Artık günümüzde kadınlar kadar erkekler de kendilerine bakmaya başladı. Her ne kadar çirkin erkek sayısı, çirkin kız sayısından fazla olsa da şahsen bakımlı bir erkeğin neler yapabileceğini tahmin edebiliyorum. Spor , saç sakal ve kaş bakımı , yüz ve cilt bakımı, giyim tarzı ve gerektiğinde estetik ameliyat konularında üzerine yeteri kadar düşüldüğünde bir erkeğin nasıl göründüğünü hayretler içerisinde izleyebilirsiniz.
Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır
Hayır çirkin bir erkek ne kadar bakımlı olursa olsun çirkindir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çirkin Erkek yoktur. Bakımsız erkek vardır. Katılıyor musunuz?
Yok estetik adı üstünde estetik yani. Bakım başka bir şey. Madem estetikle bu iş oluyor. O zaman balık Ayhan’ı estetikle brad pitt yapsınlar 😃. Olur mu böyle şey? Olmaz ! He belki güzelsindir burnun yamuktur onu yaptırırsın ayrı dava. Gerçi o yapma burunlar da düşüyor sonradan
Balık Ayhan da çirkin değil ki kardeş. Adam yaşlı ve kendine bakmıyor. Gençliğinde bi kaç estetik operasyon gecirse ve bakım yapmış olsa belki yakışıklı olurdu. Brad pitt olmaz belki ama maksimum seviyede kullanabilirdi tipini
Çirkinlikten normalliğe gelir anca işte ben de diyorum yakışıklı olmaz. Alt vasatken , vasat olur. Hepsi o kadar. Bak ; - Yakışıklı -Güzel olmak - Geçmiş zamanı geriye getirmek - Tecrübe - Zeka - sağlık, huzur - Yetenek. Bunlar parayla veya dışardan müdahale ile alınacak şeyler değildir. Çoğu yaradılıştan gelir. Onun için yapacak çok bir şey yok. Ayrıca bir de şu var. Eğer Erkeğin parası yoksa yakışıklı olması pek bir anlam ifade etmiyor. İyi akşamlar.
Kardeşim bir erkeğin başka bir erkeği yakışıklı bulması çok zor. Ama bir kız bir erkeği eğer yakışıklı buluyor ve o erkek diğer erkeklere göre yakışıklı olmayabiliyor. Bu durumda yakışıklılık göreceli bir kavramdır. Eğer bir erkek tipini elinden geldiğince maksimum seviyeye çıkarırsa paraya veya diğer şeylere ihtiyacı yok. Ha ne kadar yakışıklı olursa olsun bazı şartlar etkileyici olmak için. Yetenek ve zeka mesela. Para yoksa yakışıklılığın bi önemi yok diye bi tabir çok yanlış. Her şey para değil bu hayatta. Fakir birisi yakışıklı olduğu zaman hayatını nasıl idame ettirirse ettirsin her yerde saygı görür. Kendine bakmayan paçoz giyimli aynı erkek fakir de olsa zengin de olsa aynı başarıyı elde edemez. Görüşüne saygı duyuyorum yine de. İyi akşamlar sana da.
Kardeş çok gereksiz uzatmışsın boş yapmışsın. Ben yakışıklı eğlenceli eğitimli komik bir adamım. Parasız zamanımda kimse takmıyordu. Parayı kazanınca saygı görmeye başladım. Belki başka memleketlerde nasıldır bilmiyorum ama Türkiye de herşey maddiyat. Eğer sen bunu hala anlayamadıysan hayat tecrüben yetersizdir. Türkiye de muhabbet şudur; nerelisin, ne iş yapıyorsun. O kadar. Gerisi fasa fiso.
En İyi Cevaplar