Başlık şöyle olmalıydı. Kadınlara tapan, kadınlara köle olmuş beta erkekler eşlerine oje sürüyor. Maskülist, alfa erkekler de kadınlara oje sürer mi?
Aslında soru bu şekilde, sadece manipülasyon yapmışsın. Neyse soruya cevap vereyim. Hayır sürmeyiz. Biz, kadınların kölesi değiliz. Hiçbir maskülist alfa erkek böyle bir şey yapmaz. Biz erkekleri, kadınlara hizmet etmek üzere yaratılmış köleler olarak görmekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Mgtow artınca mı? Cinsiyet sorunları üzerinden, bunlara bakış açılarınıza göre kadınları red etmeye başladığımız zaman gelince mi? Sanırım durum onu gösteriyor yorumlara bakılırsa.
Çirkin erkeklerin oje sürdüğünü ilk kez burada okudum ki senin bilgilere pek güven olmaz hani psikoloji gelip gittiği için :))) ayrıca sürmem tabiki.. kendi makyajını bakımını kendi yapsın benle ne alaka? İlginç sorular yemin ediyorum :))
Ya bence bunun yakısıklı veya cirkinle alakası yok ben bir gün hatta batırsamda yüzünü eglenceli bir an olsun diye ben ona makkaj yapmak isterdim. Ama zaten bunu yapıcagım kişiyi cok sevmem gerekiyor
Evlendiyse bir insan zaten onlar birbirlerine guzel ve yakisikli gelir. Bence oje surmenin tiple alakasi yok. Flört doneminde sürebilir de evliyken suren nadirdir..
Sacini orerim oje sürerim ayagini bile yikarim kadinimin. Borek açıyorum hamur islerinde iyiyim. Kadinim icin ne gerekiyorsa yaparim. Kilibikliksa evet sonuna kadar oyleyim. Yeterki evimizde huzurumuz olsun esim mutlu olsun gerisi bos
Yakışıklı erkek sana bakmaz panpa. Çirkinlerde bakmaz üzülerek söylüyorum bunu. Anca abaza dayı tayfası bakar şu karadenizin ötesinde rus ukraynalı bebek gibi meteor gibi kızlar ülkenin en tipsiz erkeklerinin peşinde koşuyor napsınlar seni allahaşkına?
Alfaymis betaymis. bırakın şu safsataları. iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan youtube den video izleyerek kendini alfa beta bilmem ne sananlar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. Karşıdakine değer vermeyen kimse değerde görmez.
Beni tanımadan önyargılı olmadı mı, bunu anlayacak kapasitede biri olursa neden olmasın, genelleme yapmaktan vazgecmeni öneriyorum sadece , herkesin içinde hayalini kurduğu bir şey vardır
Son birşey daha soylicem evli olanlardan zaten duyamazsin, çünkü düşünenler zaten yapıyordur başkasına söyleme ihtiyacı duymazlar, iyi geceler Allah rahatlık versin 😊 burayı çok sisirdik
En İyi Cevaplar