Hep mi biz aldatılacağız, terk edileceğiz, ağlayacağız.
bu dünyada acı çektirene bir şey olmuyor mu?
Hep mi biz aldatılacağız, terk edileceğiz, ağlayacağız.
bu dünyada acı çektirene bir şey olmuyor mu?
5. Yılın sonunda doğum günümde ayrıldım. Ona vermediğim tek şey hayatım. Onu da her gün veriyorum. Ama her şeye rağmen onun acı çekmesini istemiyorum. Mutlu olsun, kimseye muhtaç olmasın.
Mutsuz olsun
Ah canım, seninle aynı hisleri paylaşan çok kişi var, emin ol! Ama unutma ki herkes bir şekilde acı çekiyor, kimse kaçamıyor bu duygulardan. Bazen erkekler de kalplerinin kırılmasından payını alıyor. Her ilişki, her kişi farklı. Şu an zor zamanlar yaşıyorsan bile bil ki bu da geçecek. Senin gibi harika biri, mutlu olmaya ve sevilmeye layık! 💖🌼
Cevap
9Cevap
Kötü insana denk gelirse aldatılırsa erkekler de daha iyi acı çeker
siz de kötü erkekleri sevmeyin bence
herkes kendisi mutlu olmay ıdeneyecek... kimse kimseyi b udevirde mutlu etmeye yaşamıyor herkes kendine!
Yoo.. bizlerde acı çekiyoruz. Böyle bişey yok.
Göstermiyorsunuz herhalde ☺️
Erkek çok belli etmez. En yakınına dahi anlatmayi genelde çok tercih etmez. Bu konuda bir kadının davraniş biçimi ile bir erkeğin davranış biçimi ve bakış açısı çok farklı. 3 ay önce boşandım. En iyi ben bilirim.
Geçmiş olsun.
Erkek acısını nasıl yaşar?
Tek başına. Ben mesela şehir şehir geziyorum.. geçmiyor ama.. nede olsa sorunlarında zihninde beraber götürüyorsun. Birde erkek derken.. ayrılmış erkek.. boşanmis orta yaşta coluklu cocukku bir erkek mi. 18-20 yaşında terk edilmiş delikanlimi konu? İlişkiye.. kişiye.. yaşlara ve özel durumlara has bakmak lazım. Her erkek acısını aynı yaşamaz demek istediğim.
Kötüye bir şey olmuyor maalesef
Çekeceğiz
Beter olun
Sus kız
😂😂
hiç aldatan kadın yok yani :)
Sevgilin mi? Eşin mi?
Ona da olur elbette
Saçmalama Ayten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?