Oluyor ya bir tanıdığım var di namaz kılacak önce makyajını temizlerdi abdest alip namazını kilip tekrar dakikalarca makyaj yapacak karşı dairemdeki komsuya çaya gitcez dakiklarca onu beklerdik balkona bile makyajsız yapmazdı ve aşırı abartirdi şu burun ucuna Highlighter'i elmaciklara surmeden duramazdi disko topu gibi parlardi bir saatten sonra bana daral gelirdi artık
Evet öyle sanırım. Genel olarak bakıldığında yapılan araştırmalarda erkeklerin bir kadında aşırı makyaj yerine doğallığı tercih ettikleri ve daha olumlu baktığı gözlemlenmiştir.
Ben Cosplayer im ve çılgın bir mizacım var özel durumlar için aşırı makyaj yaparım ama normalde nude ve sade takılırım nemlendirici baz hafif bir bb krem rimel lipbalm ve ruj yeterli gündelik makyaj için
Aşırı fondöten sürenler bana çok garip geliyor ben hafif sürsem bile yüzümü pis hissediyorum asiri makyaj itici
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre her ikisi de bakımsız hem aşırı makyaj yapanın hemde kendine bakmayanin neden mi işte sana birçok nedeni makyaj cildi yaşlandırır bu bir ikincisi bakım yapmayan da cildin yaşlandırır
Tabii ki de bir kadın kendini nasıl beğeniyorsa o şekilde takılması daha iyidir, ama evet bazen aşırı makyajlı kadınlar ve aşırı bakımsız kadınlar itici ve soğuk gelebiliyor.
Bakımlı olmak için sadece makyaj yapmak gerekmiyor. İşte onların anlamadığı bu. Ne kadar itici göründüklerini farkında değiller. O makyajı sildiğinde bakımsız insandan daha bakımsız görünür.