Dürüst olun. Neden makyajsız seviyorum deyip makyajlı kızlara düşüyorsunuz? What is the amaç yani😏 #benkendall 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir hatunun öncelikle kimseye kendini beğendirme gibi bir derdi olmamalı ;) bir erkeğin ise hatununun her halini beğenip sevmesi gerekir. Şahsen benim düşüncem makyajsız ve bakımlı olsun benim olsun 👍 Bazen görüyorum boya kutusuna düşmüş gibi güzelim kız maymuna çevirmiş kendini. Makyajı bi siliyor farklı biri ortaya çıkıyor buda çok tehlikeli :) resmî evrakta sahtecilikten daha ağır suç olmalı bu durum 😂😂 💦 😂 💦
Makyajın al benisi var. Güzellik algısından çok estetik sanatı bana göre. Alımlı duruşu ve fiziğinden etkileniyorlar. Makyajsız görünce de taniyamiyorlar haliyle ağır bir şaşkınlık. O kız bu muydu yhaa! Gibi triplere giriyorlar. Dediğim gibi bana göre estetik çünkü resmen farklı bir yüz meydana çıkıyor. Makyajsız kız zaten doğal. Hevesleri geçince hooppp u dönüşü :)
Cevap
25Cevap
Onlarda ne istediklerini bilmiyor..
Fark etmiyor. Ya aslında bakımlı kadınla makyajlı kadını karıştırıyoruz. Her makyaj yapan kadın bakimli olmuyor. Kadınlar bunu anlamıyor. Sonuçta 7-24 makyajla dolaşmiyor kadın. Makyajını sildiginde yine aynıysa ne ala. Bakım. bunu. Için önemli.
Erkeklerin neye düştükleri umurumda değil.. Kendim için yaşıyorum hayatımı.. Birilerine hoş görünmek için şekilden şekle giremem.. Keyifli günler..
Sexy güzel hatunlar beğenilir. Makyajı biraz kaçırması sorun değil.
Ama böyle olunca korkuyoruz 😂
Başkasını bilmem ama bu soruda paylaştığın foto miğdemi bulandırdı. Oturup iletişim kurmaya çalışsam kızın yüzü yok? Her yeri badana?
Merhabalar,
Aynı şeyi kadınlar için de geçerli sadece düzgün seven bir erkek olsun diyorlar ama kaslı görüntüsü güzel birisini arıyorlar
bakir olmayıp bakire kadın isteyen erkek temsili...
Makyajlı kızın makyajsız halini görünce makyajsız kız derler
Kafaniza gore takilin dusmek isteyen her turlu dusuyor 😏
Cok doğrusun.. öyle maalesef erkekler cevap versin buna 😅
makyajsız diyen kendini kandırıyordur. makyajsız güzel mi var Allah aşkına.
makyajsız kızlar her zaman önde o düşüyorsunuz dediğiniz kızlar gerçek değiller sonuçta makyaj makyaj
Yoo doğal kız sevilir ama hafif makyaj da yapsın bazıları ruh gibi oluyor..
Valla kimseye kendimi beğendirme gibi bi çabam yok.. Makyajsız hayat cidden çok rahat oh mis
Erkeklerin ne kadar dengesiz ve ne istediğini bilmeyen bir kitle olduğunu gösteriyor.
Makyajli kizlar ilgilerini çekiyor daha sexy duruyorlar sonra onlarında makyajsiz halini gorunce diger makyajlı kizLara geçiyorlar
Erkeklere inanmıyoruz kejjsj
makyajsız hali güzelse ve üstüne makyaj yapıyorsa daha çekici oluyor. mesele bu işte.
what is the amaç'ı bir ben kullanırım sanıyordum 😂 neyse erkekler basit varlıklar deyip geçmeli bu soruya.
Makyajlı kız beğenmiyorum beğendiğim kimse de olmadı
Bakımlı istiyorum makyajlı değil çoğu bunu karıştırıyor
Bildiğin gibi davran seni beğenen her halinle kabul etsin
Yoo sadece yengene düşüyorum o da makyajsız jasdla
Yalan onlar, makyaj olağanüstü bir şey
Doğal görünen makyaj yap geç
Makyajsız bulmak zorda o yüzden
İnanmıyorum ki, naparlarsa yapsınlar
yakışan var yakışmayan var şimdi.
Hayatları yalan dolan 😂
Bana inanın makyajsız daha güzel.
Erkeklere inanmayalım