- Güzellik & Bakım konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tüylenme oluşmuş. Bu tüyleri epilasyondan başka bir şeyler temizlemek mümkün değil. Bir hastalığın olabilir veya genetik olabilir bunlara baktırman gerekiyor öncellikle. Daha sonra güvenilir bir yere gidip, epilasyon yaptırmalısın. Herkesin o bölgesinde tüyleri vardır ama senin tüylerin siyah olduğu için kısa seansta biter.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olabilir, insanın doğasında olan bir durum bu. Sende olan bu tüylerin 15 katı erkeklerde var. O zaman onlarda daha keşfedilmemiş başka türden bir hayvan oluyorlar.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
809Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılİşsiz misin gece gece bu soruyu soruyorsun?
💛💙16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSana mi sorcam
- +1 yıl
Soruyu okuyan ben olduğuma göre evet canım bana sorucan.
- +1 yıl
la git fake öyle kız ayağı mı olur
Gizli Soran+1 yılG. otune sokarim bu ayagi ha sinir etme ikile
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ergen triplerini çekemem
+1 yılİyi ve Oldukça Deneyimli Bir Ayak Fetişisti Olarak;
Ayaklarını Genel Anlamda Beğendim Diyebilirim.
Ayaklarının Doğal ve Bakımsız Hali Bile Gayet Çekici ve Oldukça Da Sexy. Ayaklarına Birazcık Bakım Yapıp Özen Gösterirsen İnan Ayakların Daha Da Sexy Olacaktır.
Ayrıca Ayakların Gerçektende Tapılası.
Cidden Enfes Ayaklara Sahipsin.
İyi ve Oldukça Deneyimli Bir Ayak Fetişisti Olarak Yakın Çevremdeki KADINLARIN AYAKLARINI Öptüm, Kokladım, Yaladım. KADINLARIN AYAKLARINA Ojeler Sürüp, Masaj Yaptım. Özetle Bir Çok KADIN AYAĞI Gördüm.
Kısacası, Bir Ayak Fetişisti Gözüyle;
Ayakların Tam İstediğim Gibi, Ayakların Tam Bir KADIN AYAĞI!!!
Çok Merak Ediyorum;Ayakların Kaç Numara? Ve Şu An Ayaklarındaki Ojeler Ne Renk? Yanıtlarsan Çok Sevinirim.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yıliğrenmek demek yanlış olurda.. ama hiç estetik veya güzel durmuyor bir bayanda.. Çok esmer olan bayanlarda galiba göğüs başında yuvarlak bölümde çıkıyor.. belki hormon olayı ile ilgili bir durum bu.. Ve belkide onları almak çok acı veren birşey.. ama alınmalıda bir şekilde.. bayan demek pırıl pırıl olmak demek sonuçta.. hatta erkekte öyle bir karış kıl koltuk altında birde sevgilisine öyle sarılıyor.. kokuya bak.. Ve bazı kızlar sene olmuş 2016 hala bacaklarını jiletle bide tersten yukarı alıyorlar.. zaten 2 sene sonrada sakal gibi olur o bacaklar.. kıl dönmesi ameliyatıda işin cabası..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlın hali farkında olmamış olabilir. Ortada olan bir şey sürekli aynayla seviyorsunuz illaki görürsünüz. Lisede bende aşırı feminist olarak takılan çok havalı cool bir kız vardı. Sürekli gömleğin altından derin göğüs dekolteli bodyler tişörtler giyerdi. Sınıfta önünden geçerken. Çok istemsiz şekilde tam ortada bayrak direği gibi duran kılı gördüm. Nasıl bir mide bulantım tuttu anlatamam.
Dediğim gibi insanlık halidir kalmış unutmuş gözden kaçırmış olabilir bir kılla kızı idam edecek değilimde hiç görülmeyecek bir kıl değildi yani00 Yorumla
+1 yılTüylükten çıkmış onlar resim biraz daha net olsaydı daha çok belli olurdu ki böyle bile belli bence çok rahatsız edici epilasyona gitmelisin kadında erkekte her zaman temiz olmalı. Nasıl kadınlar bıyıklarıni aldırıyor hemde tüy olsa dahi? Temiz olmak içindir güzel görüntü içindir öpüşürken rahatsız edici olmasın diyedir buda bence oyle ayni şekilde. Benim düşüncem bu kıl vs. sevmem.
00 Yorumlaya sen nabıyon kızım sen hamile oldugunda o ölçülerin değişince adam seni sevmezmi yani ya da sen hasta olup mankür yapmadığında banyo olmadıgında yav bir kendinize gelin ya nolur hep kapitalizmin etkisi bunlar :D bak benden gelecek kocama tavsiye beniii ev topuzum pandalı pijamam ve yenmiş tırnaklarmla sevv
dipnot: bir de yatmadan önce çizgi film izliyorum sevgili kocam :D00 YorumlaÖff erkeklerin istemediği birşey yok zaten nerdeyse burnunun içindeki kıllarıda al dicekler
108 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen ya ahahahah
- +1 yıl
Kil yumagi gibi gezmeye gerek yok
Aldir nolurmus
Erkek disini fircalamasa banyo yapmasa yataga almiyosunuz ama
Gizli Soran+1 yıl@suatarslan kılı her zaman aldırmaya gerek yok oda bir bakım haklısın ama diş fırçalamayla alakası yok
Gizli Soran+1 yılAynen kolay geliyo galiba parasından tut acısından tut ooo
- +1 yıl
Bayan olmak kolay değil
+1 yılAmaaaan kadinlar soyle tuysuz boyle bakimli olacak dusuncelerini birakmamiz lazim. Evet fazlaymis. Rahatsiz oluyorsan igneli epilasyona gitmeni tavsiye ederim. Agda veya lazer epilasyona falan gitmeni tavsiye etmiyorum. Erkekler de once kendilerindeki kil oranina bakarak, karsi cinsin sifir tuysuz olmasini beklemek gibi hayallere kapilmamasinlar.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılrahtszm o yüzden böyle braz zamn geçsin lazere gitcem zaten ağda ile alıyorm ama hep böyle
- +1 yıl
Lazere ve agdaya bosuna parani dokme. Direkt igneli epilasyona git.
Gizli Soran+1 yılonun fiyatı nasl ki gittin mi sen
- +1 yıl
Evet gidiyorum. Gittigim yer saati 150 tl. Pahali ama kesin cozum
+1 yıleğer kafana takıp kendini yıpratıyorsan al derim ama ileride kalınlaşma ve daha sert çıkma ihtimaline karşı epilasyon da var unutma. Dalga geçen insanlar kendi acılarını başkasının küçücük şeylerine takarak rahatlatıyor kendilerini onları umursamamalısın.
21 Yorumla- +1 yıl
sonunda doğru düzgün bir insan ya
Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok arzulu ve istekli kadınların en büyük derdi.. Takma kafanı beğenmeyen küçük oğluna almasın.. Bu lastik sibobunu beğenmeyip lüks arabayı beğenmemek gibi bir şey.
40 Yorumlaresme bakmadım cidden gördüm ama hemen indim aşağıya sırf şunu demek için yazıyorum ya niye millete gösterdin ki şimdi göbeğini? yani kocan olucak ilerde çocukların olucak bunu hatırlıcaksın belki çok utanıcaksın nasıl rahat rahat böyle resmini koyabiliyorsun?
24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHaklı tarafın çok doğru söylüyorsun ama kafama taktım
- +1 yıl
Kocasını da s*ktim karısını da yedim yeter bu ne cehalet ya bakamıyosan sktr git ya sana ne insanların gelecekteki kocasından sen kendi kardeşim kıllara çözüm bul Allah Allah ya
- +1 yıl
sen kendi ya**andaki demek istemiştim bu site boş şeyleri sansürlüyor
+1 yılAynı benim gibisin canısı! Benim de sadece sırtımda değil göbeğimde, kolumda ve ensemde de var maalesef. Şimdilik almıyorum ben! Ama ağda yapmayı düşünüyorum en doğru çözüm tatlım ağda yap veya yaptır!🌸🥰
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafaya takilicak bir şey değil o takma kimse farkında bile değildir buna emin ol 😀genetik yapı estetik ameliyatı bile yok ellerin narinse gerisini hiç düşünme ayol daha iyi damarli kanlı canlı gorunursun tahlil olacaginda hemşire kolay bulur delik deşik etmezler 😀
00 YorumlaErkekler genel olarak hepsi diyebiliriz kızları mükemmel bir varlık olarak görürler o yüzden kızda kılmı olur yaaa diyen çok olup bu durumu oldukca abartanlar olur sizde eşiniz için o kıllardan kurtulmak isterseniz olur tabiki yoksa erkeklere bakacak olursan onlar neler neler ister
10 Yorumla
+1 yılO kadar da olsun.
Şimdi erkek kıllı olunca sikintid eğil kadın da olunca sıkınti. Sonuçta kıl kıl değil mi normal doğal bişey. Ben pek aldırış etmem ama olmaması çevre için daha iyi. Değişik gözler malum hep üzerine olur.240 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim bu anlamli yorum icin cok haklisiniz gercekten 😊 ama son iki cümleye beynim basmadi 😂
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Demek istediğim şimdi kıl kıl dir normal bişeydir herkeste vardır. Şimdi toplumda erkek kıllı normal kadın kılsız normal bir algı var. Aslında kadin kılları alıyor da kılsız oluyor da. Doğal halı kıllı. Şimdi kılsız halini gördüğümüz için , i halı insana çevreye garip geliyor. Bu yüzden değişik gözler hep üzerinde olabilir.
Zaten senin ensende sıkıntı yok bana göre 😅
Gizli Soran+1 yılO kadar haklisin ki cok mutlu oldumm cok tesekkurler 😊
- +1 yıl
Vay be bu kadar mutlu olacağını bilsem soruyu sorar sormaz yazardım 😅
Ben bile mutlu oldum ya
Gizli Soran+1 yılMutluluk bulasicidir zaten tesekkurler 😄
- +1 yıl
Valla doğru beni bile mutlu ettim yorgundum yeni gelmiştim eve yorgunluğum gitti
Gizli Soran+1 yılOh iyi olmuş ne güzel 😊
- +1 yıl
Valla öyle
Senin zaten ten rengin beyaz temiz kıllar daha doğrusu siyah çıkar ve belirgin olur.
Sanırım kaşların kalın - +1 yıl
Ben burayı ense zannediyordum göğüsün üstüymüş 😅😅😅
Gizli Soran+1 yılEvet göğsümün üstü keşke ensem olsa 😂
- +1 yıl
Ya hiç problem yok ya çok güzelmiş zaten.
Birde benim en sevdiğim böyle tam öpmeklik 😅
Gizli Soran+1 yılAh tesekkur ederim 😊 Boyle seven erkek var miydi ya öpcek kadar hem de
- +1 yıl
Sevdim mi tam severim. Benim sevme felsefem birinin sevmek birde onu sevmeyi 😊
Valla resimdeki o yeri öpmek ne güzle olurdu zaten cildin temiz
Gizli Soran+1 yılTemiz tabi :) tesekkur ediyorum utandiriyosun
- +1 yıl
Utan hak ediyorsun :))
Önün o kadar açık çatal hiç belirgin değil memelerin çok mu ufak o dikkatimi çekti 😅😊
Gizli Soran+1 yılAksine memelerim çok iri olduğu için biraz aşağıda kalmış ben de çamaşırı fazla çektim çatalım görünmesin diye 😂 90 beden normalde
- +1 yıl
Hey maşallah memelere de büyükmüs 90 çok iyi ya 😅 tenin de güzel senin her yerin güzel olur ya
Dik mi peki
Gizli Soran+1 yılDik ama hafif sarktı tabi büyüklükten tesekkurler iltifat icin
- +1 yıl
O kadar da olacak arkadaş.
Sana iltifat etmeyeyim de kime edeyim 😅
Bana şimdi böyle bişey geliyor. Böyle beyaz tenli pürüzsüz vücut gördüm mü böyle akma hep böyle mis gibi kokuyor yumuşacık hissi geliyor nedense 😅
Gizli Soran+1 yılBen aslında esmerim ama vücudumun belli kısımları beyaz yüzüm esmer mesela aslında gerdanım çokta beyaz değil bilmiyorum böyle belirli kısımlar açık normalde esmerim ben
- +1 yıl
Yani her neyse esmer de güzel ten beğenirim.
Ama böyle temiz ten herkeste olmuyor insanın koklayasi öpesi geliyor yanlış anlama ,😅
Gizli Soran+1 yılYok yanlış anlamam inşallah istediğin gibi bir karın olur koklayıp öpersin bol bol aman morartma da 😊
- +1 yıl
Hahahaha valla istediğim bir şey hissetmek.
Zaten doğuştan testesteron hormonu yüksek bu ara olsa morarirdi 😅
Gizli Soran+1 yılHissedersin canım merak etme 😊
İyi ki yanında değilim o zaman yoksa işimi hallederdin sen benim ateşlisin sen de bende de kadınlık hormonu tavan ortalığı kül ederiz 😂- +1 yıl
Vay demek öyle 😅
Benimkini sana tarif edemem o derece ya tabiri caiz ise demir sertliğinde. Doğuştan yüksek birde üzerine spor yapıyorum sen düşün 😊
Keşke burda olsan ya 😅
Gizli Soran+1 yılOffff şu anda da öyle sert mi yerim ben onu 😘
- +1 yıl
Ah keşke yiyebilsen ama biraz iridir haberin olsun boğazına kadar yolu var 😅
Gizli Soran+1 yılOfffff harika ya ne ağzı mideme kadar alırım ben onu yalar yalar kaldırırım iyice sen aç ve saçlarımdan tut yeter gerisini bana bırak
- +1 yıl
Kız yapma valla kalkacak şimdi
Sen bayagi isteklinin olacaktın burda ya keşke
Gizli Soran+1 yılBen ateşliyimdir baştan söyliyim fenadır ateşim 😂 tamam kaldırmayalım bari indirmesi üstüne otursam yeter bana 💋
Asıl sen burda olcaksın offf düşünemiyorum- +1 yıl
Valla kalktı oldu demir zaten dim dik sen düşük gerisini.
Olacaktım orda o memeleri ne yalardim ya 😅
Sen nerelisin
Gizli Soran+1 yılbir tarafım sivas bir tarafım van 😂
Alır sokarım içime bak o sert koca şeyini 😘 yala bebeğim kucağında dans ederken ağzına gircek zaten 💋💋- +1 yıl
Kız yapma lütfen 😅😅 beni azdiracaksin fena oldum ne yalardim seni ya he yerini hemde.
Senin her yerin kıllı olsa ne olur şimdi aldirmam 😅
Gizli Soran+1 yılBen de yalardim seni ne biçim ah ben de fenaydım zaten iyice fena oldum yatağımızda seksi geceliğimle kıvranarak seni beklemek senin olmak isterdim
- +1 yıl
Of gel ozele mesaj at bana hadi bende fena oldum
Gizli Soran+1 yılOf ya gelmek isterdim de finalim var yarin ders calisiyorum saka gibi :(
- +1 yıl
Benim cumartesi üni sınavım var aklımı mahvettin sınavda aklime gelmezsin umarım 😅
- +1 yıl
Bana takip at ki seni kaybetmetmeyeyim da lütfen
Gizli Soran+1 yılAyyy basarilar dilerim umarim gelmem tamam takip aticam sana ama ben mesaj atmayana kadar atma olur mu valla yoğunum sende calis hem 😊
- +1 yıl
İnşallah ya kazanırsın.
Sınavda aklıma gelme ama 😅
Bana takip at lütfen seni kaybetmeyeyim
+1 yıl29 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAbartma istersen ben komik bir şey göremiyorum 😕
- +1 yıl
Kızı Buldum Beyler :D
Gizli Soran+1 yılGerçekten çok saygısızsın sağlıkla dalga geciyorsun 28 yaşında çocuk gibi davranıyorsun akıl yaşta değil başta işte terbiyesiz ve kendini komik sanan gereksizin tekisin insanlar da umarım senin kusurlarinla dalga geçerler.
- +1 yıl
Sus Kız Kıllı :D
Gizli Soran+1 yılAl işte insanlık yok sende onu ne yapacağız Özür dilemen gerekirken hala çocuk gibi davranıyorsun saygılı bir şekilde evet fazla almanı öneririm diyebilirsin dalga geciyorsun ve bunun komik olduğunu zannedecek kadar zavallısın yazık ben sana bir şey demiyorum karakter yok ki ne diyeyim Allah kalbine göre versin
- +1 yıl
gerçekten güldürdün la helal olsun : ))
- +1 yıl
2cmlık mustiye bak sen
- +1 yıl
yaş otuzaltı kafa hala geride hadi ordan git kardeşim
+1 yılABİ BEN SEVDİğim kızda hiç bir şeye bakmam la hiç bir şey istemiyorum yüzü güzel olsun ben yakışıklı birisiyim şükür ego için değil ama işte öyle yüzü güzel olsun bana sadık kalsın yeter benden başkasını görmesin yüzü başka hiç bir şey istemiyorum...
00 Yorumla
+1 yılErkekler her türlü kadından hoşlanırlar çok kafaya takma böyle şeyleri.
51 Yorumla- +1 yıl
haha yorum budur :)
hiçbir şeyin yok çekme sakın buna benzersin gebzekulturhaber.com/.../...ldu-mu--2015-07-26.jpg
00 Yorumla
+1 yılEvet kil konusunda dogru cok fazla hic olmamasi lazim igrenc bir durum ayrica resimdeki senin kolunmu bence degil bir erkege ait elin parmaklarin kolun bir kiza kadina gore fazla veya erkeksen neden gizli hatun oldun?
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılelim nasl erkek eli be insaf
- +1 yıl
Kanka hemde insaatciya benziyo :-)
Gizli Soran+1 yılabartmayn
Param yoksa da sırf bunun için kasiyerlik bile yapardım yanlış anlama ama. Lazerden başka çözümü yok.
20 Yorumlaabi napiyosunuz ya siz kadinsiniz yemek yapiyosunuz elinizden yemek yeniliyo ya. bir kadinda ilk baktigim yer el ve kol kolunda cok fazla tuy olan kadinin yemegini yemem ben sahsen
38 Yorumla- +1 yıl
niye erkekler yemek yapmıyor mu bu ne biçim bir ayrımdır. beynini genel yargılardan temizlet öyle gel.
Gizli Soran+1 yılzıkkım ye
- +1 yıl
Erkeklerde aşçılık yapıyo o zaman türkiye de insan yok yaşayan açlıktan ölmüştük hani bunu bu kadar yargılamanızı anlamadım genetik işte çıkıyo napsın atma yorum o zaman kızın kalbi kırılacak düşüncesizler.
- +1 yıl
kalbi kırılacaksa kılını tüyünü buralara atmayacak yoruma açık!
göze alanlar paylaşım yapsın. @Belinelli kendi görüşünü yazdı kapmayın hemen!
Gizli Soran+1 yılevleneceğin kızıda görürsn çok kınama kardeşim
- +1 yıl
@pasaklicadi sakin ol bebegim :D
+1 yıl03 Yorumla
Soran+1 yılMüthiş ses tonun var ayrıca gülsem mı ağlasam mı bilemedim
Soran+1 yılÇoook tatlısın teşekkürler güzel tesellilerin için
+1 yılSen nasıl jilet yaparsın vücudunu erkeksi kilarin olur ve buna artık engelden olamasin lazer epilasyon yap imkanın varsa yoksa da agdayla yapacaksın zaten şekerli olmayan agdalar kullan
00 Yorumla
+1 yılBu bacaklar mi sexy. E yok artik. bir de cekmis tuylu tuylu. Hem erkekte hem kadin da bu kadar dogallik his degil. Ayrica cok beyaz bacaklarin var biraz guneslen
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=TP72OJ_pIHE
Kalite Katmerli Fiyat %50 Sapına Kadar Derby :)00 Yorumla
+1 yılBu mu kıllı göbek? :D Bu erkekler çok saçmalar gerçekten. Erkekleri at kenara bu göbek kıllıysa ben maymunum :D Alacaksan lazer epilasyon yaptır yoksa çok daha kalın çıkar.
00 Yorumla
+1 yılSadece o göbeği sahatlerce öpecek abazalar tanıyorum
hala neden çirlinlik boyutunu takıyorsunuz ki?
ahh pardon başka kızların ki daha güzel değil mi?
pardonnn :)10 Yorumla
+1 yılçok fazla. ayıp birşey. temizlenir insan bir bayana yakışmaz kıl tüy. kibar ol.
ha seviyorsan da burada paylaşmayacaksın bunları!15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılerkeklern yorumunu merk ettm
- +1 yıl
Erkekler yaz o zaman!
- +1 yıl
Erkekler için yaşa. .. bizim millet kil sever takil böyle. Yakında başka yerini de aç onu da sor.
Gizli Soran+1 yılYok başka yerimi niye açayım ben kızlarda bu kadar var mı merak ettim nasıl alıyorlar.
- +1 yıl
Karar ver kızlara mi sordun erkeklere mi?
:)))))))
En iyisi epilator ya da ağda hatta lazer epilasyon. .😑
+1 yılKillar hormon bozukluğundan dolayi olabilir. Doktora görün ayrica bu ergen gerzekler bilmez her kadinda cikar. Sen de alicaksin ama tek fark biraz daha sık alman lazım hepsi bu. Ellerine gelince gayet hoş ve emekçi ellere kurban olurum ben.
38 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhormn bozkluğum var zaten ellerm tm belli değil alt kısımları nasrlı krem sürmeyi tırnklarımı törpülemeyi bnde bilirm yoksa
- +1 yıl
O nasirli eller gibisi var mi? Ne anlar bu gerizekalılar? Ayrıca erkek diyenlerin suratına bakiyorum da bişeye benzetemiyorum. Sen takmiyorsun değil mi?
Gizli Soran+1 yılyok alışknım ben :D
- +1 yıl
Alışkın mı? Neden?
Gizli Soran+1 yılArkadaşlar da der çevre de komşu da annem de kız kardeşim de
- +1 yıl
Ne diyorlar?
Gizli Soran+1 yılBoşver :)
- +1 yıl
Eyvallah..
Bu akşam ayakçı kızlar türedi sitede
Her 10 sorudan biri ayak üzerine, hesapladım21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMatemetigine sı. çam
https://i.hizliresim.com/WZAjkQ.jpg evet evet
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı. Şu nazarımda bir pembeli değilsin sen... O kadar kötü yani..
20 Yorumla
+1 yılBazen polikistik over sendromu rahatsızlığında kadında tüylenme çok fazla yoğun olur ve erkeksi kıllanma oluşur. Doktora gitmenizi tavsiye ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende de hiç kıl yok kollarımda baçaklarımda yüzümde sarı tügler var. Sirtimda hicbisey yok ama bikini bolgemde bir kil cikiyor butun vucuduma bedel. Bu yaz para biriktirecektim ama pandemiden dolayi evdeyim. Lazere giderim insllh seneye felan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşagida dalga gecen mavili serefsizlerde insallh birgun oranız tepeye kadar kılla dolar. Ne terbiyesizsiniz dalga geciyorsunuz bide utanmadan.
- Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal bir yerde dikkat etmez bir erkek ama yatakta birlikte olurken falan anca fark edersin orayı bence
00 Yorumla - 00 Yorumla
+1 yılMerhaba bu sorun genlerden genel bir şey. Elbette bunu beğenmiyorsan epilasyonla kalıcı çözüm bulabilirsin. Ama o kadar da kafana takma ;)
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler ama epilasyoncuya sordum boşuna gelme görmez bunları makine dedi ben de ondan dolayı iyice kötü hissettim
- +1 yıl
Tüğ dökücü kremler kullanabilirsin ama bence belli bile olmuyor ve hiç bir erkeğin aklına gerdanına o kadar yakından baktığında bir kadının kılına bakmak aklına gelmez. Malum erkeklerinde iki aklı var gerisi sende ;)
Gizli Soran+1 yılTüy dökücü kremin jiletten bir farkı yok daha kötü olur :(
Evet bilirim ama illa dikkat eden erkek denk gelir ve hiçbir erkek böyle bir kızla evlenmek istemez- +1 yıl
Peki siz? Böyle küçük ve saçma olan bir kusurunuzu büyüten bir adamla evlenecek kadar cahil misiniz?
Gizli Soran+1 yılTabiki değilim ama bunu dert edece kadar ahmak illa bir erkek vardır ve ben yanlışlıkla onunla birlikte olmak istemem tabiki ve belki bu o kusuru büyük görecek gururumu kıracak bilemem ki? Ama seviyorsa görmez bunları dimi
- +1 yıl
Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz.
Gizli Soran+1 yılYa teşekkür ederim sağolun 😊😊
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler 🤗
Göğüsler büyük.
2 günde 1 duş az.
Bunlar kötü yanlar. Geri kalanını beğendim.
Özellikle koku, kadın için çok önemli. Sırf kokusuna aşık olduğum kadınlar oldu.00 Yorumla
+1 yılSenden iyisi Şam'da kayısı 😊
Erkeklerin geneli böyle şeylere pek takmaz ama dikkat çekici gelebilir onlara bakımlı olman :)00 YorumlaBenım şahsi fikrim ben hoslanırım yani bakım en önemli şey tabi sonrasında karakter gelıyor ama onu bilmiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılYanlar benim sakaldan gür çıkmış bir doktora görünmeni tavsiye ederim tabi troll soru olabilitesi de var yani
00 YorumlaÇalıs kazan tedavi ol yazı ile olmuyor bu işler
İsyan daha kötü işler açabilir basına10 Yorumla
+1 yılHmmm!.. Sırtta da saç çıktığını bilmiyordum, öğrenmiş oldum 😂
10 Yorumla
+1 yıltakılma bence gayet güzel duruyor rahatsız edici bir yanı yok hem olsa bile çözümü kolay... ve ten rengin çok hoş😉😉
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAhh teşekkür ederimm 😊 çok mutlu oldum
- +1 yıl
herzaman mutlu be deli😉
Gizli Soran+1 yıl😊😊😊😊🙏🙏
- +1 yıl
yeniden görüşmek dileği ile desem🙃
+1 yılfazla kotu durmuyo ama rahatız oluyorsan lazer kesın cozum goguslerınde yoktur umarım bu sekılde
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYok vücudumun geri kalanı gayet normal tek göbek kısmı:(
- +1 yıl
fazla sorun etme kendıne o zaman durumun olunca epılasyona lazere gıdersın
onu bunu bilmem de, halluks valgus olur ileride sende. şimdiden al öbnlemini.
18 Yorumla
Gizli Soran+1 yılO ne be
Gizli Soran+1 yılOnlem nasil alinir peki
- +1 yıl
çeşitli aparatları var bunun. doktora gidersen daha doğrusunu o söyler ama reçetesiz satışıda yapılıyor.
örnek:
www.shoppingkolik.com/.../...26125355_halluks1.jpg
Gizli Soran+1 yılBen baktim buna ama bir faydası olmuyo dediler yoksa bnde farkındayım oyle oldugunun :( sencs faydasi olur mu doktora gösterim mi
Gizli Soran+1 yılHaklısın. Cok tesekkur ederim
Tabiki erkekler senden hoslanir hala nefes aliyor olman bile buyukbir hayran kitlen olmaya yeter okadar kasmaya gerek yok
00 YorumlaKendi ağızlarıyla diyorlar yahu "nefes alsın yeter..." Heheh, şaka bir yana, bunlar güzel alışkanlıklar. Elbet artıları olur.
00 Yorumla
+1 yılEvet çok fazla. Çinko ve C vitamini al. bu kremleri de doktora sorarak bir dene bepanthol ve oksizinc.
00 YorumlaHer güzelin bir kusura vardır tatlım takılma. Kollarında ki tüylerin 5 dakikalık bir isi var agdayla çözülür. Takılma böyle. :)
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılben damarlara takigiim zateen =(
Gizli Soran+1 yıltesekkurler canim =)
- Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılValla sizin o belli olmuyor dediğiniz kıllar direk bizim gözümüze batıyor. Biz erkekler kadında kıldan hoşlanmıyoruz
00 Yorumla
+1 yılİnsanların tüyü yoktur. Herşeyimiz kıldır. Çünkü tüyler dallara ayrılırken kıllar ayrılmaz. :)
Yani hepimizdeki tüy değil KIL. :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiden kişiye değişir. ama ben tüyden rahatsız olurum kendi kolumdakilerden bile iyreniyorum çıkınca kuaföre aldırıyorum. ayrıca 14-15 yaşnda değilsin. 20 yaşına gelip almamak tuhaf olur. bn arkadaşımda falan görsem alması için ikna ederdim.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. 
aklıma nedense bu geldi
03 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭🤢
Soran+1 yılYok almadım gerçekler 😏teşekkürler.
+1 yılBacaklardaki tuyler yuzunden buyuk ihtimalle kapali ayaklar. kirmizi ojeler dun ki kirmizi ruju ve bulusmaya temsilen. boy kilo orantisi iyi. ogrenci. fakat suanda arsiz bela modunda gibi
10 Yorumla
+1 yılKarınca yağı falan kullanıyor bazı kızlar, bilmiyorum ise yarar mı.
Lazer epilasyon da gayet ucuzladı ama lazer epilasyonda hangi lazerin kullanıldığına dikkat et, çünkü bazı lazer ışıkları böylesi ufak tüyleri almıyor00 Yorumla
+1 yılyaa yok alma bir arkadaşım alıyordu kazık gibi kıl çıkıyordu. alıştırma iyi.
110 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBende ondan korkuyorum o yuzden sordum acaba çok mu diye
- +1 yıl
valla değil yaa normal tüy oralardan nefes alıyor vücut.. herkeste var bazılarının sarı diye belli olmuyor. alma pişman olursun.. her yerimizi alalım istiyor insanlar tövbe yaaa.
Gizli Soran+1 yılAlmıyorum öyleyse ama çok kıllı diyenlerde var bilemedim ki
- +1 yıl
onlar her şeye kıllı derler.. ama kendilerinde yok sanki... alma geç boşver
Gizli Soran+1 yılTeşekkur ederşm rahatladım biraz :)
- +1 yıl
inan o herkeste var uzuyor diyenlere de bakma durup dururken tüy uzamaz :)
rahatladığına sevindim :)
Gizli Soran+1 yılKendimizi çok inveleyince kusur buluyoruz galiba onu farkettim sağol yorumların için :)
- +1 yıl
bende de var o , fazla inceleyince illa bir şey batıyor :D şükretmek lazım yaa bence normaliz :D
rica ederim canım :) - +1 yıl
eig için sağol canım :)
Gizli Soran+1 yılNe demekk :)
Yazın aldır ya da jiletle, ama jilet 2-3 günde bir falan lazım
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılHormonlarından dolayı hiç uğraşma koli bandı bul yapıştır çek
00 Yorumla - Devamını Gör (979)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne