Kadın Emeği Bu veya benzeri banyo lifinden nerede bulurum? Lycian48 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hiçbieyerde bulamıyorum var mı bulabilen? Bu veya benzeri banyo lifinden nerede bulurum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl https://www.hepsiburada.com/aqua-massage-banyo-sungeri-soft-hipoalerjenik-pm-sgarix06318 0 1 Yorumla Lycian48 +1 yıl Bunun sert yüzeyi yok resimde beyaz olan kısmı önemli Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Watsons ve gratis e gidip banyo lifi ve süngeri istiyorum derseniz verirler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç aramadigim için bulma cabam olmadı 😄 aynı ürün nerede vardır bilemiyorum da benzer ürünleri Gratis watsons da falan bulabilirsin 0 5 Yorumla Lycian48 +1 yıl Watsonda deniz süngeri gibi bişey aldım kullandım ama içime sinmedi yeterince sert değil biraz rahatsızım galiba kızartıncaya kadar sürtünmeyince rahatlayamıyorum 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cildine zarar verir ama sert keselemek de, gratise bak bir de istersen duş ürünlerinin olduğu reyonda bu tarz ürünler oluyor Yorumla Lycian48 +1 yıl Baktım orada da yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üretimden kalkmış olabilir belki sitelerin hiç birisinde yok garip Yorumla Lycian48 +1 yıl Evet maalesef mecburen yurtdışından alıcaz Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Aga internette vardır yav. 1 7 Yorumla Lycian48 +1 yıl Yok aga ya bir site var ne olduğu belli değil bilinen biyer olsa alırım Yorumla PetroSexual +1 yıl www.minisepet.com/...yo-masaj-sungeri-art-626.htmlBurayı mı diyorsun ki? 😂 Yorumla PetroSexual +1 yıl www.google.com/.../aqua-massage-sentetik-banyo-masaj-sungeri-pm-sgarix06264&ved=2ahUKEwjp3MefgKLuAhWyw4sKHYJOB8MQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2KyPyEOuJol1rgtgdo4ia1 Yorumla PetroSexual +1 yıl Link garip oldu ama ikinci attığım Hepsi Burada. Yorumla Lycian48 +1 yıl Mini sepet üçkağıtçı yorumları çok kötü hepsi buradadan 1 sene önce 15 20 kadar aldım sonra hiç stoklara girmedi Yorumla PetroSexual +1 yıl Stokta yok muymuş? 😂 😂 Yorumla Lycian48 +1 yıl Hepsi burada da evet neredeyse 1 yıldır stokta yok Yorumla
Zulemahir Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gel ben çitileyim seni 1 1 Yorumla Lycian48 +1 yıl Var mı bildiğin biyer alabileceğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
https://www.hepsiburada.com/aqua-massage-banyo-sungeri-soft-hipoalerjenik-pm-sgarix06318
Bunun sert yüzeyi yok resimde beyaz olan kısmı önemli
Watsons ve gratis e gidip banyo lifi ve süngeri istiyorum derseniz verirler
Hiç aramadigim için bulma cabam olmadı 😄 aynı ürün nerede vardır bilemiyorum da benzer ürünleri Gratis watsons da falan bulabilirsin
Watsonda deniz süngeri gibi bişey aldım kullandım ama içime sinmedi yeterince sert değil biraz rahatsızım galiba kızartıncaya kadar sürtünmeyince rahatlayamıyorum 🙄
Cildine zarar verir ama sert keselemek de, gratise bak bir de istersen duş ürünlerinin olduğu reyonda bu tarz ürünler oluyor
Baktım orada da yok
Üretimden kalkmış olabilir belki sitelerin hiç birisinde yok garip
Evet maalesef mecburen yurtdışından alıcaz
Aga internette vardır yav.
Yok aga ya bir site var ne olduğu belli değil bilinen biyer olsa alırım
www.minisepet.com/...yo-masaj-sungeri-art-626.html
Burayı mı diyorsun ki? 😂
www.google.com/.../aqua-massage-sentetik-banyo-masaj-sungeri-pm-sgarix06264&ved=2ahUKEwjp3MefgKLuAhWyw4sKHYJOB8MQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2KyPyEOuJol1rgtgdo4ia1
Link garip oldu ama ikinci attığım Hepsi Burada.
Mini sepet üçkağıtçı yorumları çok kötü hepsi buradadan 1 sene önce 15 20 kadar aldım sonra hiç stoklara girmedi
Stokta yok muymuş? 😂 😂
Hepsi burada da evet neredeyse 1 yıldır stokta yok
Gel ben çitileyim seni
Var mı bildiğin biyer alabileceğim