Güzellik & Bakım Yüzüne ağda yaptıran var mıııııı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi yaptırıcam pişman oldunuz mu esmerim kötü duruyor Güncellemeler+1 yıl Yaptırdım sağolun bebekler Yüzüne ağda yaptıran var mıııııı? Cevapla Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ellasukku00 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben avda yaptığımda oldu ama alerjim olduğundan sivilceleniyor. Eğer alabiliyorsan ip ile almaya çalış ağda sarkıyor diyorlar 0 0 Yorumla
curious91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Sir yaptırdım çok kez. Çok güzel oluyor valla :) İlk bir acısını çekersin sonra keyfini sürersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔İnşallah bakalım bende nasıl olacak Yorumla curious91 +1 yıl Aynı olacak sonuçta vücudunuzun başka yerlerine de illa ki yaptırıyorsunuz bunu aynı şekilde pürüssüz güzel bir zemin olmuş olacak yani :) Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ben hiç yaptırmadım ama ablam yaptırır çok memnun.Hem öyle sert çıkma olayı da yok. Ayda bir anca çıkıyorlar. 0 2 Yorumla LibraNotCobra +1 yıl Ya o kişiden kişiye değişiyor Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @LibraNotCobra o zaman çıktıkca yaptırabilir. Yorumla
LibraNotCobra Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yaptır. Herkesin hormonu bir değil farklı oluyor etkisi. 0 0 Yorumla
x_kedi_x Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl oldum :) 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Pişman mı oldun neden Yorumla x_kedi_x +1 yıl aslında yaptırmaktan değil sonraki sonucundan pişman oldum yüzüm kabup kabup olmaya falan başladı ona pişman oldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben avda yaptığımda oldu ama alerjim olduğundan sivilceleniyor. Eğer alabiliyorsan ip ile almaya çalış ağda sarkıyor diyorlar
Sir yaptırdım çok kez. Çok güzel oluyor valla :) İlk bir acısını çekersin sonra keyfini sürersin
😔😔İnşallah bakalım bende nasıl olacak
Aynı olacak sonuçta vücudunuzun başka yerlerine de illa ki yaptırıyorsunuz bunu aynı şekilde pürüssüz güzel bir zemin olmuş olacak yani :)
Ben hiç yaptırmadım ama ablam yaptırır çok memnun.
Hem öyle sert çıkma olayı da yok. Ayda bir anca çıkıyorlar.
Ya o kişiden kişiye değişiyor
@LibraNotCobra o zaman çıktıkca yaptırabilir.
Yaptır. Herkesin hormonu bir değil farklı oluyor etkisi.
İğneli epilasyon yaptır
Lazer yaptırma artırır kılları
Oldum
oldum :)
Pişman mı oldun neden
aslında yaptırmaktan değil sonraki sonucundan pişman oldum yüzüm kabup kabup olmaya falan başladı ona pişman oldum