Kendimde bir gariplik olduğunu düşünürdüm ama sonra çevremde fark ettim ki çoğu kadın "über yakışıklı" adam falan aramıyor. Kısa boyu, ortalama bir tipi ile Okan Bayülgen buna bir örnek. Adamdaki ses tonu, kıvrak zeka, ukalalık, karizma bence yakışıklı bir erkekle kıyaslanamayacak kadar çekici. Sizce?
Çirkin erkekleri beğenen kadınların varlığına ne diyorsunuz?
sonuc gayet acik ve basit aslinda bir kadin ne kadar guzel olursa olsun bir erkek kadar kendini begenmez yane guzel bir kadin bile hep bu kiz benden guzel daha guzelleride var der kendi guzelligi ile övunmez (istisnalar var elbet cirkin olupta kendini begenenler) herneyse erkeklerde ise tam tersii eger bir erkek yakisikli ise bunun farkina variri hemde dibine kadar kendini oldugundan bile daha cekici bulur ve dogal olarak biyerleri kalkar kedini begenmis züppe gibi dolasir nasilsa her kiz bana hasta diye , ama gelin görünkü sonunda cirkin bir kadinla beraber olur cunku guzel kadin ona bakmaz bu erkek havali yakisikli benden ayrilma ihtimali var der , o yuzden en azindan cirkin olsun ama benim olsun diye guzel kadinda cirkin erkege gider cunku irkin erkek baska sansi olmayacgini bilir ve elindeki guzel kadina prensesler gibi davranir olay bu kadar basit , kadinlar tipine yakisikligina degil davranislarina ona kendini nasil hissettirdigine önem verir , en azindan bn boyle dusunuyorum ve terihimide cirkin erkekten yana kullanirdim
Yakışıklı/kaslı/zengin yani ortalamanın üstü bir erkeği alın ama zeka ve kültürel olarak yoksun. Şimdi bu adamla en fazla geçirilecek zaman kendi adıma iteleye iteleye iki ayı geçmez. Onu tanırsınız her şeyini bilirsiniz ve extra hiç bir şeyi çıkmaz bu adamların tabiri caizse "düz"dür. Sevişmeyi bile bilmez ayol ! 😉 Diğer taraftan çoğu kadın için vasat bir görüntüye sahip bir adam, içine girdikçe onunla vakit geçirdikçe yeni yeni yönlerini görürsünüz hatta görmekle kalmaz sizi de dahil eder. Ondan hep bir şeyler alırsınız, hiç duymadığınız bir film bir kitap ya da başka şeyler size bir şeyler katar. Sevmeyi çok güzel bilir, kadının gözlerinin içine bakar -ki bu da biz kadınları çok mutlu eder- değerli olduğunu hissettirir. Egosuz bir adamla ilişki alır başını gider gittiği yere kadar.
Bunun ayrımına varmak tabi deneyimlemeden bilinmez kaldı ki istisnalar da vardır. Okan Bayülgen iyi bir örnek kesinlikle! Önemli olan ne verip ne aldığımız.
Yakışıklı adam demek, bir bayan için zor ilişki demektir, göz kırpanı çok olur, seninle ufacık bir tartışmaya girse, zaten çevresinde fır fır dönen kızlar vardır, tekmeyi yersin terk edilirsin. İlişkisi için, çok yakışlıklı olmayan bir erkeğe anzaran daha az emek ve mücadele verirler. Benim 10000 tl maaşım olsa, ve o işi o nda bıraksam dahi dışlarda aynı şartlar ve imkanlarla iş bulabileceğim konusunda kendime güvensem.. nasıl davranırdım sence. Bırakın biraz tipsiz olsunlar. (Ya ben Ayşeyi seviyorum, zaten ondan başkası da beni sevmez bu tüple, ben Ayşemin kıymetini bileyim) desinler. Bide yani yakışıklılıkla.. güzellikle mi evlenicez yani.. Hadi bir yangın oldu. kaza oldu, o yakışıklı erkek tüm fiziki yeterliliğini kaybetti diyelim, ne yapıcaz şimdi. Kız o erkeği terk mi etsin. Ayrıca gelip geçici güzelliklerin üzerine flörtler başlatıp evliliğe mi taşıyalım.
@Yarındahagüzelolacak Tesekkur ederim. Tabi bu kizlar icinde gecerli. Bizlerde sevdigim.. ciktigim cok guzel olsun gibi bir saplanti.. takintidan kurtulmaliyiz erkekler olarak. Ben ne kadar yakisikliysam.. oda o kadar guzel olsun.. hatta acicik cirkin ama ruh guzeli, kalp guzeli dahi olabilir. Ama dengi dengine olsun.
@Yarındahagüzelolacak İstemsizce olan bir şey bu..!
Mesela ben imkansıza aşığım hep ve aşık olmayı seviyorum, ilkokulda okulun en güzel kızını seviyordum, derken onu kendime aşık etmeyi başarmıştım. Kızın yüzü güzeldi ve istemsizce kendimi kaptırmışım, bir şart olarak olmuyor bu dedikleriniz. Benim sevdiğim kız, başkası için mide bulandırıcı, çirkin görülebilir ama şu da bir gerçek ki..! Güzellik görecelidir, her insan kendine güzel gelen kişiyle evlenir ve bu güzelliği varsayan kişide bulunan çekiciliktir. Yeterki Allah sevdiğimizin kalbine bizim sevgimizi koysun, bakın o zaman dünya daha güzel bir yer olur.
@LeGOLasssssss yok ya, yani elbette her yakisikli hada her guzel... sevdigini terk edecek diye bisey yok. Sadece fiziki yeterligi daha dusuk olanlara gore terk etmeleri daha kolay olabliyor... Yuksek ozguvenleri nedeni ile. Her yakiskli ya da guzel boyle degil elbette. alinma uzerine pls.
Sadece fiziki yeterliligi daha dusuk olankisilere gore.. bunun verdigi ozguvenle.. sorunlarla mucadele konsunda dirayet ve istekleri daha dusuk. Terk etme ihtimalleri daha yuksek. Bireysel olarak uzerine alinma.. ben genelleme yapiyorum. Istisnalar elbette cikacaktir.
Ne sempatiği be arkadaşım? Sanayi mahallesinde otomobil tamircisinde çalışan işçiler var Okan Bayülgen'i aratmıyor hiç, emin ol kültürsüz ve konuşmayı bilmeyen adamlar da değil bazıları, mesleklerini de aşağılamıyorum hayır, ellerinde çok güzel bir zanaat var, en azından araba tamir edebiliyor ve mekanikten anlıyorlar. Okan Bayülgen şaklabanlıktan başka ne fayda veriyor peki dünyaya? Peki neden bu adam sempatik bulunuyor da o sanayi mahallesinde çalışan işçiler "ıyy iğrenç" olarak algılanıyor? Hiçbirinin sempatiklikle alakası yok arkadaşım. O işçilerle Okan Bayülgen'in tek farkı, adamın ukala bir zengin olması. Sıradan 40'lı yaşlarda bir şirket patronuna bile sırf parası için yavşayan yüzlerce gencecik üniversite öğrencisi olduğuna şahit olmuşum, Okan Bayülgen'e sempatik diyen kızların varlığına mı şaşıracağım? Peh..
Bende benim gözümün güzel gördükleriyle birlikte oldum hep. Bir gülüş, bir bakış yetti tutulmama. Zaten kendimize ilişki için, evlilik için sınırlar koyarak ne kadar mutlu olabiliriz? Boyu, posu, maaşı, cinselliği ve daha niceleri. Yani biri tam olsa diğerine geçer onunda tam olmasını isteriz. Doyumsuz varlıklarız nihayetinde. Seviyorum, herkese inat, ben adamın yüreğini sevmişim başkalarının dış görünüşünü sevmemesi, sırf bunun için burun kıvırmaları kadar saygısız bir davranış, düşünüş olamaz... Ruhumu tüm seslere kapattım, sevgimin birşeylerin karşılığında sunulacak sıradan bir şey olmasını istemiyorum.
Tamam bakımsız ise eleştir ama, hani burun kıvırdıklarınızla sınandığınızın neden farkında değilsiniz? Kalbini nereden biliyorsunuz karşınızdaki Kız ya da Erkeğin...
Yakışıklı dediğinizin 3 gözü 3 kulağı mı var?
Bu sorunun cevabı biraz da %50 parasına gidiyor kusura bakmayın ama..
Abi şöyle birşey varki cok zengin olupta içi boş olanda var cok yakısıklı olup he olanda var ne cok yakısıklı ne cok tipsiz olup zeki olanda var tipsiz olup zekasını konusturanda. Aslına bakarsanız bu yakısıklı erkegin yanındaki cirkin kızın ne işi var? Bu güzel kızın yanındaki cirkin erkegin ne işi var önyargıları bundan kaynaklı. Yakısıklı ve cebinde birazda parası varsa zaten etrafında güzel ama boş beyinli kadınlar coktur ve bu yüzden zekasının icinin güzel oldugu kadınlar ilgisini cekip onlarla birlikte olurlar aynı sey kadınlar icinde gecerlidir. Bende şahsen ultra yakısıklı olupta he he hareketlerde bulunan insanla olmam zeki olsun abi düzgün olsun. Okan bayulgen ne kadar tipsiz olursa olsun adam zekasıyla herkesi tepe taklak eder net bencede cekici
Katilmiyorum cirkin erkek nedir ya Allah yaratmis Allahin yarattigi neden cirkin oluyo? Sanki guzel ya da cirkin yaratilmak bizim elimizde bakimli olmak ayri bisey ama cirkin diye niye begenmeyelim yakisiklilar insanda onlar degil mi? Onlarin sevilmeye hakki yok mu ister guzel bayan olsun ister cirkin bayan sevsin dusuncelerin cok saçma guzel kadın guzel erkekle olacak diye bir kanun yok zaten biz tipini degil karakterini severiz bir insanin
Yalan abla kişilik önemli dedi beni görünce "bak bizden olmaz ben Selena Gomez'im sen ibrahim tatlıses ben boğazda spesyal menü yerim sen acılı adana hoşçakal"
İnsanı etkileyen aslında dış görünüş gibi görünse de insan gözünde dış görünüşü süsleyen karakterin dışa yansımalarıdır. Örneğin; bir kadını düşünelim. Harika ve alımlı görünen bir kadın. Giydiği kıyafetlerle, duruşu ve görüntüsü ile çevresindeki tüm bakışları üzerine topluyor. Şimdi de bu kadının aynı çevrede tutarsız ve aptalca hareketlerde bulunduğunu düşünün. Bence ne kadar etkileyici olursa olsun kimse bu tarzda bir kadını yanında istemez. Erkeklerde de aynı durum söz konusudur. Sadece yakışıklı ve karizmatik görünmek yetmez. Bunu süsleyebilirseniz etkili olur.
Helal olsun diyorum çünkü tamam elbet maymunla evlenin diyemem lakin sırf yakışıklı diye mutsuz oalcağın biriyle olmamalısın. Yani mesela ben çok hareketli biri değilimdir yani biraz ağır efendiyim yani şimdi tonla harika kız var elbet hepsi beni istemiyorda :D yani öyle dahi olsa aa bu kız çok güzel diye hemen istemiyorum çünkü nasıl bir yapısı var çok hareketli biri bir sürü erkek arkadaşı var vücudunun her yeri belli giyinir falan filan yani istediği kadar güzel olsun kafaya uymadıktan sonra boş ha nedir tatlılığı olsun az güzel olsun ama kafalar uyuşsun. Mutlu olalım.
Çirkin erkek yoktur, çirkin kadın da yoktur. Bence en önemlisi ahlak. Yakışıklı bir erkekle çıkıp aldatılmak da var. Ya da yakışıklı sert bir erkek sever de döver de. Bunu sıradan biri de yapabilir. Evet illaki beğeneceksin birini ama senin beğendiğini başkası beğenmeyebilir. Seni beğeneni de sen beğenmeyebilirsin. Enteresan bir hayat işte. Herkes farklı farklı. Yarın evlendiğin zaman senin oğlun da çirkin sümüklü bir şey olabilir niye çirkin diyorsun insanlara. Kafası çirkin olmasın önemli olan bu.
Beğeni dediğimiz şey aslında iki cümleyle açıklanamayacak kadar karışık bir mesele. Sen onu körü körüne, o anda beğendiğini zannedersin ama bunun altyapısının mevcut olduğunu farketmezsin. Geçmişinde biriktirdiğin hayat tecrübeleri ve önemsediğin kriterlerin büyük çoğunluğuna uygun bir yapıyla karşılaştığımızda etkilenme daha olası bir durumdur. Kısa tutmak gerekirse, kimse Okan Bayülgen'i ilk gördüğü anda oha adama bak, harika yakışıklı falan demedi. Yıllar geçti, sen alıştın ve özümsemeye başladın. Bir adama ay tipsiz diyip sonra onunla evlen çok kız gördüm. Bu yüzden derler peşinde çok koştum diye...
Okan, kendisine bile tahammül edemeyen bunalımlı fransız modunda yıllardır. Kadınları aşağıladığı için prim yapıyor, zekasını bunun için harcaması acı. Dünya yakışıklısı olsa ilgilenmem
Valla şunu açıkça belirteyim. Zeki kadın kesinlikle yakışıklı ve ona sadık kalacak bir erkekten yana seçimini yapmalıdır. Yok falan demeyin bu bariz saçma oluyor. Bir de üstüne yakışıklı erkeklerin gözü dışarıda oluyor diyorsunuz. Siz ipleri sıkı tutarsanız o erkeğin gözünün sizden başkasını göreceğini sanmıyorum. Kadınları zeki bilirdim fakat şu tarz seçimlerinden dolayı bu görüşten tamamen uzaklaştım. Zeki kadın seçimlerinde başarılı olan kadındır. Zeki kadın koluna bir hödük yerine iyi bir adam takar. Sanırım fazla açık ve net oldu.
yakışıklı bir erkeğin çirkin kadını sevmesi ile aynıdır. O tip bir erkek çirkin kadını sever çükü iyi sevişir ve kendini geliştirmiştir boş değildir. Aynısı güzel kızın çıktığı erkek içinde geçerlidir kendini geliştirmiştir buda onu çekici yapar. Çirkinlik her zaman kötü değildir çirkinler kendilerini geliştirmek zorunda olduğu için bir süreden sonra çekiciliği artar.
kadınların çoğu çirkin erkek seviyor. öyle marjinal bir durum değil. on arkadaşımdan dokuzu çirkin seviyor. ben yakışıklı seviyorum da noluyor, yine de sevgililerim çirkin. bundan bir önceki filan yakışıklıydı, noldu? adam aşırı he. kendini hoş göstermek gibi bir derdi olmamış, odun gibi bir şeydi. gel de sev.
Tipe bakan bir hatun kasardir abi bence kitabi kapagina gore yargilamican anasinisatim bir sevgilim var herkez tipsiz neresine asik oldun diyo ee cocuk bana dunyadaki en yakisikli tatili insan krali gelse kurtarmaz yani of ya kafamda daginik soruya bak neyse ole iste ya.
ortalama bir erkeği ben de severim ama bu adam değil kesinlikle :D bu çok gıcık ya nasıl seviyorsun anlamadım yine de saygı duyuyorum :)
benim için yakışıklı kaslı uzun boylu renkli gözlü vs özellikleri olan biri bişey ifade etmiyor. hatta görsem dönüp bakmam o derece.
bir erkekte dış görünüş olarak uzun saç sadece dikkatimi çeker ama bu tabi tek başına birini sevmeye yeterli değil. karakteri çok çok daha önemli benim için.
cirkin nedir? neye gire cırkın? gorecelılık tam ıfade kalıbına girer mi? gorecelı bırsey nasıl 'cırkın'olarak ıfade edılebılır? Allahın yarattıgı bır canlıya cırkınlık nasıl ısnad edılebılır? guzellık-cırkınlık muhabbetlerını ve bunları en one alan kişi tiplerının mental problemli oldugunu dusunmusumdur her zaman..
Çünkü sizin o çirkin dediğimiz adamlar kıymet bilenler. Onlar size ananiz gibi bakar. Elin piciyle anca dolaşılır. Ama çirkin dediginiz o insanlar size yemek de pişirir , evinizi de temizler , size yardım da eder. İşte bu yüzden sevilmiyor zaten sizin çirkin dediginiz adamlar. Dikkat et , çirkin erkek demiyorum. CİRKİN DEDİGİNİZ ADAMLAR diyorum.
Mesele cirkinlik yakisiklilik degil ki; oyle tatli dilli, kadin ruhundan anlayan , espirili , sahiplenen erkekler var ki iste bu huylari asik ediyor kadinlari kendine kalp kalbe degince goruntu hic de sorun olmuyor haa bu huylari tasiyip birde yakisikli olursa ne alâ tabi:)
Olay şöyle oluyor, gençken herkes yanına yakışan tipinden gurur duyduğu birini yanında istiyor, bu durum iki taraf içinde böyle bence, sonra zaman geçtikçe insanların standartları değişmeye başlıyor, maddi durum, rahatlık vs ön plana çıkıyor haliyle tip 2. , 3. belkide 4. planda kalıyor. Mantıkende tipini beğenmediğiniz birini elde tutmanız daha kolay, o çabalayacak ister istemez sizi elinde tutmak için ya da mutlu etmek için.
Bir çoğu zaten tipe bakmıyor cebindeki paraya bakıyor. ( Herkes üstüne alınıp eksiye basmayın hemen ) paraya bakmayan kızlarda akıllı kendilerini koruyabilen sadık bir eş arıyor. Yakışıklı birini arıyanlar genelde genç olanlardır hem yakışıklı hemde zengin olsun derler ama tabiki öyle birini bulamazlar ve belli bir yaştan sonra daha azına kanaat edip akıllı olsun beni koruyup kollasın gibisinden birini bulmaya çalışırlar.
Çok mükemmel i kimse arayamaz. Zira kimse mükemmel değil. Aslına bakarsan, kadınlar olarak hepimiz isteriz şöyle hollywood yıldızından hallice yakışıklı ve zeki adam. Ama korkuyoruz. Yakışıklı erkek daima göz önünde olacak ve hep bir kaybetme korkusu yaşayacak kadın. Burada da biraz bencillik var. ;)
Kesinlikle öyle. Bir kadını zeka cezbeder. Benim eski erkek arkadaşım da bir nevi yakışıklı sayılmaz. Ama adamda öyle bir zeka var ki, ölüyorum desen çare sunar. Böyle adamlar da nadir ve çok zorlardır. Kafa yapıları inanılmaz birşey ve her zaman saygı duyacağım ve anacağım bir adam.
Postun içeriği, acaba 'O. Bayülgen mi yaptı bu paylaşımı?'' dedirtecek kalitede :)))
Şahsi fikrim ise, yukarıdaki durum doğru ise ancak paradan, şöhretten kaynaklanan bir çekim gücüdür; fiziki olarak zerre etkinin olduğunu sanmıyorum. Yani saçını kazıtsa, 200 kilo olsa, tanınmayacak halde olsa; yine de aynı şeyleri düşünürsünüz; çünkü zengin, çünkü ünlü.
Pek inandırıcı gelmedi açıkcası zeki erkekler genelde kendisi gibi kadın ister. Aynı dili konuşabilmeyi ister ukaladır her kadın kaldıramaz. Anlaşabileceği kadını buldu mu bu adamlar muhabbetine doyum olmaz :) kendimi övmek istemem ama bu kategoriye giriyorum. Ordan biliyorum genelde bu tipler seçici olur. Benim için güzel kadın=aptal kadın güzel görünmek için vaktini ölldürüyor.
absolutely , i aggree with you canım benim. Dünyanın en yakışıklısı olsa ne yazar. Belli bir zamandan sonra adama bak bak sıkılacaksın amaaaan öff bu ne yaaa alın şunu yanından diyeceksin. Okan'la bir ömür geçer. Hiperaktif psikolojik deli kendisi. Böyle tarz adamlar zaten insanı hayatta tutar. Cinsellik dersen hepsinde aynı. Neyse çüktür et o konuyu. Sonuç olarak haklısın yani. Bende bayan olsam bende Okan'a... Öperdim yanaklarından yani. Leyn yine içimdeki kadın konuşuyor...
Ya bir kere bir olgunlukla düşünebilen bir karşı cins olacak karşınızda. 20 yaşında bir çocukla doğru düzgün konuşamazsın bile. Olgunluk, ilişkilerde çok önemli. İki yabancı için birbirlerinde dış görünüm önemlidir. Birbirlerinin fiziksel çekiciliğine bakarak tanışmaya karar verirler. Tanışınca ve kaynaşınca devamına karar verirler. Karakterler anlaşılınca işler ya ciddiyete biner evliliğe doğru gider ya da yollar ayrılır herkes yoluna gider.
İsteyen istediğinni sevebilir. Biz bunu karışamayız, yargılayamayız. İnsanların Çirkin ve güzel ifadelerini kendi aralarında seçmişler. Çirkinler olmasa güzelliğin kıymeti bilinmezdi. Herkes yakışıklı olsa bu seferde kibir baş gösterirdi herkesin kendini birşey sanardı. Yüzüne gözüne birşey olucak diye korkardı . İnsan sevdiği kişinin konuşmasına , zekasına, belkide iyi yaptığı ilgi çekici bir sanati mesleği yüzünden o kişinin gözünde bir karizması çekiciliği olabilir.
Hetero kadinlarda yakisiklilik hetero erkeklerdeki guzellik istegi kadar ileri seviye degil. Bir erkegin dis gorunus olarak begenmedigi kadinla evlenmesi cok cok dusuk ihtimal iken kadinin dis gorunus olarak begenmedigi adamla evlenme ihtimali cok daha yuksek.
Okan bayülgen doğru bir örnek değil bence. Adam ünlü ve paralı sonuçta. Olay çok başka yerlere gidiyor.. Normal bir kazancı olan çirkin biri daha doğru bir tartışma yaratır. Ki çoğu çirkin insan yakışıklıların aksine daha iyi ya da en azından daha normal davranır karşısındakine. Diğer taraftan bu niye gariplik olsun onu da anlamadım. Çirkin kadınla birlikte olan erkekler garip değil mi?
Bayanda art niyet yoksa maddi bir arayış içinde değilse tabi ki karakteri düzgün adam yakışıklı adama nazaran ilişkiye daha sadık ve sahiplenici olur. Ayrıca Okan Bayülgenin ses tonunu beğeniyorsan demek ki benimkine aşık olursun :) Seslendirme sanatçısı Tarkan Koç duydun mu? 300 Spartalıdaki kral leonidas ı seslendiren kişi. Seslendirme kursunda benim sesimi, kendi sesiyle eş değer buldu :)
Yakışıklı erkeklere uzanamadıkları için ay ben tipsiz erkekleri beğeniyorum zaten cınıımm" diyen pelinsulara benzetiyorum. Çünkü hiçbir gerçek kadının ya da heteroseksüel kadının bu adam karşısında küçücük de olsa etkileneceğini düşünüyorum. 60.media.tumblr.com/.../...rqsjY1qg22hlo1_1280.jpg
Yalan söylediklerini düşünüyorum Sonuçta erkekler ile kadınlar arasındaki en büyük fark istediklerini açıkça dile getirmemeleri Onlar çirkin ya da şişman sevmiyorlar ama etraftan senin isteklerin çok yüksek başka kapıya diye de duymak istemiyorlar
varlar.. orada bir yerdeler, şu an gökyüzünden bizi izliyorlar biliyorum
49
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mesela benim konuştuğum çocuk. kendini çok çirkin buluyor. fotoğrafını kime göstersem çirkin diyorlar. nasıl yaa diyorum neresi çirkin? o konuşurken ağız hareketlerini bile izliyorum oysa ben :) olsun kimse yakışıklı bulmasın yalnız ben izlerim onu böyle hayran hayran. ne demişler hem erkekler güzel kadınlara aşık olurlar kadınlarsa aşık olduklarını yakışıklı bulurlar..
Şimdi yakışıklı erkek bakmayınca standart düşüyor düşüyor felan dermişim asdfg çirkinlik yakışıklılık ya da kaslı olup olmaması değil karşıdaki insanın her zaman zekası huyu dikkati çeker ve dış görünüşe aşık olmak gibi bir saçmalık yok aşk insanın dışına değil içine aşık olmaktır kalbine :D :) ;)
Güzellik - çirkinlik bir kıstas olamaz da zaten bence. Yüzümüzü biz seçmiyoruz ki buna göre yargılayalım veya yargılanalım. İnsanı kendi yaptığı kendi geliştirdiği şeyleriyle sevmeli , zeka gibi , bilgi birikimi gibi , sanatseverliği , hayvanseverliği gibi , konuşmaları , huyları gibi. Sevgiyle.
Öyle kadınlar da olabilir tabi ama bir de menfaati duygularından önce gelenler var. Sadece dış görünüşü ve maddi durumu iyi olan erkekler ile takılıp egosunu tatmin eden kadın tipleri günümüzde çok, ama bahsettiğin "çirkin" sevenler de mevcut haklarını yemeyelim ;)
Çünkü kadınlar kendisine değer veren ve bunu her anlamda hissettiren erkek ister. Yakışıklılık boş birşey alıp vitrine birakMiycaz dimi :) Güzel kadınlar kendinden daha çirkin erkek ister çünkü cirkin erkeğin egolari bencilligi azdır kendini üstün görmez. Ben erkeğim senden üstünüm demez
Tabikide kadının kendine olan güvensizliğinden dolayı çirkin erkek istemesi... Erkek yakışıklıysa kadın yönetimin zorlaşacağını bilerekten kompleks yapıyor. Daha çok şey yazarım bu konu hakkında ama kızların kaprisleri ile uğraşmamak için susuyorum. Zaten kuruduğum 2 cümle çok açıklayıcı.
okan bayülgen gibi karizmatik adamlara bu ülkede ihtiyaç var.. çünkü bakıyorum bir tane çocukla sohbet ettim sevgilisi olduğunu öğrendim şok oldum bu pısırıkla evlensin bu kız bu çocuk kıza dünyayı serer çünkü çocuk bana bile çiğ köfte ısmarladı ve çocuk vakıf üniversitesinde okuyor sevgilisi devlet üniversitesinde.. bazı erkekler gerçekten ballı ama çok saf kızların gazına geliyorlar..
dediklerine katılıyorum. Toplumun çoğunluğu zaten ortalama boydadır. Kıyaslama yapıyor boy ortalama- diğer özellikler konuşması kalkması zekası hareketleri mimikleri karakteri olay tamamdır. İllaki yakışıklı olman gerekmez. normal olman yeterli... Bazı durumlarda para da önemli bir durum arzeder.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
şimdi bunu söyleyip Erkeklere bir özgüven aşılıyorsun ama güzel kızların %90 nından fazlası yakışıklı kendi ayarında bir Erkek ister bu bir gerçek çok az bir kız senin dediğin gibidir onada denk gelebilmek zor o yüzden bu söze çok aldanmasın erkekler sonra sonları hüsranla biter özgüvenleri yıkılır...
YAKIŞIKLI ERKEK kendini geliştirmez zaten yakışıklı oldugunu düşünür kişisel gelişime önem vermez kız arkadaş edinince kıymet bilmez zaten onun için tüm kızlar potansiyel sevgilidir :)
ÇİRKİN ERKEK zaten tipim yok bari komik olayım karizmatik olayım romantik olayım diyerek açıgını kapatmaya çalışır ve kız arkadaş edindi mi onu bas tacı eder çünkü kaybetme lüksü yoktur :)
Hersey dis gorunus degil. Dedigin gibi ses tonu, tavri, oturusu kalkisi, giyim kusami, konusmasi... eger bunlar yerindeyse insani cekici yapar. Bide para, evet. Bazi erkekler paranin verdigi gucle pic'e donusuyorlar, ve maalesef bazi hemcinslerim bu tiplerden hoslaniyorlar.
bu adamı niye örnek verdin ya zeki demişsin bence gerizekalının teki. insanları aşşağılayarak program yapan kıt beyinli biri bu adamdan nefret ediyorum ya küçükken bir programında bir kadını çok üzmüştü tekme tokat dalasım geliyo bunu görünce. bir buna bak birde beyaza beyaza kurban olsun gudubet adam
Nekarizması ünlü olduğu için karizmatik geliyor yolda görsen suratına tukurmezsin bu adam sokakta çöp toplasaydi ki çöpcü tipivar ozamanda karizmatik gelirmiydi sana bence gelmezdi bırakın bu işleri adamda canlı olunca yani para karizmatik gelirtabi. Kızımın kenarı bile bundan yakışıklı.
@Cecilia2 güzellik ne tepkisi banane elalemin adamından sana oyle yansimis😁 sadece yaptiniz yorumlar inandrici değil real olalım cepte canlı varsa ve unluysen tipin onemi yok size gore bu doganın kanunu kadar normal bisey kimse kimseyi kandrmasın
Benim hoşlandıklarımın hep tipsiz olduğundan bahseder arkadaşlarım. Ama beni rahatsız etmez bu. Çünkü karakterine kafayı takmışımdır ve ondan hoşlanmışımdır. Çıkmasam bile sohbeti beni çoktan sarmıştır. İçi boşsa, dışına baksan ne fayda :)
Ben mesela kesinlikle baby face sevmem erkegin guzeli olmaz cirkin ama. karizma olacak of. of :) boyle hafif gobis az ama :) killi sakalli ay :) hareketler falan etkiler zaten bir kadini beni sahsen oyle agir konusmalari davranislari bir de parmagina yuzuk takiyolar ya ne. denio onq bilmiorum ama bitiyorummmmmmmm kusursuz aguz burun olmucak o ne oyle kiz gibi:)
Okan Bayulgen'i bilmem ama biz kadinlarin çoğu kendinden daha az guzel-yakisikli olanla hayatimizi birlestirmeye yogunlasiyoruz. Bu arastirmalarla kanitlanmis. Cunku senden üstün olanin gözü baskalarina daha kolay kayar. 😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bunu sana şöyle açıkliym. Çok güzel bir kız görüyorsun ama ne zaman konuşmaya başlıyo işte o zaman belkide içinden vay bee ne düşünmüşdüm ama bu neymiş diyorsun. İşte o zaman dünya güzeli bile olsa ona ilk görünüşte olan hoşlanma duygun tamamen bitiyo. Ha ama bazılarında olduğu gibi gösteriş meraklısıysan işte yanımdak sevgilim diye taşıyabileceğim bir biblo diye düşünürsün. Karakterini beğenmediğin halde onu yanında taşırsan kölesi olursun.
ADANA’da, bir kolu dirseğinden itibaren olmadan doğan bebeğin annesi 30 yaşındaki Nilgün Leventdurur ile babası 35 yaşındaki Kemal Leventdurur, hamilelik döneminde kontrollere gittikleri doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.
Örnek bir haber. Rastgele google'de karşıma çıkan ilk haber. Nasıl bir kusursuzluksa bu..
Küçücük masum bir bebekle alay mı edilir? Öyle bir yorumum olmadı.
Alay edilen her şeye "Allah" diye objektiflikten yoksun yorumlar atan insanlar.
Kimseye sen yapamadın demiyorum çünkü kimse bir şey yapmıyor. İmalathane yok. Fabrika ürünü değiliz ne o bebek ne sen ne de ben. İnsan mükemmel bir varlık vs diyorsunuz.
Hey şey kusursuz diyorsunuz ee bu bebek ve bunun gibi olan milyonlarca bebek neden bu durumda?
@gallantt eli olmayan kolu olmayan insan kusurlu mu oluyor sanıyorsun sen?
Bunu kusur olarak gören sen ve senin gibiler. Aynı şeyi engelli vatandaşlar için de yapıyorsunuz.
Bunun kusur olarak gören ve algılayan sizlersiniz ve bunu kusur yapanda.
En basitinden örnek vermek gerekirse solaklar için ileri seviye klavye ve fare yapılmamasını gibi. Bu bir kusur değil ama insanlar bunu kusur haline getiriyor.
@gallantt allah onları bizim görüp şu halimize şükretmemiz için yarattı Sen diyeceksin ki onun suçu ne? Ondanda kötü olanda var elbetki insanların yaşadığı acılar çektiği çileler bir son bulacak mahşer gününde iğne ucu kadar bir günahimiz varsa cezasını, sevabımız varsa karşılığını alacağız o çocuk ve onun gibileri bunların bu çektikleri acıların karşılığını alacaktır bundan hiç suphen olmasın. Sanırım allaha inanmıyorsun çevrede bak bu yarattığı hayatı kim hangi fabrika hangi tanrı diyip taptıkları yapabilir bunu allahtan başka kimsenin gücü yetmez
@gallantt @İkimiz konuya cok dahil olmak istemem, ama bakis aciniz bana göre doğru. Engelli demek kusuru olan demektir. Bunu küçümsemek icin söylemiyorum. Kaldi ki benim kardesim de dogustan engelli. Allah kusurlu yaratir demek degildir bu, ancak elbette herseyin bir sebebi vardir.. Biraz yanlis anlasildiginizi düşünüyorum yorumlarda.. On yargili yaklasilmasindan kaynakli o da.
Bakın yakışıklılık çekiçiliğin %10 u sadece geri kalan ses tonu , bakışlar , eller , saçlar ve karekter. Cekicilik ile yakışıklılık ayrı. Sadece yakışıklı saf olur bence bu yüzden çekici erkek arıyorsunuz bu şekilde istenmesi gerekiyor Bu benim fikrim
Allah için benim açımdan bulunmaz nimetler, bir de okanın fotosunu koymuşsun tamam adam yakışıklı değil bence çirkin de sayılmaz ama bu adam karizma herkes kabul etsin bir , bundaki özgüven benim taşşaklarımda yok.
Gereksizler, begendigi kisinin cirkin oldugunu soyleyen begenmiyodur begeniyosan zaten guzeldir ve cirkinligini kabul etmezsin, senin verdigin ornek baska tabi ama ben sevgilisinin cirkin oldugunu düşünen kizlardan ve erkeklerden bahsediyorum
Tipsiz erkek yoktur paralı erkek vardır bayanların çoğu için tip çirkinlik önemi yok para para para dini imanı para olsunda ne fok olursa olsun bu böledir yani başka bir açıklaması şekli şemali yok...
yakışıklısı CK uğraştirir ama çirkin demek yine yanlış olur herkesin kendine has güzelliği var Allah yaratmış sonuçta... eli yüzü düzgün lakin bakımsız denir ona... bende öyle erkeklerden hoşlanıyorum karizma oluyorlar cok
En İyi Cevaplar