Yüze yapılır mı yapılmaz mi?
Yapılır ben yaparım
Yapılmaz tabikide
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yüze yapılır mı yapılmaz mi?
Belki bir erkek olarak ağda konusunda faydam olmayabilir ama sadece söylemek istedim; jilet gerçekten cildi mahvediyor. Askerdeyken her gün sakal tıraşı oluyorduk ve suratım mahvoluyordu. Benim cildim de hassas üstelik. Yani demek istediğim; jiletlen uzak dur yeter.
Teşekkürler yorumun için 🤗🤗🤗
Ne demek, rica ederim. 😊😊 Keşke bundan daha fazla yardımım dokunsaydı.
😄😄 dedin zaten sonuçta jilet kullanıyordum dedin buda bir yorum buda bir fayda buda biletin ne kadar tahriş ettiğinin bir kanıtı
Çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için 😊🙏🏻🦋
Rica ederim😄
Rica ederim😄😂..
😂🙏🏻
Yüz derken bıyıklar ve kaşları kastediyorum ağda yapılır.
Evet onları kast ediyorum bazıları da hani yanakların yanında saç oluyor yaa oraya da yapıyor youtube ta çok görüyorum
Saçmalama sakın yanağına çenene falan yapma onların kafası sakat herşeyi yaparlar ondan sonra erkek hormonlu oluyorlar 😀 ağda en iyisidir ilk yapınca biraz tahriş olur ama her hafta yapınca alışırsın yüzüne bakım yapmayı unutma öyle hiç bir şey olmaz usturaymış jiletmiş erkek gibi kalın çıkmasını istiyorsanız yapın umrumda mı 😀😀
Ben hiç yapmadım da ağıda yapıyorlar gördüm soruyorum bana diyorlar ağıda yapma jiletle al 🤣😂🤣🤣
Ayyy tövbee yarabbim ama bay hiç almadıysan alma alırsan herzaman almak zorundasın ve biraz kalın çıkar ama ağdadan başkasını yapma en sağlıklısı bu jiletle onlar alsın bırak 😀 sakallı hanımları takma kafana
😂😂😆😆😆 sakalı güzel 😂😂
Öyle yaparım
Yüze ağda yapmak bence yapılmaz, cildimiz çok hassas olduğu için tahriş olma riski yüksek. Ben de denemiştim ama burnumun kenarları ve yanaklarımda minik kızarıklıklar, hatta sivilceler çıkmıştı. 😔 O zamandan beri yüzümde tüy almak için sadece cımbız ya da tüy dökücü kremleri tercih ediyorum. Çünkü yüzümüz vücudumuzdan daha hassas, hem leke hem de tahriş riski var. Eğer deneyeceksen mutlaka küçük bir bölgede test etmeni öneririm. Doğallıktan yana ol ve cildini koru! 💖 Benim oyum “Yapılmaz tabikide”.
Cevap
12Cevap
Yaptığım zamanlar da oldu ama o zamanlar yüzüm gerçekten çok aşırı sivilce yara içindeydi sakın yüzünüze ağda yaptırmayın
Yapmam. jilet daha iyi
Yapan tanıdıklarım var hiçbir şey de olmuyor daha pürüzsüz yüzleri. Ama ağdadan başkasını deneme.
Denedim iyi bir şey olmadı 😄😄
En azından ders çıkarmışsın bir daha deneme😀
😂😂😂😂
Veya ağdayi yanlış kullandım diye düşünüyorum
Olabilir😂
Geçmiş olsun😅
Teşekkürler 😂😂😂
Ne demek rica ederim☺🤣
Eskiden yapıyordum şimdi lazere başladım.
Cildim çok hassas
En iyisi lazer ben zaten bir kaç yıl sonra yaparım 😂😂 ama şimdi başka önceliklerim var
Ayva tüyleri de gören en iyi lazer buz lazerdir..
yüze ağda yapılmaz ya :D
yüz hassas bir yer ne de olsa çabuk tahriş olur
yapılmaz yaa brn hiç yapmadım yapmamda ama yüzümde tüy yok şükür dnrndjrn
Yüzü tahriş eder ağda. Ustura kullanılması daha iyi
Önceden yapardım lakin yüzüm kızarırdı. Lazeri öneririm onun yerine.
Yapmam ben sarkar deri
Tahris eder bence özellikle cilt hasas ise
Çok doğru benim yüzüm çok hassas yaparsam kızarır direk sanir8m
Allah korusun 😂😂
Zamanında yaptık ya 😂
😂😂
Yapma sakın sarkar yüzün
Ne
E tabi canım sarkıyor erken kırışıyor sakın ağda yapmayın yüze
Ciddi misin yapmam ben de bir merak etım karışma çok çıkıyor çünkü
Ya en iyisi lazer
Epilatör yok mu