başka önerisi olan?
Derim çok ince bu yüzden bacağımdaki damarlar aşırı belli oluyor ne yapmalıyım?
başka önerisi olan?

Varistir. Başlangıçta sadece görüntü olarak rahatsızlık veren varisler bacakta şiddetli ağrı toplardamarda iltihaplanma varisin yırtılıp kanaması ve varisin içinde pıhtı oluşup akciğerlere pıhtı atması pulmoner emboli gibi durumlara yol açabilirler. Varisli damarın çıkarılması en geleneksel yöntemdir. Ancak hem zahmetlidir hem de iyileşmesi uzun sürer. Damar içine köpük vererek varisi düzeltmek yani damar skleroterapisi bir diğer yöntemdir. Ancak bu yöntemde varisin tekrarlama olasılığı yüksektir. Lazerle tedavi yönteminde damar içine bir katater yerleştirilmekte ve lazer cihazından bir ışın gönderilerek damar yakılmaktadır. Radyofrekans yönteminde ise yine bir katater yardımı ile damar içine radyo dalgaları gönderilir. Bu esnada bir ısı oluşur ve damar yakılmış olur. Bu işlemler esnasında sadece lokal anestezi kullanılır ve hastalar günübirlik tedavi olup hastaneden çıkabilirler.
çocukluğumdan beri var bunlar kendimi bildim bileli derim ince dediğim gibi gözlerimin etrafındaki mor kılcak damarlar bile belli oluyor.
varis olsa bunca yılda çoktan fışkırırlardı dışarı doğru bunlar deri altında sadece gözle görülüyorlar
dokunduğumda hissedilmiyor
Varisin pek çok farklılıkları vardır. varis sadece varis değildir örneğin vucutta çok miktarda kaşınma olduğu zaman buna pek çok tanı konulabilir.
Sedef uyuzluk demir eksikliği cilt kuruluğu egzema gibi
Cevap
17Cevap
Tıbbı bir çözüm elde edemediysen eğer, yapacağın en iyi şey o yanınla yaşamayı öğrenmek,
Ayrıca çirkin falan de değil, kim dedi onu.
Sen bacağımın arkası çirkin diyorsun ama ben komple çirkinim şapşal 🤣 ben ne yapim. 😔
Açık tenlerde belirgin olur, benim de çenemden başlayan göğüsüme kadar inen yeşil damarlar görünüyor, kollarımda falan..
Bana çekici geliyor, beyaz tenliyim
göğsümde de var zaten kol içlerimde var iğreniyorum gitmiyorlar da
Gayet hoş, takma kafana
Bu gidişle varis olma ihtimalin yüksek gibi. Sürekli oturmak ya da sürekli ayakta durmak neden olabiliyor
Bolca süt ve süt ürünleri tüket kalınlaşır derin...
böyle bir şey mümkün mü gerçekten? yani kalınlaşır mı sürekli yoğurt yiyorum zaten ama...
okey problemli olduğumu öğrendim
O damarlar bazen cocukliktan gelen birşeyler oluyor normal olması
evet çocukluğumdan beri var çok sinir bozucu ya babaannemin bacağı gibi şuraya bak
Bir kaç uygulama yapa birsin
ne gibi?
Burda anlatamıyorum
Varisle alakası yok. Sadece açık tenli olduğun için damarların çok belli oluyor. Takma kafana böyle de güzel. Açık ten forever 👍🏻😁
Benim de yaşım daha 18 olmasına rağmen elim de ki damarlar çok belli oluyor
Merhaba bu sorununuz hala devam esiyormu acaba doktor görüşü aldınızmı aynı sıkıntı bende de var da öğrenmek istedim
alakası yok ya gayet normal işte ne varki kızlarda damarlı sever biliyorsun
yoo bence çok hoş görünüyo valla bacanda güzelmşşşşşşş
yemnle bacağn çok hoş
neresi hoş kardeşim yaşlı bacağı gibi baksana
allah allah nye yalan söleym tanımam etmm gerçekten hıoş yalakall yapacakta değilm
bu tarz şeyler kilodan dolayı da olabiliyor
55 kiloyum? 47 kiloyken de vardı çocukken de vardı kiloyla alakası yok
sizde olmayabilir ama kız arkadaşımda vardı biraz kiloluydu ve bacakları aynen böyleydi, kilo ve hareketsizlikten dolayı böyleydi sonra düzeldi
yok hayır çok kötü değil bacakların güzel duruyor
Yapacak pek bişey yok sanırım
Yapılacak bir şey var mı ki bu duruma bilemedim
Benim de böyle :/
kader ortağım
Kankaaa o varis bir keree
varis çıkıntılı oluyor bu sadece gözüküyor hissedilmiyor dokunulduğunda
Kilo ver önce sıkı bir diyet yap
yazmaktan yoruldum artık
55 kiloyum
bu yakın çekim olduğu kalın duruyor
UwU ben biraz poğaçayımda
Zayiflaman gerek varıs başlangıcı o
Normal benimde böyle
Evlimisiniz
hayır neden?
evlilikle ne gibi bir ilgisi var bu ilacın?
öncesinde kilo vermelisin
55 kiloyum zaten?
bacağımı yakından çektiğim için kalın duruyor
damardan bir şey olmaz
nasıl olmaz bunlar yüzünden etek giyemiyorum pantolon tayt bunaldım artık iğrenç duruyorlar
Benim annemin öyle
Ne biçim bacak la o
Kilolu musun
Varis olmayasın
sanmıyorum çocukluğumdan beri var ve deri üstünden hissedilmiyor sadece derim ince olduğu için sanki şeffaf gibi o yüzden damarlar görünüyor
Varis olabilir mi
KilidaN
kilodan demek istediniz sanırım ama 55 kiloyum zaten
Evet
Varis var ağa sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?