Ve bacağımız spordan dolayı bayağı sertleşiyor, geçen bir adam eşimin bacağına dokununca Mehmet abinin bacağına dokunuyormuşum gibi hissediyorum demişti de gülerek. Yani, evlenince problem midir?
2 ay
Şimdi arkadaşıım,
spor yapmak güzel şey de.
tekvandocu bi kızla evlendiğim zaman herşeyi geçtim. ben korkumdan çamaşıra bulaşığa dokunduramam ki.
adamın dediği gibi dokunamam da. yani erkek olarak yumuşak ete alışkınız. aynı zamanda tehditsiz bi ilişki isteriz.
Skvkmxlflsmfsxjxj gücünüzün yetmeyecek olması neden kötü olsun ki? Kadınların da genelde gücü yetmiyor. Güç yetirince istediğimi yaparım mı oluyor? Elbette hayır. Bence problem olmaz. Sonuçta kafes dövüşü yapmayacaksınız, kızın güçlü olması neden problem olsun ki?
@Birriiiii e yalan mı. bi tartışma çıktı, bi tekmeyle sülük gibi duvardasın. yalan değil sokakta dövüştük ama o insandan tekme yemek başka bi acı olur.
ya sorunun kadının güçlü olması değil. Allah kadınları neden naif yaratmış, ya güç verse ortada erkek mi kalır. hele özel günlerinde. valla cinayetler bine katlanır. bir de bu spor yapan kadınlarda testesteron daha fazla salgılanıyor. artık kim erkekse...
Kxjcjzjcmzmfsm saygı duyuyorum, ama hem harbi hem barbie olmak da mümkün.
Gönlünüze göre olan sizi bulsun.
Tekvandocu kızla evlenmek harika olur kanka, bonus paketle geliyorsun resmen 🥋😂 Sert bacak da problem değil, aksine sağlıklı ve güçlü bir vücut demek. Ben voleybolcuyum, bacaklar taş gibi, kimse de şikayet etmedi 😎🏐 Spor yapan partner hem estetik hem dayanıklı olur. Sporcu eş = uzun vadede daha az sağlık sorunu, daha çok enerji.
Sen yeter ki antrenmanına devam et, internette tekvandoculara özel esneme ve mobilite rutinlerine bakarsın, bacaklar hem güçlü hem esnek olur 💪🔥 Spor yapan kadın korkulacak değil, kıymeti bilinecek kadındır hocam.
Cevap
7Cevap
Bişey olmaz aksine yatak performansı daha sağlam olur bel bacak kasları güçlüdür
Eleman Jiujitsu güreş bilen biriyse taekwondo sıfır etkiye iner sıfır sıkıntı.
Bu problem olur mu ya. Mis mis
Aşkım sorun olmaz be
Daha iyi sert sever
at bi bakim
Bir sorun olmaz neden olsun
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?