Bir hatunun öncelikle kimseye kendini beğendirme gibi bir derdi olmamalı ;) bir erkeğin ise hatununun her halini beğenip sevmesi gerekir. Şahsen benim düşüncem makyajsız ve bakımlı olsun benim olsun 👍 Bazen görüyorum boya kutusuna düşmüş gibi güzelim kız maymuna çevirmiş kendini. Makyajı bi siliyor farklı biri ortaya çıkıyor buda çok tehlikeli :) resmî evrakta sahtecilikten daha ağır suç olmalı bu durum 😂😂 💦 😂 💦
Makyajın al benisi var. Güzellik algısından çok estetik sanatı bana göre. Alımlı duruşu ve fiziğinden etkileniyorlar. Makyajsız görünce de taniyamiyorlar haliyle ağır bir şaşkınlık. O kız bu muydu yhaa! Gibi triplere giriyorlar. Dediğim gibi bana göre estetik çünkü resmen farklı bir yüz meydana çıkıyor. Makyajsız kız zaten doğal. Hevesleri geçince hooppp u dönüşü :)
Fark etmiyor. Ya aslında bakımlı kadınla makyajlı kadını karıştırıyoruz. Her makyaj yapan kadın bakimli olmuyor. Kadınlar bunu anlamıyor. Sonuçta 7-24 makyajla dolaşmiyor kadın. Makyajını sildiginde yine aynıysa ne ala. Bakım. bunu. Için önemli.