AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
809Cevap
Ee bu mu şimdi orangutan? Her insanda kıl, tüy çıkar bu gayet normal?
Okadar çirkin görünmüyor. Ama madem istemiyorsun epilasyon filan yaptır. Olmuyo mu
Daha ziyade tahlıller falan yapıldımı?
Hormonal bırsey olabılır guatr vs
Biraz daha uzaktan gorseydık daha iyi net gorurduk yanı ama ten rengin falan çok hoşsun takılma
Biraz daha uzaktan olsaydı benimkiler full hd meydanda olurdu o yüzden çekmedim öyle 😂 bu arada iltifat için tesekkurler cok mutlu oldumm 😊
İltifat etmem ben ama gerçek neyse o ve çok uzaktan cekmıceksıtın ucunu gostercen fazlasını değil full hd güzeldir ayrıca mutlu etmek benıde mutlu etti :)
Lazer yaptırman şart, jiletle göbek kılı mı alınır arkadaş, ben erkeğim ben almadım oraları jiletle !
EİG için teşekkür ederim.
15 yaşında göbeğindeki tüylere niye bulaşırsın ki. episoft al ağdadan sonra kullan ciddi oranda azalma göreceksin hatta zamanla tamamen yok olurlar
aynı benim bacağım
normal normal
ileride maaşınla lazer epilasyona girersin hallolur
bunlar kötü görünmüyo rahatsız edici değil ama nerede olduğuna bağlı tabi hiç anlayamadım valla. s
göze batmıyorda dikkat edersen belli oluyor. oksijenle sarart gitsin. inceler zaten gözükmez
koca ayakli kizlar kiz ayagi dedigin 36 numara olur minik minik
senin boy ayaga gore uzunsa kamil abiden farkin yok
gizli uyeligi acsaydin madem yureklisin
Benim için yaşın önemli beden ölçüleri değil. Yinede fiziğin iyi görünüyor.
Allahım bir mal daha göğüs 85 diyorsun da 85 olmasi önemli değil Cup önemli bu kadar mı zor bunu anlamak? Karekterini ve tipini bilmeden kim nasıl hoslansin senden? Buraya onu bunu yazarak kimse senden hoşlanmaz
şaka yapıyorsun bu senın elın degıl evet de ne olursun
pişman olduğunu bilse gelir o elli öperdi sarılırdı sana öperdi..
baba kartal filmi :)
Yoo niye kotu dursunki bu arada kol biraz killi guzel😉
ya aynen asdd
Hayır çok yok bence hem flasla çekmişsin diye böyle gözüküyor güneşte böyle durduğunu sanmıyorum.
l*n benim gözlerim mi bozuk bu fotoğrafta hiç bir şey yok ki şaka mı bu yorumlar 😱
Göbek deliğinden aşağıya doğru biraz var ama dert değil kötü görünmüyor takma bence çok güzel tenin var
Harika mükemmeliyet budur işte hemen tanışmak isterim bu güzel hanımla ;)
Ağaca tırmanabiliyosan sıkıntı yok cınım
Yükseklik korkum var ama bu hanfendi için onu bike yenerim :)
Yoo bence hiç tüylü değilsin. bıyıklarla kaşları alsan tamam yani
Aldırırım
Tamam ;)
Kötü duruyor, ama kolların da öyle aşırı kıllı değil.
Insanda tuy bulunmaz kil bulunur. Tuy hayvanlarinkidir. Bence cok sorun yok gibi ama daha rahat hissedeceksen aldir
Al bence ya cok guzel oluyor cidden bak. Agdayla azaliyor bide
Kiyamam sana
gereksiz insanlari kafaya takma
biraz var evet ama careside var
Herkeste olabilir
Hayır asla alma... Erkekler kadın vücudunun suni mermer gibi olmasını pek sevmez hafif tüy daha çekicidir en azından bence ve sendeki tüy hafif kategorisinde sayılabilir.
Ya bu erkekler ne kadar salak varliklat ya su yorumlara bak takma onlari isleri girgir samata bir hastaligin varsa asla kotu degildir zaten senin elinde olan bir sey de degil uzulme
Yok üzülmedm ama yani kıl var tamam da elim erkek gibi mi
Hayir asla degil
bir hormonlarına baktır. Testesteron hormonun yüksek olabilir
Sadece sende olan bişey değil ki normal. Takmayın bu kadar..
Sağol
Yalnız kilo ver 3-5 yukarısı kızarmış kilodan katkat olmuş kuzu 😄
Fazla kilom yok 167 55 ama vucud yapim cok yumusak ondan kaynakli
Ne diyim 🙄
Ya lazere falan gitsene killar icin zayiflamada sknti yok ama buyuk hata yapmissin jilet vurarak.
Oluk krize girdim ama herkeste oluyo neyine iyy diyosunuz
Ne diye iğrenç deyip durmuşlar anlamadım sanki kendilerinde hiç çıkmıyor, hepsi bal dök yala sanki de
Aynen
Pampi sen de at bacağını kıllarımızı sürtelim 😍
hsjsjs yok kanki şu an çıkınca şey yaparım jsjsj
Ağda mı pampi
Önce hormanel bir durum mu diye doktora danışmalısın. Ona göre krar verirsin ama alma bence
Valla benim parmaklarım tam sıralı bu ne böyle kürek gibi maşallah
Tam sirali nasil oluyo
Küçükten büyüğe doğru, büyükten küçüğe doğru
E benmki de oyle kor musun😂
Yaa ne öylesi baksana butun parmaklar ayni boy nerdeyse.
Haklısın kesim mi kanka
Törpület biraz, elini vurmuşken ağda da yaptır permatik kullanma bir daha
Permatik ne ya bos bos konusma.
Sen boş yapma kürek ayaklı kız
ayva tüyleri sanırım. birazda fotoğrafta fazla görünüyorlar alma sonra çok ve kalın çıkıyorlar benden söylemesi. rahatsızsa sarart iyice.
Yok bence normal. Ahha ah bide benimkini görsen. Ağda yapsam derimi kopartır :) !!!
Benim gibi bir adama denk gelirsen evlendiğinde yola yola alır. O yüzden erkenden bak çaresine
Bende bile bu kadar yok , senin kolundan bin kat güzel benim ki sen düşün =/
ciddi mi
Ciddiyim malesef, git epilasyona. s
tmmm
Tüyün kolu var ak
Orda pikniz yaparısz orman diye =/
abartma o kadar
Benim kolumdan fazla var ama sorun etme ya bir ağdayla çözersin bu sorunu =)
Kilo fala ideal ama bnce saç rengini değiştrebilirsn gbi :)
Bu gayet normal bu bölgesini gördüğüm kadınların hemen hepsi böyleydi rahat ol, kimse bunu sorun etmez kafana takma hiç..
Bak bana sapık falan deme ama eskı kız arkadasımın meme ucunda bılgıdın sa. gıbı kıl vardı sadece o sebepten sogumustum
Hahahahahs
Şimdi bile tüylerım dıken dıken oldu :)
İDeal kız işte :D erkekler her ozellıktekı kızlardan hoslanr bnlara takılma ayrıca bunlar sadece detay :)
Tanımaya değer... Hoşlanmak fiziksel bir dürtü bunun için yeterli fakat daha fazlası için tanımak şart...
Ya hu takılma bu kadar tüyün anca t'si var seni seven kılınıda tüyünüde sevsin senin göbeğinde t var başkasının gö. ünde göğsünde kıl olur
Çok mu dert sanki arkadaşım boş ver takma kafana bunu bir kuaföre gittin mi birşey kalmaz böyle dış görünüşle ilgili şeylere takılma
https://i.hizliresim.com/l0Q2jX.jpg :DDD
tum vucut lazer 1200 tl taksitle yapiyolar her seansta veriyosun parasiji 12 seans falan tutuyo 2 hafta da bir sean yapuyolar 2 hafta da 100 tl verirsin cok para degil
İğrenç bir goruntu ya goğuste kıl mi olur erkegin killisi Hz. Ali ye benzer. Kadinin killisi ayiya benzer :D sen hesabet iğrenmek kelimesi yetersiz kalir
itici durmuş canım tüyden çıkıp kıl olmuş siyah siyah kötü duruyor
Almalımıyım sence daha da siyahlaşmaz mı alırsam?
bunun kaçarı yok artık almaya başlıcaksın canım alsanda almasanda o kıllar dahada uzayacaktır bu şekilde sabit kalmaz
Hep böyle hafif bir çizgi gibi duruyor almakta istemiyorum siyahlaşmalarından korkuyorum
Bence sen hormon testi yaptır. Senin durumun hormonlar ile alakalı
öle konuşma bedeninde bir kusur yok bir şekilde temizlersin hayata olumlu bak
çok rahatsız edici görünmüyor aynı zamanda kolayca hallolur
Tüy dökücü krem kullan yakismiyor kizlara böyle kaymak gibi olması lazim oraaaninn
O arttırıyo sarartırım belki
Artirmaz ya kullan sen korkma sari sari gicik olur önce kendinle barisik ol şöyle bakinca senin bile hoşuna gitsin için gitsin yani
Kilo ver testosteron hormonun düşer böylelikle. Hormonlarin dengelenir ve kıl çıkmaz
kesinlikle alma alırsan daha belli olacak şekilde çıkar
burası neresi 😂😂😂
Bence bütün kızların her taraflarına lazer yaptırması gerekmektedir.
he bedava ya
Kızlarda kıl tüy güzel durmuyor.
ödede yapak mk
E olmazsa daha iyi olurda hangi ortamda ve nasil bir sekilde olduguna bagli. Acmak herekirse...
Ben igrenirim
Erkek oldugum halde haftada 1 luafore giderim
O da bir bayansa gerekirse vucut bakimini 3 gunde bir yapsin
Igrennc
iki kılın ortasında bir meme görsek seviniyoz kız