Onlar tesettürü dinimizin emir ve yasaklarını farz kılmak amaçlı değil daha çok ilgi çekmek için kullanıyorlar ve çekiyorlarda , gerçekten layığıyla tesettürü yaşayan çok az bir kesim var onlara da saygı duyuyorum
İsteyen istediği kadar kapalı olur, tam veya yarım diye yargılamamalıyız bence. Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyiniyor, bize sormadıkça bizim bir şey deme hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Rencide oluyorlar durduk yere
Haksılın kimse kimseye karışamaz isterse mini etek giysin bikiniyle denize girsin yaptığı hareketler şaçma bi ikilem oluşturduğu için insan ister istemez eleştiresi geliyo
kapalı olup süslemek zaten bana zıt geliyor. yani kapanma amacın zaten güzel görünmemek değl mi, başkasının nefsini etkilememek, ee o zaman niye makyaj yaparsın arkadaş? tamamen zıt tutumlar.
şu bananeciler de ayrı komedi. zaten bize de ne. ama beyniniz varsa herhangi bir konuda analitik düşünüp, bir yargı ortaya koyabailrsniz. bana ne sana ne diyerek bazı şeyleri meşrulaştırmak amaçları sadece.
İsteyen açık giyinsin isteyen kapalı giyinsin beni ilgilendirmez onun Allah'a ilgili sorunu ve öteki dünyada o dusunsun nasıl Allah'a hesap vercem diye herkes kendisinden sorumlu yapan herşeyi kendine yapar başkalarına degil