Ayağım olduğu için şükür ediyorum arkadaşlar lütfen şükür et yazmayın her insanın kendinde eksik gördüğü şeyler var ben de kendimi iyi hissetmek için çare arıyorum 💔 Bakımını yapıyorum , her duştan sonra kremleyip , nemlendirip en az 2 saat pedikür çoraplarının içinde tutuyorum ama yine de genetik her şeyden üstün 😔 Damarlarım belirgin , ayaklarım büyük , parmaklarım uzun ne yapmalıyım bana tavsiye verin en azından güzel görünsünler?
Merhaba inanmak zorunda degilsin dalga geçmiyorum 36,5 ayaklara sahip değilsin Ama sana bu yorumu yazmak için üye oldum, google gercek amatör ayakları incelerken ayağını görünce linke tıkladım guzel buldugum için. Öncelikle cildin güzel parmaklarının dolgunlugu ile ayak büyüklüğün ile orantılı kendine has birazda dominant bir sekli var. İlk önce resimdeki baş parmagının altındaki çizgiyi hayalimde saygıyla öpüyor, sonra yamuk dediğin parmaklarını tek tek öpüyorum yüzünde tatlı bir gülümseme olmasını diliyorum mesaj kutumun acık olduğunu belirtmek istiyorum
Bak ayakların iyi ama oje sür ama koyu renk açık pempe değil bide krem sür düzenli ayakların yumuşak olsun ölü derileri felan al tırnaklar 💅 bir tık daha uzasa tamamdır oje renk berbat
ehehe çokta değilsinn galiba :) 38 ideal bnce o kocaman ayaklar topukluya girince daha sexsi çekici durabiliyor ;) frenc yap parmakalrına ya da kırmızı bordo falan sür genellikle:)