Cildim çok kuru. Bu yüzden de cildi nemlendiren, kurutmayan yani cilt bakımı da yapan sıvı sabun önerileriniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Dove sıvı sabun ile ellerinizi yıkayabilirsiniz. Ellerinizi hem temizler hem de nemlendirir. Ben yıllardır dove sıvı sabun kullanıyorum. Tabi sonrasında illa ki ellerime krem sürüyorum. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar✨
Özellikle sonbahar ve kış aylarında cildim normalden çok daha hassas ve kurumaya meyilli bir hal alıyor. Yazın bile kuru cildimle başa çıkmak beni oldukça zorlarken soğuk havalar cildimde resmen savaş etkisi yaratıyor.😂
Eğer siz de benim gibi hassas ve kuru cilde sahip biriyseniz cildiniz için kullanacağınız her ürünün mutlaka nemlendirici özelliğe sahip olması gerekiyor. Hemen hemen her marka ambalajına “nemlendirici” etiketini yapıştırdığı için de cildin gün boyu nemli kalmasını sağlayan bir nemlendirici keşfetmek oldukça zor oluyor. Nemlendirici sabun için ise bu zorluğu tahmin bile edemiyorum.🤦🏽♀️
Tamam tamam hemen üzülmeye gerek yok, çünkü son zamanlarda keşfettiğim, aşık olunası bir seriden bahsedeceğim bugün sizlere. Hem banyomun hem de ellerimin yeni favorisi olan bu seri kokusuyla ayrı, mis gibi tertemiz içeriğiyle ayrı mest etti beni.😍İşte Banyomun Yeni Üyesi: Savon De Royal Pearl Serisi

Savon De Royal Pearl Serisi Savon De Royal Pearl Serisi, birbirinden etkileyici 4 farklı kokudan oluşuyor. Zarif şişeleriyle banyonuza oldukça sofistike bir görünüm katacağından emin olduğum bu serinin beni en etkileyen özelliği alkol ve paraben içermemesi.🤩

Savon De Royal Pearl Serisi El hijyeni ve bakımı son dönemlerde hepimiz için ayrı bir önem taşıyorken böyle bir seriyle tanışmak sanırım son zamanlarda beni en mutlu eden şey oldu. Cildin doğal pH’ı ile uyumlu olması sayesinde ellerimize ihtiyacı olan bakımı en saf haliyle yaşatıyor Savon De Royal Pearl Serisi. Günlük el bakımı rutinimin şimdiden favorisi olan bu sabunları, kendine hayran bırakan özelliklerinden sonra da banyomun baş köşesine yerleştirmeden duramadım açıkçası. 🥰
En favori kısma geldi şimdi sıra! Tabii ki şu ana kadar bahsettiğim tüm özellikleri, bu seriye bayılmam için oldukça yeterliydi ama koku çeşitleri konusunda 1 dakikalık saygı duruşuna geçmezsem de ayıp olurdu. Yazımın başında da bahsettiğim gibi Savon De Royal Pearl Serisi, 4 farklı kokudan oluşuyor ve bu kokuların her biri birbirinden şık ve aromatik!😍 Hemen başlıyorum anlatmaya.🎉
Savon De Royal White Pearl Savon De Royal Pearl Serisi’nin narin müge çiçeği ve tatlı mandalina aromasının harika birleşimiyle karşımıza çıkan ilk çeşidi, White Pearl. Ellerinizin gün boyu nemini korumasını ve harika kokmasını istiyorsanız mutlaka denemenizi öneririm.💛

Savon De Royal Baroque Pearl Barok dönemin ihtişamından esinlenen Baroque Pearl ise bu serinin bir diğer üyesi. Tatlı meyve kokularıyla sizi büyüleceğinden emin olduğum Baroque Pearl, serinin “şık ve zarif” temasını yansıtıyor.💜

Savon De Royal Eden’s Pearl Zencefil ve beyaz yaseminin, amber ve vanilya ile taçlandırıldığı Eden’s Pearl, serimizin üçüncü harika üyesi. Hem banyonuzu hem de ellerinizi Uzakdoğu’nun mistik ve gizemli kokularıyla harika bir yolculuğa çıkarmaya hazır olun.🧡

Savon De Royal Black Pearl Serimizin son eşsiz kokusu olan Black Pearl’de şimdi sıra! Tatlı portakal ve galbanum ile paçuli ve vanilyanın birleşimi size meyve ve çiçek kokularıyla sarmalanacağınız bir rüya yaşatacak.🖤
Ellerinizi özlediğiniz o pamuk gibi görünüme kavuşturacak bir sabun arayışındaysanız Savon De Royal Pearl Serisi’ni bir an önce denemenizi öneririm. Hem banyonuzun hem de cildinizin yeni favorisi olacağına eminim, emin olmadığım tek şey ise 4 farklı harika kokunun hangisini seçeceğiniz.🤩 Deneyimlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın, öpücüklerr.😘30 Yorumla
+1 yılYosunlu sabun al o iyi, aktarda ta da doğal sabunlar satan yerlerde bulursun. . Defne sabunu kullanabilirsin. Arko nem güze, meyvelisil. Komili zeytinyağlı. :)
10 Yorumla
+1 yılSavon De Royal Pearl diye bir marka car bende şu an netten bir baktım fiyatı biraz var ana kesinlikle kaliteli ve baya işine yarayacak bir şeye benziyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
1Cevap
Savon De Royal Pearl Serisi kullanabilirsin. <3
00 Yorumla
+1 yılHatay'ın meşhur defne sabunu, büyük markalar gibi gösterişli bir yapısı ya da parfümane bir kokusu yok ama cilde baya yarıyor:)
10 Yorumla
+1 yıl
01 Yorumla
+1 yılgliserin içeren sabunları tercih edebilirisn moos un var kozanın var eczanelerde satılıyor.
10 Yorumla
+1 yılsabun kendi kendini bile kurutur çatlatır en nemlendirici olanının bile seni nemlendiriceğini düşünme
00 Yorumla
+1 yılBanyo sabunlari cildi kurutur yani. dus jeli kullan onun yerine.
01 Yorumla
+1 yılsiveno iyi dediler aldim arap sabunu gibi ve kurutuyor. bende biktim cidden kremsiz olmuyor ya
00 YorumlaSabun nemlendirmez. Beklediğin sonucu göremezsin yani.
00 YorumlaKukurt defne cok iyi gelir
10 YorumlaÇekemiyosan sabunla dene 👍
12 YorumlaEn iyisi dalin :D
12 Yorumla
+1 yılnivea
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHacı şakir olurmu lavantalı
01 Yorumla
+1 yılkendin yapıcan artık
03 Yorumla- +1 yıl
hepsinde katkı var
hiçbiri masum değil