Kadın Emeği Pirinç sabununun faydaları nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Pirinç sabunu alacağım faydalarını yazabilirmisiniz? Pirinç sabununun faydaları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çitlenbik34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sorun nedir? Dogal sabun kullanicisi olarak yardimci olabilirim belki...Ne ise yaradigini bilmeden, sorundan bahsetmeden princ sabunu almak istemen ilginc olmus 1 8 Yorumla Çitlenbik34 +1 yıl Pirinç sabunu adı altinda satiliyor ama asla doğal değil. İcerigine bakarsan kimyasal olarak duyan gelmiş, yok yok yani Yorumla Soran +1 yıl Bi abla satıyor o yüzden buraya sormak istedim tamamdır teşekkür ederim Yorumla Çitlenbik34 +1 yıl O markanin icerigine baktim, kimyasal icerigi cok.Doğal sabun edinebilecegin yer tavsiye edebilirim. Sorunu yazarsan Yorumla Soran +1 yıl Sivilce ve siyah nokta problemim var cildim yağlı Yorumla Çitlenbik34 +1 yıl Ardıç katranı sabunu kullanmalısın. Pirinc sabunu çozum degil.Ardıç katranı sabunu, sivilceyi iyilestirir, yeni sivilce oluşumunu önler ve gözenekleri sıkılaştırır.İnstagram: rumelinaturelBen burdan tedarik ediyorum, tavsiye ederim. Ürunlerin dogal olmasi önemli, cildinin PH dengesi bozulmamalı Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim deneyeceğim Yorumla Bendisatalente +1 yıl Benim cildim de kuru aydınlık verecek bir sabun istiyorm cilt beyazlatan Bi önerin vsrmı? Yorumla Çitlenbik34 +1 yıl @Bendisatalente dedigim yer ile iletisime gecerseniz. Sizin cilt tipinize uygun ürün önerirler.İnstagram: rumelinaturel Yorumla
gerçekdomateslikek Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cin çıkartma ayinlerinde kullanılıyor diye biliyorum 🥺 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oha bilmiyordum🥺 Yorumla gerçekdomateslikek +1 yıl Yuh gerçekmiymiş 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha Yorumla gerçekdomateslikek +1 yıl Zaaa 😂😂😂 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Tereyağı yerine 50 gr koyuyorsun. 4 kişilik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komikmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorun nedir? Dogal sabun kullanicisi olarak yardimci olabilirim belki...
Ne ise yaradigini bilmeden, sorundan bahsetmeden princ sabunu almak istemen ilginc olmus
Pirinç sabunu adı altinda satiliyor ama asla doğal değil. İcerigine bakarsan kimyasal olarak duyan gelmiş, yok yok yani
Bi abla satıyor o yüzden buraya sormak istedim tamamdır teşekkür ederim
O markanin icerigine baktim, kimyasal icerigi cok.
Doğal sabun edinebilecegin yer tavsiye edebilirim. Sorunu yazarsan
Sivilce ve siyah nokta problemim var cildim yağlı
Ardıç katranı sabunu kullanmalısın. Pirinc sabunu çozum degil.
Ardıç katranı sabunu, sivilceyi iyilestirir, yeni sivilce oluşumunu önler ve gözenekleri sıkılaştırır.
İnstagram: rumelinaturel
Ben burdan tedarik ediyorum, tavsiye ederim. Ürunlerin dogal olmasi önemli, cildinin PH dengesi bozulmamalı
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
Benim cildim de kuru aydınlık verecek bir sabun istiyorm cilt beyazlatan Bi önerin vsrmı?
@Bendisatalente dedigim yer ile iletisime gecerseniz. Sizin cilt tipinize uygun ürün önerirler.
İnstagram: rumelinaturel
Cin çıkartma ayinlerinde kullanılıyor diye biliyorum 🥺
Oha bilmiyordum🥺
Yuh gerçekmiymiş 🥺
Hahahahaha
Zaaa 😂😂😂
Tereyağı yerine 50 gr koyuyorsun. 4 kişilik
Komikmiş