Sizce kızlar hoşlandıkları erkeği makyajsız halleriyle etkilyebilir mi? :D

Sizce kızlar hoşlandıkları erkeği makyajsız halleriyle etkilyebilir mi? :D

Makyaj yapmayı seviyorum ama makyajsız gören bütün erkekler daha güzel olduğumu söylediler
Etkilerim niye etkilemiyim yine aynıyım konuşmam falan benim yani seven beni sevsin
Tabi ki öyle kızlar var ki, makyajsız hali daha güzel oluyor. :)
Çoğunlukla makyajsız geziyorum, etkilenmek isteyen etkilenir. Sırf dış görünüşüm için etkilenecekse de hiç etkilenmesin daha iyi. Kimseyi etkilemek için de makyaj yapmam.
Elbette öyle ama dış görünüşte sonuçta önemli bir faktör oluyor, ilk adımı atmak isteyen kişi için kadın, erkek farketmeksizin :)
Tabi ki, ama mesela kızlar ilk buluşmaya geldiği zaman makyajsız gelmez genel olarak :D haksız mıyım? :D
Evet öyle, katılıyorum. :)
İç güzelliğini de görebilen biriyse tabi ki etkilenir
Bir çoğu gerçekten fena kötü. Sitede böyle hanımefendi çok. Şahsen ben doğallıktan yana oldum hep
Aynen abi doğallık her zaman en iyisi :)
Tabi ki :D
Evet abi :)
Cevap
1Cevap
Ben sade gösterişsiz doğal seviyorum. Bakımlı olmak yüzünü tırnağını saçını vesaire boyamak değildir. Makyajsız haliyle sevebilmeliyim.
Mantıklı bir yorum:)
Ben makyajlı kimseyi tavlayamam, hoş öyle bir amacım da yok da.. 😅
Ama kızlar makyajla çoğu erkeği tavlarlar..
Aynen, mesela ben Hadisenin ilk makyajsız halini gördüğüm de öyle şok olmuştum ki :D yani o zamana kadar hiç görmemiştim gerçekten şok olmuştum ya :D bir makyaj bu kadar mı etkiler kızları :D
Yine Hadise'nin cildi, yüzü çok kötü durmuyor. Gayet sağlıklı bir görüntüsü var. Ama çoğu ünlünün yüzü gerçekten makyajsız çok kötü.. Ekranda güzel göründüklerine aldanmayın, yakından o kadar makyaj kötğ görünüyor cidden.. 😅
Evet mesela İrem Derici hemen benim aklıma geliyor bu durumda mesela :D ama Hadise'ye gerçekten çok şaşırdım yani :D böyle bir şey beklemiyordum. Evet çok güzel görünüyor ama çok büyük fark var bence arada. :D
Öyle maalesef 😅
Tabii ki tatlı bir sohbet güler yüz her seyi cozer
Olabilir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?