyorlar çünkü masrafı az oluyor, diğer kızlar bi ton makyaj bakım boya masraf masraf erkek bu yüzden uzak bile durur bu kız donuma kadar beni harcar diye. Maddi durumu iyi bir erkek bakımlı olmanı ister kendine güvendiği için maddi açıdan, doğal diyen çoğu erkeğe iiyi bakın maddi açıdan ürkecek bir durumdalar 👌
Hemcinslerimin azımsanamayacak bir bölümü ciddi düşündüğü insanı daha doğal makyajsız olsun istiyor, yani evet doğru bu sorunun cevabı. Fakat doğal denildiginde bazı arkadaşlarımızın anlayışı yanlış oluyor, yine yüz bakımını yap (krem maske vb.), Yine tırnaklarına bak, yine absürt tabirle kıllı olma.
Hafif makyajı seviyorlar. Ne tam badana boya olacak ne de doğal.. Badana boya şeklinde çok yoğun yapılınca bu kız çirkinliğini kapatmaya çalışıyor gibi düşünüyorlar. Doğala da bakımsız diyorlar. En iyisi hafif yapılan makyaj.
Makyajlı veya makyajsız, süslü veya süssüz, gösterişli veya sade bütün hanımlara saygım sonsuzdur. 😊 Allah hepsine ideallerindeki işi eşi aşı yaşayışı versin. 😊 Genelde bütün kadınlar benden tiksinirler ben de hepsine saygı duyarım. 😊 Hanımefendiler daima haklıdır. 😊 Herşeyin en güzellerine layıklardır. 😊 Makyajlısı da makyajsızı da temizlik mesafe maske üçlüsüne dikkat etsin. 😊 Tabi ki hemcinslerim de... 😊
Ben duygusal bir insanım normalde, ayrıntıları diğer insanlardan daha fazla görmeye meyilliyim. Evet erkekler doğal seviyor. Siz diyorsunuz ki erkekler makyajlı kız seviyor, gerçekten doğru değil. Benim sınıfımda bir kız vardı. Makyajını o kadar doğal yapmış ki dibinden görene kadar fark edemedim. Fark edince de gerçekten berbat gözüküyordu. Erkekler doğal zannediyor çoğu kızı. Benim istisna olarak göz bölgesine siyah gölge yapması ve kirpiklerini siyaha boyaması hoşuma gidiyor. Diğerleri gerçekten hiç sevmediğim şeyler. Erkekler estetiklileride doğal zsnnediyor. Ancak ben duygusal bir insan olup, ayrıntılardan daha iyi anlıyorum. Estetik olduğunu anlıyorum. Kolay kolay kimse yatakta makyajlı birini istemez!
Külliyen yalan. Öyle derler ama boya küpü kadınlarla birlikte olurlar. Tıpkı şey gibi; ben iç güzelliğe önem veririm derler. Dış görünüşü güzel olanla birlikte olurlar.
Bence yanlış. Makyaj yapmadan çıkınca 1 kişi bakıyorsa, makyajlıyken 10 kişi bakıyor. Zaten eğer doğallık dikkat çekse eskiden beri kadınlar süslenip makyaj yapmazdı.
Kişiye göre değişen bir durum bence kimisi gerçekten hiç makyaj sevmez kimisi hafif de olsa makyaj yapmasını ister ama bence makyaj yapılırken abartılmamalı absürt makyajları bende itici buluyorum şahsen😄
Estetikle güzelleşmiş makyajsız kızlara tav olabilirler belki. 😄 Makyaj anlayışları sadece göz ve dudaktan ibaret olduğu için makyaj var mı yok mu diye bile anlamazlar. 😄
Bu doğal kız değil güzel bakımlı genc ve sağlıklı kız, doğal kiz kıllarını da almaz erkeklere gelirsek bir ortamda gidip de sizlerin tabiriyle en doğal kıza tav olan erkek ozellile onu secip ayiklamamistir kiz en az makyajli olan kadar dikkat cekiyordur ayni erkek ayni ortamdaki makyajlı ve bakımlı kıza da tav olur elde edemeyeceğini düşünüyorsa arkasından atmak suretiyle olur vs
Öyle diyorlar ama bence değil. Ünlü görünce veya makyajlı çekici birini görünce düşüyorlar. Genelleme yapmayım yine de bazıları bu şekilde olmayabilir.
Doğru olabilir. Ben hiç makyaj yapmam ve bu ilgi çekiyor. Halbuki ilgi çekme gibi bir derdim yok. Yüzümde lekede olsa, sivilce de olsa ben makyajı sevmiyorum, ki zaten yüzüm kusuyor.
Doğrudur, doğal güzel çekiciliği kesinlikle bir başka oluyor. Aşırı makyaj ile bir başka yüz takıyor resmen karşındaki kişi, makyajımı makyajsız mı denirse ben makyajsızı seçerim
Benim için doğallık her şeyin üstünde, olması gereken bu ama tabiki bir bayanın kendini daha iyi hissetmesi için ufak dokunuşlu makyaj ihtiyacını karşılamalı ama abartmadan.
Kişiden kişiye değişir fakat insanı doğal hali ile sevmek meselesi bunlar keşke doğru olsa. Ama söylenti ve hikayeden ibaret ve bu konulara inanmakta doğru değil. Mühim olan doğal hali sadece kadınla kabul sınırlaması doğru olmaz. Erkeği de doğal hali ile kabul eden yok. herşey kusursuz olmak zorunda değil ama bizim toplum öyle düşünmez ve kusursuz olma koşulu öne sürer.
Doğru doğallıktir guzel olan yaparsın makyaj ama az 1 kilo boya kullanmazsin badana yapan birisi kendinde güzelim demesin zaten guzel olsa badana yapmaz
Onlar beni pek alakadar etmiyor. Ben nasıl hissediyorsam nasıl güzel hissediyorsam öyle yaparım. Ve makyaj yapıyorum ama fondöten kullanamıyorum rahat hissettirmiyor göz makyajı ve ruj kullankyorum sadece ama bunları kendim için yapıyorum. Erkek gelip bana tav olsun diye değil.
Erkek milleti olarak genelde gerizekalıyız. Makyajı doğal gibi yapanları makyajsız sanıyoruz, doğal olun diyoruz. Doğal kızda bıyıklarıyla geliyor gözünün çapağıyla sonra doktor bu ne shdhgshs
Dostum sen bakımlı olmayla doğal olmayı karıştırıyorsun burada sorulan mağaradan çıkma gibi olan kızlar değil bakım yapan makyaj yapmayan kızları nasıl buluyosunuz?
@1masalperisii yok kanka ben soruyu anladım orda bir sorun yok. Doğal seviyorum diyenler aslında doğal sevmiyorlar ben erkekleri bildiğim için biliyorum. Onu izah ettim sadece, gösterişli makyajı sevmiyorlar sadece
Valla erkek beynini sen daha iyi bilirsin ama makyajı bülent ersoy stil de yapsan güzellik algısı yüzüne bakana kadarki ilk 2 3 anlık zaman dilimi makyajsizini dusunemiyolar o an göz zevkine hitap etti mi etti bitti kafasindalar genelde
@1masalperisii e tabi o da ayrı bir konu. Daha erkek kızın makyajlı olup olmadığını farkedemiyor ama doğal seviyorum demesini biliyor. Oysa kız hile yapıyor gösteril yapmıyor vs
Hayır o zaman hepsini ingilizce yaz ya da hiç yazma bazı kelimeler hadi istemsizce kullanılıyor artık dilimize yerleşti diyebiliriz ama bu kadarda saçma yazılmazki
@ahmetdmr33 kendi guzelligime elbet güveniyorum ama bu başka bişey.. makyaj bir sanattir , psikolojiyide etkiler.. dünyanın en guzel kadınları ihtiyacı olmadığı halde mutlaka en dogalindan birşeyler sürer.. bu kadinlarda aksesuar gibi bişey...