Jiletle almıştım bir gece önce sonra gittim epilasyonu yaptırdım ama bugün bacaklarımda ufak ufak kıllar var hep. Lazer bunları yakmış olması gerekmıyor muydu?
Lazer epilasyon yaptırdım ama kıllar duruyor. Normal mi ya?
Peki jiletle almak konusunda ne düşünuyorsun diode buz lazer bu arada. Makıneyle alsam olrmu dedim ama jilet ile almamı söylediler hatta tüm vucutken bı bolgrde hedıye edicek popo ustu tüylerden kurtulaym dedim ince incr oluyor ya simdi orayafa jilet vurup kalınlastrmamı ısteyecek e ya sonuc alamazsam dıye ödüm kopuyor
buz lazerde jiletle almak zorundasın hatta eğer cilt üzerinde kıl kalırsa makina kılın köküne değil cilt üzerinde ki kılı hedef alır böylelikle sonuç alamazsın ve ampul patlıyormuş zaman zaman öyle durumlarda yani jiletle al evet
Sinir etti işte beni birde sonrakı gün gittim sordum hala yüzüme baka baka buz lazer diyor 😂 peşin ödedim yapacak bir şey yok kötü yapmasın gıcık kapıp
İlk hatan jiletle alman, maalesef işleri zorlaştırıyor
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendileri öyle istedi ki şu yaşıma kadar jilet kullanmamıştım. Tekrar tekrarda sordum makineyle vs alsam olur mu dıye jiletle alınmasını tercıh edıyoruz dediler
Ne ile almalıyım belki bronzlastm yazın makıne görmez dıye olabkr ama bi musteri daha vardı onada öyle demısler memnunum dedi kız 3. Seansıymıs annesiyle gelıp gidiyolar
Normal. Birden bitirmiyor lazer başta azaltıp sonra bitiriyor
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu sormuyorum kıllar duruyor ıslem yapılırken bunlar yanmıyor mu? Yoksa sadece dipleriyle ilgili bır olayda 10 15 gün sonra keseylemı dökülüyor? Simdi işlem yaptırdıgım yere sorsam olsun olmasın işine geleni söylıcek
En İyi Cevaplar