Güzellik & Bakım Üst bacağımın yanında uzun beyaz çizgiler var geçmesi için ne yapmalıyım? 1982yearDead Takip Et Xper 7 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kese yapıp krem sürüyorum ama geçmiyorBide ayak bilegimdeki kıl kökleri çok ters ve büyük çıkıyor Güncellemeler+1 yıl Bacaklarım beyaz seviyorum ztn ama yaşımda 19 anlamadimki Üst bacağımın yanında uzun beyaz çizgiler var geçmesi için ne yapmalıyım? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Çizgiler çatlak (deri yırtığı) beyazlaştığı için geçmez, deri yırtığı olduğundan ötürü onarımı ancak lazer yardımı uygulanan yöntemlerle olabilir. 0 0 Yorumla
_xAleyna_x Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Onlar hızlı kilo alıp vermekten oluyor genelde. Yırtılmış canım, ama tedavisi mümkün 1 5 Yorumla Poyrazporaz35 +1 yıl Özel kapalı galiba Yorumla _xAleyna_x +1 yıl @Poyrazporaz35 bişey mi diceksin? Yorumla Poyrazporaz35 +1 yıl Evet Yorumla _xAleyna_x +1 yıl @Poyrazporaz35 burdan söyle Yorumla Poyrazporaz35 +1 yıl Neyse bir ara ulaştım zaman söylerim Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl 40 a merdiven dayarken normal. bazi şeyler kilo alıp veriyorsan illa olur 18 lik 20 lik halin olmaz. 0 0 Yorumla
dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Beyazlar çatlak batıklar ise lazerle çözüm bulunur benimde vardı lazerden sonra geçti 0 0 Yorumla
Lüzumsuzişlermüdürü Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl O beyaz cizgiler kilo alıp verdiysen çatlak izi olabilir mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beyaz çizgiler yırtık maalesef diğer kıl kökü ise batık yapmış canım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yırtıktan kastım çatlak yani Yorumla
Niestaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence oldukça iyi görünüyor, ani kilo alma ve verme gibi durumlarda benim de oluyordu 0 0 Yorumla
xboyutu24 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl selulıte benzıyo cok hızlımı kılo alıp verıyosun? 0 0 Yorumla
karadayi-0606 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl geçer 0 1 Yorumla karadayi-0606 +1 yıl kirem sür kapatıcı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çizgiler çatlak (deri yırtığı) beyazlaştığı için geçmez, deri yırtığı olduğundan ötürü onarımı ancak lazer yardımı uygulanan yöntemlerle olabilir.
Onlar hızlı kilo alıp vermekten oluyor genelde. Yırtılmış canım, ama tedavisi mümkün
Özel kapalı galiba
@Poyrazporaz35 bişey mi diceksin?
Evet
@Poyrazporaz35 burdan söyle
Neyse bir ara ulaştım zaman söylerim
40 a merdiven dayarken normal. bazi şeyler kilo alıp veriyorsan illa olur 18 lik 20 lik halin olmaz.
Beyazlar çatlak batıklar ise lazerle çözüm bulunur benimde vardı lazerden sonra geçti
O beyaz cizgiler kilo alıp verdiysen çatlak izi olabilir mi?
Beyaz çizgiler yırtık maalesef diğer kıl kökü ise batık yapmış canım
Yırtıktan kastım çatlak yani
Bence oldukça iyi görünüyor, ani kilo alma ve verme gibi durumlarda benim de oluyordu
Zayıfladın mı son dönemde
Çatlak kremi alman lazım.
selulıte benzıyo cok hızlımı kılo alıp verıyosun?
Dayi hicmi güneşe çıkmaz insan😊
Çatlak o anca lazer
Olgunlaşıyor bedenin
Geçer dert etme
geçer
kirem sür kapatıcı
o ne be
Casper?
Epilasyon :/