AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
339Cevap
çirkin erkek yoktur cirkin kadın da yoktur. sevene sevdıgı guzel görünür. İlk baktıgında cok begenmedıgın bırını sevdıkten sonra dünyadakı en yakısıklı en guzel kadın o olur. Aksini söyleyene şaşarım.
Ben Okanı Etilerde ki evine bir manitayı götürürken görmüştüm Okan'ın boy 1.60 manitanın boy 1.80 civarıydı bide topuklu giymiş. böyle bir görünütü yok.
PARA pARa diyecek başka söz var mı?
Adamin kivrak zekasi oldugu dogru, ama insanlari asagilamak icin kullandiginda faslasiyla itici geliyor. Sevdigim biri ama ozel bir cekiciligi de yok 😊
İşte sırf bu yüzden hayatıma hiç bir kız kadın girmedi annem ve kız kardeşimden başka birisi yok hayatımda baksana herkes gördüğünü sever olmuş ne olduguna değil ne verdiğine bakar olmuş yokki bu hayatta karşılıksız seven
bu çocuk olgunlaşmadan önce yoğun aşağılık duygusu ile dikkat çekmek için insanları aşağılardı çoğu mozoşist beğenmeleri normal ama davranışlarının ardındaki olumsuz duyguları görürlerse tamamen antipatik tipler ama okadar zeki kadına henuz rastlamadım buyuzden kadınla gezegende 2. sınıf varlıklar dogaları geregı gezegenın ust sınıında yer alamıyorlar
bence de :D zaten o yüzden beyni olan erkek diyorum ben kası olan değil :D
25 yaşından sonra mı vardın bu kanıya?
Beyin kası yani?
@JamesDeanM yok canım sen de ergenlikten çık varırsın beynin önemli olduğu kanısına.
@piskopos yapabldiysen tebrikler 😅
25 e kadar vurdurup vurdurup 25 inden sonra adam olanı aramanın uygun bir dille hitab biçimi beyni olan erkek terimini kullanmak oluyor demekki. Nicki uzun aklı kısa hanfendi.
@JamesDeanM hihi evet hitabi senden ogrenicem zaten. Ağzından çıkanlar zekanin belirtisi. Ve bu senin beyninin olmadığının bir göstergesi. O yüzden hadi ikile bakalım yorumumun altından.
@KissKissBangBang o kadar zor değil :) teşekkürler.
Yakışıklılık hiçbir zaman yeterli değil. Yakışıklı/Güzel olup istenmeyen dışlanan o kadar çok kişi var ki..
Yakışıklı olsun, çirkin olsun takılmam. En önemlisi beni anlayan, bana değer veren, beni beni çok düşünen, yanında kendimi mutlu hissedecebileceğim ve beni sadece ben olduğum için sevebilecek bir erkek
erkegin guzelı aranmaz sadık ve guvenılır olsun yeter
Aynen işte o saydıkların da çok önemlii benim için
Cirkin erkek seven kadin adamin cirkin olmasina degil kalbi guzel diye cirkinligini gormezden gelir. Zamane kizlari darpaca on saclar boyali ucgen olmayan ADAMlari begenmiyorlar
Çirkin bir genelleme...
Evde köpek besleyeceğime bunu alayım diyorlardır herhalde. Sanatçılık sıfır, entellektüellik sıfır, adamın olmadığı yerde adamım diye geçiniyor bence :D
Aslında cirkinlik göreceli bir kavramdır. Yani benim begendiğimi genelde çevremdekiler beğenez ama dışarıdan görenler çok beğenir. Yani sana g9re çirkidir bana g9re güzeldir ötekine göre orta karardır. O yüzden böyle bir değerlendirme yapmak yanlış
Her şey çirkinlikle ilişkilendirilemez. Bir insanın mimikleri güzelse kendisi de güzeldir. Bir kız yakışıklı bir erkeği beğenir ama bu bana bakmaz düşüncesi taşır ve sadece kendisinin sevebiliceği birini tercih eder.
Tabii ki öyle. Çünkü tipe değil karaktere bakıyoruz. Tiple ömür geçmiyor. Benim şahsen öyle birnden etkilenmem için karakteri önemli tipe bakmıyor bile insan.
Zevkler ve renkler tartışılmaz siz begenmezsiniz ama sizin beğenmediğinizide bir başkası beğenir bu böyledir. tamam çekici bir adam konusmasinida bilen biri şahsen sevmem okan abimizi
Fazla yakışıklılık zeka geriliği yapıyor artık erkeklerde zeki olsun mizahı bol olsun da orta halli olsun
O cırkın sevenler bızede denk gelseya ama sadece hayal bızım için okadar cırkın olmazsamda ve bence çirkin kelimesini kabul etmiyorum sonucta her insanın bır kusuru vardır
kesinlikle katılıyorum ya davranış çok ayrı ya tipin hiç önemi olmuyor ama hem yakışıklı hemde okan bayülgen gibi konuşabiliyorsa işte şeytansal 3lu olur
her türlü...
https://www.youtube.com/watch?v=uMK0prafzw0Tipe gerek yok aslında. Cebin dolu, paran pulun hiç eksilmiyor ise, süper bir cipinnn varsa tipe gerek yok ki.. bana gelince tiksinirim böyle insanlardan
Kim olursa olsun yakışıklı çirkin hatta gözünüzde değeri olmayan biri bile olsa, beraber aynı ortama girdiğinizde eğer iyi gözle bakarsanız iyi taraflarını, kötü gözle bakarsanız kötü taraflarını görürsünüz. Olay karsidakinde değil, kendinizdedir.
Vesselâm.
Bayılırım onlara.
https://cdn.makeagif.com/media/7-10-2015/g7hpe7.gif
çirkin erkek nedir abi ya, sen çok mu güzelsinde insanları çirkin diye sınıflandırıyorsun. ayrıca seni görürüz evleneceğin adam behlülmü yoksa beşirmi :d
buna çekici diyecek kızın ben aklına pul biber süreyim hani mütevazilik hani alçak gönüllülük
Şimdi yakışıklı olmaktan çok girişken ve çevik zeka olan erkekler seçiliyor önceden aaa ne kadar yakışıklı diye körü körüne atlanıyordu şimdi ölçülüp biçiliyor. E tabiki biraz da money...
ıyyy bu çok kötü ama... karizma değilde bende çirkin erkek severim ama mesela masumiyet saflık beni etkiler erkekteki.. naiflik kibarlık...*-*
Okan Bayülgen yakiskli bence hem karizma
engin yürek yakiskli oda hosuma gidiyor
Cansel elçin de hosuma gider cem davranda karizma
Kendilerine guvensiz erkekler simdi buraya toplanir ve paraya baktigimizi soylerler... sen onlara aldirma gûl geç hatta😅
Ya yakisikli adam ariyoruz etiketini de kim cikardi Allah askina? Ask tipe mi bakiyor sacmalamayin. Evet ilk goruse etkilenirsin ama tanidikca ya o guzellik daha deger kazanir ya da sifirlanir.
Erkeğin yakışıklısı olmaz karakterlisi olur bunu aklınızdan çıkarmayın sürekli lanse edin ki erkekler de tipine değil karakterine çeki düzen versinlr
Oldukça zekiler bence. Erkeğin çok yakışıklısı sıkıntı olur. Hele günümüz kadınlarının sırtlan gibi adamları kapmaya meyilli olduklarını düşünürsek çirkin ama adam gibi adam olanı makbul bu devirde.
Gönül çirkinede konar, yakışıklıyada. ALLAHIN insana verdiği kısmete bağlı. Aşık oldunmu karşında ki, çirkin olsa bile sana iyi gelir. Bazende parası için takılıyor kızlar.
Erkek adamın kalbi yakışıklı olmalı.
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...8134c7f627.jpg
Cirkin adamin yuregi guzel olur..
Benim gozumde dunyanin en yakisikli erkegi kimi sevdiysem odur.
popüler olduğu için karizmatik geliyo örneğin koy okan ı mahalle köşesine ver eline tespih i 100 kadından 2si bakar ki onlarda piskolojik sorunlu olanlar kızlar önce paraya imkana bakar v
Yakışıklı gelen bu tiplerdir belki de. Diğerleri oyuncak Ken gibi. d. d
Neredeler? Varsa bir ses versinler öldük burada yalnızlıktan :D Şaka bir yana pek inandığımı söyleyemem. Varsa bile bana denk gelmemiş :P
Kadınlar kendini sahiplenecek birilerini ararlar sanırım. Alakası var mı sizce
Yakisikli erkek diye bise yok. Sadece yakisikli erkek tek basina olmae bence.. erkegi erkek yapan onu ozel kilan kisiligi, gorunusu degil. Hem guzellik gorecelidir.
Çirkin erkek ya da kadın yoktur aşk dolu bakışlarıyla onları güzelleştiren insanlar olduktan sonra...
yakısıklılık gelip gecicidir onemli olan icindeki insalıgı adamlıgı gorebilmek her daim o adamla yasayabilmek hemde korkusuzca ve delicesine anlatabildim mi cano :D
Bazı kadınlar tipten daha farklı kriterler ararlar. Konuşması, ses tonu, zekası, espritüel oluşu etkiler bazılarını. Şahsen öyleyim. :3
önemli olan görünüşü değil, erkekler bir anlayamadı gitti, çok yakışıklı bir erkekden sadece hoşlanırsın vs ama aşık olmakla görünüşün ya da tipin hiçbi alakası yok
Ya zaten kadinlari anlamak matamatigi anlamakdan bile zor. Ben bile bazen bizi anlamiyorum. Vardir yani yapcak bir şey yok
Düşünsene böyle zeki bir adamsın vsvsvs birde üzerine yakışıklı olduğunu valla başaramayacagımız şey olmazdı şu hayatta
Bende de Mert Fırat hayranlığı var. Diğer oyuncular gibi çok gündeme gelmeyen aşık olunmayan biri öyle çokta yakışıklı denilemez ama çekici bana göre ayrı bir olayı var sanki.
yakısıklı he olmaktansa tıpsız kurnaz olmak daha ıyıdır
yakısıklılık gelir gecer kurnazlık baki kalır
ve kurnaz insan her daim basının çaresine bakar
salaklarda kurnazın pesınde dolasır
Bende zekı kızlardan daha çok hoşlanıyorum. Çözüm odaklı nerde ne yapmasını bilen ağır böyle kızlar cok cekici geliyor. Çirkin olsa bile dikkatimi dağıtıyor. Şapşallaştırıyor :D
Okanı severim onun umursamaz serkeş görüşleri ve bir o kadarda kanallı bile takmaz tavırları beni benden alır yakışlı değildir ama karizması vardır
Çirkin ama neye göre kime göre çirkin?
Kalbine vurulduğunuz bir adamın boyu, yaşı, kilosu gibi sayısal değerleri sizin için sıfırlanır..
Sevgiler..
Kendilerine göre buldukları için. "über yakışıklı" tipler onlara bakmayacağı veya elde tutamayacağı için, gerçekçi oluyorlar ve kendi dengi tipleri seçiyorlar. Mantıklı.
kalbindeki güzellik yüze vurur. nasıl bakarsan öyle görürsün. nasıl istersen öyle görürsün. sen nasılsan öyle görürsün. kişinin karşısındaki, onun aynasıdır. aynaya bakar, kendini görürsün.
Okan Bayülgen ateist gibi bir şeydi sonradan müslüman mı oldu ne? bu beyin bedava programında o tarz bir şeyler söylüyordu
enteresan olan kısmı ise hiç bir kıza sorduğunda, şöyle kısa, çirkin ama karizmatik ses tonu olup, zeki olan, biraz da ukala birini istiyorum da demez o da ayrı.
kadınlar olarak genelde zeki erkeklerden hoşlandığımız bir gerçek. bir de mizah kültürün gelişmişse ki zekayla doğru orantılıdır bu bence, tadından yenmez zaman.:)
Kedi ciğer ilişkisi, oyuzden yanında sevgilisi olan kızlar taş gibi çoçukları süzüyo yemeyin arkadaş bizi, her insan az çok dış görünüşe önem verir. Taksimde Ferrari, ve Ortalama bir araba park etse hangisine bakarsın beğenirsin?
Bazı kadınlar egolarını tatmin etmek için kendilerinden kat kat daha aşağıda bir erkeği tercih ederler sırf bu nasıl bana baktı ya diyip kendisinden vazgeçemesin diye. Bu arada okan bayülgeni hiç sevmem
Guzellik ve yakışıklılık son derece göreceli bir kavramdır. çok güzel hatunlar vardır ki aptallığı sebebiyle çekilmez, çok yakışıklı beyler vardır ki hayata bakış açısını sebebiyle tahammul edilmezdir. önemli olan yaşama aynı pencereden bakmaktır...
bir çok zeki insan var ama satmasını bilmiyor. okan bunu iyi yapıyor. tabi zaman zaman antipatik gelebliyor bu durumda. bunun sebebi aşağılık kompleksi midir yoksa gerçekten itici mi oluyor bilemedim araftayım :D
Çirkin diye tabir ediyorsunuz benim için çirkin insan yoktur görünüş olarak ama sizin tabirinize cirkin erkek veya kadınların sevilmeye secilmeye hakkı yok mu? İlla yakışıklı kaslı uzun falan mı olunmalı
Önemli olan tip degil çünkü insanın davranışı karakteri konuşması