Sağlık Bacaklarım çok kötü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bacaklarım kalın diye dışarı bile çıkasim gelmiyor çıkarsam benle dalga geçerler diye korkuyorum bu korkumu nasıl yenerim? Bacaklarım çok kötü? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Fotoğrafda ki bacaklar sana aitse ve sen buna üzülüyorsan gerçekten çok boş bi sebep üzülmek için bacakların gayet güzel 1 0 Yorumla
Pianist0445 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kırık değil sakat değil gayet normal neyden korkuyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kardeş eğer pişik olmuyorsan hiçbir korkun olmasın sen daş gibisin daha ne olcan 1 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gayet iyi, üst bacak kalın olacakta öyle kalında değil. 0 0 Yorumla
Ucr_Cgr Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hayır normal. Konuyla alakası yok ama sence profilimdeki erkeklerden en iyisi ve en kötüsü kim? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi ortadaki en kötüsü ise onun yanındaki çizgili pantolonlu adam ama bence giyimi düzgün olursa oda iyi Yorumla Ucr_Cgr +1 yıl Maskeli olan kötü mü? Yorumla Soran +1 yıl Yoo öyle bir şey demedim ki maskeli olanın yüzü belli değil ki Yorumla Ucr_Cgr +1 yıl Fizik olarak nasılım maskeli olan benim Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi Yorumla Ucr_Cgr +1 yıl Diğerleri benden uzun 😊 Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç ki Yorumla Ucr_Cgr +1 yıl Ben 1.70 en soldakiyle boyum aynı ortadakiler uzun en sağdaki 1.80 yakın😊 Yorumla
fruko20 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Yoo gayet güzel bacaklara sahipsin ne alaka kalınan bck. 0 0 Yorumla
ArsızSinek Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bunu sorarak dalga geciyorsun herhalde. Kalin degil ki 0 0 Yorumla
yırtıkkonverss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kim Kardashian'in bacağı değil mi bu 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen onun bacağı o parmak arası terlik giyer zaten dhdhdj Yorumla Soran +1 yıl Keşke onun bacağına sahip olsam ama o değilim maalesef Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu ne tarihteki ilk renkli fotoğraf mı 1 0 Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tövbe ayakları unuttun bacağı mi dert ettin sende 1 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Bizde de Roberto Carlos gibi bacak var mk 1 0 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Elalemin kıçının keyfine göre yaşama 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı. Senin olmayan bacaklarla yorum kasıyorsun vay be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neye inanmak istiyorsan ona inan Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 593 cevap paylaştı. Bacakların kalın değil. 0 0 Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kalın bacak severim ayrıca bacakların çok hoş 0 0 Yorumla
Gala_Laura Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl kalin değil gayet güzel sadece sana öyle geliyor 0 0 Yorumla
öğretmenkız1233 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl zenci bacağa gibi ;) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Esmer tenliyim foto yakınlaştığı için biraz kalite düşüklüğünden öyle görünmüş olabilir Yorumla sam12356 +1 yıl Bacağın kalın değil hos Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gayette güzel hiç kafana takma 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Sağlık konusunda 429 cevap paylaştı. Yani pek iyi değil 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nası kalın? 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı. Kotu durmuyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. İyi bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Fotoğrafda ki bacaklar sana aitse ve sen buna üzülüyorsan gerçekten çok boş bi sebep üzülmek için bacakların gayet güzel
Kırık değil sakat değil gayet normal neyden korkuyorsun
kardeş eğer pişik olmuyorsan hiçbir korkun olmasın sen daş gibisin daha ne olcan
Gayet iyi, üst bacak kalın olacakta öyle kalında değil.
Dışarda ne bacaklar var şükret haline bişey yok ki bunda :D
Hayır normal. Konuyla alakası yok ama sence profilimdeki erkeklerden en iyisi ve en kötüsü kim?
En iyisi ortadaki en kötüsü ise onun yanındaki çizgili pantolonlu adam ama bence giyimi düzgün olursa oda iyi
Maskeli olan kötü mü?
Yoo öyle bir şey demedim ki maskeli olanın yüzü belli değil ki
Fizik olarak nasılım maskeli olan benim
Gayet iyi
Diğerleri benden uzun 😊
Boyun kaç ki
Ben 1.70 en soldakiyle boyum aynı ortadakiler uzun en sağdaki 1.80 yakın😊
Yoo gayet güzel bacaklara sahipsin ne alaka kalınan bck.
Bunu sorarak dalga geciyorsun herhalde. Kalin degil ki
Kim Kardashian'in bacağı değil mi bu 😂
Aynen onun bacağı o parmak arası terlik giyer zaten dhdhdj
Keşke onun bacağına sahip olsam ama o değilim maalesef
Bu ne tarihteki ilk renkli fotoğraf mı
Tövbe ayakları unuttun bacağı mi dert ettin sende
Bizde de Roberto Carlos gibi bacak var mk
biraz spor yapman güzelleştirebilir
Elalemin kıçının keyfine göre yaşama
Senin olmayan bacaklarla yorum kasıyorsun vay be
Neye inanmak istiyorsan ona inan
Bacakların kalın değil.
Kalın bacak severim ayrıca bacakların çok hoş
Sen kalın bacak görmemişsin :))
Güzel mk mal mısın ne korkuyorsun
kalin değil gayet güzel sadece sana öyle geliyor
april han yapabilirsin
Kötü durmuyor
Hos görünüyırsun
büyük abartıyorsunuz..
yoo gayet iyi duruyorlar
bu fotoyu 3310 ile mi çektin
zenci bacağa gibi ;)
Esmer tenliyim foto yakınlaştığı için biraz kalite düşüklüğünden öyle görünmüş olabilir
Bacağın kalın değil hos
Gayette güzel hiç kafana takma
Benim de😂
Aynen Baya köyüymüş
Yani pek iyi değil
Normal
Yok ya ince bile
Abartma sendee
Saçmalıyorsun inceltebiilirsin senin elinde
Oyimis
Nası kalın?
Kotu durmuyor