Gecen sene lazer epilasyon yaptırdım, tüy olmayan yerden kıl çıktı, görüntü rahatsız edici mi, çözüm ne?

Geçen sene göbek, bacak, göğüs bölgesi ve omuzlar için buz lazere gittim. O bölgelerde kıllar bitmese de azaldı. Ancak yapan salak arkadaş ütüleme işlemi yaparken enseye falan da değdirmiş olacak ki 24 yaşına kadar tek tüy çıkmamış ensemden lazerden sonra böyle tüylenmeler çıktı. Ben kendim aynada denk gelince aşırı rahatsız oluyorum. Daha iki hafta önce kuaföre gidip aldırdım. Son hali yine bu. Bunun çözümü ne? Dışarıda gören biri bu görüntüden tiksinir mi? Yoksa saç gibi mi gözüküyor, rahatsız edici durum yok mu?
Gecen sene lazer epilasyon yaptırdım, tüy olmayan yerden kıl çıktı, görüntü rahatsız edici mi, çözüm ne?
Rahatsız edici bir görüntü.
Saç uzantısı o tüyler. Karşıdaki insanı rahatsız edecek tüylenme yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: