AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
809Cevap
Önce bir kızımızı görelim. beğenirsek hoşlanırız 😍
Gerçekçi olmak gerekirse ellerin hiç estetik değil bune :D
ahaha pekii :D teşekkür ederim :)
bir hemsire olarak soyluyorum damarlarin harika gorunuyor :-D
Yuzun guzelse elin o kadar da onemi olmaz ki ya 😊 Hem normal yani kotude gozukmuyor 😊
sakalların yeni çıkıyor işte.. bir jilet atsan yeter
aldırıp canlandırana kadar sayıya boya gitsin. bence bir bayanda sarı tüyler hoş duruyor
cok guzel gobegin var ben cok begendim. hem hafif tuy olmasida guzel seksilik katiyor
yokmuş gibi neredeyse ama ağdayla tut çek hemen giderler
Bence normal almasanda olur rahatsız eden bir görüntü yok
Yok be fazla belli değil bu biz ne kollar gördük :)
İyi yönden bakmak lazım duşta lif kullanmana gerek kalmaz 😝
o nasl iyi yn oluyo
sen buna tüy demişsinde bu bildiğin balta girmemiş orman
tüy tüyyyyyy
değil değil :D
tüy tüy :P
öyle olsun bakalım ama kolu tüylü olan kadınların kısmeti açık olur derler :D
aaaaaaa cidden mi :D
bizim burada öyle söyler hep yaşlılar ama ne kadar doğru bilemem batıl inanç sonuçta :D
kesin batıl inanç :D
Kadınların, kollarındaki ve bacaklarındaki kılları kesmesi caizdir. Bu takdirde bu kıllara epilasyon uygulamasını yaptırması caizdir. epilasyon yaptırı ver bir şeycik kalmaz :D
kökü sende sonuçta :D
ne dyn kafa gitti bende :D
epilasyon diyorum epilasyon beğenmiyorsan yok et diyorum o tüy dediklerini :D kökü sende diyorum gider diye üzülme diyorum bilmiyorum anlata bildim mi? :D
tamam :D
Benim de böyle. Almadim almicam. Erkeklerin kadinlari metalastirdigi yeter artik. kendisi hic bir kılını almazken benim kol tuylerim dokunuyosa defolsun gitsin
Bence daha onemli sorun o gobegi erit
Bende jiletle aliyorum senin ki gibi cikiyor , agda yapmaliydin bence ya da her gun jiletle al
Biraz zayıfsın sanırım. Yapı olarak iyi ama 1 ay güzel bir bakıma ihtiyacı var. Bunları yap sonra dilimin ayaklarına yapacaklarını izle
En ufak bir kıl olsa. huylanır ilişki bitirme sebebim bile olabilir. ama bunu ona söleyemem. kız dedigin bakımlı olmalı. temiz olmalı.
İğrenirim; düşünsene yalamaya başladın, iki memenin arasına dil atacaksın o da ne, kılar diline dolanıyor... :D
Şimdi kızdan kıza değişir
Mesela bakımlıdır her türlü bakımı vardır ama orda öyle bir kusuru vardır göz ardı edilebilir
bakımlı bir kedi olursan martta görüşebiliriz, miyyaaawwww
Olabilir
Çok yakından çekince belirgin hoş durmaz benim şahsi fikrim kıllı filan demiyorum fakat görüntü güzel değil
bir tane eldiven var. Onunla ovuyosun dökülüyor. Yalnız abartıyorsun bence. Bazı telefonlar gözün gördüğünden fazla ayrıntılı çekiyor. Normaldir bence abartma.
Sakın lazere girmeye kalkma. Jiletsiz lazer olmaz. Önce jiletle sürekli alıp kalınlaştırmanı isteyecekler. Aman aman tüy sarartıcı da kullanabilirsin ama bence hiç gerek yok. Tüy herkeste var
seni anlıyorum benim de böyle neden pürüzsüz değilim ki bacaklarımın üst kısmında bile kıl var:((
Tek çarem para biriktirip lazer diye düşünüyorum
Bence abartili olmassa igrenmelerine gerek yok. Yoksa sende alirsin
biraz fazla koyu gibi. yinede tüylü sevenler var. onlardan bulabilirsin.
Jilet kullanmasaydin keske ama simdide cok kötü degil takma o kadar
uzunsa kendi saçı ise ayrı yok değilse açık saçık belliyse onu düşünemiyorum yani
Olum sizin daha temiz olmanz gerek. Göğüste kıl olur mu? Gardrop fuat mısınız 😄
Bak şimdi çok azmışsa görmez ama bikere yapıp görürse tokatlar Bune Lan der yani
Yüzünü görmeden bilemem. Yüz güzelliğide çok önemlidir
yeşil gözlüyüm, sivilcem yok veya başka bir lekem yok, sadece burnum biraz kötü
Her yeşil gözlü güzel olacak diye bir şey yok malesef. Ama fiziğin süper.
kıafet değilde kıyafet yazmayı öğrendiğin zaman, belki knk
yanlışlık olmuş üzdün güzelim:(
Kötü desek intihar mı ediceksin? :S
Bence sıkıntı yok ;)
Ki görünüş değil kalp önemli olan. ..
hala belirgin olmadıgını düsünüyorsan bir göz doktyorundan rabdevu almalısın
Hiç belli değil eğer çok rahatsız ederse eczaneden oksijen suyu al sarart canm
biraz daha indirseymişssin pek bişey belli değil :P
#Trollemek bu olsa gerek ;) Yok çok tatlısın abicim :D
Nerelerindekilerde. Rahatsiz oluyorsun tuy konusunda
Olmuyorum
O zaman salla haci :)
yess boynun da ve sırtında da var dimi. Bacakların çok kalın ve kesin kaşların da kalın
Fazla bişey yok bence Ama çoğu kişiye itici gözükebilir
Alır mısın, yakar mısın, köklerine iğne mi batırttırırsın senin kararın.. Ama kurtul bence.. :/
tamam :D
koluna sinek konsa geri ucamaz hapis hayati yasar hayvan yazik gunah yapma boyle seyler
Fotoğrafı göremiyorum ama fazla olsa bile alma imkanin var
Bak şimdi.
Bende daha az varmış tüy demek ayıp olur bunlara
Bide el erkek eli trollcu
Keko gibi durmakta amaç ne çözemedim? Yoksa normalsin
Çok tatlısın bir kere, yüznü asmasan daha tatlı olursn bence :) vücudunun ve güzelliğinin kıymetni bil, o paçalarınıda inidr aşağı, yakışmıyo sana öyle.:)
Lazeri icad eden kıs kıs gülüyor size. Kullanın işte...
Beyinsiz para mı vat
Terbiyesiz, çalışmak ne güne duruyor? Önce saygılı olmayı öğrenin. Belki para kendiliğinden gelir o zaman.
Babam izin vermiyor. işine bak
Terbiye için izin gerekmez.
jiletle alırsan böyle asker suratına döner vücudun.
bir ara kendi göbegim zannetim benım göbegimi kim cekip buraya koydu dedim içimden acil siffalar versin
Erkekler göğüs görse kendinden geçer ya orayı görmez bile 😀😀
Ya kızın gögüsüne mi bakıyo bütün erkekler anlamıyorum. Abi ne tür bir sapıksınız ya. İğrenmem doğal bişey olabilir
Bu kadar yazacağına bir fotoğraf atsaydın gelen yorumlardan kendini tanrıça kadar güzel zannedebilirdin adadacsvdb
zannettiğim zamanlar oluyor zaten sdfmöçsdöfmsdf
hastanede stajerim her gün böyle el görmek için dua ediyorum intraket takarken zor oluyo ama senin eline çok kolay takılır :D
alma zaten belirginde değil hani bide daha sonra sürekli almak zorunda kalırsın yer bile belli eder söylemesi böyle dah çekici :D
Killi kadindan tiksindigim kadar baska biseyden tiksiniyorsam oda killi oldugunu kabullenmeyip killi olduguhalde killarini almayan kadindir
alıyorm bn
Aliyonda bu ne
alıyorm ağda ile ama hep öyle.
Duzenli almiyorsun o zaman kim bilir baska yerlerin nasildir
evet ktü
yeterince iyi temizlemiyorsun o zaman
Temizliyorum
Yok artık :O
https://i.hizliresim.com/b5grLn.jpg
Ne oldu.
günümüz teknolojisinde epilasyonun birçok yöntemi var yani hiç mi yaptırmayı düşünmedin?
alıyorm ama böyle hep
Benimkide öyle sorun etme
hmm tamam o zaman
Kadında kıl itici olur ya. Bide olmaması gereken bir yerde😏
Peki teşekkürler
Benimde böyle kötü falan değil. Esmer olsaydık kötü dururdu
Sagol
Burada belli olmuyor.
Biraz daha aşağıyı çekseydin.
Erkekler nefes aldın yeter diye düşünür senin tarif ettiğin şeyleri 25 ve daha yukarı hatta 30 çivarı olgun e kekler dikkat eder 18-25 arası için boş işler bunlar
yav benim için başkasına özenmemesi çok önemli , tabi insanlar türlü türlü şeylerden hoşlanabiri yanı senide beyenenler vardır çevrende sadece iyi görememişsindir
bu kadar detaylı yazmandan gene de anlaşılmaz görmek lazım ki
çok sıkıntı edersen kışın lazer epilasyon yaptırırsın. yazın yaptırılması pek tavsiye edilmiyor.