Erkeklerin kıl tüy sorunsalı kadınlardan fazladır ama acı eşikleri de bir o kadar yüksektir. Zaten banvit piliçlerine döndü şimdi erkekler. Demek ki dayanabiliyorlarmış
Bacağıma birçok kez yaptım neredeyse bağıracak derecede hiç acımadı. Üstelik dandik bimdeki markadan kullandığım halde (içinde daha çok ve daha ucuz diye ordan aldım) Kıllar ne kadar uzun olursa o kadar acır.
Kadınlar gibi güzellik uğruna bos işlerle uğraşmayız. Kadınlarda hiç tüy almasalardı güzellik anlayışımız farklı şekillenir ve rahatsız olmazdık. Bunu siz yaptınız acısınıda bir zahmet çekin. Kısa ve net
Çok zor bence dayanamazlar kadınlar doğum yaparken 50 kemiğin kırılma acısına dahi dayanıyolar ağdaya hayli hayli dayanırlar ama erkekler hiçbir şeyin acısına dayanmadıkları için ağdaya da dayanamazlar.
Erkeklerin acıyı hissetme oranı kadınlara göre daha fazla. Tamam kadınlardan güçlüler, iriler ama acı konusunda daha hassaslar. Yani dayanmaları çok zor :)
Ne videoymuş yaaa, izlerken kahkaha attım ama bi yandan da düşündüm, insan neden bu eziyeti çeker diye, o kılların yarısı var yarısı yok, ne olacak şimdi 🤔
Şu kadınların oco oşoğo daha yüksektir muhabbetine anlam veremiyorum kardeşim hiçmi kılımız kopmadı sen permatik ile etek traşı olurken testislerini kesmenin acısına dayanabilirmisin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Erkeklerin kıl tüy sorunsalı kadınlardan fazladır ama acı eşikleri de bir o kadar yüksektir. Zaten banvit piliçlerine döndü şimdi erkekler. Demek ki dayanabiliyorlarmış
Bacağıma birçok kez yaptım neredeyse bağıracak derecede hiç acımadı. Üstelik dandik bimdeki markadan kullandığım halde (içinde daha çok ve daha ucuz diye ordan aldım)
Kıllar ne kadar uzun olursa o kadar acır.
Kadınlar gibi güzellik uğruna bos işlerle uğraşmayız. Kadınlarda hiç tüy almasalardı güzellik anlayışımız farklı şekillenir ve rahatsız olmazdık. Bunu siz yaptınız acısınıda bir zahmet çekin.
Kısa ve net
Çok zor bence dayanamazlar kadınlar doğum yaparken 50 kemiğin kırılma acısına dahi dayanıyolar ağdaya hayli hayli dayanırlar ama erkekler hiçbir şeyin acısına dayanmadıkları için ağdaya da dayanamazlar.
Erkeklerin acıyı hissetme oranı kadınlara göre daha fazla. Tamam kadınlardan güçlüler, iriler ama acı konusunda daha hassaslar. Yani dayanmaları çok zor :)
Killarımız daha sert ve gür olduğundan canımız daha çok yanar ama erkeklerin ağdaya ihtiyacı olmamalı bir erkek ağda yapmamalı
Bencede
Anlamsızca aklıma bu video geldi😀
https://www.youtube.com/embed/VZAC12-gfSANe videoymuş yaaa, izlerken kahkaha attım ama bi yandan da düşündüm, insan neden bu eziyeti çeker diye, o kılların yarısı var yarısı yok, ne olacak şimdi 🤔
sjsjsj ben abime yapıyorum ama var ya görmeniz lazım şekilden şekile giriyor bende bütün hıncımı çıkartıyorum jhfgdhgdt
Görselde çok ağır küfür var yalnız ve dayanamazlar bence
Ben kendim dayanamıyorum ve yapmıyorum, onları hayal bile edemem. Sadece 1 kere denedim, ağzıma ısırmak için yastık koydum o derece bir acıydı🙈
2 gram tüyünüzü alıp bunu bizle mi karşılaştırıyorsunuz. Bizdeki kıl daha güçlü ve gürdür, ağda acısına dayanıklıyım her yaz komple ağda yaptırıyorum.
Ağlaya ağlaya dayanırlar tabi
Haha
Çok zor kuzenim yere yığılmsti göğsündeki kılları agdayla alırken 😑
Ponçik bedenim bunu kaldıramayabilir, kızlara hayranım sırf bu yüzden.
Dayaniriz tabi de resimdeki resmen orman gibiymiş😅
Katlanamazlarrrr ağlarlarrrr... Bilimselce kanıtlanmış birşey bu. Kadınların acı eşiği daha yüksekkk
Şükret kadın oldugunda senin milyarda Bi hakkın erkege verilse razı
Erkek arkadaşıma yapmıştım gözleri dolmuştu sjdj bizim kadar dayanıklı değiller
kıl çok olduğundan olabilir yalnız
Sırf itatçılıktın dayanırız karşımdaki insana o sevinci yaşatmam..
Artık erkekler de ağda yapıyor ki demek ki dayanabiliyorlar
Kıllarının yoğunluğunu düşünecek olursam pek mümkün değil gibi😀
Dayanamazlar değil de, canları tatlı erkeklerin. Bağırıp çağırırlar bir denesek
Sikimdeki kulları alırken acır, yapamam ama belki başka bölge olabilir.
Ben yapmıştım hafif sızlatıyor sadece o kadar büyük bir acı değil
Ben şahsen dayanamam bir kere spor zamanlarında denedim tövbe ettim :D
Ayda bir kuaföre kulaklarıma yaptırıyorum kulağım kolçak sanıyorum. vucuda ise yok yok bana göre değil
Yapanlar var lakin nasıl kadında dayanan dayanamayan varsa onlardada öyle.
Şu kadınların oco oşoğo daha yüksektir muhabbetine anlam veremiyorum kardeşim hiçmi kılımız kopmadı sen permatik ile etek traşı olurken testislerini kesmenin acısına dayanabilirmisin?
Paylasmadan gecemedim 😅 Dayansinlar bence
Bundan 2 sene önce yapmıştım ve dayanmıştım ! , ve birdaha yapmamaya karar vermiştim.
Lazer diye bir çözüm varken erkeği kadını yok. Kimsenin dayanmaya çalışmasına gerek yok
@çok haklısın.
Vucudumun bir kismini denemek icin agda yaptirdim, gozyaslarim kendiliginden akti...
Ağdaya ne gerek var ben tırnak makasıyla alıyorum kıllarımı
Ilginv
Nee kskskdkdkdkwkejkdkdkd
Asla dayanamam erkegin kılı tüyü sizinki gibi zayıf değilki
Afedersinde b*k dayanırlar ölüp ölüp diriliyoruz orda
Zaten günümüzde ağda kullanan erkekler var. Bence Dayanabilirler fakat çok zor olacaktır :)
erkeklerde kadınlardan çok daha fazla kıl çıkıyor diye biliyorum ve hayır dayanamazlar :D
Umarım dayanabiliyorlardır şahsen ben dayanamıyorum hiç alışamadım hiiç. Çok can yakıcı
Dayanırım. Ben de soruyum bir soru. Sizin kıl kökleri bizimki kadar kalın olsa dayanabilir miydiniz?
Valla denicem bi gün ya, uzatıyorum kılları ağda için.
Sadece agda icin degil ama genel olarak bence fazla tatli canlari var.
Doğallık her Zaman iyidir abartı kıllı olmadın sürece
Tüy dökücü kullanıyorum bu yüzden.
Iyms
nelere dayanmışız bu nedir
Bu iyidi
Dayandım dayanırımda yeniden
Harikaa
Yani öyle 🙂
Corona Test acısına dayanmışım ağda ne kş
Haha
Sana hiç ağda üzeri ip ipnuzeri cimbiz yedin mi ;)
Hayrrr
Ha o zaman dersin tek ağda can can ,;)
Dayanırız heralde bilemedim 😅
Jokerrr
Yess
Zevkli bisey olur sanırım 😀 ama dayanamazlar gibi
Erkeğe ağda yakıstiramiyorum😅
Hayatın acısına dayanıyoruz ağda nedir
Bunlar bir şeye dayanamaz.
Fiziksel aciya erkekler daha dayaniklidir.
Canları çok tatlı dayanmazlar
Dayanir. Yaptiranda cok.
benım koltuk altıma yapmsıtı eskı sevgılım
Bizi kendi işlerinize alet etmeyin lütfen. 🙄
Agda olanlar dusunsun
Tuy dokucu krem varken niye eziyet edelim
evet dayanikliyimdir.