Merhaba arkadaşlar bir kız ile görüşüyorum evlilik niyetiyle. Genel olarak denk gibiyiz, biraz fazla alıngan ama neyse. Asıl sormak istediğim görüştüğüm kişi 166 boyunda ve kilosu 45. aklıma takılıyor sürekli yüzü güzel maşallah ama fiziken ki bu durumu beni düşündürüyor. düşündürmesinin 2 sebebi var biri bu zayıflık hammilelik vs de sorun olur mu ikincisi bazı organları mı diyeyim artık bu zayıflıktan dolayı tatminsiz büyüklükte olabilir mi? Kilo alsa sonradan bu sorunlar kalkar mı? düşünceme ışık tutabilirseniz sevinirim teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5 10 kilo alsa daha iyi olur kemiklemi evlenicen abi 😂😝 zaten hamilelikte 20 kilo alicak ama doğum kilosu kalıcı değil alsın 5 kilo falan
hamilelikte bebek anneden beslenirken annenin kaynaklarını tükettiği için annenin zayıflığı hamilelk sürecini kötü etkiler mi yani bebekte veya annede gelişiminde olumsuz etki. Bu soru bir uzmanın cevaplaması gerekir belki ama burada da sorayım dedim ama bazıları anlayamadı sorularımı abuk sabuk cevap yazdılar
Tabikide bebek olduktan sonra mecbur beslenmesi lazım yemek yiyecek ki çocuk besin alacak süt veremez
Sevdiğin kızı zayıf diye seni tatmin etmeyecekse bırak evlenme kendinden kurtar kızı
tatmin etmekten kastın ne, hangi manada
Sen yazmışsın tatminsiz büyüklük diye böyle yazdığına göre cinsel anlamda sormuşsun
Kardeş kıza iyilik yap kızı sen gibi hastadan kurtar
fiziksel görünüş veya cinsellik senin için hiç önemli olmayabilir böyleyse hasta sen olabilirsin bir jinekoloğa ya da psikoloğa git
Hasta falan değilim dediklerin benim için önemli ona gore kişileri seçiyorum olmauacak kişiye zaman kaybettirmiyorun
Zayif kiz degil evlenecegin kadin bu. Sevmediysen, sevemediysen hic evlenme. Cunku her seyi gozune batar.
bu sevgiyle alakalı bir durum değil, sevgi azalan çoğalan bir şey. Evlilik gibi ciddi bir şeyde cinsellik önemli değil diyorsanız buna takılmazsınız ancak ki bence önemli ve görüştüğüm kişiyi de şu anda sevdiğim için bu sorunun aşılabilecek olup olmadığını anlamak adına sordum bu soruyu
Cinsellik bir ilişkinin en önemli yapıtaşı. Cinsellik elbette önemli. Hatta ilk sıralarda da diyebiliriz. Ama işte şurda yanılıyorsun sevgi azalan çoğalan bir şey değil. Böyle dersen sevginin azaldığını hissettiğin an bırakırsın karşındakini. Karşındakini sevmek demek onu artısıyla eksisiyle kabul etmek ilişkiyi sürdürülebilir kılmak için de emek vermek demektir. Ama bence sen şu anda karşındakini sevmiyorsun.
Şu anda tanıma tanışma aşamasındayız. Ben duygusallığı kontrol edip mantıksal yaklaşıyorum bu aşamada bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu aşamadaki sevgiyle evlilikte ki sevgi farklıdır. Evli olduğun kişiyle bir tartışma esnasında sevgi azalmıştır ya da hissetmezsin ama bağlılığın devam eder. eşler birbirini düşünerek ilgilenerek de sevgilerini arttırır. Azalıp artmadan kastım bu. Karşımdakini üzmek istemem bir sevgimin olduğunun göstergesi bence.
Yani bence kızın senden kurtulması lazım keşke bu yüzünüde görse
neden ki
Zayıf daha güzel. Ama evlenince kilo alır. Arayıp da bulamiyoruz
aga evlilik bu kadar basit bir şey değil.
sorumum neresinden anladın evliliğin basit bir şey olduğunu söylediğimi
basit bir şey olduğunu söylediğini iddia etmiyorum zaten ancak yaklaşımın basit bir yaklaşım yani evlilikte daha önemli şeyler var.
Böyle seyler düsünüyorsan sal gitsin
neden
neden
Begenmiyorsun. Gözüne batıyor
organ dediğin vajina mı anlamadım dajfasag
yok göğüs, kalça, bacak :)
hmm oralar küçük olcak tabi
Sendemi küçüksün fizik olarak? Çocukla aynı kaderi paylaşıyoruz
@Myjoke yoo ben balık etlinin bi tık altıyım bu arada görünüşünü beğenmediğiniz kadınlarla neden birlikte oluyosunuz ya saghjfaggs
Hayır aksine o civcivi çok seviyorum yani aşırı hoşlanıyorum. Benim problemim fiziğide değil hatta tam istediğim gibi olabilir. Ama canı yanar diye korkuyorum bazen düşününce öyle ben 182 çünkü shshjs
@Myjoke kdlahflakfh yanmaz bence
Yazsana bana sen bi
@Myjoke kardeş kendi kadının varken başkasına salça olma ya nasıl bir yokluktasin
@SeyyahFb34 hayırdır sen kimsin Başını mı bekliyon benimkinin sayıyon mu? Uza
@SeyyahFb34 haklısın aşko
@Myjoke ikile koçum bela olmayayım basina
Eyvallah görüş sahibi
yani kilo alsa da oralara dağılmaz diyorsun