Arkadaşlar ben önceleri cilt bakımı için merkeze gitmeyi çok gereksiz bulurdum . Evde gerekli rutin temizliğini yap , maskeni peelingini yap oldu bitti işte ne gerek var derdim . Ama şimdi öyle düşünmüyorum . Şöyle ki ; son 5-6 aydır cildim gerçekten çok bozuldu . Ergenlikte bile sivilce çıkarmayan ben , 24 yaşımda sivilce sorunu yaşıyorum . Biri gidiyor diğeri geliyor , ee izleri cabası tabi . izlerinin geçmesi uzun zaman alıyor . Gerekli cilt bakım rutinimi yapıyorum , ancak sürekli kullandığım ürünler tepki veriyor . Cilt tipime uygun ürünler kullanıyorum ama yine de tepki gösteriyor cildim . ee temizlemesem bir ayrı dert , özen göstersem ayrı dert . Ben de güzellik merkezine gitmeye karar verdim . Haftada bir cilt bakımı yaptırayım , onlar daha iyi bilir herhalde . Neyse çok uzattım , sizler gider misiniz ? Ne tür bakımlar uyguluyorlar ve çok tuzlu mu oluyor ?
Cevabın nedir?
+1 yılmerhaba cilt bakımı yapıyorsun anladığım kadarıyla ama hiçbir işe yaramıyor.. bana kalırsa kesinlikle bir cilt uzmanına git ve sana uygun bir bakım veya bir tedavi yapılabilir en basit örneği bana gelmiş olsan ben senin cildini teşhis ederim herhangi bir rahatsızlığın olup olmadığını öğrenirim ve cilt bakımına alırım ardından akne serumu kullanırım serum tedavisine alırım ardındanda dermapen cilt yenileme işlemi yapardım ve bunların hepside kozmetik ürünle değil medikal ürünlerle yapılan işlemler.. öncelikle güvenilir biyere git ve cildinin neye ihtiyacı olduğunu öğren ne yapılması gerekiyorsa zaten bunların açıklamasıda yapılıyor. bursada olmuş olsan gel göreyim derdim ama iyi bir uzman bulmaya çalış lütfen sterilir temiz biyer güvenilir biyer bul.. bol bol su tüket ve çok yağlı tüketiyorsanda bunlardan uzak dur lütfen yediklerinde çok etkiler çünkü.
01 Yorumla
Önce bir cildiyeye git. Sivilcelerinden kurtul. Sonra adam gibi bir cilt bakımı yaptırırsın. Ben gitmem güzellik merkezlerine, evde yaparım bakımımı senin gibi. Ama belki profesyonel bakıma ihtiyaç duyabilir insan ne biliyim. Hee gittiğinde sana on seans cilt bakımı kakalamaya çalışacaklar aman dikkatli ol ha. Bi kere yaptır önce, gerçi bir kereden pek bir netice alamazsın ama en azından fikir sahibi olursun. Sonra karar verirsen alırsın on seans. Çünkü cilt bakımı sürekli yapınca faydasını gördüğün bir şey.
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim aslında ciddi sivilce sorunum yok . Yani koca koca suratımın her yerini kaplayan sivilcelerim yok . Yaz mevsiminde regl dönemimde 2-3 tane çıkıyor . Çıkan o sivilcelerin sönmesi uzun sürüyor , sönen sivilce de iz bırakıyor :/ gittim doktora bana , roaccutane ilacını verdi . Ancak 3-5 sivilce için de o ağır ilacı kullanmaya cesaret edemedim üstelik 6 aylık tedavi süreci var . Peki sen hiç gittin mi güzellik merkezine ? o on seanslık paket acaba bana ne kadara gelir ?
- +1 yıl
Benim arkadaşlarım gidiyo. Yani öyle ahım şahım bir sonuç aldıklarını söylemiyolar ama yine de yararını görüyolarmış. En iyisi de ozon mu oksijen makinesi mi o çok iyiymiş, Öyle diyolar, tabi ozon uygulama fiyatı çok artıyo, arkadaşıma bir kere yapmışlar tarifeye ek çok iyi geldi diyo. Valla onlar on seans için modada bir yere 800 TL mi ne verdiler. O da kampanyalı fiyatı tabi.
Soran+1 yılevet ozonu ben de duydum çok iyi diyorlar , ama böyle bir fiyat biçerlerse yaptırmam tabıkı de:D ben de pervin dinçer'le görüşmeyi düşünüyorum . Önce denemek amaclı dediğin gibi klasık bir cilt bakımı yaptırcam , eğer fiyatları iyi olursa paket alırım
bncede gereksız bnde evde alırım evde kendım yaparım bakımıı ama tras oldugum kuafor her gttıgımde bakımı mı yapar yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır ben evde pudralı kolonyalı maske yapıyorum yetiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılpudralı kolanyalı maske ne işe yarıyor ?
Cevap sahibi+1 yılyağlı cildi kurutuyor traş sonrası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
1Cevap
+1 yılGitmiyorum kendi cilt bakımımı kendim yapıyorum ..
Cildime uygun temızleyicıler tonıkler ve kremlerle..
Cilt analizi yaptırıp cildine uygun bakımlar yapabilirsin ..
Herşey güzellik merkezinde bitmiyor bakımların günlük sabah ve özellıkle gece yapılması önemli kaliteli ürünlerle cildini daha güzel bir hale getirebilirsin :))03 Yorumla
Soran+1 yılcilt tipim karma . La roche posayın karma ciltler için olan ürünlerini kullanıyorum , Ama tepki veriyor cildim , anlam veremedim . Cildime peeling , maske kesinlikle uygulayamıyorum çünkü ertesi gün muhakkak sivilce çıkıyor . Tonikte ben de sivilce yapıyor . Kısacası kafayı yemek üzereyim :)
- +1 yıl
tonik ve temızleyıcıler cıldınde kusma yapıyor yanı cılt altın ıyı degıl tepkı vermesı daha ıyı ınadına kullanıcaksın benımde ona benzer bısey oldu bırakma bır sure snra toparlanıcaktır canım sıvılce cıkarıyor dıye kacma yanı :))
Soran+1 yılevet haklısın . Ben pes ediyorum hemen
+1 yılVallahi gittiğin yere bağli insan cildini her yere emanet edemiyo bu yuzden kaliteli biyere gitmeni tavsıye ederim ve dolayısıyla kalıte arttikca fiyatta artıyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılpervin dincer'e gitmeye düşünüyorum .
- +1 yıl
Anladim insallah faydasini gorursun, kolay gelsin.
Kesinlikle gitmeyin. Bana dediler ki yüzün pürüzsüz olacak inanın bir sürü şey söylediler.6 seans gittim iğrenç yüzüm daha kötü oldu. Önce bi krem sürüyor sonra 15 dk falan Buhara koyuyor. Sivilceyi ve siyah noktayı sıkıyor. En sonda da maske yapıyor bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılBen düzenli cilt bakımı yapanlardanım ama evde etkinin düştüğünü farkettim baby face beauty cilt bakımını gördüm tv de nette falan onu yaptırdım 1 2 seans daha gitcem daha mantıklı geldi lazerle serumu cilde uyguluyorlar ve sonuç olarak gözenekler sivilce izleri o yüzdeki farklı renk tonları hepsi gidiyor öneririm.
00 YorumlaGitme bacım ya. Neresi olursa olsun. Cildini el aleme emanet etme. Kendin bakımını yap, iyileştir.
Hastalıklı durumlarda doktora git sadece.00 Yorumla
+1 yılSuna Akdeniz Medical Beauty var Pendikte ben gittim ve devamlı gidiyorum özellikle medical olması çok önemli, sağlıklı ve kaliteli cilt bakımı yapıyorlar yüzümdeki lekeleri tedavi ettiler tavsiye ediyorum.😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCilt doktoruna git önce sonra iyi cilt bakım ürünleri al cildin düzelttikten sonra .. Ben murad urunu kullanıyorum
00 Yorumlaben 36 yaşındayım 30lu yaşlarımda çene altında ve alında akne sorunu yaşadım ama gittiğim iyi bir yer var onlar düzelttiler şimdi artık çıkmıyor ve devam ediyorum bakıma sizede tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yıleğer daha güzel oluyorsan bence gitmelisin.Benim cildimde bir sıkıntı yok.Çok şanslıyım o açıdan
00 Yorumla
+1 yılBaxby face beauty diye bir cilt bakımı çıktı yeni tv de gördüm bende bunu bir araştır etkili diyorlar bende gidicem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPervin dincer ile görüştü mü?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım