Merhabalar derinin dermis tabakasında cildin aşırı gerilmeye dayanamamasıyla ortaya çıkan yırtıklardır. Bu nedenle hamilelik, ergenlik, hızlı kilo alma, aniden zayıflama gibi değişimler ciltte çatlaklara neden olur. Ve cilt eski görünümünü yitirir Vücudun da Çatlakları olan bir kızı ne sıkıntılar bekliyor?#Afraa
Vücudunda çatlaklar olan bir kızın evlilikte yaşayacağı sıkıntılar nelerdir?
Eşinin sorun edeceğini sanmıyorum gadası. Çünkü hemen her erkekte özellikle kilo sorunu olan erkeklerde bile çatlaklar var. İş kusur aramaya kalırsa erkekler daha zararlı çıkar. Bu arada tebrikler
Evlendikten sonra ev, is, yemek, temizlik, çocuk derken o kadar fazla dertleri olacak ki vücudundaki çatlaklarla bile ugraşamayacak. Hatta çatlakları hakkında bi laf edenin yüzüne bütün stresini püskürtecek.
Eğer ki eşi bu catlaklardan hoşlanmazsa işte onu ciddi bir masraf bekliyor olabilir. Zira beğenmediği catlakların bakım ücretlerini vermesi gerekecek. Yoksa olanı kabul edecek.
Çatlaklar “evlilikte” bir sorun yaratmaz. Eşin bu ve bu gibi sorun edecekse, doğru kişi değil demektir. İnsanlar kilo alır, verir; saç renkleri açılır, koyulaşır; bazı bölgelerinin şekli değişir... Vücut bu her şey olabilir. Kendini öyle sevmen ve kabul etmen en önemli etken. Eğer rahatsızsan o zaman “senin, kendin için” sorun olabilir ve bunu çözmek, gidermek için çözüm arayabilirsin başkası için değil❤️
Rahatsızlık veriyorsa güzellik merkezlerinde hallolan ufak bir pürüz bu, fazla kafaya takılmaması gerek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olmamalı diyorum da ben cok takıyorum ya ergenlikten beri başima bela oldu resmen 😄 kim istemez pürüzsüz yüzey ve görünüm. Öyle bir durum olduğunda söylerim ama baya da çekinirim galiba. Pof
Benim de var. Kilo alıp verme sonucu oluyor ya da hormonal durumlarda. Bunu sorun yapacak biri ile evlenmişsem o yanlış kişidir benim için. Çünkü bu elimizde olmayan bir durum. Pürüzsüz bir kız bulsun o zaman😅😅