Geçen kuaföre gittim yüzüne cilt bakımı yapmamız gerekiyor dedi yüzümde siyah nokta var beyaz tenli olduğum için belli ediyor kendim de evde siyah nokta temizleme cihazım var onunla buhar yaptıktan sonra temizliyorum ama gitmiyor L’Oreal Paris’in o siyah nokta temizleme kilidini aldım iki haftadır falan kullanıyorum haftada üç defa ama oda pek bir etki yapmadı bilmiyorum belki yapar sormak istedim. Güzellik merkezinde buharlı cilt bakımı yaptıran var mı memnun kaldınız mı siyah noktalarınız gitti mi kuaför bana ayda 1-2 seansla yüzündeki bütün siyah noktalar gider dedi bilemedim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onların işi bu. İyice araştırmadan bir şey yapma yüzüne
Evet gider dermapen’de etkili olabilir ya da karbon tedavisi uzman bilir zaten
Ya bildiğin buharlı cilt bakımıymış 100 TL ye yapıyormuş
100 TL uygun bile 😄 ama etkili olur bu senin gittiğin yerin kalitesine ve uzmanın eline bağlı böyle bir işlemi kuaförde değilde estetik&güzellik merkezinde yaptır ben de estetisyen olacağım bana güvenebilirsin😄
Güzellik merkezinde paket Şeklinde yapıyorlar altı seansı 1200 tamamen gider mi yani değer mi acaba
Paketin içerisinde neler var?
Valla canım paket şeklinde yazıyordu leke tedavisi sivilce ve siyah nokta
Boşver paketi hydrafacial yaptırabilirsin hydrafacial’da haftada 1 kez olmakla birlikte 5-6 seansla sonuca ulaşırsın ve dediğim gibi kuaförde yaptırma kuaförler yapamaz böyle şeyleri ve hatta onların yapması yasak bunu sadece estetisyenler yapabilir sonra cildini tahriş ederler
Ha bu arada hydrafacial ortalama fiyatı 3 seans 500 TL falan 😊
Tamam canım sağol bilmiyordum bunu😘
Rica ederim balım istediğin zaman sorabilirsin 💕
♥️
Canım hydrafacial yaptıracağım iyi bir yerle görüştüm zararı var mı sen bilirsin
Yok canım bir zararı merak etme zaten uzmanın seni yönlendirir kullanacağın kremleri falan verir
Verdi şimdiden Pazartesi de cilt bakımı yaptırmaya gideceğim🤗 ürünler playskin yüz yıkama jeli Güneş kremi ve siyah noktalar için peeling
Hadi bakalım hayırlı olsun canım haber verirsin sonucu 😚
Tamam canım 😍 bişey sorucam benim şakaklarım çok kuru ve kabuk tuttu kızardı iki gündür bu cilt bakımıyla geçer mi acaba
Bir tanem bakmadan bilemem ki
Hmm anladım birde oradaki estetisyen 2,5 saat sürecek dedi ama hydrafacial 45 dk sürüyormuş bu başka bişey mi acaba 🙄
Cilt bakımı randevusu mu verdi? Yoksa hydrafacial mı?
Valla cilt tipime bi makinaya sokup kafamı baktı 😄 sonra cilt bakımı yapıcaz dedi bir sürü aşama anlattı hatta bi 7-10 gün sonra cildim soyulacakmış tamamen falan
Ha tamam o zaman normal canım
Sağol canım çok ilgilendin😍🌸🌸
Yaaa ne demek 🥺🥺 acaba estetisyenin üniversite mezunu mu onu düşünüyorum şu an sghdjdkfmgmg
Mediclub canım instagram sayfasına bak istersen herkes çok memnun
Dur bakarım canım
Canım ben bugün yaptırdım cilt bakımı hydrafacial miş ozon buhar eşliğinde 2,5 saat sürdü petşembe günü de greenface olucak ama yüzüm çok kızardı🙄🙄🙄
Canım merak etme normal o
Onun için nemlendirici verdiler satın aldım daha doğrusu bir de hola kolajene başladım
Hola markasını hiç deneyimlemedim ne kadara sattılar ek malzemeleri?
Hola piyasada 880 bana 750 ye verdiler yoğun nemlendirici 170 bb krem 160 yüz temizleme köpüğü 160 güneş kremi 120 playskin, norel, markalar canım piyasada satmıyorlar estetik merkezleri harici
Biraz pahalıya vermişler sanki ama işleri bu hayırlı olsun ❤️
Vallahi canım çok araştırdım yaşadığım şehirde en iyi yer diye burayı söylediler bana piyasa araştırması yaptım piyasaya göre 20 30 TL daha aşağıda. Bir şey daha söyleyecem yarın da lazer epilasyon için gideceğim yüzümü bugün cilt bakımı yaptım diye yarın Epilasyon yaparsam sıkıntı olur mu acaba
Yüzüne yaptıracak mısın?
Evet işte yarın tüm vücut olacak yüze de yaptırcam bir zararı olur mu
Yüzüne yaptırma
Niye ki
İşlem uygulandı ya yüzünde belki cildin beklenmedik bir tepki verebilir
Peki kaç gün sonra olmalı
5-6 gün
Tamam canım çok sağol ♥️
Rica ederim canım her zaman ❤️
ben yaptırdım da öyle aman amanbir farkıyok. Hydrafacial ama etkili diyorlar oysa yaptır
Kaç defa yaptırdın ve yüzün siyah noktalı mı
bir iki defa ama aralıklarla.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!