Yara bandı olduğunu bile bile ilişkiye devam eden kadın neyin kafasını yaşıyordur?

Bana aşık olan adamla sevgili olan kız (bildiği halde) benimle uğraşıyor. Yasal boyutuna getirsin diye bekliyorum zaten gidişat öyle görünüyor. Adamı istemiyorum ve netim bu konuda 2 yıldır beraberler ve adamın halen daha bana karşı duyguları devam ediyor diye sevgilisi benimle uğraşıyor. Uğraşma sebebi anladığım kadarıyla benim ahlaken kötü biri olduğumu gösterip benden vazgeçirtmek. Ama neden ben ahlaksız oluyorum beni unutsun ve o da gönlü rahat sevgili olmaya devam edebilsin diye? Tutucu bir ailenin kızıyım ailemin kulağına gitse problem yaşarım. Sevgilim bile olmadı hiç, olsa ailem bana sıkıntı çıkarır. Bizde aileye danışmadan ilişki yaşanmaz. Bahsettiğim kadın bu adamla her şeyi yaşayabiliyor. Daha önce de olmuş zaten rahat bir kadın. Rahat biri olduğu için yaptıklarının bana nasıl mal olacağını tahmin edemez. Ama güzel ve zeki gibi duruyor. Gururlu gibi duruyor. Neden benimle uğraşıyor. Kızması gereken kişi ben değilim ki? Ben zaten istemiyorum. Sevgilisi olacak adama kızması gerekirken benimle savaşması çok saçma değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ismimi ortamlarda konuşmak ahlak iftirasına filan giriyor mu? Bunu ispatlayabilirsem (dedikoduları) şikayette bulunabilir miyim? Yasal olarak hakkım var mı itibar zedeleme yönünde?
Yara bandı olduğunu bile bile ilişkiye devam eden kadın neyin kafasını yaşıyordur?