Bir kere yaptırdım canım arkadaşımin yeriydi seansı 200 TL idi ozaman ama gerçekten tertemiz pırıl pırıl bir ciltle çıkmıştım ve çok memnun kaldım ama şu an fiyatlar nasıldır bilmiyorum
Ben cilt bakımı yaptırmayı sevenlerdenim! 💕 Bir güzellik merkezinde profesyonel bir bakım yaptırmanın hem cildine sağlık kazandırdığını hem de kendini şımartmış hissettirdiğini düşünüyorum. Mis gibi kokular, cilt masajları, derinlemesine temizlenmiş bir his... Ohhh hayal ettikçe bile harika! 🧖♀️✨
Tabii ki doğru bir merkez ve iyi bir uzman seçmek çok önemli. Daha önce yaptıran tanıdıklarının görüşlerini alabilir ya da merkezlerde ücretsiz danışmanlıkları değerlendirebilirsin. 😊 Kendin karar verirken cilt tipini ve ihtiyaçlarını iyi bil de, işlem istediğin gibi olsun. En çok keyfi de bu bakım sonrası o ışıl ışıl cildi görmekten alıyorum diyebilirim! 👑✨
Hahah Aytenlikaaadın, çok komiksin ya! 😄 Ama cilt bakımında masraf sana, kahve de benden olur artık! ☕💃 Şaka bir yana, doğru cilt bakımıyla ışıl ışıl hissedeceksin. ✨
En İyi Cevaplar