Kalcam büyük olduğu için sanırım böyle bir çizgi var ama hiç hoşuma gitmiyor ve onu yok etmek istiyorum nasıl yapacam bunu fit bir kalcam var eritecek yağ yok zaten
Kalçamda böyle bir çizgi var bunu nasıl yok ederim?
Kastettiğin amaç ne bilmiyorum ama kastettiğim şey görüşlerde farkettiğimce bazı farklı düşünceli kişileri toplamak olsaydı gizlide olmazdım ama öyle bir niyetim yok
bu sitede bir tane mi düzgün insan olmaz ya :D olm ne kadr aciz insanlarsınız. madem fake koyuyosun bari fake olduğunu yaz. madem fake takılıcaksın bazıları gibi profosyonel ol bu kadar belli etme
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim kalçamda böyle ama görsel bana ait değil oyle oldugunu da soylemedim kendimi göstermek istemedim o yüzden kalçamin benzeri olan bir kalça görseli koydum
Işte bu sitede bende kendimi avutuyorum gırgır yaparak komik yorumlar yaparak sorular sorarak mutlu ediyorum ama bir yere kadar insan sevgilisi olsun romantik duygusal şiirler şarkılar söylemek istiyor sevgilisine yemekler yapmak istiyor ama nerde yok işte offf☹
1. Benim kalçamda böyle ama görsel bana ait değil kendimi göstermek istemedim o yüzden kalçamin benzeri olan bir kalça görseli koydum 2. Bizim kizlar dediginiz kızlardan olmadigim için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kalcam böyle ama görsel bana ait değil
Azmine hayran kaldım kdkddj
üşenmemiş araştırmış ya 😂
Eminim ki bu amaçla atmışsındır 😂
Bende bu görsele inanarak yorum yaptım tuh ya🤭😀😀
Kastettiğin amaç ne bilmiyorum ama kastettiğim şey görüşlerde farkettiğimce bazı farklı düşünceli kişileri toplamak olsaydı gizlide olmazdım ama öyle bir niyetim yok
Kastettiğin*
Squat yap iyi gelir sıklaşır
Madem derdin çizgiyle fotoğrafı kırpıp atsaydın çok mu zor olurdu soruna ilgi mi gelmezdi
Görseli nasıl atacağım bana kalmış kırpmakla uğraşmadım ayrıca sizin bana gore bu kadar sacma dusuneceginizi de düşünmedim
Gereksiz tartışmayın bana bildirim geliyor kdkdkdjdd.
Sen bırak onları sudokuya yönel sudokuya soruma cevap ver sevgilinde mi yok🤭😀
Gereksiz araştırmışsın çünkü görsel bana ait dememiş zaten 😀
Haha kapak olmuş 😄
@Vittel99 dediği gibi görselin bana ait olduğunu söylemedim
Bu da benim sana bakışım 😂😂
https://hizliresim.com/EiuJNP
@Vittel99 kalçamda böyle bir çizgi var bunu nasıl yok ederim diyip altına bu görseli attıktan sonra bana ait demesine gerek kalmamış 😂😂
Böyle bir çizgi var demiş. Yani buna benzer manasında. Burdan görselin ona ait olduğu anlamını mı çıkardın sen :))
bu sitede bir tane mi düzgün insan olmaz ya :D olm ne kadr aciz insanlarsınız. madem fake koyuyosun bari fake olduğunu yaz. madem fake takılıcaksın bazıları gibi profosyonel ol bu kadar belli etme
Benim kalçamda böyle ama görsel bana ait değil oyle oldugunu da soylemedim kendimi göstermek istemedim o yüzden kalçamin benzeri olan bir kalça görseli koydum
Fake fotoğraf kullanırken az profesyonel olun ya bu kadar belli etmeyin :D
Benim kalçamda böyle ama görsel bana ait değil kendimi göstermek istemedim o yüzden kalçamin benzeri olan bir kalça görseli koydum
Seninkini az çok tahmin edebiliyorum kilo ver bence 😂
Kilo fazlam olsaydı bunu mantıklı bulabilirdim ama yok
O başka türlü gitmicek popo çalışıyorum diye bacak calisicaz Roberto karlos gibi Olcan 😂
Adamın bacakları harbi güzelmiş benimde bacaklarım böyle olacaksa çalışabilirim
Böyle olmicak 😂
Ozaman çalışmam
Birak öyle kalsın 😂😂 seven öyle sever
cizgi derken yani o zaten genis oldugu icin mecburen olmuyor mu
O eskidende vardi ama bukadar belirgin degildi
bence kalca buyudukce artar yani o cizgi yercekimine karsi koyamazsin o kadar
Sağ üst kalçanın üzerindeki cizgiyimi kast ediyorsun?
Hayir alt kısım
Boyut olarak büyük ve çıkık olduğu için ağırlığın oluşturduğu basınç noktası yani bir durumda küçülmesi durumunda yok olur
Kocan arkadan vura vura eritemiyor mu yazık sana🤭😀
Evli değilim
Sevgilinde mi yok deme be 😂🤣
Yok tamamen sap ve mutluyum
Kız öyle deme bende sapım ama mutlu değilim 🙃
Mutlu olmak için illa sevgiliye gerek yok
Işte bu sitede bende kendimi avutuyorum gırgır yaparak komik yorumlar yaparak sorular sorarak mutlu ediyorum ama bir yere kadar insan sevgilisi olsun romantik duygusal şiirler şarkılar söylemek istiyor sevgilisine yemekler yapmak istiyor ama nerde yok işte offf☹
Ve benim ruhum öküz olduğu için bunlardan hiç haz etmiyorum
Ben inek seviyorum öküzlere ilgim hiç yok benimde 🤣😂😂
Sana şu an böyle bakıyorum 😂😂
https://hizliresim.com/EiuJNP
Bende şu an nasıl sarkan birine denk geldiğimi düşünüyorum
Gerçekten sarkan birini görmemişsin ben kaçtım dediğin gibi espridende anlamıyorsun sen😂😂
Ben ciddi bir insanım şakadan anlamam
Iyi peki😂
Fazla kilolarını verirsen o çizgi kaybolur.
Fazla kilom yok
Kalçanda var ama.
Benim kalcam herzaman büyük ve fitti armut tipi vücut tipine sahip olduğum için ama k çizgi önceden okadar belirgin değildi
kilot izine benziyor.
Üstteki değil
bu ne arkadaş ya yapmyın lütfen
Kadın kalçası hiç görmedim birşey diyemem.
Seni gidi fake... Bizim kızlarda zor bu fizik...
Bel kısmı çok tatlı ama...
1. Benim kalçamda böyle ama görsel bana ait değil kendimi göstermek istemedim o yüzden kalçamin benzeri olan bir kalça görseli koydum
2. Bizim kizlar dediginiz kızlardan olmadigim için
Bence itici koca götlü
Sizin kizlardan değilim zaten
En azından sizin gibi pantolonların içinde yüzmüyorum ve giydiğin birşeyler doğru düzgün duruyor
@Corona19 Alemsin yaa... 🤣🤣
Böyle kalçan varsa ara beni😁
Beni götüm için isteyecek biri daha çok bekler
Senin gotunu yerimmm benn bide lafta koyarmıs 😄
Kadınlar ele ayağa erkekler gote bakarmıs yavrum :))
Bende erkek değil adam olanını istiyorum
Ben adam degilmiyim yaniii
Evet bana göre değilsin
Hımm Pekiii
O zaman poponu küçülteceksin
Götte çalmazsın be
Benim kalçamda böyle ama görsel bana ait değil kendimi göstermek istemedim o yüzden kalçamin benzeri olan bir kalça görseli koydum
Fake fotoğraf atmayarak
Takip et o zaman
Niyeymis
Merak ettim seni
Hayir
Peki
hmmmm bayağı fitmiş iyiymiş
Ocaklardan irak
Abdestim kacti
O ne bea
Bildiğimiz kalca
Bildigimiz degil... detayi var da burda yazmayim.. sen gizlisin sana gore bisey yok 🙈🙈🙈
Kalçan cok iyi ya bayıldım ❤️
Kalcam böyle ama görsel bana ait değil kendimi koymak istemediğim için internetten görsel buldum
Sonucta kendi kalçana benzeyen bir kalça koymuşsun senin kalcada böyledir bence ozldn yzrmsn
Hayir
Fake...
Fotoğraf benim demedim zaten kendimi koymak istemediğim için internetten görsel buldum
Harun abi kaybol ortadan...
Erkek olsaydım şu dediğini belki umursardım ama değilim
Byeeee çüüssss
Ama çok iyi gözüküyor
Gormeden bisey demem
Estetik yaptır
Götüme bıçak vs birşey değmesini isteseydim şimdiye yaptirmistim ama istemiyorum
Senin hoşuna gitmiyorsa sevgilinin, eşinin gider fazla kafaya takılacak birşey değil
Yok
Ayrıca benim sevmedigim birseyi o seviyor diye vücudumda tutacak değilim sonuçta benim vücudum benim kararım
He dur altta bir yorum okudun sen kalcanin ovalliginin bittigi yerden bahsediyorsun alt kasımdan
Evet eskiden bukadar belirgin değildi ve ben onun bukadar belirgin olmasından rahatsizim
Yaa malesef o büyüklükten kaynaklı ya. Squad tarzı bir spor yap toplamaya çalış
Çok mu yedinn şey yemek
Spor
Çok tahrik edici olmuş
Ne güzel işte
Şaplak 👋
İyiymiş
Masaj ile
Nasıl bir çizgi?
Alt kisimdaki eskidende vardı ama bukadar belirgin değildi
Fotoda bir çizgi görülmüyor ki
Oval kısmın bittiği yer
Bacaklarla kalçanın birleştiği yerdeki kıvrım çizgisi mi
Evet
Sence o çizgi neden var bir düşün bakalım 😀
Kalcam büyük olduğu için ama benim kalcam eskidende büyüktü ama o çizgi okadar belirgin değildi
Evet kalçan büyük olduğu için. Kalçayı eritmen lazım ama erimez kalça
Zaten kalcam fit eritecek birşey yok
O çizginin nesi var ki ona niye kafayı taktın sen
Hoşuma gitmiyor
Güzel öyle takma kafana
Bence güzel değil ben sevmiyorum
Ama yapacak bişey yok ki
Ya da dar giyme o çizginin belli olmaması için
Aklımızı aldin be😂